XinZuo Nederland B.V. Anmeldelser 32

4,7

Fijne webshop om te bestellen. Ook goede klantenservice. Ik heb wel eens advies gevraagd rondom slijpstenen en kreeg uitgebreid antwoord terug.

Ik bestelde een acacia snijplank bij Xinzuo, welke snel geleverd werd. Helaas zat er een productiefout in de plank. Ik nam contact op met de klantenservice en zij losten het probleem direct en... Se mere

Vrijdagavond besteld (set B37 serie) en zaterdagmorgen al geleverd. Mooi verpakt en, het belangrijkste, superscherp en liggen fijn in de hand. Houten magneetstrip maakt het compleet.

1. Knivbutik
  2. Køkkenindretningsbutik

XinZuo.nl is opgezet door XinZuo Nederland B.V., onderdeel van het Chinese merk XinZuo. XinZuo produceert koksmessen van topkwaliteit en concurreert daarmee volop met de Japanse messenmarkt. Om de beste kwaliteit te garanderen importeert XinZuo de beste materialen van over de hele wereld (incl. Japan)

4,7

De X06 Serie

Augustus dit jaar heb ik een hakmes uit de X06 serie gekocht, zijn nu 3 maand verder met in deze tijd heel wat gerechten gemaakt, en nog steeds scherp als nieuw!! Ik ben er zeer content mee, en ben voor de kerst al weer lekker op dreef.
Dit is ook zeker het type gereedschap wat zonder blikken of blozen respect af dwingt met alle ingrediënten wat er onderdoor gaat. Of het nu groente, fruit of vlees is, het is werkelijk een feestje...

Fijne feestdagen!!

31. december 2025

Besvarelse fra XinZuo Nederland B.V.

Heel erg bedankt voor uw mooie review! Ook fijne feestdagen gewenst!

Fijne messen

Snelle levering. Messen zijn van goede kwaliteit.

Even een update.

Ondertussen heel wat mee gesneden en heb de messen nog geen 1 keer hoeven aan te zetten. Hopelijk komt er nog een Office mes in deze serie.

20. december 2025

Besvarelse fra XinZuo Nederland B.V.

Bedankt voor uw beoordeling!

Uitstekend verpakt cadeautje

Mooi mes ontvangen! Het mes was, dankzij de hoge kwaliteit maar vooral door de prachtige verpakking, een uitstekend cadeautje.

7. november 2025

Besvarelse fra XinZuo Nederland B.V.

Bedankt voor uw beoordeling!

Schitterende messen!

Schitterende messen!

Waren mooi verpakt en veilig met punt bescherming. Maakt het koken stukken makkelijker, wat een verschil!

Daarnaast ook een houten magneetstrip gekocht die de messen mooi vertonen, makkelijk met plakstrip of met schroeven op te hangen.

28. juli 2025

Dank voor uw review!

Uitermate klantvriendelijk bedrijf met…

Uitermate klantvriendelijk bedrijf met snelle reactietijd en uitstekende service! Ik had zelf een fout gemaakt waardoor de messen bot waren geworden. Ik mocht deze kosteloos opsturen en binnen een dag waren ze al geslepen. Hier kunnen veel bedrijven wat van leren!

5. juni 2025

Besvarelse fra XinZuo Nederland B.V.

Heel erg bedankt voor uw uitgebreide review!

heb n set steakmessen aangeschaft.....

heb n set steakmessen aangeschaft.....
een biefstukje eten, gesneden met dit mes is werkelijk een fantastische ervaring.
Kan het iedereen aanraden.

15. april 2025

Mooie en sterke messen

Mooie en sterke messen, die snel en goed verpakt worden geleverd. Bij vragen wordt er goed met je meegedacht.
Een aanrader voor uitbreiding of upgrade van de messen voorraad.

3. april 2025

Dank voor uw review!

Uitstekende messen voor die prijs

Uitstekende service, zéér snelle levering. Ik gebruik de Xinzuo messen nu een tijdje en ben er uiterst tevreden over. In het segment van de 'betaalbare' messen is dit eigenlijk top. Vlijmscherp én bovendien degelijke materialen en een knap design.

1. april 2025

Besvarelse fra XinZuo Nederland B.V.

Heel erg bedankt voor uw uitgebreide review! Dat is precies waar we voor staan: kwaliteit, maar toch houden we het betaalbaar!

Goede betrouwbare winkel

Zeer snelle levering! Eén artikel was verkeerd geleverd vanuit de fabrikant, maar de winkel heeft dit netjes opgelost door wat (gratis) na te leveren.

7. maj 2024

Besvarelse fra XinZuo Nederland B.V.

Dank voor uw review! Er kan soms wat mis gaan maar dat altijd netjes op! :)

Eerlijk en behulpzaam…

Mijn eerste ervaring met Xinzuo is heel goed bevallen. De webshop ziet er mooi uit met schitterende foto’s van kwaliteitsproducten. Een tegenvaller was dat het gekozen product uitverkocht was, ook bij andere leveranciers, maar door behulpzame medewerkers en creatief handelen kon het toch geleverd worden. Ik ben er heel blij mee!

6. december 2023

Besvarelse fra XinZuo Nederland B.V.

Dank voor uw uitgebreide review!