Kundeservice og second line support var hurtige og løste hvad de kunne. Desværre levede systemet overhovedet ikke op til de lovede specifikationer og specielt integrationen til vores ERP var mildes... Se mere
DinByggerådgiver.dk har gennem en årrække annvendt WebCRM med ok tilfredshed. Vi har nu valg et andet system som er væsentlig mere velfungerende og bruger ikke WEBCRM længere. Faktura modtages 24.09... Se mere
Positiv Cvr søge maskine. WebCrm har nogen fine funktioner, men det kan forbedres, der mangler en del ting, opkalds log, mulighed for at ringe ud gennem app, automatisk email tracking, mulighed for... Se mere
Ufleksibelt bondefangeri. Ændrede vilkår fremsendes på mail som forhindrer ændringer i antal brugere, op til 2 mdr. før fornyelse. Faktura fremsendes sjovt nok 1,5 mdr. før fornyelse, således at man... Se mere
2005 blev webCRM skabt ud fra behovet for mere simple CRM-løsninger. I dag gør vi tingene nemmere end nogensinde før. Vi tilbyder et cloudbased CRM-system til nem oprettelse af kunde og produktinformationer. Hurtigt at komme i gang og enkelt at bruge. WebCRM tilpasser og effektiviserer dine salgsprocesser sådan at I kan vokse hurtigere. Og vi har lokal salg, support og konsulenter. Så hjælp er aldrig længere væk end et telefonopkald.
Lyngbyvej 2 6., 2100 , København Ø, Danmark
- 70220690
- info@webcrm.com
- www.webcrm.com
Har ikke besvaret negative anmeldelser

Jeg har ikke prøvet deres CRM - men de skal have 5 alligevel
Jeg har ikke prøvet deres CRM, men de skal have 5 stjerner for at være ærlige! I denne uge kontaktede anmodede jeg om en demo, da vi er på vej væk fra et andet CRM. WebCRM var ærlige og mente ikke at deres var et match for os (vi bruger 90% af tiden i projektstyring) hvor de mente en anden var bedre til den del.
5 stjerner for at være ærlige! Det kan mange andre lære noget af...

webcrm levede ikke op til voresforventninger plus 1 års binding
Opdateret den 14.02.2019.
Vores WEBcrm lukkes nu den 28.02.2019 efter vi har betalt til det i 9 måneder uden brug. En 1 års forudbetalt cloud løsning er bare ikke særlig fleksible, og det er Webcrm heller ikke . Vi har fundet et andet system som passer os bedre.
Gammel besked :
Synes ikke at webcrm lever op til vores forventninger. De svarer ikke på mails indenfor rimelig tid. Og de kræver årlig betaling forud, uden fleksibilitet., og samtidig fra 1 års binding og ned mod udløb..

Besvarelse fra webCRM
Det har gjort sådan en stor forskel for …
Det har gjort sådan en stor forskel for vores forretningen siden vi er begyndt at arbejde sammen med webCRM.
Det er så dejligt at få hjælp fra kompetente mennesker.

Ulogisk gammelt ingeniøragtigt system
WebCRM kan hvad det skal kunne, MEN!!! Det er kryptisk, ulogisk, kræver 100 overflødige museklik, mangler dybe links (du kan ikke referere til en sag med et link overfor dine kolleger), har hårde begrænsninger i forhold til antal felter, kan ikke integrere til andre systemer, ting står ikke de samme steder på forskellige vinduer, du havner ofte på en anden side end den du forventer.
Det er grundlæggende forkert tænkt. Det ligner at det er udviklet i 80'erne og lever slet ikke op til de standarder man kan forvente af softwareløsninger i dag.
Jeg fandt ved en halv times googlesøgning, ca 15 rigtige gode alternativer der max kostede det samme som webcrm...

Uovertruffen kundeservice
Har længe brugt webCRM til at holde styr på relationer, og synkroniseringen med Outlook gør det nemt og overskueligt at få overblik over ens interaktioner med disse. Oplevede et synkroniseringsproblem, men det var fikset inden for en halv time efter kontakt til supporten. Godt produkt, god service. Stor anbefaling herfra.

Besvarelse fra webCRM
Super overblik, brugervenligt system og uovertruffen service!
Vi bruger med stor fornøjelse webCRM i PROSUM til at skabe overblik over vores kunderelationer og styre vores kundeaktiviteter. Det virker - og så er det ualmindeligt brugervenligt bygget op. Med gratis eller meget billige kurser og uovertruffen support, hjælper de flinke og dygtige mennesker i webCRM os med at skabe værdi. Vi kan derfor varmt anbefale webCRM – du vil blive overrasket på den gode måde!

Vejen til Målet....
Vi fik i PROSUM struktur og proces i vores kunderelationer med webCRM med en kundevenlig og enkel brugergrænseflade og en førsteklasses service fra Toke og Michael. Afgrundsdyb respekt fra travle konsulenter...

Besvarelse fra webCRM
Skøn support og brugervenligt platform!
Jeg er meget tilfreds med webcrm - jeg anbefaler den også til mit netværk.

Super support fra webCRM A/S
Jeg kan varmt anbefale webCRM's support -
Supporten er let forståelig og udføres med imødekommenhed og stor tålmodighed.

Besvarelse fra webCRM
Fantastisk, intuitivt, god support, lækkert design!
Implementering af nyt CRM system har med webCRM hos ILS Danmark - for både salg og service, været en fantastisk god oplevelse.
Specielt med henblik på de forskelligheder der er indenfor salg og service, har webCRM formået at matche/implementere vores behov.
CRM systemet er helt klart et godt, intuitivt ”redskab” til styring af alle vores aktiviteter, både på kontoret, hos kunderne og ”på farten” - ved hjælp af den uundværlige webCRM app.
Samtidig en stor ros til webCRM’s support team, der altid; hvis behovet for hjælp skulle opstå, er klar på hurtig og professionel support!
Mange hilsner
Mette Janniche
Produktchef, ILS Danmark

Fungere generelt godt
God funktionalitet og super god tilgængelig og kvalificeret support.

Høj service. Nemt system. Glad kunde
Come-back har igennem 6 måneder anvendt webCRM. Systemet er enkelt at bruge, hjælp og anvisninger fra medarbejderne hos webCRM er højt og det går stærkt med at få hjælp. Come-back glæder sig til det fortsatte samarbejde! Mette Stryhn, direktør, Come-back

Besvarelse fra webCRM
Så nemt et CRM system, at selv min makker ude på landevejen bruger det.
Når man vokser sig større og der bliver mange forskellige kunder at holde styr på, og vi tit er ude på landevejen, er et CRM system der flytter med ud i lommen, bare godt.
Slut med krøllede beskeder eller ordrer der falder mellem to stole.
Dejligt at kunne følge op på kunder med relevante og opdaterede data.

Tilfreds bruger gennem snart 5 år
Har brugt systemet over en længere periode med fin tilfredshed

Øv, ny opdatering
Webcrm har lige lanceret en ny opdatering - kun nogle af kunderne har fået den - og desværre er min opsætning fyldt med fejl og nogle af de tidligere funktioner er forsvundet elller forringet så meget at de ikke længere er anvendelige for vores brug.
En af deres medarbejdere har sagt at de har stoppet opdateringen til de øvrige kunder, fordi der var så mange fejl, og vi andre kan ikke blive rullet tilbage til det gamle system.
Utroligt at et ellers meget professionelt firma laver så mange fejl. Og ikke mindre utroligt at man ikke bliver orienteret på forhånd.
Et crm-system er oftest virksomhedens kerne og skal virke optimalt.
De mest graverende fejl er nu rettet - og iht IT-chefen bør jeg være dybt taknemmelig. De øvrige fejl kan han ikke oplyse om de rettes og hvornår de rettes. Fedt!

Godt administratorkursus
Jeg deltog på administratorkurset for webCRM og det var rigtig godt. Instruktørerne (2) var hjælpsomme og gav sig god tid til at forklare alle finurlighederne ved backend'en. En gang imellem gik det måske lidt stærkt, men de var gode til at lytte og sænkede tempoet med det samme. Det viste sig også, at indholdet passede perfekt til tidsrammen 9-15. No rush, så det var fint.
Endelig skal webCRM's telefonsupport også fremhæves. Altid hurtige og hjælpsomme og jeg har aldrig oplevet ventetid i telefonen.
Jeg kan derfor varmt anbefale webCRM - både som firma og som CRM-system. Enkelt og brugervenligt, og vil man absolut nørde, så kan man også det.

Administratorkursus
Godt struktureret og relevant indhold samt levende og pædagogisk gennemgang./ præsentation.