Reklamerede over min datters ur hvor remmen var knækket. På trods af at urremme betragtes som en sliddel, valgte firmaet at sende mig et helt nyt ur u/b! Reklamationen blev taget alvorligt og allere... Se mere
Casio Edifice Chronograph Bluetooth EQB-500D-1AER Så jeg her på deres hjemmeside , læste et par reviews af det, og da de har en fysisk forretning i Søborg , tog det ikke lang tid , jeg måtte jo se... Se mere
Købte mit ur til den billigste pris online, valgte 1-2 dages levering uden omdeling til 39kr. Det gik hurtigt og nemt - uret er i fremragende kvalitet, ingen indvendinger, super oplevelse. /Jakob... Se mere
har købt ure fra jer et par gange og synes i levere hurtigt og levere produkter som er fremvist på jeres side som vil sige at i ikke overdriver eller viser produkter som ser anderledes ud i virkelighe... Se mere
Om Ure.dk
Velkommen til hele Danmarks urshop på nettet!
Nu med både Gratis Fragt ved 500 kr!
Leder du efter populære urmærker, er du kommet til det rette sted. Vi er officiel dansk forhandler af de fleste af vores urmærker, så du kan være helt sikker på, at du køber et ægte ur med dertilhørende officiel garanti og service!
Casio ure er populære sportsure af en utroligt god kvalitet.
Vi udpeget som autoriseret forhandler af bl.a følgende mærker: Daniel Wellington ure, Seiko ure, Skagen ure, Fossil ure,
Søborg Hovedgade 121, 2860, Søborg, Danmark
- kundeservice@ure.dk
- www.ure.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Hurtig ekspedition
Hurtig og effektiv ekspedition. De holder hvad de lover:-)
God og hurtigt handel
Uret ankom til adresse få dage efter. Desværre var der em fejl med uret, men kunde-servicen var i top, og håber snart at få det igen.
Meget tilfreds, fik uret dagen efter jeg havde bestilt det.
Sådan!
Hurtig og god service! Der gik to dage fra bestillingen var givet, til uret var kommet frem!
Ikke spiste gang jeg bestiller ved jer! 👍
Hele forløbet gik som smurt og jeg har intet at klage over.
Som forventet
Hurtig reaktion og ekspedition. At Post Danmark så for anden gang i træk ikke leverede som lovet i deres sms, skyldes ikke Ure.dk. Vil til enhver tid vælge at købe hos Ure.dk igen.
Bestilling og køb af ur
Ordren blev udført tilfredsstillende og hurtigt. Hjemmesiden kan dog være lidt svær at finde ud af
God service, hurtigt levering
Jeg havde ikke andet end positive oplevelser!
Hurtigt og nemt
Uret kom allerede dagen efter det blev bestilt, fuldstændig problemfrit
God service samt hurtig levering
Hurtig levering og god service, fik mit ur dagen efter jeg bestilte det. Det er ikke sidste gang jeg handler her :)
Det eneste sted jeg vil handle ure.
Super service, dag til dag levering og så fik jeg 800 kr rabat på mit ur. Det helt klart et sted jeg vil handle igen. 😀
Super behandling!
Casio Edifice Chronograph Bluetooth EQB-500D-1AER
Så jeg her på deres hjemmeside , læste et par reviews af det, og da de har en fysisk forretning i Søborg , tog det ikke lang tid , jeg måtte jo se og prøve det på! Så det i deres forretning ,prøvede det , gik igen uden at købe det , for derefter at vende tilbage 2min senere og købe det! Fik super behandling derude , og har ikke frortrudt det et sekund!
Kan klart anbefale denne webshop/forretning!
God og overskuelig hjemmeside. Holder hvad den lover og hurtig levering.