Jeg skulle bruge et vedhæng i guld med indgraveret navne. Derfor forhørte jeg mig i to butikker for at se om der var prisforskel. Unik var 1200 kr billigere end anden smykkebutik for næsten identisk... Se mere
Ekspedienten tog en voldsom overpris for at skifte batteri i et ur - en pris som er væsentligt højere hvad vi plejer at give for batteriskift for det pågældende ur. Desuden, måtte jeg forklare at 2... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
UNIKguld
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Venlig, smilende betjening og hurtig ekspedition ☺️
Jeg skiftet batteri i mit ur til 99,-.
Venlig, smilende betjening og hurtig ekspedition ☺️
Bedste smykke butik til dato han er…
Bedste smykke butik til dato han er mega sød inde i butikken
God service.
God service.
Fik lavet et armbånd der var gået en knude på og det kostede mig ingenting.
Har oplevet meget dårlig kundeservice i…
Har oplevet meget dårlig kundeservice i butikken i forbindelse med bytning/returnering af en julegave i den dyre ende. Butikken giver ikke penge retur og er der difference op til beløbet, vil de hellere beholde beløbet selv end at tilbyde et tilgodebevis. Handler der absolut ikke igen - så dårlig kundeservice skal man lede længe efter.
Rigtig fin service
Rigtig fin service. Fik tilpasset en ring. Kan kun anbefales herfra.
Det er altid hyggeligt at komme ind hos…
Det er altid hyggeligt at komme ind hos unik guld med hurtig og god service.
hjælper ikke med reklamationer
Jeg har i julegave (julen 23) fået en forgyldt ring, som bestemt ikke var billig. Jeg er dernede og ombytte størrelsen i januar 24. Jeg fåe den nye ring slut januar og den passer. Alt er godt.
Her knap 1,5 måned senere er guldet allerede ved at slide af. Jeg har behandlet min ring som man skal med forgyldte smykker. Har taget den af når jeg skulle i bad, når jeg skulle sove, når jeg vasker fingre osv.
Jeg har haft andre billigere forgyldte smykker som har holdt bedre.
Beskeden fra butikken er så at han ikke giver garanti på forgyldning.
Det er noget bull s***. Det første år af reklamationensretten er det butikken der har bevisbyrden og ikke kunden.
Jeg er så skuffet over at der ingen hjælpe var at hente overhovedet.
God service og fair pris
Ekspedienten tog en voldsom overpris…
Desuden, måtte jeg forklare at 2*148kr ikke er lig med 396 kr.
Ærgerlig oplevelse, og jeg føler jeg er blevet snydt.
UNIK guld har haft min og min mands 51…
UNIK guld har haft min og min mands 51 år gamle forlovelsesringe under kærlig behandling, min skulle laves en del numre større og min mands ring skulle poleres, i dag har vi fået ringene tilbage og er yderst tilfredse med arbejdet, begge ringe er så flotte som ny. Anbefaler varmt UNIK guld.
Virkelig dårlig butik
Så dårlig en butik, så dårlig service! Kan bestemt ikke anbefale nogen at handle der..
Butikkens ejer snakker ikke dansk og vil ikke hjælpe har travlt med at snakke jala sprog i telefonen
Uden tvivl det bedste sted🤩
Rigtig god service! Virkeligt et godt sted. Jeg skulle ned og havde indgraveret på bagsiden af et guld vedhæng. Alle andre steder sagde nej til opgaven, de mente ikke at det kunne lade sige gøre, udover UNIKguld han tog i mod opgaven .Han gjorde virkeligt et flot stykke arbejde er så glad for det!
12/10 stjerner 😁
Jeg skulle bruge et vedhæng i guld med…
Unik var 1200 kr billigere end anden smykkebutik for næsten identisk vedhæng. Vedhænget skulle bestilles hjem og indgraveres. Det klarede Unik på to dage, hvorimod den anden butik skulle bruge over en uge. Yderligere leverede Unik god service i form af hjælp til at finde det rigtige vedhæng. De bedste anbefalinger herfra 🙂
Hermed en varm anbefaling vedr. forandring af vielsesring
Min vielsesring er lavet i titanium hvor der ovenpå og ned i en fordybning er pålimet et 6 millimeter langt og 2 millimeter bredt guldstykke incl en lille sten. Ringen er med tiden blevet for lille og mine knoer for brede, så af kunne den ikke komme. De hjalp de dog med på hospitalet ifm en operation og uden at ødelægge ringen. Ingen guldsmed ville røre ved den titaniumring(titanium og guld kan nemlig ikke loddes) undtagen UnikGuld. Ringen blev skåret over underneden og udvidet, så der nu er en lille åbning deri. Pris for dette var 400 kr. Guldsmeden havde inden limningen sagt at han ikke ville garantere for resultatet. Ok sagde jeg - alternativ var ingen vielsesring. Jeg var lykkelig i en uges tid, hvor jeg pludselig opdagede at det lille guldstykke var væk. Guldstykke blev heldigvis fundet på badeværelset og guldsmeden fik det limet på igen. Uden beregning. Efter nogen tid var guldstykke væk igen og helt væk. Jeg forhørte mig igen hos UnikGuld for en evt løsning som fx en guldtråd rundt om ringen på det lille stykke hvor guldet havde siddet.
Guldsmeden ville godt arbejde på sagen med en guldtråd eller andet og efter hjemvendt ferie fik jeg endelig min ring tilbage. OG JEG BLEVSÅ GLAD OG GULDSMEDEN BLEV SÅ GLAD, fordi jeg blev glad. Han havde sat et 14 karat guldstykke oven på ringen som var magen til det bortkomne og loddet det med en guldtråd rundt om ringen. Guldsmeden havde brugt rigtig mange timer på det, sagde han. Og prisen på dette, hvad er det, spurgte jeg jo. Åh det ved jeg ikke rigtig - det bestemmer du selv, var svaret.
500kr sagde jeg - ok var guldsmedens svar og det var så incl isætning af en naturperle på en anden ring.
MAGEN TIL GOD OG VENLIG SERVICE SKAL MAN LEDE LÆNGE EFTER.
1000 TAK UNIK GULD
Som altid den bedste service.
Som altid den bedste service.. ombestemte mig og ville have et ekstra led på mit ur, selvom jeg havde fået det tilpasset dagen før, og det var ingen problem og blev gjort uden beregning. Bedste sted af få serviceret sit ur i Aalborg/Nørresundby
Forandring af ring
Har fået sat safir-sten i min vielses ring. Meget flot håndværk og resultat.
Fantastisk god service
Fantastisk god service og meget professionel - dejligt sted at handle 😊
Favorit guldsmed.
Favorit guldsmed.
Altid god service, hjælp og rådgivning. Fuld tilfredshed her fra
En kæmpe varm anbefaling herfra
En kæmpe varm anbefaling herfra. Har fået lavet flere smykker med indgravering. Alt i den fineste og flotteste stand. Altid hurtig ekspedition.
Der er her tale om En mand, der Kan sit arbejde!