Det er skuffende at der automatisk tilføjes gratis æske til opbevaring af troldekugler som man så ikke modtager! Min mand har bestilt hos jer for over 10.000 kr. de sidste 10 mdr. og æskerne mangler t... Se mere
Jeg elsker mine Troldekugler. Det er vildt, alle de forskellige udtryk, man kan skabe med Troldekugler og jeg skifter ofte kugler i mine armband og halskæder, da alle de forskellige kugler, jo har... Se mere
Troldekugler er små unikke kunstværker. Hver eneste af dem jeg har, er et specielt minde med en speciel historie. Jeg holder uendeligt meget af mit "troldearmbånd" som enten er to sølvarmbånd eller en... Se mere
Jeg har samlet Trollbeads i mange år efterhånden. Fik mit første armbånd i gave og har siden både fået mange og selv købt mange. Med Trollbeads kan man skabe fantastiske og personlige smykker, der kan... Se mere
Trollbeads er meget mere end bare et dansk smykkefirma – det er en unik livsstil. De har siden 1976 produceret, designet og distribueret kugler (charms), der kan sættes på armbånd og halskæder. Hos Trollbeads finder du et særligt univers af smykker i forskellige former og farver, hvor leg og kreativitet er en stor del af deres identitet. Hvert smykke kan skilles ad og sammensættes på ny, i en helt ny kombination. Dette giver dig mulighed for at tilpasse dine smykker til din helt egen smag, historie og personlighed.
Grønnegade 3, 1107, Copenhagen , Danmark
Bestilte den ene dag, ved middagstid, næste dag formiddag lå pakken i postkassen, blev noget overrasket og glad.
Skulle bruge et svar, så ringede kundeservice op. Ingen ventetid, og yderst flink og serviceminded medarbejder jeg snakkede med
Jeg bestilte et sølvarmbånd og to sølvstoppere som julegave til min svigermor, da hun i mange år har samlet på troldekugler. Jeg bestilte varene online på Trollbeads d. 1. december, og kunne dårligt tro mine øjne da varen ankom til min bopæl dagen efter den 2. december med Ups.
Så kan det vist ikke ske hurtigere.
Jeg har adskillige gange købt troldekugler fra deres eget website, og der er altid hurtig levering med ups, og de bringer altid glæde til min svigermor. Jeg har selv købt 2 ringe, og de er stadig så smukke som da de var helt nye. Anbefaler at man køber direkte fra trollbeads online shop, hvor indgravering og gave indpakning også er mulig.
Jeg, vores børn og nære venner, har i årevis købt Troldkugler, armbånd, halskæder og en ring til min hustru. De sidste vi har købt er "Troldkugler" som er sammensat af sølv og keramik. De holder ikke og har været reparer flere gange. Nu er 3 af dem gået "fra hinanden" og det ønsker Troldkugler ikke at forholde sig til eller hjælpe med men henviser til deres forhandlere. Deres forhandlere kan jo ikke påtage sig ansvaret for et dårligt udført produkt.
For, som Troldkugler skriver: Udfordringen på kugler som Babytrold og Forglemmigej med knop er, at de er lidt mere udsatte end vores andre kugler.
Vi har derfor desværre haft et par stykker hvor kuglen er faldet af. Årsagen til dette har oftest været at kunden ikke har været opmærksom på ikke at udsætte dem for vand.
I de tilfælde hvor der har været tale om en produktionsfejl har de vist sig kort efter ibrugtagning og har dermed været dækket af de 2 års reklamationsret med fremvisning af kvittering.
Selvfølgelig skal vores produkter kunne tåle at blive brugt i hverdagen og netop derfor anbefaler vi altid at man gemmer sine kvitteringer i 2 år, hvis uheldet skulle være ude. (Man har ifølge købeloven altid 2 års reklamationsret)
Da kuglerne ikke er købt igennem os vil jeg som nævnt tidligere anbefale dig at gå ned til den forhandler hvor du har købt varerne og se om de ikke kan være behjælpelige (måske har de et kundekøbs kartotek).
Om ikke andet er der altid muligheden for at få dem repareret. En evt. pris for en sådan ydelse aftales direkte med forhandleren.
Det er altid i vores interesse at hjælpe vores kunder på den bedst mulige måde.
Men dårlig kvalitet af låse!! Jeg købte for et års tid siden en masse troldekugler, armbånd og lås på hjemmesiden.. Og hurtig levering, men hvad nytter det, når låsen er gået i stykker/rustet? Den kan ikke lukkes ordentligt, og derfor er det spild af penge, medmindre jeg køber en ny lås (som også ruster, efter et år..?)
Og jeg kan selvfølgelig ikke finde ordren på mail, så derfor kan der ikke laves en reklamation på det..
Hver gang jeg eller min ægtefælle har bestilt varer hos : Troldekugler.dk har vi fået varerne meget hurtigt, derfor kan jeg varmt anbefale at købe direkte fra dem :-)
Det er nemt og bekvemt at vælge sin nye troldekugle on-line.
Den blir sendt næsten før den er bestilt.
Tilmed følger fin indpakning med, hvis man ønsker dette.
Jeg bestilte en gave, som ankom hurtigt efter leveringen. Oplevede også super god service, da jeg skulle have ombyttet en af delene. Kan kun anbefales.
Skøn side, smukt bygget op, let og overskuelig. Let at bestille. Varern kommer med det samme og er som den skal være. Dog giver jeg ikke fuld karakter da prisen er den samme som hos forhandlerne ude i virkeligheden og der er andre steder på nettet hvor man kan købe troldekuglerne med 15% rabat altid.
Jeg har købt gaver til min kone flere gange, og har altid været tilfreds med behandlingen.
Det smarte ved siden er nemlig, at man kan oprette en ønskeseddel, som man kan give til sine venner, bekendte og ikke mindst ægtefælle (i form af et link til en online side). De kan så klikke sig ind på ønskesedlen, og direkte fra den putte varer i indkøbskurven. Virkelig nemt og smart.
Utroligt venligt personale, der prompte hjalp, med en ekstra hurtig levering.
Har købt her flere gange, og selvom det skulle sendes til udlandet var det ikke noget problem!
Kanon hurtig ekspedition!
Gode varer og gode produkter.