Kan anbefales...
Vi har købt vores Cavalie her, og køber stadig vores mad her, efter næsten 4 år...
Og vi har altid fået en super fin behandling, godt råd osv. Stor faglig viden.
Så kan kun anbefale stedet😊
Tollund Hunde- og Kattepension
Og vi har altid fået en super fin behandling, godt råd osv. Stor faglig viden.
Så kan kun anbefale stedet😊
Super fin behandling af vores hunde hver gang de er blevet passet på pensionen som er sket gennem flere år. Kan kun anbefale stedet til andre.
Super hundepension og god betjening. Har fået 2 hunde passet der igennem 15 år uden problemer. Min første hund begyndte at hyle af begejstring på de sidste 2 km inden vi nåede pensionen. Han havde slet ikke tid til at sige "farvel". Begge hunde har haft deres eget fine rum med adgang til løbehård og gå-ture hver dag. Derudover er der mulighed for at hundene kan komme ud i større løbehårde med græs.
Hvis hunden er til ægte friluftsliv, er der også store indhegninger med græs og "grisehuse". Kan kun anbefale pensionen.
Har haft vores hund passet derude for år tilbage. Dette var bestemt ikke nogen positiv oplevelse. Det virkede som om dyrene bare fik lov at passe sig selv og vires hund var møgbeskidt da vi hentede ham. Grunden til at jeg først skriver nu er at jeg på facebook lige har set at to hunde, der har værrt der i 14 dage, har fået store betændte sår (der var billeder af hundene). Ejeren af hundene konfontrede ejeren af pensionen, som sagde, at de ikke havde tid til st se efter om hundene havde sår. Endvidere har de også tidligere haft dødsfald af hunde i deres varetægt. Hvis dette er indstillingen, skal man selvfølgelig ikke have hunde-og kattepension. Se at få lukket biksen.
De forhandler "Olivers" hundefoder og godbidder... Dog meget billigere end Olivers.dk og alt er iorden og som aftalt.