Een kleine groep, dus genoeg aandacht voor interactie en vragen c.q. opmerkingen. Leuke opdrachtjes die de theorie bekrachtigen. De mentor geeft op een leuke en interesante manier uitleg van de stof m... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Zoals tijdwinst beloofd: een training boordevol praktische tips en inzichten voor elke drukbezette professional. Zelden zo een getalenteerde trainer meegemaakt die op zeer natuurlijke wijze verb... Se mere
Super fijne cursus, alles word duidelijk uitgelegd met delen uit de partijk. Je krijgt er veel ytip waar je direct mee aan de slag kan, mocht er dan dan toch nog iets niet lukken? dan kan je het gewoo... Se mere
Een super leuke trainingsdag gehad. Informatief en interactief. Je leert je werkdag goed indelen door gebruik te maken van meerdere functies binnen outlook met als doel meer overzicht, betere planning... Se mere
Virksomhedsoplysninger
- Undervisningscenter
- Voksenundervisning
- Karriere- og uddannelsesudbyder
- Uddannelsescenter
- Life coach
- Studiecenter
Skrevet af virksomheden
Tijdwinst.com is dé specialist in persoonlijke effectiviteit voor professionals, teams en organisaties die slimmer willen werken zonder steeds harder te hoeven rennen. Wanneer agenda’s vollopen, prikkels zich opstapelen en werk alleen maar complexer lijkt te worden, helpen wij mensen om weer grip te krijgen op hun werkdag. Niet met wollige theorieën of mooie praatjes, maar met praktische trainingen die direct toepasbaar zijn in de dagelijkse praktijk. Onze expertise ligt onder meer op het gebied van time management, persoonlijke effectiviteit, assertiviteit, communicatie, werkdruk, focus en slimmer werken met AI. Daarmee helpen we deelnemers om helderder te prioriteren, beter grenzen aan te geven, overzicht te creëren en met meer rust en regie te werken. Want eerlijk is eerlijk: druk zijn is nog geen bewijs dat je goed bezig bent. Wat tijdwinst.com onderscheidt, is onze nuchtere, energieke en resultaatgerichte aanpak. We vertalen wetenschappelijke inzichten en bewezen methodes naar concrete handvatten waar mensen dezelfde dag nog iets aan hebben. Of het nu gaat om een professional die meer structuur zoekt, een team dat effectiever wil samenwerken of een organisatie die duurzame gedragsverandering wil realiseren; wij zorgen dat inzicht ook echt leidt tot actie. Onze trainingen zijn praktisch, inspirerend en herkenbaar. Geen standaardverhaal dus, maar sessies vol voorbeelden uit de echte werkwereld, met trainers die weten waar ze het over hebben. Zo helpen we mensen niet alleen productiever te worden, maar vooral ook met meer plezier, focus en rust te werken. Bij tijdwinst.com draait het niet om nóg harder werken, maar om slimmer kiezen, helderder communiceren en met meer rust presteren. Want wie grip heeft op zijn werk, krijgt ook weer ruimte in zijn hoofd. - Tijd voor slimmer werken. Tijd voor tijdwinst. -
Kontaktoplysninger
Houtstraat 31h, 6102BD, Echt, Holland
- 0850651019
- info@tijdwinst.com
- www.tijdwinst.com
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Veel tips
Nuttige training. Geen grote stukken theorie maar veel handig tips. Na de training mijn mailbox meteen anders ingedeeld.
Doet wat het beloofd
Deze cursus heeft mij in ieder geval een aantal zeer praktische tips opgeleverd. Zeer nuttig voor mijn persoonlijke planning.
Doen! Maak Time voor deze cursus...
"Een dag vol eye-openers, bewustwording en zeer bruikbare handvatten voor het omgaan met de dagelijkse stroom aan informatie / mails. Een bonus van deze dag is dat je alles wat je leert op deze cursus ook thuis kunt gebruiken. Ik heb zoveel geleerd. Daarnaast was het een gezellige dag, niet in de laatste plaats door een kanjer van een trainer. "
Zeer nuttige training.
Deze training geeft met theoretische onderbouwing zeer bruikbare praktische tips, die je snel in je eigen dagelijkse leven kunt inbouwen.
Snellezen bij Tijdwinst.com is een prima investering!
De cursus breintrainen, mindmappen en snellezen is een absolute aanrader! Praktische toepassingen worden in hoog tempo en met veel humor afgewisseld met compacte theorie. Vanaf de eerste minuut boeiend tot de allerlaatste. Veel geleerd in een dag en direct toepasbaar. Een absolute aanrader!
Doen doen doen....
"Uistekkende training. De presentatie, de manier van lesgeven maar vooral de actieve betrokkenheid en actieve deelname van de studenten is uitstekkend en inspirerend!!! Een echte aanrader en eyeopener… "
Duidelijke training met praktische tips
Een interessante training met vooral veel praktische tips waar je echt iets mee kan. De trainer (Kris) bracht de stof ook op een begrijpbare manier duidelijk over.
Cursus waar je echt wat aan hebt
Prettig dat de cursus 1 dag duurde, zo was het efficiënt. Enthousiaste cursusleider waardoor ik geïnspireerd raakte. Zeker nuttige tips gekregen, die ik meteen al in de praktijk heb gebracht. Veel was ook een ‘feest der herkenning’ of bevestiging. Ook was het prettig dat de groep niet te groot was. Iedereen had andere functies, maar voor iedereen was de cursus nuttig.
Goede cursus helemaal van deze tijd
Goede cursus helemaal van deze tijd. Je leert omgaan met de digitale informatiestromen, handig omgaan met Outlook, gebruik maken van chat i.p.v. elkaar live te storen. De cursus heeft een positieve invloed gehad op de manier waarop ik mijn dag en tijd indeel.
een dag investeren in een cursus maar er veel meer (tijd) voor terugkrijgen: tijdwinst
Zeer praktijkgerichte cursus met bruikbare tips. Goed verzorgd lesmateriaal en uitstekende docent.Pedagogisch sterk: ondanks heterogene groep qua werk en opleidingsniveau werd toch iedereen bereikt en was het een nuttige dag voor ons allemaal. Prijs kwaliteit verhouding is prima. Ben erg tevreden! Een aanrader!
Doen!!!
Gegevens ervaring
Op de vraag of je Time Management in 1 dag? » Time Management .net van Time Management .net zou aanbevelen, heb je de volgende score gegeven: 10.0.
Toelichting: "Het was een geweldige dag!! Wat heb ik genoten.
De dag zat uitstekend in elkaar. Vele concrete en praktische tips om zo effectief mogelijk met je tijd ( zowel werk als privé) om te gaan. Kleine “weetjes” die je verder kunnen helpen. Tijdens deze dag vele momenten gehad van: “waarom wist ik dit niet eerder”?
Door de uitstekende presentatie, tijdsbewaking en enthousiasme van de trainer vol energie de cursusdag afgesloten. Ik ga beslist ook nog een van de andere cursussen volgen!"
Zinvolle training met duidelijke resultaten.
Bij deze duidelijke en vlotte manier van presenteren worden de dagelijkse hindernissen helder.
Met slimme tips en aanpassingen is mijn agenda een stuk overzichterklijker en mijn mailbox een stuk schoner geworden.
Deze training was zeer zinvol en een aanrader voor iedereen.
Heldere duidelijke training die ik direct kan inzetten bij mijn werkzaamheden
Het was een zeer prettige cursus met veel praktische tips & trucs. Heel veel herkenbare zaken uit het dagelijkse zakelijke en privé leven. De cursusleider was zeer enthousiast en wist ook zijn ervaringen goed te vertalen naar bruikbare handvatten die jezelf direct kunt inzetten. vooral het lichtgewicht time management systeem is super en duidelijk. Ik zal deze training zeker nog meer aanraden.
Leerzaam en inspirerend!
Een boeiende training door een inspirerende trainer! In de eerste instantie denk je 'ik weet best hoe ik mijn tijd moet managen' maar hier worden zulke praktische tips gegeven dat ik merk dat ik nóg beter mijn tijd heb leren managen!
Zeer praktische training snellezen!
De training geheugentraining, mindmappen en snellezen is een zeer praktische training waar je direct mee aan de slag kunt. David Bakker is een enthousiaste en goed georganiseerde trainer.
Aanrader !
* Zeer praktijkgericht met concrete tips/handvaten.
* Verrassende inzichten vanuit de psychologie.
* Voor iedereen wat uit te halen (zowel voor werk als privé).
* Je kunt er dezelfde dag nog mee aan de slag !
Hagelslag op mijn oprit, Elstar appels in de garage en een effectieve leessnelheid van 968 wpm!
"Op zeer inspirerende wijze en met de nodige humor wist David Bakker mij als deelnemer van de training Snellezen, Geheugentraining en Mindmappen te boeien. In een dag heb ik praktische tips gekregen om mijn brein effectiever te gebruiken. Mijn effectieve leessnelheid wist ik in een dag vele malen sneller te maken. Daarbij ben ik mij ervan bewust dat het een kwestie van oefenen blijft om dit vast te houden. "
Stephan van de Velde
Talent Engineer @Jelmer
GE-WEL-DIG!!!!
Zeer waardevol en praktijkgericht. Neem wel even de tijd voor de theorie in de praktijk te brengen. In het begin kost dit wat moeite, maar je merkt al snel dat je er handigheid in krijgt. Voor je het weet, heb je tijd over!!
Topper
Een aanrader. Goede combinatie van theorie en praktijk en onderwerpen die direct in de praktijk ingezet kunnen worden.
Een leuke dag met zinvolle en goed toepasbare handvatten!
Eind januari gaf Björn Deusings bij ons op locatie een cursus 'Snellezen, Geheugentechnieken en Mind Mapping'. Hij wist mij en alle aanwezige collega's te boeien van 08.45u tot 17.30u, dat vind ik op zich al een prestatie! De cursus was qua inhoud en presentatie erg goed en het was fijn om gedurende de dag al progressie te kunnen zien bij het toepassen van de technieken. Ruim een maand later merk ik dat de cursus in de praktijk goed toepasbaar is, maar dat je er wel heel bewust mee bezig moet zijn. Waarschijnlijk nog wat meer oefenen! Ik vind de cursus een echte aanrader en het is een mooi 'cadeautje' van de werkgever.
Læs mere om andre typer anmeldelser.