A/S Knud Knudsen. Ikast Anmeldelser 8

2,2

2,2

Under middel

Ølholm EL (også en del af…

Ølholm EL (også en del af teknikgruppen)

4 af de stik der blev lavet i huset virker slet ikke og vi fik en regning på 25+7 timer (for 1 mand i MAX 2,5 dag), Bl.a. fordi at vi skulle betale for at elektrikeren blev telefonisk rådgivet(?) og skulle betale for kørselstid (inkl. t/r til Ølholm for at hente ting der ikke var medbragt).

"Så ringer i bare, så kommer vi lige og gør det sidste færdig", men det gør de ikke, medmindre man siger ja til at betale endnu en regning - som de ikke vil fortælle prisen på.

29. marts 2024

Elendig kundeservice!

Elendig kundeservice!
Ved nedbrud på solcelleinverter blev vi lovet en ny på 4-5 dage, men der gik 3 uger inden den nye blev sat op.
Trods adskillige henvendelser blev der ikke handlet seriøst på disse. Ingen information undervejs.
Konklusion: Useriøs firma, som ikke kan anbefales.

27. august 2020

Fejl i installation

Skulle have monteret 2 antennestik og da jeg ikke selv har forstand på det, ringer jeg efter en elektriker. Dog er det efterfølgende ikke muligt at få signal igennem til det ene tv, derfor ringer jeg flere gange til tv udbyderen (Stofa), der til sidst sender en tekniker ud, fordi de over telefonen ikke har flere forslag til hvad der kan være galt. Teknikeren kan hurtigt konstatere at problemet er det stik elektrikeren har monteret - det er simpelthen ikke egnet til formålet eller defekt.
Da jeg 2,5 måned efter modtager en regning fra Teknikgruppen på 1800 Kr, ringer jeg 6 gange før jeg kan komme til at tale med den medarbejder, der står for regnskabet, som de henviser til. Han mener ikke det kan være deres problem, at jeg har skullet betale andre for at komme ud, for der kan umuligt være sat et forkert stik op, men et defekt stik og det kan de ikke gøre for.
Jeg havde tiltro til at elektrikeren havde kompetencerne til at sætte det rigtigt op, derfor ringede jeg til tv udbyderen for var sikker på det var fejl i deres signal. Efter megen diskussion vælger medarbejderen at sætte regningen ned med 200 kr. svarende til halvdelen af den ekstra regning.
Jeg får aldrig lavet noget af dem igen. Med det kompetence-niveau glæder mig over, at det trods alt bare var et antennestik og ikke en stikkontakt eller stærkstrøm.

11. november 2016

Montøren havde valgt at tage sit barn med på opgaven

Vi skulle have skiftet en box fra altibox . Da montøren ankommer, har han så sit barn på Ca 6 år med. Følte at jeg måtte agere barnepige mens faren installerede boxen.
Montøren fortælle da også lige at dagen før havde han haft sin 7 årige søn med i stedet.

6. juli 2016

Overforbrug af timer og inkasso varsel

Pas på overforbrug af timer.... det løber stærkt med den her virksomhed!
Var desuden efter gennemført arbejde på ferie i 10 dage, hvorefter sagen var overdraget til inkasso med en yderligere regning på +1300kr.

Jeg kan kun bekræfte tidligere anmeldelse om at virksomheden ikke er til at tale med.

Hvis du har bare lidt fokus på din økonomi, så vælg en anden virksomhed

6. april 2016

Top Kvalitet og ordholdenhed - hele vejen igennem

Anmeldelse af Teknikgruppen v/Knud Knudsen A/S i Ikast.

Vi indgik i 2009 aftale med Thomas Ulriksen fra Elektrikkerfirmaet Knud Knudsen A/S om, at de skulle stå for el-entreprisen, i forbindelse med vores opførelse af en større villa på mere end 400 kwm, samt tilhørende garage, redskabsrum og diverse terrasseanlæg med en del lysinstallationer rundt omkring på grunden. Der var 5 andre fagentrepriser for de andre områder (tømrer, vvs, murer, maler og tagkonstruktion). Det krævede således en tæt og virkelig god koordination mellem fagområderne, samt gensidig respekt for deadlines. En koordination som Thomas Ulriksen og Elektriker Jacob Knudsen fra Knud Knudsen A/S var god garant for.

Vi vil tilmed sige, som vores Arkitekt også sagde flere gange, at vi kan ikke ønske os nogen bedre garant for kvalitet og finish i forhold til alle detaljer end Jacob Knudsen, som var elektriker under hele byggeriet.

Vi valgte Knud Knudsen A/S i konkurrence med 6 andre el-installatører. Ikke fordi de var den billigste (for vi ved godt, at pris og kvalitet hænger tæt sammen), men fordi de overfor os i udbudsfasen udviste den største kreativitet og forståelse for vores ønsker, samt fordi firmaet har ry for, at levere top kvalitet og være ordholden hele vejen igennem - en aftale er en aftale, også selv om det ikke er skrevet ned på papir.

I forbindelse med byggeriet holdt alt det ovenfor nævnte 100%. Vi blev 5-stjernet glade for resultatet.

Her 5 år senere har vi lige haft 5-års gennemgang. Vores Arkitekt gennemgik hele byggeriet inden vi havde samtaler med de enkelte entreprenører. Selv om byggeriet hører til i den komplekse ende af skalaen, så har der kun været kosmetiske ting som skulle udbedres. Nogle udendørs lamper som skulle udskiftes, og det er ikke Knud Knudsen A/S fejl, men en fejl i den leverance de havde modtaget. Heller ikke her har der været nogen form for problemer. Alt bliver udbedret, til vores fulde tilfredsstilllelse. Vi er fortsat 5-stjernet glade for huset, kvaliteten og samarbejdet med Elinstallatørfirmaet Knud Knudsen A/S.

Thomas, du må gerne bruge os som reference. Vi kan kun give Jer vores varmeste anbefalinger.

Helle & Jørn

19. marts 2015

Overpris for spots

De opkrævede 4000 kr. for opsætning af 4 spots, på trods af at de borede op i et vandrør. De fakturerede mig for de forkerte spots og fastholdt denne pris. Efter lang diskussion tog de dog de "forkerte" spots retur. Ekstrem dårlig oplevelse.

3. juni 2012

Er dette din virksomhed?