Subway - Aalborg Anmeldelser 70

3,1

Sikke en omgang forfærdelig mad. 2 små sandwich som ikke engang fylder en håndflade ud, Og det har man betalt 168kr for vi bestilte toasted og det forventer man smeltet ost og lidt sprødt brød, det f... Se mere

Så er der kommet nye ejere af subway og sikke en god oplevelse. Lokalerne er hyggelige og rene. Maden var virkelig god og super frisk. Måden man bestiller sandwich på ved skærmen er mega skøn. Persona... Se mere

I dag (11/04/26) har jeg købt 2 sandwiches på SW Aalborg. Jeg har lige set medarbejderen give byttepenge til en anden kunde, før han gik i gang med min sandwich, og jeg har lagt mærke til, at h... Se mere

Vi var 5 kolleager afsted til frokost og tænkte vi ville give den nye Subway en chance. Negativt: - Udvalget af brød var begrænset til 3-4 forskellige slags. - Flere af os manglede elementer... Se mere

1. Restaurant

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Velkommen til Subway Aalborgs officelle hjemmeside! Vi er stolte over at byde dig velkommen på siden - vi har lagt ligeså mange kræfter i den, som vi hver dag ligger i vores lækre friskbagte brød. Her på siden kan du tage del i aktuelle tilbud, kampagner og anden information som vedrører SUBWAY® i Aalborg. Er du snacksulten, frokostsulten eller aftensmadsulten? Så bestil din sandwich hos Subway! Kom forbi og besøg os på en af vores to restauranter, bestil din mad som takeaway eller få leveret direkte til din adresse. Vi tilbyder også catering i Aalborg og frokostaftaler til din arbejdsplads.

3,1

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Gør Jer mere umage

Hej Subway Aalborg

Jeg har et brændende ønske om at I, i fremtiden gør Jer mere umage hvis jeg laver en bestilling.
Jeg bestilte søndag (19/4-2020) fra Jeres hjemmeside med afhentning da I ikke bringer ud til hvor jeg bor. Jeg investerer derfor 20 minutters kørsel frem og 20 minutters kørsel tilbage for at hente Jeres mad.

Så gør det mig lidt ked af det, at I ikke har gjort Jer umage.

Bestilte 3 sandwiches: Jeg fik 3. Godt nok ikke de rigtige størrelser allesammen. Jeg bestilte 2 store og 1 lille, men fik 3 store. Det gik så min vej.

Alle 3 havde dog fejl. Ingen ost i 2 af dem, meget lidt dressing i alle 3, brødet var tørt. Alt i alt. En dårlig oplevelse for nu bare at sige det ligeud.

Så glædede jeg mig til de 12 cookies vi også har bestilt. Men her var 1-tabellen igen gået galt. Der var nemlig kun 9.

Jeg er fuldstændig ligeglad med de sidste 3 cookies. Jeg ønsker bare at I gør Jer mere umage.

Jeg ønsker ingen kompensation eller andet. Men hvis vi bestiller igen, så forventer jeg et højere niveau.

20. april 2020
Subway - Aalborg-logo

Besvarelse fra Subway - Aalborg

Hej Mads.
Vil du ikke tage kontakt til os på info@subwayaalborg.dk så kontakter vi dig lige for du skal naturligvis have kompensation for din oplevelse hos os. Venligst Rasmus

Byens bedste sandwich!

Bestilte mad i går hos Subway, virkelig nogle lækre sandwich! Maden kom hurtigt og super flink fyr som leverede den ud! STOR anbefaling herfra til byens-suværene bedste sandwich!

16. april 2020

Fremragende oplevelse :)

Prøvede Subway for nogle år siden, da jeg var i USA, men har ikke prøvet det i Danmark endnu. Besluttede mig for at give det en chance, nu hvor den oftest står på take away i disse tider.
Blev bestemt ikke skuffede. Virkelig lækkert brød og fantastisk southwest dressing. Jeg er fan!

15. april 2020

Grotesk lang leveringstid som altid…

Grotesk lang leveringstid som altid bliver sat 2 timer ud i tid. Når man ringer får man en inside-out forklaring om det gør vi bare altid men kommer ofte før. Det gør i så ofte heller ikke. Nu er det tredje gang under coronakrisen vi prøver, fordi jeg tænker, idag kan det ikke passe det tager 2 timer at lave og levere to sandwich - men jo det kunne det. Man kan selvfølgelig sige at det også er en konsistent kundeoplevelse at gøre det lige ringe hver gang.

Og indholdet ramte desværre heller ikke. Ved forrige levering ringede de dog og spurgte om vi ville have noget andet. Denne gang dags dato, 15. April, fik vi bare ‘overraskelsen’

Jeg tror ikke der bliver en 4 gang. Beklager.

15. april 2020
Subway - Aalborg-logo

Besvarelse fra Subway - Aalborg

Hej Rasmus,
Jeg er ked af din oplevelse hos os!
Vil du ikke tage kontakt til os på info@subwayaalborg.dk så finder vi en god løsning i fællesskab
Venligst
Rasmus

Vis anmeldelser på alle sprog. (70 anmeldelser)