Nog minder dan 1 *, wat een waardeloos bedrijf. Ben er in gestonken. Zit met 2 bh’s die het woord nog niet waard zijn. Eindelijk gearriveerd na 3 weken en veel vragen. Blijkt terug te kunnen worden ge... Se mere
Soluva
Se, hvad kunderne siger
Also ich habe eine sehr schlechte Erfahrung gemacht. Anfang Jänner habe ich den Pluffy stuhl bestellt, bis jetzt noch nicht erhalten. Keine Mitteilungen mehr, keine Reaktion ....habe eine Mail versch... Se mere
Mam nadzieję że w końcu ktoś ich tak okradnie,jak i oni nabierają ludzi na zakupy. Osobiście kupiłam i zapłacilam za fotele(dwa).niedość że przesyłki nie dostałam to jeszcze nie mogę jej śledzić,pon... Se mere
Yep, please see all below comments as this is unfortunately true. The chair in question does not even arrive. I received the same as everyone else. 1 tiny bead in an envelope. I am angry at myself for... Se mere
Schandalig
Schandalig. Dit is een Chinees bedrijf dat je goedkope beha's stuurt die je bij Temu misschien voor vijf Euro kan krijgen. Je retour moet je doen naar China ondanks het feit dat deze mensen zich voordoen als een Nederlands bedrijf. Al de tweede maal dat ik bedrogen word door zo'n webshop. De beha's zijn niet eens in katoen en hebben niet eens een sluiting vooraan. Wanneer word de consument hiertegen beschermd? Je kan gewoon niks beginnen, dit is pure diefstal! Facebook en Instagram zijn medeverantwoordelijk, ze ontvangen gewoon geld om deze malafide bedrijven klanten te laten lokken!
Erg teleurgesteld over dit bedrijf
Erg teleurgesteld over dit bedrijf. Ik had 2 bh's besteld voor € 29,95,-- totaal. Ik heb de verkeerde soort bh's gekregen, verkeerde maat en verkeerde kleur. Op mijn e-mailberichten wordt niet gereageerd. Terugsturen kost € 18,-- en is voor eigen rekening, is niet in Nederland maar in China. Heb spijt dat ik niet eerder de bedrijfsnaam heb gecheckt op Trustpilot. Dit is gewoon weg gegooid geld. Wat een afknapper!
OPLICHTERS!!! NOOIT IETS KOPEN!!
Wat een waardeloos bedrijf! Ik kreeg keurig een bevestiging voor vier b.h.'s met voorsluiting in zwart en wit en kreeg er 1 in wit en 1 in huidkleur zonder voorsluiting en in verkeerde maat. Ik kan er helemaal niets mee en heb inmiddels ontdekt dat ze aan alle kanten de boel flessen en je een megabedrag moet betalen als je ze zou willen retourneren. Verschillende keren naar verschillende e-mailadressen gemaild maar geen enkele reactie. Advies: OPLICHTERS, NOOIT IETS KOPEN!!!! Zie hieronder staan dat deze review ook naar 1 van de e-mailadressen wordt gestuurd wat ik een paar keer heb gebruikt maar heb ook niet de illusie dat er nu wel iets gebeurt.
Slechte zaak
De bestelde, en na heel lang wachten, ontvangen bh's zijn compleet anders als wat ik besteld had. Ga nu, na het lezen van alle reviews, er niet eens aan beginnen om terug te sturen. Jammer genoeg ben ik ook in de mooie reclame getrapt.
Reageren niet op mail
Verkeerde soort bh's gekregen, verkeerde maat en verkeerde kleur.
De andere bestelling van 109 euro , niet binnen gekregen. Naar verschillende mail adressen gemaild (gmail, outlook) en op de site contact formulier ingevuld.... Geen reactie
Had ik hier maar eerst de revieuws gelezen
Na deze review kreeg ik een messenger chat bericht. Nieuwe bh' s worden opgestuurd gratis. 1 blouse geld voor terug gekregen (was niet meer in de collectie) en de andere 2 alsnog gekregen .
Tis oke maar was de eerste en laatste keer voor mij.
07-06-2025 Hahaha 2 zwarte bh' s vandaag gekregen (paarse was op) en wat blijkt? Gewoon net zo groot als de 1e, alleen 1 verschil, nl maat label is eruit geknipt hahahaha wat een grap, ze denken dat is gek bent denk ik. Wat een waardeloze shit. Geld van de bloes zou binnen 5 dagen op mn rekening staan, we zijn nu 1 1/2 week verder....
Een oplichterij dat is wat dit bedrijf…
Een oplichterij dat is wat dit bedrijf is.
Geen contact mogelijk reageren nergens op.
Zogenaamde 5 sterren ja in de onderwereld zeker
Echt supernepsite
Echt supernepsite. Katoenen BH besteld, kreeg synthetisch floddergeval. Ook cupmaat verkeerd, valt te klein. Terugsturen naar China!!! Kost nog meer geld. Heb ze bij de weggeefwinkel gebracht. Koop hier niks!!!!
Puur schande
Puur schande. Vrouwen met zware boezem hebben al vaak complexen en dan zulke reclame make voor iets wat het totaal niet is. De voorsluit bh was gewoon een aantrek vod waar mijn boezem gewoon uitviel. Vreselijk
Bh s geleverd maar waardeloze Chinese…
Bh s geleverd maar waardeloze Chinese zooi en veel te klein retour ho maar ze zijn niet thuis helaas.
Lang erop moeten wachten en dan blijkt…
Lang erop moeten wachten en dan blijkt dat het juiste model en kleur niet is geleverd, dus zonder opening vooraan. Retourneren is niet naar Nederland maar naar China wat een hele rompslomp is. Daarom gehouden omdat ze passen, maar wel moeilijk aan te doen vind ik van deze zonder opening erin
ZEKER NIETS BESTELLEN
2 BH's besteld, levering duurde heel lang. Ze waren te klein. Geen retouradres te vinden, trage reactie op mails. Uiteindelijk blijkt retouradres in China te zijn op eigen kosten. TOTAAL NIET TEVREDEN EN GEEN GELD TERUG! GROTE OPLICHTING
3 BH BESTELD WAREN TE KLEIN TERUG…
3 BH BESTELD WAREN TE KLEIN TERUG STUREN ZOU KUNNEN MAAR DUS NIET ER WORD NIET GEREAGEERD OP MAIL DUS OOK GELD KWIJT Zijn OPLICHTERS SNAP OOK NIET DAT FACEBOOK HUN LAAT ADVERTEREN.MAAR GA KIJKEN WAT IK ERAAN KAN DOEN .jammer dat ik niet eerder deze review gelezen had
Je kan niks terugsturen. Geld kwijt
Pakketje wel ontvangen, maar is te klein. Het terugsturen is niet mogelijk. Je krijgt geen track en tracécode, is ook niet te vinden op hun website. Zijn telefonisch niet bereikbaar en op mailtjes wordt niet gereageerd. Ruilen is niet mogelijk. Weggegooid geld dus. Koop hier niets. Als het niet past, ben je je geld kwijt.
Geen gevolg aan bestelling
Op 3/02 plaatste en betaalde ik een bestelling voor 3 BH'S aan 29,95 euro.
Tot op heden heb ik nog niets ontvangen alhoewel duidelijk vermeld werd van correcte levering en betaling. Dit zelfde Item wordt nu ook aangeboden op facebook door Binyooq shop?? Gaat het hier om bedrieglijke praktijken dan wil ik hiervoor graag waarschuwen!!! Heel erg jammer is dit!!!
Trap er niet in!
Trap er niet in!
Bh’s besteld.
Ze beloven snel te leveren, duurde meerdere weken. Op hun website lovende reviews die echt niet kunnen kloppen.
Ze reageren niet op mails
Besteld maatvoering en kleur klopt niet.veel te klein.
Over de kwaliteit maar helemaal niet te spreken. Waardeloze Chinese rotzooi.
Terugsturen naar China kost meer dan de aankoop prijs. Bewuste tactiek om niet te hoeven terug betalen.
Schandalig!
Trap er alsjeblieft niet in!
Dit bedrijf is erop u snel geld te verdienen
Andere maten en andere kleuren…
Andere maten en andere kleuren gekregen, slaat nergens op ! Mooie mailtjes maar ruilen of terugsturen naar China kost meer dan 29 euro die ik heb betaald.
Ik voel me opgelicht, zo jammer dit soort zaken op internet !!!
Bestelling geplaatst niets gekregen
Bestelling geplaatst niets gekregen, geen antwoord op mails. Had ik maar eerder de reviews bekeken.
Jammer dat zulke internetwinkels niet aangepakt worden.
Oplichting
Oplichters! Je krijgt niks. Niet bereikbaar voor antwoord en weldra is de site weg!!
Pas op
Pas op met bestellen.
Als je het retour wil sturen, kost het je heel veel geld , want het moet naar China.
Er is geen andere mogelijkheid dan terug naar China.
Gelukkig niet gekocht mr misleidende…
Gelukkig niet gekocht mr misleidende reclame. Hier zeker niets bestellen. Komt allemaal v China . Goedkoop en niets waard . Positieve reviews zijn - volgens mij - zelf geschreven.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.