Vi havde en overnatning i forbindelse med Silkeborg Caminoen, dejligt sted, pænt og rent, dejlig mad og tip top service… Kan varmt anbefales.. 👍
Unik beliggenhed midt i det smukkeste område, meget venligt værtspar.! Fine toiletter af ældre dato. Jeg ville så gerne give pladsen 5 stjerner men desværre lever det de skriver op på hjemmes... Se mere
Tag på camping i Silkeborg og nyd Danmarks smukkeste natur. Der er også mulighed for at leje motorbåde, kanoer, kajakker eller SUPs, spille minigolf, gå tur til Himmelbjerget og meget andet. Du kan også besøge vores café, hvor du kan nyde en dejlig tapas eller en skøn kop cappuccino med den smukkeste udsigt til Gudenåen. Kontakt os for information ☎
Svejbækvej 3, 8600, Silkeborg, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 24 timer
Den skønneste plads på den smukkeste plet. Vi gik fra Ry til Silkeborg og valgte at have en ekstra dag her på pladsen så der også var tid til at nyde naturen uden vandrestøvler på. Pladsen ligger så naturskønt og man kan se og mærke at det er folk der brænder for at gøre stedet indbydende og hyggeligt med respekt for den omkringliggende natur. Vi havde ikke proviant med så det var skønt at der på stedet er en meget hyggelig og alsidig café med alt man har brug for. Morgenmaden kan man bestille og hente med hjem til hytten, der var stor hjælp at hente da vi havde specielle ønsker til indholdet, tak for det.. Hytten var vældig hyggelig og indeholdt alt hvad man havde brug for, igen en stor hjælp når man ikke ønsker at have mere vægt i rygsækken end nødvendigt. Kan klart anbefales, og vi kommer helt sikkert igen.

Besvarelse fra Skyttehusets Outdoor Camp
Super lækker campingplads med gode faciliteter og pænt og rent.
Meget venligt og imødekommende personale.
Mange aktivitetsmuligheder.
Vender gerne tilbage .

Besvarelse fra Skyttehusets Outdoor Camp
Vi har haft en skøn ferie på Skyttehuset - med det nye værtspar, er der virkelig sket forbedringer, de er søde og hjælpsomme, rengøringen er fin og maden er god👍🏼
Hvis jeg skulle komme med et lille minus, synes jeg der er kommet for mange skrigende børn (nat og dag) i forhold til de andre år, man kunne måske samle dem, med små børn på pladsen bag servicebygningen ( da de nok er mere forstående overfor manglende nattesøvn) kun et forslag - vi ses til næste år 🫶🏼

Besvarelse fra Skyttehusets Outdoor Camp
Vi ankom til Skyttehaven Outdoor Camp omkring kl. 20 med to kanoer og spurgte, om der var en teltplads ledig, da vejret ikke var med os. Vi var fire voksne og fire børn (5, 4, 1 og 1 år). Vi fik tilbudt en teltplads, som skulle forlades allerede kl. 11 næste dag, da den var forudbooket. Prisen for én nat: 820 kr. – hvilket vi fandt meget dyrt, især når der opkræves fuld pris for babyer på 1 år som var de voksne mænd.
Om natten gik strømmen flere gange i regnvejret. På herretoilettet virkede kun ét toilet, og vaskemaskine/tørretumbler fungerede ikke ordentligt – tøjet kunne ikke tørres, selv efter grundig rengøring af maskinen. Kommer man som besøgende gæst må man ikke bruge faciliteterne selv om man køber mad, is eller andet på pladsen, (fortalt af en anden gæst)
Oplevelsen blev desværre endnu værre ved afrejse. Vi havde forladt pladsen for at hente vores biler og blev informeret om, at vi bare skulle ringe for at blive lukket ind igen. Men receptionen nægtede adgang. Vi talte med Betina, ejeren, som udviste en meget forvirrende og mangelfuld kommunikation – hendes måde at formulere sig på gjorde det vanskeligt at forstå, hvad hun egentlig mente. Da vi bad om adgang til at hente vores ting, spurgte hun “hvor vi kom fra”, hvilket efter en længere og ubehagelig dialog viste sig at være hendes måde at spørge, om vi overhovedet var gæster.
Vi oplevede Betina som nedladende og uden blik for god service – trods hendes påståede mangeårige erfaring i turistbranchen og fra andre campingpladser.
Det er synd, for pladsen ligger ellers smukt i naturskønne omgivelser. Desværre er det ikke nok til at opveje en dårlig og dyr oplevelse. Vi kommer ikke igen – og kan ikke anbefale andre at bruge deres tid eller penge her.

Besvarelse fra Skyttehusets Outdoor Camp
Vi har besøgt Skyttehusets Outdoor Camping 3 gange siden 2020. Rigtig hyggelig campingplads. Gode faciliteter og god beliggenhed. Rigtig hyggelig med musik og god mad og fin butik. Et lille ønske herfra er lidt større legeplads eller lidt flere muligheder for små børn samt hegn mellem legeplads og grusvejen. Der er lidt højdeforskel ned til vejen. Vi kommer helt sikkert igen.

Besvarelse fra Skyttehusets Outdoor Camp
Vi var ude at sejle og lagde til ved skyttehusets camping. Vi fik en rigtig god oplevelse med god og venlig service og god mad til rimelige priser. Tak 👍

Besvarelse fra Skyttehusets Outdoor Camp
Yderst venlig betjening i smukke omgivelser. Dejlig mad. Kan meget anbefales.

Besvarelse fra Skyttehusets Outdoor Camp
Fandt campingpladsen ved et tilfælde,og det var en fantastisk oplevelse. Pladsen ligger pragtfuldt og tingene er i fineste orden. Det er en rigtig campingplads.Vi besøgte pladsen medio August 23 i Autocamper. Kommer helt sikkert igen.

Besvarelse fra Skyttehusets Outdoor Camp
Vi var på campingpladsen en uge sidst julemåneden.
Det var som vi var her sidste gang en super dejlig oplevelse. Venlig personale og den betjening vi brugte var med et smil og meget behjælpsomhed. Vi var på campingturen en meget regnfuld periode og ja der var lidt grus på badeværelser som ikke kunne være undgået. Istedet for at brokke sig kunne man som os måske give en hånd og spule det efter/inden brug, vi hygget os med det. Dejligt sted !! Vi kommer tilbage.

Besvarelse fra Skyttehusets Outdoor Camp
Et super dejlig sted, for hele familien.
Virkelig skønt område at udforske både til fods, cykel og til vands.
Fine forhold på camping pladsen og et rigtig rart og venligt personale.
Alt i alt en plads der er vær at vælge Hvis besøget falder på det smukke Silkeborg områd.

Besvarelse fra Skyttehusets Outdoor Camp
Skal du på camping eller glambing, så er dette stedet.
Unik natur, med masser af muligheder for diverse aktiviteter.
Derudover bliver man mødt med et smil hos personalet.
Det virker til alt er muligt.
Der er fine fælles køkkener og badefaciliteter.
Vi havde lejet et stort telt som lå helt oppe i enden, med super udsigt til søen.
Stort og rummeligt.
Vi synes at sengen var alt for blød, men det er jo heldigvis en smags sag.
Ses igen
Hilsen Vana 1🙏🥳

Besvarelse fra Skyttehusets Outdoor Camp
Jeg ville så gerne give pladsen 5 stjerner men desværre lever det de skriver op på hjemmesiden helt til den virkelige verden. "VI SIGER 'JA TAK' TIL RO, OG 'NEJ TAK' TIL MUSIKANLÆG OG STØJ"
Vi havde desværre en stor udskiftning af autocampere hvor roen blev afbrudt af kompressorer der skulle køre for at pumpe paddelboards op, af mange omgange over hele dagen, æv :(
Den stille og rolige plads levede derfor kun op til sit navn om aftenen, ellers ærgeligt, fordi jeg tror ellers der kan være fred og ro til afslapning.
Et ønske fra os, kunne sådanne ting ikke gøres nede ved søerne og ikke oppe ved selve pladserne? :)

Besvarelse fra Skyttehusets Outdoor Camp
Velfungerende plads - Skønt sted.
I juni var vi 12 mennesker på kajaktur, og havde booket 3 hytter på Skyttehusets Outdoor Camp, og det var en super god oplevelse.
Pladsen ligger meget centralt for gode kajakture på Silkeborg-søerne, og kajakkerne kunne ligge nær vandet, hvilket gjorde det meget funktionelt for os.
Hytterne var veludstyret med både køkken og eget bad, i fin stand og med en dejlig lille terrasse med havemøbler.
Det var muligt at bestille morgenbrød og wienerbrød, som kunne hentes i kiosken den følgende morgen.
Vi oplevede stor imødekommenhed fra ejerne, og det medvirkede selvfølgelig til, at vi havde en rigtig dejlig weekend.
Vi kan varmt anbefale pladsen!

Besvarelse fra Skyttehusets Outdoor Camp
Denne campingplads er valgt til årets campingplads i 2020 og det er fortjent. Mere idyllisk beliggenhed findes ikke. Pladsen er lille og overskuelig med en dejlig fred og ro. Alt vedr. servicebygninger fungerer upåklageligt. Masser af muligheder for kano/kajak sejlads samt vandreture i den fantastiske natur.
Vi komme helt sikker igen

Et lille paradis.
Vi kommer der ofte, og der er altid dejligt på den velholdte plads. Vi nyder at spise deres små spiseretter eller den hjemmebagte kage. Og værtsparret møder alle med stor venlighed.

Besvarelse fra Skyttehusets Outdoor Camp
Jeg og min mand, var for første gang, på camping på Skyttehuset i weekenden.
Allerede fra fredag og stadigvæk søndag morgen, har vi ikke, oplevet nogen af badeværelserne, både dem, med bad og dem med kun toilet, være rene.
Spindelvæv på væge og vinduer
kort sagt overalt , kæmpe edderkopper overalt, store klumper hår ved/i risten både i bruserummet og under håndvasken, det er ikke kommet på en dag, for os at se bliver, der bestemt ikke gjort rent ellers er det meget sjusket.
Derud over, vil jeg ikke give håndtørren fem flade øre, man bliver ikke tør, der mangler, mulighed for at bruge papirhåndklæder.
I og med, der er så meget jord, rundt omkring, forstår jeg, ikke, at der ikke er en dørmåtte, så man kan tørre skoene af, inden man går ind i bruserummet/toliettet.
Vi har været, på flere af toiletterne.
Jeg har derudover , virkelig undret, mig over, hvorfor, man skal bruge kort, for at komme på toilettet? Hvis, det skulle være fordi, man skulle være bange for , en udefra skulle bruge toilettet, så er det virkeligt lavt!
Udover så er lås op knappen, til at komme ud, virkelig elendig, det er ofte flere gange, man skal trykke for at komme ud.
Så , kan man måske tænke, jeg/vi kunne sige, det i receptionen.
Men i min/vores optik, er det campingpladserne og rengøringspersonalet pligt og samvittighed, selv at gå, pladsen igennem, for om alt ser pænt og rent ud, det er ikke gæsternes ansvar!
Det kunne klæde personalet, at gå en runde, ved toiletter og deres øvrige faciliteter, igennem, hver dag, og tjekke op, på, om alt ser pænt og indbydende ud.
Nu skulle campingpladsen, så vidt, vi ved være et feriested, hvor man kan hygge sig og snakke, svømme osv.
Men iaftes, da vi var 4 voksne, der sad stille og rolig, og snakkede. Vi drak ikke alkohol, spillede musik, råbte, sang, eller anden larm, kun rolig snak. Pludselig ud af den mørke himmel, dukkede campingmutter op, og bankede på, men ingen af os, havde hørt hende, før hun næsten råbte, vi skulle være stille.
Vi blev alle, så forskrækkede.
Der skal i følge reglerne, være ro på pladsen kl 22, klokken var 22.30.
Naboen, var også oppe og sagde, vi ikke larmede.
Bagefter, var hyggen ødelagt, det var måske camping mutters formål, men så skal man dælme, ikke kalde det for en campingplads, med plads til at hygge sig på.
Hvis campingmutter, brugte den energi, som hun åbenbart bruger, på at ødelægge stemninger, på at holde pladsen ren, ville, jeg mene det var bedre givet ud.
Undskyld mig, men hvad er det for en opførsel, overfor sine gæster?!
Trine og Daniel Thellefsen

Besvarelse fra Skyttehusets Outdoor Camp
Fantastisk natur, det er hvad der redder pladsen fra en lavere score.
Toiletbygning D har ikke varmt vand til opvask eller bad til trods for der er baderum samt ude køkken.
Rengøring er kritisabelt, jeg afventede personalet som var i færd med at rengøre bygning C, jeg spurgte den søde pige om hvor lang tid der ca. Gik, svaret var at hun var færdig. Fedt tænkte jeg og da hun fjernede kæden gik jeg ind for at bade. I baderummet var der masser af hår på risten samt der lå et stykke sæbe på gulvet.
Pissoiret er på tredje dag spærret af gul og sort "minestrimmel"
Minigolfbanen er hyggelig men mangler vedligehold. Der står en mølle på en af banerne som er knust, stumperne ligger og flyder på banen.
Sidst men ikke mindst, vi sidder 4 voksne i forteltet og taler stille og roligt sammen omkring parkeringsforhold i Aalborg, der er ingen alkohol eller musik, blot almindelig rolig samtale. Der bliver banket på teltet af "campingmutter" som halvfornærmet beder os om at dæmpe os, klokken er 22.35......
Selvfølgelig skal man ikke larme og genere de andre campister, men dette var bestemt ikke tilfældet i vores situation.
Vi kiggede alle sammen på hinanden og var meget uforstående.
Mvh. Martin og Anita Sigvartsen.

Besvarelse fra Skyttehusets Outdoor Camp
Vi har haft en fantastisk Pinse på en meget fantastisk campingplads. Tæt på den bedste, som vi har været på - i hvert fald i Danmark. Suveræn beliggenhed mht vandreture, som vi er til. Fra caféen kan man sidde og betragte de 100vis af både i alle afskygninger, der passerer pladsen hver dag. Ligesom sydpå ved Rhinen og Mosel. Dejligt, at der er mulighed for at købe en god kop kaffe og en lokal øl i den dejlige cafe, hvis det skulle friste. Vi kommer helt sikkert igen. Tak for ferien. Her var rent og pænt alle vegne- og den unge mand i caféen havde overskud til jokes👍🏻🤗🌞Og deres internet virker 🤗

Besvarelse fra Skyttehusets Outdoor Camp
Virkelig fantastiske og smukke naturomgivelser - en vidunderlig beliggenhed og med gode aktivitetsmuligheder i form af kano, kajak og SUP som vandreruter og ikke lagt i bil til Silkeborg bymidte. Vi har oplevet en rigtig god service som gæster på Skyttehusets outdoor camping og selv i ustadigt vejr, har vi nydt weekenden!
(En sidste stjerne kunne gives ved en lille modernisering af fælleskøkkener. Fx indsættelse af en almindelig ovn, nogle kunstige planter til at skabe hygge og bedre systemer til bestik m.v. (Hyggestemning))
Tak for en god oplevelse og en god service 🏕🛶