De overholder ikke deres ansvar ifht. 24 mdr. reklamationsret på trods af, at de fejl der er på bilen er kendte og ikke behøver yderligere dokumentation.
Dårlig service skal man ikke lede længe efter ved seat Silkeborg, købte en cupra i feb 2022 som har vært på værksted 5 gange med de samme problemer som stadig ikke er løst.
Har haft fornøjelsen at besøge Ole Winther Auto i Funder. Må sige jeg blev mødt af nogle virkelige flinke medarbejdere der var klar til at hjælpe, det gælder både Salg og eftermarked. Kan kun anbe... Se mere
Kejlstrupvej 65, 8600, Silkeborg, Danmark

Besvarelse fra Seat Silkeborg
Super fin behandling ved køb af ny Cubra Born.

Besvarelse fra Seat Silkeborg
Bliver taget godt imod af rådgiverne og får gennemgået bilen før min prøvekørsel. Får et fair tilbud på min brugte bytte bil og hurtig levering af den nye. Man kan trygt handle her!

Besvarelse fra Seat Silkeborg
Var et smut forbi Seat i weekenden for at kigge på diverse biler. Fantastisk service og dygtige mennesker

Besvarelse fra Seat Silkeborg
Jeg kørte fra Sjælland til Silkeborg da jeg fandt en Seat Leon til en super pris. Jeg bliver bedt om at betale for bilen på forhånd, da jeg skulle hente bilen en lørdag. Jeg ankommer til Seat Silkeborg efter 3.5timers køretur og sælgeren har dårligt tid til at tage imod mig.
Han giver mig nøglerne og tager nøglen til min byttebil, uden at introducere mig til den nye bil, eller besigtige den afleverede bil.
Jeg kommer hjem til Sjælland efter endnu 3.5times køretur og opdager at bilen ikke har det udstyr som der stod beskrevet på Bilbasen.
Jeg lader handlen gå tilbage og må til Silkeborg igen.
Efter en uges tid får jeg pengene tilbage(fik at vide det ville tage 1-2dage), pånær 1180kr for omregistrering.
Nu, knap 3 uger senere får jeg en regning fra mit forsikrings selskab fordi bilen fortsat står i mit navn, selvom jeg efter aftale med Seat har sendt et billede af registreringsattest pr. Mail for mere end en uge siden.
Jeg har forsøgt at få afklaring pr. Tlf, men står stadig tilbage i uvished og potentielt med yderligere udgifter i vente…

Besvarelse fra Seat Silkeborg
En super behagelig og kompetent købsoplevelse med Mathias Feldbak Nielsen. Bilen har efterfølgende haft en fejl som blev håndteret og løst meget kompetent og professionelt af servicerådgiver Daniel Brøbech Larsen. Så overvejer du en Cupra kan de to varmt anbefales.

Besvarelse fra Seat Silkeborg
købte en 3 år gl. Seat Ateca hos Mathias d. 01.03.22. Da jeg skulle have sommerdæk på her d. 13.4.22. opdagede dækcentret at vinterhjulene fejlagtig var monteret med keglebolte i stedet for kuglebolte som foreskrevet hvilket havde resulteret i at hullerne i fælgen var blevet lidt ødelagt. Ved henvendelse til Mathias fik han straks organiseret at jeg kunne køre til Silkeborg og lade dem se på de brugte vinterhjul. Uden vrøvl fandt man et sæt brugte originale 18" seat fælge m. Good Year Ultragrip dæk som vi blot byttede lige over. Jeg havde også måtte købe nye hjulbolte, men prisen for disse lovede Mathias at der ville blive taget højde for ved næste service, hvilket jeg har stor tiltro til. Jeg kan give Seat Silkeborg, servicerådgiveren og Mathias min bedste anbefaling.

Besvarelse fra Seat Silkeborg
Jeg har netop afhentet min Leon FR eHybrid. Tak til Mathias for en god handel. Jeg valgte at handle hos SEAT Silkeborg til trods for at jeg er bosat i København. Seat Silkeborg leverede god service. Holdte mig opdateret, og var fleksible i forhold til levering så det passede ind i mit skema. Kæmpe anbefaling herfra!

Besvarelse fra Seat Silkeborg
De største anbefalinger herfra! Hurtig kontakt, venlig og professionel service. Fem stjerner er alt for lidt. ;- )

Besvarelse fra Seat Silkeborg
Ved bestilling af ny bil, har vi oplevet utrolig god service og rådgivning. Sælger (Mathias) lyttede til vores ønsker samt behov, og hjalp os i mål, med at finde den rigtige løsning, der bedst kunne opfylde vores krav til vores kommende bil.
Derudover blev vi også mødt med stor ærlighed omkring forsinkede leveringer mv., ved køb af ny bil grundet Covid, og oplevede derfor ikke en sælger, der bare ville sælge til os, men istedet har været ærlig omkring situationen fra begyndelsen.
Vi har gennem hele forløbet følt os trygge samt velinformerede - og derfor kan vi bestemt anbefale andre at handle med Seat Silkeborg. :)

Besvarelse fra Seat Silkeborg
Jeg oplevede en professionel og engageret tilgang til mig som kunde.
Tak til Mathias for at være imødekommende og lydhør i mine behov så der blev fundet den helt rigtige løsning for mig.
Jeg har følt mig tryg og velinformeret gennem hele forløbet.
Så der skal lyde en stor anbefaling herfra :)

Besvarelse fra Seat Silkeborg
Har aldrig oplevet en så useriøs og næsvis opførsel!
Alt er fint indtil købskontrakten er underskrevet, vi vil gerne have et sæt 16” sommerdæk med alufælge og et sæt 15” vinterdæk med alufælge (originale Seat fælge selvfølgelig) efter eget valg, det går sælgeren med til, så vi finder de 2 forskellige typer fælge (fra deres hjemmeside) vi vil have på de 2 sæt, sangeren siger okay og vi tager hjem. Men ud af det blå et pr dage efter kommer der en SMS med nogle billeder af nogle fælge, jeg skriver tilbage, og det er en fejl, men nej, det pludeselig ham (sælgeren) der skal komme med nogle forslag til hvilke fælge vi må få...
Jeg ringer forgæves 3 gange og får til sidst fat i en anden sælger og siger at det simpelthen ikke kan passe.
Han vil så ikke kendes ved dette, og siger vi skal ringe igen ugen efter.
Det gør vi så, og det får jeg af vide at jeg skal sende en besked. Dette gør jeg så og til min SMS svare han at vi havde aftalt at han skulle komme med forslag, og at vi ud fra disse forslag skulle vælge.
Dette er under ingen omstændigheder noget min kæreste eller jeg har sagt ja til.
Vi siger det ikke kan passe, men sælgeren er ikke til at få kontakt med, så vi vælger et sæt han forslår i 15” og spørger så til det andet sæt i 16” til det svare han at han ikke havde bestilt dem, for vi kunne jo nok tegne ud at de var for dyre til vi kunne få dem med?
Jeg spørger hvad han mener, og han svare at vi da ikke bare kunne vælge de dyreste fælge de havde (ved ikke hvordan vi skulle have kendskab dette?) så hvis vi ville have de fælge skulle vi betale ekstra.
Dette går vi så med til, da vi stadig ikke kan få et sætning igennem.
Der går et par uger og får så en besked om at fælgene er klar til afhentning.
Jeg har så efterfølgende været meget væk siden vi købte bilen og fik beskeden omkri g fælgene, så vi har ikke haft mulighed for at hente dem, men jeg er endelig hjemme, og og vælger at tage derud for at hente dem, dette er desværre ikke muligt da de står på lageret (som er lige under udstillingen, altså i samme bygning) jeg spørger om vi ikke bare kan bakke bilen ned af rampen og tage dem med, og få betalt min regning.
Dette er ikke muligt overhovedet, og får samtidig afvide at jeg da kunne se de havde andet at give sig til! (Vi var de eneste i butikken) men jeg skulle kontante værkstedet på næste hverdag, også ville de finde dem frem.
Og har sikkert glemt noget, for har aldrig i mit liv fået så dårlig en service!!
Så alt i alt mit livs dårligste bilkøb, og vil på det kraftigste anbefale folk at hoppe langt forbi dette firma!!
Er så lige blevet ringet op af min sælger, fordi han er utilfreds med min anmeldelse, og siger at jeg skal gå ind og slette den fordi den ikke hænger sammen med virkeligheden.
Gad vide hvorfor de har så gode anmeldelser? Ja det er skam nok fordi folk ikke tør lave en anmeldelse fordi de så bliver ringet op!!
+ er også lige kommet i tanke om at vi ved ahfæntning af bilen, bliver bedt om at skulle lave en anmeldelse som jeg ville få tilsendt på mail, og denne anmeldelse skulle have 9 eller 10 stjerner ellers gik det ind under “en dårlig anmeldelse” ellers så skulle vi bare lade være med at lave en....
Ellers ville de blive kontaktet af Seat..
Har haft fornøjelsen at besøge Ole Winther Auto i Funder.
Kan kun anbefale dette sted til andre der går i Salgs tanker. :-)
Tina Dige Nielsen.
Skal du handle bil kan jeg varmt anbefale Ole Vinther.
Du får en ualmindelig god betjening, og servicen er helt i top.
Der er tid til dig, hvis du har spørgsmål
og du får altid et venligt svar, så derfor kan jeg trygt anbefale at du handler der.
Kører i en Seat på 10.år. Købt i Silkeborg. ALTID udovertruffen service og super priser.
Vi bor faktisk 5 km fra en anden Seat forhandler/værksted, men kører med glæde de 30-35 km for at komme ned til Ole Winther og hans team
Onsdag d. 6/8 skulle min seat mii til service efter at have kørt 30.000 km. Det eneste som ikke virkede i bilen var AC og da bilen stadig er dækket under garantien, ville det ikke være et problem. Efter bilen havde været til service i 2 timer får vi af vide at der er sket en fejl i deres system som skal lave den nyeste opdatering på bilen, så de er nød til at skaffe en ny styreboks til bilen og derfor også beholde bilen til dagen efter.
Min tanke er at det er hvad der kan ske. Vi bliver så tilbudt en lånebil som vi skal betale 2,75 kr. Pr km vi kører i den. Dette undre mig meget, da det jo er Seat som har lavet en fejl og ikke os. Jeg taler med Ole Winther som holder på at vi selv skal betale da det jo er os som har kørt bilen til service.
Vi tager imod bilen da en af os skal nå i aftenvagt på arbejdet. Jeg kontakter dagen efter Seat for at spørge til hvordan det går med min bil. Jeg fpr af vide at der måske vil gå en uge før de kan skaffe en styreboks til min bil. Min kommentar til det var at det bliver en dyr uge i lånebil.
(jeg er 24 år og studerende, så det er ikke penge som hænger på træerne)
Efter at have tænkt lidt over tingene vælger jeg at ringe til FDM for at få af vide hvilke rettigheder jeg har inforhold til lånebilen. Jeg får af vide at jeg ingen rettigheder har men at det vil undre FDM hvis ikke værkstedet vil betale for lånebilen, så de anbefaler at jeg kontakter seat Silkeborg igen, igen. Jeg får også et nummer til Seat importøren, Lennard som jeg kan prøve at tale med.
Jeg ringer til Lennard og fortæller ham meget omkring min oplevelse med Seat Silkeborg. Han vil ringe til dem og høre hvad de siger. Efter 10 min. Ringer han tilbage og fortæller mig at der ikke er noget problem, jeg får lånebilen gratis og at det er mig som har misforstået værkstedet... For de har aldrig villet have penge for bilen.
Jeg fortæller at jeg har talt med Ole W + skrevet under på en kontrakt hvor det står sort på hvidt. Lennard beklager og lover at jeg ikke skal betale og oven i købet vil han få hans teknikkere til at se på bilen.
Senere på dagen ringer de fra Seat Silkeborg og fortæller at min bil er klar til afhentning. De havde pludselig fået det hele til at virke igen. Og deres værkfører Jan, beklagede misforsråelsen tidligere på dagen.
Jeg hentede min bil og fik en undskyldning, gratis lånebil og 10% fra regningen. Super ærgeligt at man skal kæmpe sådan en kamp for at blive retfærdigt behandlet.
Jeg laver denne anmelselde for at advare andre og for at opfordre folk til at gå efter jeres sunde fornuft og ikke efter hvad ejeren af firmaet mener.
Stor takntil Lennard for forståelse og en kæmpe stor hjælp til en som ingen forstand på biler har.
Jeg var ude ved ham med min ny-indkøbte Seat Ibiza ST, som havde noget plasticværk der sad forkert. (garanti-reperation). derudover bad jeg ham om at kigge på anlægget, selvom det ikke var et originalt anlæg, da det genstartede når jeg kørte over humpler i vejen...
De havde bilen hele dagen.
1) Plastikken blev ikke fixet, (den er så senere fixet hos Seat Viborg, det var instrumentbrædtet der var monteret forkert fra fabrikken.)
2) De tog 2 timer for at afmontere anlægget, fixe et stik og lodde 5 ledninger der så "mistænkelige" ud, men ikke havde noget med fejlen at gøre.
Da jeg spurgte ind til stik og time-forbrug, blev de sure, og mente at jeg var heldig at de ikke havde faktureret mig for 3 timer, og mellem linierne fik jeg at vide, at jeg bare skulle betale...
Efter længere email-tilsvining af mig, gik de med til at fakturere 1 time, men så ville de ikke se bilen igen... Hvad er det lige for en måde at behandle kunder på??
har fået lavet min seat leon et par gange ved ole winther..og service er altid i top..
de er altid meget hjælpsomme, også selvom bilen er købt et andet sted,,
det er det der gør man kommer igen
kennet zacho
silkeborg