Santander Anmeldelser 2.532

1,6

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 126 anmeldelser, de fleste anmeldere blev skuffet over deres overordnede oplevelse. Mange kunder udtrykker stor utilfredshed med virksomhedens service, især kundeservicen, som beskrives som uhjælpsom og svær at komme i kontakt med. Folk oplever lange ventetider i telefonkøen, manglende tilbagekald og vanskeligheder med at nå den rette afdeling, ofte med den besked, at de ringer uden for åbningstid, selv når det ikke er tilfældet. Der er også frustration over betalingsprocesser og priser, hvor kunder rapporterer om uforklarlige gebyrer, skjulte omkostninger og problemer med bogføring af indbetalinger. Nogle mennesker var dog tilfredse med deres oplevelse, idet de nævner hurtig betjening og god hjælp. Enkelte har også haft positive oplevelser med at låne penge og har fundet servicen tilfredsstillende. Imidlertid oplever et flertal, at det er næsten umuligt at få fat i en medarbejder, og at kommunikationen ofte er begrænset til ineffektive chatrobotter eller e-mail, hvilket fører til manglende svar og handling. Mange føler, at virksomheden er ligeglad med kundepleje og har en arrogant tone i kundeservicen.

Det, folk taler mest om

Service

Brugere beskriver negativ interaktioner med service. Mange kunder rapporterer om lang ventetid i telefonkøen,... Se mere

Customer service

Kunder udtrykker stor utilfredshed med kundeservice. Mange rapporterer om ekstremt dårlig service, hvor det... Se mere

Customer communications

Forbrugere udtrykker stor frustration over vanskelighederne ved at komme i kontakt med virksomheden. Mange... Se mere

Payment

Kunder noterer konsekvent negative oplevelser med betaling. Mange rapporterer om problemer med, at... Se mere

Price

Anmeldere fremhæver negative aspekter af priserne. Kunder rapporterer om skjulte gebyrer og uventede... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Ville helst give 0 stjerner. Utrolig svær at få fat i, ringer ikke tilbage selvom man bliver anbefalet at trykke 9 så man ikke behøver sidde i kø. Det sammen med mail, heller ikke respons. Ville l... Se mere

Ville låne ved dem gennem en bilforhandler ville lægge 20% plus er gældsfri. Kunne ikke låne 152000 igennem dem, kunne ikke få svar på hvorfor overhoved. Bilforhandler kunne heller ikke få noget af vi... Se mere

Den dårligste oplevelse nogensinde. Jeg har opsagt min bil d. 1. med 1 måneds varsel, men alligevel forsøger de at opkræve betaling for hele næste måned. De svarer hverken på telefon eller mail.... Se mere

Jeg har nu i 4 måneder forsøgt at få lavet debitor skifte efter skilmisse. Alle mail til dem altid MAILER-DEMON ? På deres links eller direkte E/post adresser? Debitor afdeling ingen direkt... Se mere

1. Bank
  2. Betalingskortbehandling

Santander er en del af spanske Banco Santander, som blev grundlagt i 1857. Santander er etableret i 45 lande og har over 150 millioner kunder globalt. Vi har været tilstede i det danske marked siden 2007 og tilbyder bilfinansiering, privatleasing, privatlån, opsparingsprodukter og forsikringer.

1,6

Dårlig

3 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Har ringet til Santander Consumer Bank…

Har ringet til Santander Consumer Bank idag for FØRSTE GANG i løbet af 7 år (lille privatlån med tårnhøj rente).
Jeg var frustreret og ville bede om en ændring, så lånet kunne afvikles hurtigere, men inden jeg kom frem til dette emne, blev forbindelsen afbrudt fra bankens side.
Tak for hjælpen :(

27. januar 2025

Superb oplevelse med professionel bankforretninger

Jeg har på alle måder, altid fået en professionel og grundig fyldestgørende behandling i forbindelse med alle de forretninger jeg har hos Santander. Jeg kan til alle tider stærkt anbefale et samarbejde med Santander, al respekt for de professionelle medarbejdere jeg har talt med og al respekt for Santanders måde, at behandle almindelige borgere, ansøgere og forretningsforbindelser på.!

18. januar 2025

Ringer ind for at forhandle rente på…

Ringer ind for at forhandle rente på mit billån lidt ned fra 8,22%. Får en ansat i røret som bare hælder vand ud af ørerene. Hun fortæller at en variabel rente ikke kan ændres til fast, trods det fremgår af deres egen hjemmeside. Jeg tager medarbejderen i hånden, og viser hende hvor det står. Hun begynder at snakke udenom, hvortil jeg fortæller hende, at det betyder at jeg må flytte lånet til min egen bank. Det er hun ligeglad med. Vi ligger på, men 1 minut senere ringer de mig op igen. Det er nu et kvalitetskontrolopkald, men sørme om det ikke er samme medarbejder der laver kvalitetskontrol af sine egne opkald?! Hahahahahaha. Den medarbejder må koste kassen for Santander, da hun ikke formår at forhandle penge hjem, overhovedet.

17. januar 2025

Santander App er forældet og gammeldags

Har indtil videre kun haft positive oplevelser med Santander - de tilbyder et forholdsvis godt opsparingsalternativ til andre banker på markedet pt.
MEN (suk) den app som man kan bruge er håbløst gammeldags, tydeligvis ikke der Santander bruger penge på udvikling..

14. januar 2025

Generel fin oplevelse

App fungerer perfekt, men måske man kunne lære af andre netbanker så man ikke behøver mitID ved hvert login. Har opsparing der giver en af de højeste renter i DK.
Noget andet bøvlet er at man ikke direkte kan overføre penge til ens konto i banken. Det går via en anden bank

9. januar 2025

Santan-der kommer fra h......

Santander er et armatør firma, med App der ikke virker, og de ved det godt, men magter ikke at få det til at virke.
Er både leasing kunde og bankkunde, og leasing delen med betalingsservice er nu efter 3 måneder stadig ikke i orden, og jeg får rykkergebyrer fra Santander, selvom jeg henvender mig og gør opmærksom på dette.
Kan på INGEN måde anbefale dette firma.

8. januar 2025

Utryg oplevelse

Kan tilslutte mig de andre brugere herinde som skriver at de har en utryg oplevelse med Stantander. Mobilapp har ikke virket ordenligt i snart 2 uger, og når jeg logger på netbanken via. PC, så siger de at jeg slet ikke har nogen opsparing hos dem! Har nu bedt om at få flyttet mine penge tilbage til min "rigtige" bank, for tør ikke have penge stående hos dem længere.

7. januar 2025

Brug et af de mange andre tilbud

Brug et af de mange andre tilbud, der er for at låne penge til fx bil eller andet.

AL finans eller mange af de andre er rent faktisk en virksomhed, som ikke drives af et stort og uigennemsigtig bureaukrati, som ikke rigtig kan svare på noget, hjælpe eller tage ansvar for noget.

Og deres renter er groteske i forhold til andre udbydere…

12. november 2024

Juleoplevelse

Indbetaler 20.000 kr ekstra på mit lån men de kan ikke finde pengene,jeg havde glemt at skrive reference nr da jeg sendte pengene, men opdagede det med det samme og sendte en mail med screenshot fra banken
Det var 25-11-2024 her i dag 17-12 er pengene stadig ikke gået ind. Jeg blev sur og indbetalte restbeløb fredag de er gået ind så nu skylder jeg åbenbart stadig de 20.000 skodbutik.

25. november 2024

Skuffet kunde

Jeg har været kunde ved santander i mange mange år dvs 15 år plus har altid betalt til tiden indfriet mange lån. Jeg har altid fået super service hos santander.

Men denne ene gang hvor jeg har brug for en eller to afdragsfrie måneder fik jeg et blankt nej.

Jeg forklarede santander min situation var ude for en alvorlig ski ulykke i 2022 har betalt rettidigt hver måned trods mistet job og førlighed, så denne lille forespørgsel forstår jeg simpelthen ikke at santander ikke vil imødekomme.

Jeg har før givet 5 stjerner for den gode service det kan jeg desværre ikke nu.

29. november 2024

Santander og drømmeknuseren

Vi har førhen altid været glade for santander og deres service. Vi har af flere omgange haft lån gennem dem og betalt disse ud. Vores sidste lån hos dem på 60.000 skulle omlægges så vi kunne realiserer væres boligdrømme. Dog ønskede Santander ikke at bistå til at ændre hvem af os der stod som betaler på lånet og dermed må vi nu kæmpe med næb og kløer for vores drøm. Trods kundeservice sagde at det kunne nok sagtens lade sig gøre.

ØV santander! Det er sidste gang vi er kunde hos jer!

21. november 2024