Santander Anmeldelser 2.532

1,6

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 126 anmeldelser, de fleste anmeldere blev skuffet over deres overordnede oplevelse. Mange kunder udtrykker stor utilfredshed med virksomhedens service, især kundeservicen, som beskrives som uhjælpsom og svær at komme i kontakt med. Folk oplever lange ventetider i telefonkøen, manglende tilbagekald og vanskeligheder med at nå den rette afdeling, ofte med den besked, at de ringer uden for åbningstid, selv når det ikke er tilfældet. Der er også frustration over betalingsprocesser og priser, hvor kunder rapporterer om uforklarlige gebyrer, skjulte omkostninger og problemer med bogføring af indbetalinger. Nogle mennesker var dog tilfredse med deres oplevelse, idet de nævner hurtig betjening og god hjælp. Enkelte har også haft positive oplevelser med at låne penge og har fundet servicen tilfredsstillende. Imidlertid oplever et flertal, at det er næsten umuligt at få fat i en medarbejder, og at kommunikationen ofte er begrænset til ineffektive chatrobotter eller e-mail, hvilket fører til manglende svar og handling. Mange føler, at virksomheden er ligeglad med kundepleje og har en arrogant tone i kundeservicen.

Det, folk taler mest om

Service

Brugere beskriver negativ interaktioner med service. Mange kunder rapporterer om lang ventetid i telefonkøen,... Se mere

Customer service

Kunder udtrykker stor utilfredshed med kundeservice. Mange rapporterer om ekstremt dårlig service, hvor det... Se mere

Customer communications

Forbrugere udtrykker stor frustration over vanskelighederne ved at komme i kontakt med virksomheden. Mange... Se mere

Payment

Kunder noterer konsekvent negative oplevelser med betaling. Mange rapporterer om problemer med, at... Se mere

Price

Anmeldere fremhæver negative aspekter af priserne. Kunder rapporterer om skjulte gebyrer og uventede... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Ville helst give 0 stjerner. Utrolig svær at få fat i, ringer ikke tilbage selvom man bliver anbefalet at trykke 9 så man ikke behøver sidde i kø. Det sammen med mail, heller ikke respons. Ville l... Se mere

Ville låne ved dem gennem en bilforhandler ville lægge 20% plus er gældsfri. Kunne ikke låne 152000 igennem dem, kunne ikke få svar på hvorfor overhoved. Bilforhandler kunne heller ikke få noget af vi... Se mere

Den dårligste oplevelse nogensinde. Jeg har opsagt min bil d. 1. med 1 måneds varsel, men alligevel forsøger de at opkræve betaling for hele næste måned. De svarer hverken på telefon eller mail.... Se mere

Jeg har nu i 4 måneder forsøgt at få lavet debitor skifte efter skilmisse. Alle mail til dem altid MAILER-DEMON ? På deres links eller direkte E/post adresser? Debitor afdeling ingen direkt... Se mere

1. Bank
  2. Betalingskortbehandling

Santander er en del af spanske Banco Santander, som blev grundlagt i 1857. Santander er etableret i 45 lande og har over 150 millioner kunder globalt. Vi har været tilstede i det danske marked siden 2007 og tilbyder bilfinansiering, privatleasing, privatlån, opsparingsprodukter og forsikringer.

1,6

Dårlig

3 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Dårligste, kunde service med så mange minusser

Jeg har i over en måned prøvet at kontakte kundeservic for at hjælpe med en sage om billån men fik aldrig en ordentlig svar. . Har aldrig oplevet et finansering selskab så ligeglade som dem. Håber de ændre deres behandling. De mister bare deres kunder selvom de er virkelig ligeglade.

16. juni 2025

Min psykisk sårbare mor fik lån uden kreditvurdering – Santander reagerer ikke

Min mor bor på et bosted og har en dokumenteret psykisk lidelse. Alligevel har Santander Consumer Bank finansieret et køb via Carelax Danmark på over 24.000 kr., uden synlig kreditvurdering og uden, at hun har forstået aftalen.

Lånet blev solgt som "rentefrit", men er fyldt med skjulte gebyrer og lang løbetid. Hun lever udelukkende af førtidspension.

Jeg har gentagne gange bedt Santander om at:
- fremlægge dokumentation for kreditvurdering
- forklare, hvordan lånet blev formidlet
- bekræfte, at lånet er sat i bero

Der er ikke kommet svar. Kun henvisninger til netbank, som min mor ikke kan bruge.

Sagen er nu sendt til Forbrugerklagenævnet og Forbrugerombudsmanden. Jeg håber, Santander vil tage ansvar – både i denne sag og for deres praksis generelt.

Hvis andre har oplevet lignende, hører jeg gerne fra jer.

16. juni 2025

Har lige haft talt med Santander…

Har lige haft talt med Santander kundeservice, er blevet meget syg, har modtaget et beløb, og vil forhandle med dem om at betale gælden af, med det jeg havde og måske lidt mere til. De er ikke til at forhandle med overhovedet. ( har betalt til tiden hver gang) de vil have det fulde beløb ingen renter bliver fraskrevet.
En ting er sikker hvis jeg eller andre skal låne anbefaler jeg aldrig Santander igen🤬

12. juni 2025

Dårlig kundeservice - og rykker for penge der ikke skyldes

Har haft leaset en bil gennem Ford Credit (Santander) I forbindelse med aflevering af bilen bliver jeg bedt om at afmelde PBS, hvilket jeg selvfølgelig gør.

Herefter sender de en manuel opkrævning, som jeg naturligvis ikke betaler, eftersom det vedrører betaling for måneden efter jeg har afleveret bilen.

Så sender de en rykker - naturligvis med rykkergebyr. På rykkeren står et telefonnummer jeg kan kontakte dem på. 3 gange ringer jeg og hver gang bliver opkaldet afbrudt, efter jeg har tastet mig igennem en lang menu hver gang.

Det virker ærlig talt som om, at de ikke vil deres kunder.

Det er i hvert fald sidste gang jeg har haft noget med Santander at gøre.

Redigeret 11. juni 2025 kl. 18:35

Jeg kom igennem til Santander og fik at vide, at jeg skulle se bort fra rykkerbrevet - hvor der for øvrigt var angivet en betalingsfrist på 8 dage - fra i går.

Kl. 16:00 i dag bliver jeg så ringet op af en repræsentant fra Santander, der fortæller mig, at jeg skylder penge og om jeg vil afregne i dag????

Lidt skinger får jeg vist sagt, at jeg synes det skal få styr på deres ting.

Kl. 16:36 modtager jeg så min afleveringsrapport med en faktura for overkørte kilometer. Denne har jeg ingen bemærkninger til, så jeg skyndte mig at afregne på trods af betalingsfrist 2/7-2025, så de kan nå at registrere det inden det begynder at sende rykkere og komme med ubehagelige opkald.

Kan ikke anbefale

11. juni 2025

Tilbagelevering af leasingbil og kundeservice

Dårlig kundeservice, hvor det er utrolig svært at få fat i den korrekte afdeling, da de har forskellige åbningstider. Lang proces for at komme igennem telefonen, hvor man efter at have indtastet cpr. nr. får at vide at man ringer udenfor åbningstiden. Når man så får fat i den korrekte afdeling, så tilsidesættes almindelig lovgivning ift. fakturering, som om selskabet er hævet over loven. Opkrævning for skader har ingen gang på jorden. Der opkræves for skader, hvor omfanget ikke er kendt af dem der opkræver beløbene. Beløbene er urimelig og svare ikke til omkostningen for udbedring af skaden.

30. april 2025

Jeg fik en følelse af at deres…

Jeg fik en følelse af at deres kundeservice er bemandet udelukkende af chatrobot og af ungarbejdere på deres første dag.
Jeg ville gerne i kontakt med Santander telefonisk for at have en snak med et menneske om nogle vilkår. Dette virkede helt umuligt at finde et kontaktnummer. Jeg hiver fat i en medarbejder i deres chat (dårlige åbningstider by the way) som ikke virker interesseret i at give svar eller at have nogle som helst beføjelser. En trænet abe kunne have løftet opgaven bedre end ham. Jeg bad faktisk om at tale med en chef undervejs for at få fat i nogle som havde noget erfaring fra firmaet, men det blev jeg blot nægtet at få lov til.
Så min fuldstændigt ærlige konklusion herfra: VÆLG NOGLE ANDRE.
Jeg havde ikke valgt dem igen, hvis jeg kunne skrue tiden tilbage med denne viden.

14. maj 2025

De glemmer at følge renten når den falder

De skriver de følger Cibor 3 renten på de variable lån. Det passer nok meget godt når renten går op, de glemmer dog at følge den når den går ned. 2 gange har jeg skrevet til dem og efterfølgende har de så sjovt nok husket at sætte den ned(meget lidt ned dog).

22. maj 2025

Hold jer væk

Jeg har en variabel lån her, hvoraf renten er steget erormtl siden jeg fik optaget lån hos Santander.
Det triste er at se, at renten IKKE falder, når renten i samfundet falder.
Dvs at Santander selvfølgelig til deres egen interesse hæver renten når det er til deres fordel, men ikke sænker igen når renten i samfundet alligevel falder.
Det synes jeg er useriøst, hvor det bare viser at de er ligeglad med deres kunder som vælger at tage et lån hos dem end flere andre steder.
Hold jer væk

23. maj 2025

Elendig kundeservice

Jeg har efter en længere mailkorrespondance med deres kundeservice fået svaret: “For sent.”

Magen til flabet og ligegyldigt svar fra en kundeservicemedarbejder, på en reel forespørgsel, skal man lede længe efter!

22. maj 2025

Kan ikke komme i kontakt med medbarjder

Aldrig har jeg prøve at ringe og vælge muligheder i så stor still og aligevel smækker de telefonen på "tak for dit opkald" tast 1........ tast 2.... Du har nu flre valg muligheder, tast 1 2 eller 3 eller 4.

TAK for dit opkald Dut Dut Dut....

20. maj 2025

De ringer konstant

De ringer konstant for at prøve at sælge dig diverse ekstra ydelser på dit bil lån. Vi er efter et år nu måtte true med at flytte vores lån, hvis de bliver ved med at chikanere os.

13. maj 2025

Dårlig forståelse

Ikke at lyde dum. Men min nu afdøde eksmand har åbenbart mens vi var gift. Optaget et lån. Det er så kommet i skifteretten og jeg har så lige fået en rykker. Ringer og forklare situationen og gebyret bliver taget fra. Senere bliver jeg ringet op fra inkasso. Forklare så lige situationen igen. Og skal ringe til kundeservice. Ringer så og fortæller igen igen situationen og spørge. Hvis jeg indfrier lånet, vil jeg kun betale det som var beløbet pr. 1. Men nej der er kommet renter på. Hvor er jeres forståelse henne.? Det har lagt i skifteretten og jeg ikke haft mulighed for at vide hvad pokker han har lavet. Tak for det. Nu er det betalt

12. maj 2025

Overførsler registreres ikke korrekt😡

Har overført ekstra indbetaling, men det er ikke bogført korrekt og mit lån er nedskrevet med mindre end det jev har indbetalt😡😡 man kan ikke ringe til dem og det hjælper ikke at skrive! Får intet svar. Hold jer fra at låne penge der!

2. maj 2025

3 måneder siden jeg indbetalte ekstra…

3 måneder siden jeg indbetalte ekstra til mit lån, og det fremgår stadigvæk ikke på min restsaldo! Har skrevet flere gange og får hele tiden at vide der er bøvl med bogføringen, men 3 måneder?? Det jo helt absurd! Og pænt frustrende da jeg gerne ville betale hurtigere af på min seng, men det er bare slet ikke muligt når det ikke bliver registreret og pengene bare bliver hævet 😳

17. april 2025

Ansøgning om lån til brugt bil

Jeg ansøgte om et lån til finansiering af en brugt bil. Det var et rigtig godt tilbud, en god bil til en meget rimelig pris. Jeg havde god luft i økonomien til, at det kunne lade sig gøre. Kort efter fik jeg afslag til bilfirmaets overraskelse - og min egen. Bilfirmaet rådede mig til at kontakte Santander og høre begrundelsen for afslaget. Det ville de ikke give. Jeg prøvede endda 2 gange og talte med 2 forskellige medarbejdere.
Jeg er en ældre dame og pensionist, men kunne de så ikke sige det som det var??? Det synes jeg, var meget dårlig service😡

15. april 2025