Ville helst give 0 stjerner. Utrolig svær at få fat i, ringer ikke tilbage selvom man bliver anbefalet at trykke 9 så man ikke behøver sidde i kø. Det sammen med mail, heller ikke respons. Ville l... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Santander er en del af spanske Banco Santander, som blev grundlagt i 1857. Santander er etableret i 45 lande og har over 150 millioner kunder globalt. Vi har været tilstede i det danske marked siden 2007 og tilbyder bilfinansiering, privatleasing, privatlån, opsparingsprodukter og forsikringer.
Stamholmen 149, 5. sal, 2650, Hvidovre, Danmark
- 70 21 90 11
- kundeservice@santanderconsumer.dk
- www.santanderconsumer.dk
Svarer typisk inden for 24 timer
Den dårligste oplevelse nogensinde.
Den dårligste oplevelse nogensinde.
Jeg har opsagt min bil d. 1. med 1 måneds varsel, men alligevel forsøger de at opkræve betaling for hele næste måned. De svarer hverken på telefon eller mail. På deres hjemmeside lover de svar inden for 1-3 hverdage, men jeg ventede 10 dage på et svar og der påstod de, at jeg aldrig havde opsagt aftalen, dvs de basically ikke læser din mails.
Deres telefonkø varer omkring 3 timer, og når man endelig kommer igennem, ringer de dig op, hører dig sige “hallo” for derefter at sætte dig tilbage i kø. Efter ca. 10 minutter bliver forbindelsen automatisk afbrudt.
Mit råd, Hold jer langt væk, de vil scamme.
Elendig behandling
I lejede en Xpeng og det forgik via Santander leasing, det blev lidt af en “oplevelse”
Da vi rettidig opsagde aftalen, fik vi 3 forskellige tidspunkter for aflevering af bilen retur.
Jeg havde fat i deres kundeservice via chat og e-mail og fik forskellige svar hver gang.
Vi ombookede og flyttede møder for at tilpasse os deres skiftende tider og først da jeg fik fat i en (og det er svært) telefonisk, blev det fastsat korrekt.
Bemærk i øvrigt også at hvis man ikke får bilen på d 1ste i en mdr, tager de en mdrs betaling mere.(kender ingen der har kunne hente på 1ste dag i mdr, så det er nok en nem måde at tjene ekstra penge på)
Nul-stjerners oplevelse!
Jeg oprettede et billån og tilkøbte i den forbindelse en forsikring af bilen, så den var dækket til nyprisen de næste 5 år i tilfælde af totalskade. Forsikringen ville fortsætte, også selvom billånet skulle blive indfriet før tid. Før tid fik jeg mulighed for at indfri lånet, hvilket gøres via santanders app hvor man bedre om et indfrielsesbeløb til en bestemt dato. Til min store undren forsvandt der omkring 3829 kr. ud af de 123.829 kr. jeg havde overført. Samtidig stod jeg til stadig at skylde penge på mit billån. Efter en ikke fyldestgørende forklaring fra Santander, konkluderede jeg at jeg hellere måtte prøve at indfri mit billån igen. Denne gang var det nogle hundrede kroner. Igen til min store undren, skyldte jeg stadig penge til Santander, nu 2 kr. Indfrielsesbeløbet blev 6 kr. da de 2 kr. ikke kunne betales med det samme. Så jeg valgte at overføre 10 kr. i stedet for 6 kr. altså 40 procent mere end jeg skulle. Nu er lånet indfriet, men mine ekstra indbetalte penge er væk. Da jeg kontaktede Santander kunne det selvfølgelig ikke forklares. Og da jeg hørte til den videre betaling af min forsikring, fik jeg fortalt at den var opsagt med billånet. Sælgeren måtte have solgt forsikringen til mig under falske forudsætninger mente Santander.
Alt i alt en nul-stjerners oplevelse. Og jeg vil på ingen måde anbefale Santander til andre.
meget dårlig og langsom
meget dårlig og langsom
kundeservice, utrolig dårlige når de laver opdateringer, som regel kan man ikke logge ind på sine konti efter opdateringerne !
i har simpelthen den ringeste…
i har simpelthen den ringeste kundeservice der findes, aldrig oplevet noget så ringe, eller mangel på samme, for den findes ikke
Virkelig dårlig kundeservice eller rettere ingen!!
Det er under lavmålet. Man kan ikke komme igennem til dem heller ikke på chat den bliver ved at skrive jeg forstår ikke dit spørgsmål
Jeg har prøvet to dage nu, umuligt! Virkelig kritisabelt
Helle
Penge er blevet væk
Jeg har indfriet et lån og fik ikke stoppet betalingsservice i tide. Min fejl. Jeg kontaktede dem for at få udbetalt de penge der nu er blevet indbetalt til et indfriet lån. Det er fint og medarbejderen lover at pengene er på min nemkonto et par dage efter. Hurtigt betjening og jeg fik løst min henvendelse. Troede jeg. Jeg har ikke fået nogen beskæftigelse eller noget på at pengene er på vej. Der er nu gået 9 dage siden jeg skrev med dem og jeg har stadig ikke modtaget pengene. Jeg fik at vide at de forlod banken den 11. August, så min mand må jo lige prøve at kigge på det. Det er mig der har styr på økonomien. Jeg beder min mand kigge alligevel, men han kan heller ikke se pengene på nogen konti. Jeg fortæller medarbejderen at vi har fælles nemkonto. Det siger de ikke kan lade sig gøre. Fair nok. Man kan ikke have fælles NEMKONTO, men man kan have fælle konto Nemkontoen er sat op til. Jeg kan altså derfor se nøjagtig hvad min mand kan se! Føler mig ret talt ned til af medarbejderen.
Men når der ikke er nogen bekræftelse på at de har udbetalt pengene til mig, så er det lidt bare at de siger at de har udbetalt pengene og vi siger at vi ikke har pengene. Ved ikke helt hvor jeg skal gå videre her fra.
Jeg havde tænkt at vi nok kommer til at bruge Santander til billån igen da der ikke har været nogle problemer før nu, men det fik da godt nok mig til at ændre mening.
Urimelige gebyrer og vildledende oplysninger
Jeg har desværre haft en meget dårlig oplevelse med Santander.
I forbindelse med en bilhandel har de pålagt mig urimeligt høje gebyrer – bl.a. en stiftelsesprovision på 13.000 kr. og andre store etableringsomkostninger.
Da jeg efterfølgende stillede spørgsmål til dette, forsøgte Santander at skyde skylden på bilforhandleren. Jeg har dog fået bekræftet, at det er Santander selv, der fastsætter gebyrerne – deres forklaring var derfor direkte vildledende.
Jeg vil på det kraftigste advare andre forbrugere mod at indgå aftaler med Santander uden at gennemgå ALT med en advokat eller uvildig rådgiver først. De samlede omkostninger kan blive meget højere, end man tror, og gennemsigtigheden er efter min erfaring mangelfuld.
Jeg står nu med en sag, som jeg må tage videre til Det Finansielle Ankenævn.
Ringede i dag da jeg gerne ville betale…
Ringede i dag da jeg gerne ville betale mit billån ud, lage besked om at blive ringet op og det blev jeg så, af en mand som ikke fortalte hvor han var fra og som ikke lød særlig rar at tale med, syntes de tager enorme priser for at man betaler sit lån ud og han kom med en forklaring som man ikke har en chance for at undersøge om det er rigtigt, ikke okay når man har været kunde i mange år. vil ikke anbefalde dem til andre.
Virkelig dårlig kundeservice
Hold da op en arrogant og ligegyldig tone hos deres kundeservice! Skulle oprette en opsparingskonto, og måtte afsindig mange spørgsmål igennem for at komme igennem til en medarbejder. Pta. de selv i en mail havde bedt mig om at kontakte dem.
Upålidelig bank
jeg oprettede en 6 måneders lukket konto med 4% rente, renten har de sat ned 2 gange, og den er nu nede på 2,3%, og mine penge er stadigvæk spærret. Jeg er forundret over, at man ikke overholder en aftale man laver, og hvis banken ændrer rente, bør de jo give folk mulighed for at hæve deres penge, hvis man ikke er tilfreds med den nye rente.
Amatør Bank
Dårlig bank, dårlig medarbejder.
De siger nogle og de laver nogle anden.
Chat samtale som bevis(dokumentation), hvad de har sagte til mig, men bagefter de har nægtet alt .
Alt alt for dårlig, væk fra dem!
Aldrig lav billån hos Santander
Mig og min samlever lavede et billån sammen tilbage i 2024 februar.
Efter 9 måneder, endte det med jeg fik min egen bil, og har derfor intet med min samlevers bil at gøre længere.
Vi vil derfor gerne lave et debitorskifte, så min samlever stod alene på billånet i og med det er hende som alene betaler på billånet og hende som er den eneste bruger af bilen.
De kunne ikke lave et debitorskifte fordi det var et blankolån fortalte deres medarbejder tilbage i sommers 2024. De sagde derfor min samlever skulle lave et privatlån til restgælden på billånet og det dermed kunne blive overflyttet til hendes navn.
Så det gjorde vi, men de manglede den nye årsopgørelse, så vi prøvede igen i marts 2025, men det var heller ikke godt nok. Fordi de kunne først se det i deres system (den nye årsopgørelse) i juni måned.
Så nu står vi her og har ansøgt, men de fortæller nu at det ikke kan lade sig gøre, at min samlever står alene på lånet selvom der er et højt nok rådighedsbeløb og selvom hun selv har betalt til billånet i over 9 måneder.
Det betyder jeg skal stå på et billån på over 250.000kr i 7 år endnu, selvom jeg ikke har noget med bilen eller billånet at gøre længere.
Vi kunne heller ikke få en begrundelse, tilgengæld vil de gerne låne min samlever et lån på 100.000kr og spurgte om hun havde lyst til det. Tror slet ik de forstår frustrationen i denne her sag.
Medarbejderne taler ikke sammen, og der er forskellige holdninger og regler alt efter hvilken medarbejder du har i røret og de siger alle vidt forskellige ting.
Kan kun anbefale at aldrig og lave et billån hos Santander.
Rædselsfuld oplevelse
Jeg giver helt klart 0 stjerner
Jeg giver helt klart 0 stjerner for denne service af privat leasing ved Santander. De vil gerne have deres penge, men når de skal betale den anden vej er der altid problemer. Jeg mangler ca 2500kr som de ikke vil betale tilbage.
ALDRIG MERE.
Kundeservice - hvad er det!??
Jeg har prøvet at kontakte kundeservice for at hjælpe med en sage om min billån.
Jeg ringede til dem, og der blev lovet at en kollega ville ringe tilbage til mig. Jeg ventede længe - men hørte aldrig fra dem. Jeg skrev derfor på deres chat og der blev lovet at en kollega ville ringe tilbage til mig inden for 30 minutter. Der skete stadig ingenting! Jeg ringer tilbage igen til dem. Bliver der fortalt at den kollega jeg skal snakke med er til frokost og jeg derfor må ringe tilbage igen mellem 12 og 15.
Samtlige medarbejdere jeg var i forbindelse med, var utrolig flabet og virkede ekstremt ligeglade.
Jeg har aldrig oplevet et finanseringselskab så ligeglade som dem. Håber de ændre deres behandling. De mister bare deres kunder.
I stedet for en behagelig og konstruktiv samtale, har jeg valgt at bede om en opgørelse fra mit billån per dagsdato og aldrig igen vil jeg være kunde hos dem. Og jeg ville bestemt ikke anbefale andre at være det lige så!
Tyveri
De bogfører for 18000 indbetalinger til nedbringelse af min gæld som små beløb ifølge dem er der overført 506 kr og 606 kr men der overført 18000 der ikke på nogen måde figurere som nedbetaling af gælden det godt nok groft og gør mig til meget utilfreds kunde . Gad vide om de bare snupper dem .
Håber sandeligt de retter op på det grænser til tyveri .
Pas på med at indbetale mere end beløbet er på så laver de det her nummer ☹️
De har nu bogført nogen af beløbene .
Rasende
Rasende. Umulig at få kontakt med over telefonen, spildt 1/2 time, tryk 1, tryk 2 …. Mange lange forskellige forsøg. Henviser til chat, lukker, udenfor åbningstid (det var 1 1/2 time indenfor åbningstid) etc. etc. Jeg har stående en del penge på en opsparingskonto gennem 11 år. Dem flytter jeg nu.
Prøvede at ansøge om forhøjelse af…
Prøvede at ansøge om forhøjelse af privat lån da jeg for et par mdr. siden fik afslag pga. jeg overskred samlet loft men hvis der skete ændringer kunne vi søge på ny nu hvor jeg har fået indfriet to gamle lån ville jeg så ansøge om forhøjede af existerende privat lån her fik jeg så et afslag med den besked at pga. kredit vurdering kunne de ikke tilbyde et lån ej heller mindre end vi ville låne. Syntes det er så sindsyge når man netop har betalt to gamle lån ud og man ikke overgår lånegrænsen vælger de at give afslag pga. jeg for nogle mdr. siden ansøgte sammen med ægtefælde som desværre stå i RKI pga. sin eks. han er den eneste som betaler af på gammel gæld. Siden 2016 har jeg stået som ene låne ansøger og fået godkendelse hvergang nu afviser de en har aldrig missede en betaling men fordi de fik oplyseninger om at ægtefælde står i RKI vælger de at bryde persondataloven ved at trække hans person data ind i noget han ikke skulle stå på. 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡 Derfor kun en stjerne.
Dårlig og mangelfuld opfølgning og…
Dårlig og mangelfuld opfølgning og hjælp med at bringe afsluttede sager på plads. Det er et problem bare at kunne komme i kontakt med banken.
Fusk med overkørte km
Vi har leaset en bil igennem kvalitetsbiler, som åbenbart er Santander der står bag. Der er i hvert fald Santander der ejer køretøjet. De har snydt GEVALDIGT med hvor mange km vi har overkørt. Vi har kørt mindre end 5.000 km over, hvor de har noteret 26.220 km overkørt, og har sendt os en regning på mere end 32.000 DKK. Jeg ringede i mandags (i dag er det torsdag), for at spørge indtil hvordan de kan regne forkert, når det af det materiale de har fremsendt, også fremgår, at de har regnet forkert. Beskeden var, at der kun er 1(!) i hele virksomheden, der tager sig af overkørte kilometer. De lovede han ville ringe tilbage dagen efter. Jeg hører hverken noget fra dem tirsdag eller onsdag. Torsdag ringer jeg til dem igen, og får en ny medarbejder i røret. Han lover, at de vender retur i dag, da han godt kan se der er noget galt. Nu er klokken 15:42, jeg har fortsat ikke hørt noget, jeg ringer derind og nu har de lukket.
Det er fuldstændig uacceptabelt. Jeg er blevet lovet en afklaring i dag, og den er ikke kommet. Hold jer LANGT væk fra Santander og alt hvad de tilbyder. Hvis I leaser køretøjer gennem andre selskaber, så spørg ind til om køretøjet er eget af Santander. Jeg kan kun anbefale at holde jer fra dem.