Generelt er jeg rigtig glad for at handle ved refako. Det kan jeg lide Ofte kun en leverandør/model af de forskellige dele, det er let at nogle valg er taget for en. Men styrke... Se mere
Behagelig telefonsamtale med Tine( Tina ) som hjalp mig, med at får løst mit spørgsmål, så jeg kunne gennemføre handelen. God service, også ved afhentning.
Har købt reservedele hos refako i en del år efterhånden, altid god service, men mere vigtigt er at når man slår sin bil op på reg.nr. er det altid de rigtige dele som passer.
- nr. 11 af de 29 bedste virksomheder i Butik med biltilbehør
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Refako Autodele er en familiedrevet virksomhed, der sælger reservedele og tilbehør til personbiler, lastbiler, trailere og busser fra 15 adresser i Danmark.
Sintrupvej 67, 8220, Brabrand, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Flinke personer og imødekommende 😊
Udleveret 1/2 forkerte reservedele
Aarhus afd.
Bestiller 1 hjulleje foran til min BMW F11. Der står den er på lager. Ligger en ekstra i kurven, så jeg kan skifte begge sider. Der står stadig på lager (ikke noget om antal)
Jeg får ingen besked om at jeg kan afhente, så jeg vælger at køre ud og hente delene. Der er så kun 1 på lager, hvilket jeg acceptere. (Fint nok ikke at få besked hvis ikke alle dele er klar, men det er desværre ikke hvad webside angav)
Jeg tjekker delen passer som er mærket NK med nye bolte til nav. Et par dage senere får de sidste leje hjem, som jeg henter og begynder reparation. Som forventet er de 12mm XZN bolte trælse at få løsnet fra bilen, så nogle bliver runde og andre bliver skåret af med vinkelsliber. (Derfor valget faldt på netop NK, da bolte istedet er Torx T60).
Da jeg skal montere sidste leje finder jeg til min overraskelse ud af at der ikke er nye bolte med til de sidste leje. Og at det er mærket Topran. Som slet ikke fremgår på Refako's hjemmeside under reg nr.
Det var dog ufatteligt at man skal dobbelttjekke alt, men det var jo for sent da begge lejer allerede var taget af bilen. (Man tænker når det første leje man henter passer, så gør den næste nok også??)
I mangel på andre løsninger i weekenden, og bil der skulle bruges igen om mandagen, blev lejet sat på med gamle bolte, med halvrunde XZN hoveder, da gevind heldigvis passede, men ikke optimalt da de skal spændes i grader.
Dermed dårlig oplevelse, jeg vil overveje hvor jeg bestiller næste gang, hvis man kan få udleveret reservedele af tilfældigt mærke og kvalitet, uanset om det fremgår af deres hjemmeside eller ej.
Alt OK med kevetancen
Kender du det at vente på dele?
Ingen afhentnings email, selvom de lovede at det kunne hentes lørdag, og jeg kunne blive færdig i weekenden. Når de ikke leverer som lovet er der pludselig rigtigt mange konkurrenter man kunne have valgt. Uendeligt frustrerende og irriterende.
Har købt reservedele hos refako i en…
Hurtig levering af de aktuelle…
Hurtig levering af de aktuelle materialer til en overkommelig pris
Hurtig betjening efter ordre og afhentning
Bestilling gik som forventet, varerne var klare ved afhentning.
Refako er en fin forretning
Generelt er jeg rigtig glad for at handle ved refako.
Det kan jeg lide
Men styrken er også svagheden,
Jeg har aldrig købt eks. Bremse dele ved refako jeg har haft andre mærker jeg har foretrukket uden i øvrigt, at vide om de mærker jeg har valgt er bedre end den refako forhandler.
Altid rare folk i Brabrand afdelingen
Mangler jeg noget de ikke har på lager eller oprettet på webshoppen- så sender jeg en mail og de skaffer. Eks karoseridele fra klokkeholn
Prisniveau er fair, på størstedelen af programmet med små udfald.
Rimelig god lagerbeholdning.
Jeg har nu prøvet webshoppen en gang - en fin oplevelse pænt pakket ind og sådan.
I øvrigt kan priserne ofte måle sig med de udenlandske sider forstået på den måde at man sparer en høj fragt som påvirker prisen på små ordrer og vigtige ting man ikke kan undvære kan man få med kort varsel.
At hvor min pakke var
At hvor min pakke var , jeg havde ikke fået en sms fra Gls på at den var kommet til hvor skulle hente den, så jeg ringede til jer hvor vi så at den lå hvor hente den,jeg fik et nr på pakken såe fandt den og jeg har hentet den😊
Blev ringet op da de fandt ud af de…
Blev ringet op da de fandt ud af de ikke havde den del hjemme jeg havde bestilt.(Lager fejl)
Da de havde fået den hjem lå den klar på disken da jeg kom for at hente den.
God service.
Hurtig levering og nem betjening
Hurtig levering. Nem betjening af hjemmeside, og produktet er i top
Hurtig levering og god betjening og…
Hurtig levering og god betjening og ingen problemer hvis der skal noget retur