I går blev jeg inviteret ud og spise af min søn på 14 år, da jeg havde anbefalet stedet til ham. Desværre var det en rigtig øv oplevelse.! Pastaen var total tør og absolut INGEN sovs. Det virkede til... Se mere
Spiste på Mammas igår aftes. Maden var som ventet ganske fremragende. Til gengæld var betjeningen nærmest fraværende. Ingen ulejligede sig med at spørge om maden var ok ej helle om vi ønskede flere... Se mere
Virkelig hyggelig sted! Har kun positive ting at sige om stedet: - Rigtig god mad ( God pizza og en velsmagende pastaret) - Vi fik hurtig vores forret og efterfølgende med passende mellemrum vo... Se mere
18/10-23 Mammas Klaregade Odense Virkelig god betjening trods at de havde rygende travlt. Søde og smilende tjenere. Hurtig bestilling. En tjener kom og spurgte om at det var pga allergi, at... Se mere
Hos Mammas møder du Italien med alle sanser: Her dufter og smager af det autentiske Italien. Det hele startede, da Franco i 1976 tog en lille del af hjemlandet med til Odense. I 2015 åbnede Mamma’s også restauranten i Esbjerg. Og konceptet er stadig det samme: Vi bruger kun nøje udvalgte råvarer til vores klassiske, italienske opskrifter. Vi stiller høje krav til vores råvarer. Og derfor bruger vi de samme leverandører, som vi startede samarbejdet med i 1976.
Klaregade 4, 5000, Odense C, Danmark
- www.mammas.dk
Svarer typisk inden for 2 uger
Mammas Esbjerg
Virkelig hyggelig sted! Har kun positive ting at sige om stedet:
- Rigtig god mad ( God pizza og en velsmagende pastaret)
- Vi fik hurtig vores forret og efterfølgende med passende mellemrum vores hovedret
- Som sagt, mega hyggeligt sted. God mellemrum til de andre gæster, afslappende og hyggeligt baggrundsmusik
Kan kun anbefales🤩
Mug på brødet og 135.-kr for en…
Mug på brødet og 135.-kr for en virkelig kedelig pastaret der lød hjemmelavet og god på menuen. Pastaen var ikke frisklavet og virkelig kedelig
Mammas Dalum
Bestilte en lasagne to go, fik en våd og ikke gennemvarmet lasagne. Massere af væske i i beholderen, super klamt.
Langsommelig/ utroværdig!
Rigtigt fint bestillings-proces.
Fik tidspunkt for levering.
Da denne tid var 20 min. overskredet ringede jeg. Ventede længe i telefonen. Fik at vide at pizzaerne var undervejs. (vi bor 2,6 km. fra pizzeriaet)
Ca. 30 min. senere kom pizzaerne. Næsten kolde! Sådan begyndte fredag aften. SUK!
Nok den dårligste kartoffelpizza jeg…
Nok den dårligste kartoffelpizza jeg nogensinde har fået! Håber det kun er i Nyborg Mammas er så elendig🤷♂️.
GOD OPLEVELSE
18/10-23
Mammas Klaregade Odense
Virkelig god betjening trods at de havde rygende travlt.
Søde og smilende tjenere.
Hurtig bestilling.
En tjener kom og spurgte om at det var pga allergi, at vi ikke ønskede parmesanost på retten og vi skulle vide at der er parmesanost i kødbollerne.
Maden og drikkelse kom som det skulle. Det var gode og smagfulde portioner.
Hurtig betaling.
Og ja det det der står i denne anmeldelse vi også sagt på restauranten inden vi gik defra mætte og glade.
TAK
Der var hår i maden!
Langt lyst hår i maden! Hverken min kæreste eller jeg er blond og langhåret.. Når man ringer for at klage, kommer man ikke igennem.. Anbefales derfor absolut ikke! At bestille fra Mammas i klaregade.
Milan på regnbuepladsens mammas er…
Milan på regnbuepladsens mammas er verdens bedste medarbejder. Giv manden en lønforhøjelse. NU!
jeg skulle have uden ananas
jeg skulle have uden ananas, men jeg fik den med og så havde de pisset på den der var hår i maden og de havde bare pillet ananasserne af
Mammas hjellesevej.
Mammas hjellesevej.
Bestilte en vegetarisk pasta med tortelini (nr. 37).
De havde lavet den med tortelini med kødfyld, jeg er vegetar på 7 år. Måtte selv opdage at den var gal og ringe derind. Først vidste de/køkken ikke hvad der var galt. Prøvede at forklare mig at ricotta fyldet nok bare var farvet at safran (som er gul). Det hang slet ikke sammen. De var dog søde og rare. Jeg sendte billeder og så indrømmede de skriftligt at der var brugt tortelini med kødfyld - hvilket kød ved jeg stadig ikke.
Mammas pizza i Hjallese i Odense
Mammas pizza i Hjallese i Odense. Elendig kundeservice. Uddybning, man kan ikke telefonisk foretage en bestilling til levering, dette skal foregå via deres samarbejdspartner, foodora. Der bliver foretaget en online bestilling vis foodora kl 17.18 betalt med mobil pay. Maden forventes leveret mellem kl 18.30-18.45, så modtager man en besked kl 18.30 (ja, når maden skal leveres) at ordren er annulleret….. ringer til dem, og de havde åbenbart for travlt, ? En ordre der er afsendt 5 kvarter tidligere. Useriøst virksomhed der burde lukke og dreje nøglen.
Var et smut på Sindal Marked
Var et smut på Sindal Marked. Skulle finde et sted og spise, sønnike sagde jeg skulle prøve pizza fra Mammas i sindal. Jeg må indrømme det er den bedste pizza jeg nogensinde har smagt. God størrelse, og godt med fyld, og smag. Og god service. 👍👍👍🤩🤩🤩🍕🍕🍕
Hentede mad hos mamspizzaria i…
Hentede mad hos mamspizzaria i Hjørring.
Pizza var rigtig god, smagte rigtig godt
Pomfritterne var perfekte,
Rigtig søde og venlige personale 👍
Kan kun anbefales
Mammas er en dejlig restaurant lidt…
Mammas er en dejlig restaurant lidt oldschool som i 90' erne. Det smager vidunderligt uden så mange dikkedarer med fine råvarer og masser af det hele. Jeg elsker det for det som det er. De skilter ikke med ala-carte eller noget fancy, men er tro mod det de er, nemlig specialister i klassisk pasta og pizza intet andet. 🍺👍♥️🏆👏
Ærgelig oplevelse..
Ærgelig oplevelse..
Vi var et selskab på fire personer der skulle spise på mammas til nytår og havde glædet os til deres 4-retters menu med tilhørende vinmenu
Da vi komme bliver vi spurgt om vi vil have en glas champagne og takker ja tak, udover dette kommer de også med ekstra mandler til vores bord, så man kan dele to og to. Vi får derefter alle vores retter, hvor vi også har bestilt nogle ekstra blanc til. Da vi er færdige skal vi betale regningen og kan se at de vil også vil have os til at betale for de fire glas champagne vi fik i starten plus de ekstra mandler vi fik til bordet.
Vi siger pænt til dem at de ikke kan være det bekendt at bede os om betaling på de fire champagner og mandlerne, da vi ikke er blevet informeret om at det ikke hørte med i den dyre menu vi i forvejen havde betalt for, og troede at det hørte med til denne.
Vi blive mødt at uforstående tjener og en dårlig tone, der er med til at ødelægge en ellers god aften kort før tolv.
Aften slutter med en lang diskussion med os og vi ender med at betale for det hele da vi gerne vil videre ud og sige godt nytår inden klokken slår tolv.
Alt i alt en restaurant med uhøflige tjenere der kommer med mere til bordet uden at informere om at de lader dig betale ekstra for det senere, kommer ikke igen.

Besvarelse fra Mammas Pizzeria
Købte 2 pizza og en familie pizza
Købte 2 pizza og en familie pizza
Familie pizza koster 200
De små pizza var ok, men familie pizza smagte og så ud som om det var en gammel pizza der var varmet op.
Bunden var stiv og knastør. Peperoni var tørre og kunne brækkes over, ost og skinke var tørt og havde en meget spøjs smag

Besvarelse fra Mammas Pizzeria
Købte en sandwich i mandags og fik en…
Købte en sandwich i mandags og fik en med tør rucola i sandwich butikken så flere ting “gamle”. Sandwichbrødet var tørt og kedeligt, den smagte kedeligt.
Gå ned og køb en hotdog istedet.
Mammas- hjallese. Dårlig service
Mammas - afdelingen Hjallesevej. Servicen er i bund- flabet personale. Et køkkenpersonale der lader til at lege chef - ved ændringer på pizza får man oplyst at kylling ikke høre hjemme på en italiensk pizza og defor kan det ikke vælges, trods man er blevet oplyst dette tidligere. Hold jer væk fra denne afdeling. Dårlige pizzaer, sjusk og dårlig service
Vi vil ikke anbefale Mammas
Vi har tidligere spist der og været rigtig godt tilfreds med maden.
Denne forventning blev ikke indfriet torsdag d. 1.sept.
Vi fik to pizzaer der var tørre og triste og kalvefiletten var tør og næsten uspiseligt.
Tjenerne kom ikke og spurgte om alt var ok.
Da vi gjorde den opmærksom på, at vi ikke var tilfreds, var de ikke særlig imødekommende og lydhøre. Halvdelen af maden gik retur til køkkenet.
Mammas på Hjallesevej
Mammas på Hjallesevej. Bestilte flere retter, hvor der stod at der ikke er ost i. For en sikkerhedskyld skrev vi også i kommentaren at der ikke skal ost i. Vi fik leveret retterne med ost i. Ringede til dem, de virkede ligeglade. Vi kunne få nye retter, men skulle selv køre efter dem. Så vi betalte for levering, men endte selv skulle ud at køre efter dem. Virkelig dårlig service!