Lauritz Knudsen by Schneider Electric Anmeldelser 36

1,7

Lad være med at købe deres Wiser Udendørskamera. Vi har netop investeret i 3, men grundet deres nødvendige vinkel på huset, hvor de peger ned langs væggene, bliver den infrarøde belysning fokuser... Se mere

Utroligt dårlig holdbarhed. Fik installeret en Fuga Soft-kontakt i 2018. I løbet af den seneste måned er begge afbryderkontakter knækket af. Intet holder evigt. Den er jeg med på. Men fem år for en... Se mere

Installerede fuga lysdæmpere fra LK i hele huset. Efter 4 år gik de første i stykker. Efter 10 år er resten gået i stykker. Har efterfølgende fået at vide at dette kineser produkt ikke holder mere end... Se mere

Når man bestiller på bestil.lk.dk bliver opgaven og afsenderen udført af Allflex. Når Allflex afsender brugers der ikke SMS-advisering, kun email-advisering. Hvilket vil sige at hvis emailen gå... Se mere

1. Elektronikfirma

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Lauritz Knudsen er førende inden for el-materiel, intelligente systemer (IHC) og løsninger til data og kommunikation i Danmark. Vi har mere end 100 års erfaring og er bl.a. kendt for klassikere som LK FUGA og LK SKOT.

1,7

Dårlig

Ingen garanti på Fabriks fejl i Ihc…

Ingen garanti på Fabriks fejl i Ihc visuel 3 controller !!
Selv om i ved der er en fejl i Ihc visuel 3 controller ville i ik ombyttr min controller fordi den er 2,5 år gammel?? det er jo under alt kritik , at man som producent er bekendt med fejl i en controller og hil ombytter ?? har snakkede med jeres service tekninger, to el firmaer som alle bekræfter ,der er fejl i de første visuel 3 controller og den skal udskiftes til en ny! hvad er årsagen til i ik yder bedre kunde service ??

9. februar 2021

Hej Brian,

Kan se du har sendt 2 anmeldelser ind til os - så her får du samme svar :)

"Tak for din anmeldelse og feedback på IHC visuel controller.

Jeg er ked af at høre, at du ikke har været tilfreds med vores controller. Hos Lauritz Knudsen tilbyder vi 2 års garanti på vores produkter. Derudover anbefaler vi at du løbende husker at opdatere controlleren.

Den problematik som du beskriver kan opleves hvis du ikke opdaterer controlleren til seneste version. Controlleren kan nemlig ikke springe versioner over, og kan derfor gå død.

Jeg har sørget for, at din kommentar er kommet videre til vores produktchef, og så håber jeg selvfølgelig, at du ikke kommer ud for samme problemer med dine nye produkter."

Køb aldrig IHC wireless

Køb aldrig IHC wireless. Det bliver både et mareridt i vedligehold og enormt dyrt sammenlignet med alt andet. Alle komponenter holder op med at virke på tilfældige tidspunkter året rundt, især er deres lampeudtag håbløse. Et lampeudtag holder typisk op med at virke inden for 3-4 år og koster 1000 kr at købe, så kommer der lige elektriker regningen (Du må IKKE selv skifte dette) så er du hurtigt på 2000 kr for hvert lampeudtag hver 3 år - Jeg har 40 i mit hus dvs 80.000 kr. hvis jeg skifter mine hver 3 år. Det er fuldstændigt grotesk, da man er fuldstændigt bekendt med disse problemer hos LK. Det er jo ikke kun mig, men alle andre med samme system der har samme problemer. Desuden hvis du er i tvivl om hvor ringe deres kundeservice er, så prøv at ringe til den og sige du har problemer med IHC wireless, så får du svaret, at du kan rende og hoppe. Det i sig selv bør afholde enhver fra at købe eller nogensinde blive kunde hos LK. Magen til uprofessionel og uansvarlig virksomhed skal man lede længe efter.

19. januar 2021

Hej Max,

Tak for din feedback på IHC wireless. Vi er utrolig kede af at høre om din oplevelse og kan nemt forstå, at det er frustrerende med lampeudtag, der ikke virker.

Hos Lauritz Knudsen går vi op i kvalitet og uddanner derfor elektrikere og installatører i alle vores produkter, så de bliver eksperter i fejlfinding, da vi ikke selv supporterer det private marked - hverken over kundeservice eller via almindelig el-service.

Derfor vil vi også anbefale dig at kontakte din elektriker eller grossist, som du har købt produkterne hos, da de bør give dig en reklamation.

På vores hjemmeside kan du finde en elektriker nær dig, der kan rådgive: https://www.lk.dk/privat/support/vejledning/find-elektriker/

Elendig kvalitet

Dejligt smart med ihc wireless. Men har nu skiftet 2 batteritryk og skal nu skifte et lampeudtag. Alt under 3 år gammelt men sjovt nok lige udløbet på garantien. Kunne man få ihc andre steder, havde jeg valgt en anden producent. Har snakket med kundeservice, der konstaterede det var ærgeligt det gik så hurtigt i stykker. Det har de da ret i.😕 Desværre kan man jo af de andre anmeldelser konstatere, dette kvalitetsproblem er gammelt og velkendt. Men hvorfor også lave noget der holder hvis man kan sælge mere ved at lave noget skrammel.

3. oktober 2020

Hej Hagemann

Vi er utrolig kede af at høre, at din oplevelse med vores IHC Wireless produkter ikke har været den bedste. Jeg ville utrolig gerne komme med et konstruktivt svar, men vi må være ærlige og erkende, at vi ligesom hos vores kundeservice, ikke kan gøre så meget andet end at beklage. Hos Lauritz Knudsen går vi op i kvalitet og sætter pris på både ris og ros, da det hjælper os med at blive bedre. Jeg har sørget for, at din kommentar er kommet videre til vores produktchef, og så håber jeg selvfølgelig, at du ikke kommer ud for samme problemer med dine nye produkter.

Kina kvalitet til overpris

Har installeret 1,5 modul stikkontakt med usb ved sengen som jeg bruger til at lade min mobil.
Men på 6 måneder har jeg måtte bytte stikkontakten 3 gange fordi usb stikket fejler. Seneste ombytning virker usb slet ikke så håber 4. gang bliver lykkens gang...
Hvorfor bliver elektrikere ved med at montere lk materiel når eu materiel koster 5-10 gange mindre og passer med udstyr som tv, hvidevarer, kaffemaskine ect. -hvor LKs klassiske danske stikkontakter kræver en adapter for at være lovlig. Lad os få brudt det monopol.
Og LK i behøver ikke copy/paste jeres standard svar flere gange, det er nedladende over for jeres utilfredse kunder.

27. maj 2020

Hej Allan,
Jeg kan nemt forstå, at det er frustrerende, når produkterne ikke fungerer. Hos Lauritz Knudsen går vi op i kvalitet, så det er helt naturligt ærgerligt, når vores kunder har sådanne oplevelser. Jeg sørger for, at også din feedback kommer til vores kundeservice og vores produktchefer. Vi er meget interesserede i at høre fra vores kunder – både når det er ros og bestemt også, når det er ris. Det hjælper os med at blive bedre.

Jeg håber at din fjerde gang bliver lykkens gang – ellers er du velkommen til at kontakte vores support https://www.se.com/dk/da/work/support/contacts.jsp

Naomi, MarCom

LK wireless ekstremt ringe kvalitet

LK wireless er smart - Men ekstremt ringe kvalitet.
Derfor skal man forvente at bruge 2000-4000 kr om året, hvis man har LK wireless i hele huset, fordi sendere og modtagere jævnligt går i stykker.

22. januar 2020

Hej Jesper,

Det ærgrer mig at høre, at du ikke er tilfreds med kvaliteten af vores produkter. Vi sætter altid pris på feedback, og jeg vil derfor opfordre dig til at kontakte vores kundecenter, hvis du ikke allerede har gjort det. Du finder kontaktoplysningerne på vores hjemmeside: https://lk.dk/support/kontakt

Naomi, MarCom

Pakke ligger på posthuset uden af modtageren ved det

Når Allflex afsender brugers der ikke SMS-advisering, kun email-advisering. Hvilket vil sige at hvis emailen går tab, ligger pakken på posthuset uden af modtageren ved det.

Det har jeg nu oplevet det 2 gange.

Jeg synes at telefonnummer køberen indtaster skal til SMS-advisering.

12. november 2019

Hej Per,

Tak for din feedback. Jeg beklager, at du af flere omgange har oplevet ikke at blive underrettet om din ventende pakke. Det er Allmark (ejet af Allflex dan-mark) som håndterer indgraveringen af symbolerne på vores produkter, og derfor er det også dem, der håndterer den efterfølgende fragt. Jeg skal nok sørge for at give din feedback videre, så vi i fremtiden kan undgå at pakker går tabt.

Naomi, MarCom

Før du installerer intelligente…

Før du installerer intelligente systemer til at styre dit el, så vær opmærksom på, at dette har en begrænset varighed i forhold til gammeldags kontakter. Når dine dyre sendere eller modtager begynder at svigte, vil du bare få at vide fra LK, at garantien er 2 år og at elektronik har begrænset levetid. Der er bare ingen fokus på dette i LKs markedsføring dvs. at du faktisk skal beregne en udskiftning af alle sendere og modtager hen over tid - dette kan beløbe sig til rigtig mange penge og du skal ikke forvente hjælp fra LK.
Desuden er deres kundeserive/teknisk hjælp under al kritik (du kan ikke få personlig hjælp - det skal gå igennem en elektriker) Min elektriker ringede bl.a. for at få hjælp til at omprogrammere mit system og fik at vide at der ikke kunne programmes en controllink der slukkede hele huset på een gang selvom det beviseligt var tilfældet med flere rum.
Jeg vil derfor anbefale at man ikke udskifter sine gode gamle kontakter med et eller andet uholdbart Wireless system fra LK

18. januar 2019

Hej Lisa,

Tak for din feedback. Jeg beklager, at du først hører fra os nu. Vi har netop fået vores profil på Trustpilot op at køre, og er derfor først blevet opmærksomme på din anmeldelse nu.

Jeg er ked af at høre, at du ikke er tilfreds med vores Wireless-produkter eller vores tekniske support.

Vi ønsker naturligvis, at vores kunder får en god oplevelse med Lauritz Knudsen by Schneder Electric. Derfor arbejder vi hele tiden på at forbedre vores produkter og optimere vores service. Skulle du i fremtiden have brug for hjælp, kan du finde kontaktoplysninger på vores webside: https://lk.dk/support/kontakt.

LK Wireless

Byggede hus for 10 år siden, og blev anbefalet LK Wireless.
det skulle vi ALDRIG have gjort. Har mange steder, hvor der ikke
er afdækning på trykkende, da de hele tiden taber hukommelsen.
Tv er også lavet med denne løsning og netværkskabler. Der er ikke
nogen afskærmning på disse kabler, og derfor er der mange problemer
med, at billedet pixelerer.

11. november 2018

Hej Torben,

Jeg er ked af at høre, at du ikke har været tilfreds med LK Wireless. Vi ønsker naturligvis, at vores kunder får en god oplevelse med Lauritz Knudsen by Schneder Electric. Derfor arbejder vi hele tiden på at forbedre vores produkter og optimere vores service.

Super produkter

28. august 2018

Hej Per,

Tak for din anmeldelse. Jeg beklager, at du først hører fra os nu. Vi har netop fået vores profil på Trustpilot op at køre, og er derfor først blevet opmærksomme på din anmeldelse nu.

Jeg er glad for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores produkter :-)

Stikkontakt med indbygget USB lader

Stikkontakt med indbygget USB lader. Rigtig smart og ikke billigt.
Prisen og LK's renome taget i betragtning troede jeg det var kvalitet jeg købte.
Desværre, den første kontakt, der holdt USB delen i en måned. Skiftede til en ny i den tro det var et tilfælde, men nej USB delen holdt kun 6uger.
USB stikket er så svagt, at forbindelsen fejler.
Konklusion, elendig kvalitet og ikke pengene værd.

7. marts 2018

Hej Stig,

Jeg er ked af at høre, at du ikke har været tilfreds med vores stikkontakter med USB-lader. Vi ønsker naturligvis, at vores kunder får en god oplevelse med Lauritz Knudsen by Schneder Electric. Derfor arbejder vi hele tiden på at forbedre vores produkter og optimere vores service.

Skulle du i fremtiden støde på problemer, kan du finde kontaktoplysninger på vores webside: https://lk.dk/support/kontakt.

Naomi, MarCom

IHC kan ikke anbefales - før support etc. kommer op til markedsniveau

Jeg har i tiltro til min elektriker netop investeret i et nyt sommerhus med fortrådet IHC styring. Det har voldt mange problemer. Jeg kan nu se, at der har været diverse elektrikere ind over - fint nok - så kan de blive klogere, men det må ikke gå ud over mig, som kunde. Jeg har - som tidligere udvikler for bl.a. IBM - nu taget fat i dokumentation fra LK NES - og det er absolut IKKE et skønt syn. Der er banale fejl i dokumentation - og som en tidligere indlæg viser, så kræves gamle version af Java for at skidtet fungere. Det er bare ikke godt nok -og ja, det virker monopolagtigt. Jeg kan heller ikke se, at der er nok installationer generelt til, at systemet kan overleve på sigt - og der er formentlig kun få udviklere, som reelt kan understøtte system på kvalificeret niveau. Hvis jeg vidste, hvad jeg ved i dag, så havde jeg valgt KNX i stedet..
Hvad vil I gøre ved jeres dårlige support etc., LK NES, Schneider Electric?

23. april 2017

Hej,

Jeg er ked af at høre, at du ikke har været tilfreds med vores IHC-løsning. Vi ønsker naturligvis, at vores kunder får en god oplevelse med Lauritz Knudsen by Schneder Electric. Derfor arbejder vi hele tiden på at forbedre vores produkter og optimere vores service.

Skulle du i fremtiden have brug for support, kan du finde kontaktoplysninger på vores webside: https://lk.dk/support/kontakt.

Naomi, MarCom

Dårlig produktkvalitet og dårlig after-marked service

Har IHC Wireless Lampeudtag. For 2. gang er udtaget skiftet efter 2+ års brug og er derfor udenfor garanti. Fejlen opstår, idet lampeudtaget slukker/tænder af sig selv. I flere online fora beskrives fejlen som kendt af LK, og at de har lavet en ny hardware. Et udtag koster ca. 800,- og jeg har derfor nu bekostet ca. 2.400,-, da garantien er udløbet. LK nægter at refundere, men henviser til installatøren. Denne siger, at garantien er udløbet.... Kan kun advare mod at lave installationer, der fordrer brug af LK, da disse jo typisk skal holde længere tid end en normal garantiperiode. Der findes alternativer.

27. februar 2017

Hej Troels,

Jeg er ked af at høre, at du ikke har været tilfreds med vores IHC Wireless lampeudtag. Vi ønsker naturligvis, at vores kunder får en god oplevelse med Lauritz Knudsen by Schneder Electric. Derfor arbejder vi hele tiden på at forbedre vores produkter og optimere vores service.

Uprofessionelt firma

Jeg har købt en IHC Visual Controller hos LK og den virker egentlig rigtig fint. De har så lavet noget software, hvor man fra PC kan styre sin IHC. Problemet med dette er bare at det kører på Java og at det java certifikat der er med controlleren er udløbet og jeg derfor ikke kan åbne denne software. Jeg har så snakket med LK og deres løsning var i ramme alvor at jeg skulle ned gradere min java version, til en version der ikke er så striks med certifikaterne. Det kan bare ikke være rigtig at man skal ned gradere sikkerheden (java er et kæmpe sikkerhedshul, hvis den ikke hele tiden er fuldt opdateret), for at kunne bruge et system, man har betalt mere end 10.000 kr. for. Jeg synes det er under al kritik at de ikke bare ser at få smidt en ny firmware ud, hvor det certifikat er opdateret, så folk kan bruge deres produkt, som de har betalt i dyre domme for. Stram op LK! Den der måde at drive forretning på virker kun fordi i ingen konkurrenter har på det danske marked.

14. juli 2016

Hej Jacob,

Jeg er ked af at høre om din oplevelse med softwaren til vores IHC Control. Vi ønsker naturligvis, at vores kunder får en god oplevelse med Lauritz Knudsen by Schneder Electric. Derfor arbejder vi hele tiden på at forbedre vores produkter og optimere vores service.

Skulle du i fremtiden have brug for support, hører vi meget gerne fra dig: https://lk.dk/support/kontakt.

Naomi, MarCom

Et rigti godt produkt men dårlig service

Hvis man køber LK IHC produkter så er det det her man får at vide
Reklamationstiden er 4-6 uger hos LK.
Det syntes jeg bare ikke er godt nok

8. marts 2014

Hej Niels,

Jeg er ked af at høre, at du ikke har været tilfreds med reklamationstiden. Vi ønsker naturligvis, at vores kunder får en god oplevelse med Lauritz Knudsen by Schneder Electric. Derfor arbejder vi hele tiden på at forbedre vores produkter og optimere vores service.

Ubehøvlede medarbejdere

Ja, der er ikke så meget at sige. I føler Jer som konger og behandler kunderne utrolig dårligt. Kom ned fra den stol, omgående - Det kan naturligvis være det giver sig selv så snart europadåserne bliver et mere normalt og anvendeligt produkt i Danmark.

En stjerne, kun fordi I ikke kunne få NUL! Elendigt.

14. januar 2014

Hej Carlos,

Jeg er ked af, at du har haft en dårlig oplevelse hos os - sådan skal det ikke være. Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores produkter og optimere vores service. Skulle du i fremtiden have brug for hjælp, kan du finde vores kontaktoplysninger her: https://lk.dk/support/kontakt.