Lauritz Knudsen by Schneider Electric Anmeldelser 36

1,7

Lad være med at købe deres Wiser Udendørskamera. Vi har netop investeret i 3, men grundet deres nødvendige vinkel på huset, hvor de peger ned langs væggene, bliver den infrarøde belysning fokuser... Se mere

Utroligt dårlig holdbarhed. Fik installeret en Fuga Soft-kontakt i 2018. I løbet af den seneste måned er begge afbryderkontakter knækket af. Intet holder evigt. Den er jeg med på. Men fem år for en... Se mere

Når man bestiller på bestil.lk.dk bliver opgaven og afsenderen udført af Allflex. Når Allflex afsender brugers der ikke SMS-advisering, kun email-advisering. Hvilket vil sige at hvis emailen gå... Se mere

1. Elektronikfirma

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Lauritz Knudsen er førende inden for el-materiel, intelligente systemer (IHC) og løsninger til data og kommunikation i Danmark. Vi har mere end 100 års erfaring og er bl.a. kendt for klassikere som LK FUGA og LK SKOT.

1,7

Dårlig

Lad være med at købe deres Wiser…

Lad være med at købe deres Wiser Udendørskamera.

Vi har netop investeret i 3, men grundet deres nødvendige vinkel på huset, hvor de peger ned langs væggene, bliver den infrarøde belysning fokuseret på væggene, så vi ikke kan se haven eller det ønskede område.

Jeg er bekendt med, at man kan vælge fokus af ønsket område ift. optagelse - dette hjælper dog ikke på natteoptagelser.

25. februar 2024

Utroligt dårlig holdbarhed

Utroligt dårlig holdbarhed.
Fik installeret en Fuga Soft-kontakt i 2018. I løbet af den seneste måned er begge afbryderkontakter knækket af. Intet holder evigt. Den er jeg med på. Men fem år for en ganske almindelig stikkontakt? Det er ikke godt nok. Designet er godt nok kønt, men må man ikke forvente at “Engineering” har lige så gennemarbejdet, når man køber et LK-produkt?

4. februar 2024

Elendigt produkt

Installerede fuga lysdæmpere fra LK i hele huset. Efter 4 år gik de første i stykker. Efter 10 år er resten gået i stykker. Har efterfølgende fået at vide at dette kineser produkt ikke holder mere end 6-7 år. Det er ikke godt nok. Det næste hus bliver i hvert fald ikke med LK i væggene.

11. januar 2024

Jeg talte med en af jeres medarbejdere…

Jeg talte med en af jeres medarbejdere for et stykke tid siden, som højt og helligt lovede, at mine penge ville være på min konto den 6/6. Nu er det den 7/6, og der er sørme ingen penge at se ??? En ting er, at I bondefanger folk, men at I ikke informerer om endnu flere (tåbelige) forsinkelser, er fuldstændig uacceptabelt - SKAM JER!!!

7. juni 2023

Udvikling på smarte produkter virker…

Udvikling på smarte produkter virker til at være styret på en sådan måde at der kommer produkter id hvis grund ideen er rigtig fin.
Men man fornemmer at der sidder nogle et sted der prøver at “sikre” produktet forretningsmæssigt og deraf får spændt ben for et produkt der ville kunne det som kunder har brug for og som elektrikeren kan sælge.
2 eksempler

IHC det var fremtiden engang og så gik alt i stå og af lige vel lancere man en ny controller som faktisk ikke kunne noget af betydning uden at følge op med nye produkter som spiller sammen med den.

Wiser en fadæse af et forsøg på at få en bid af det trådløse hjemmemarkedet.
ZigBee standarterne bliver ikke fulgt og spiller ikke sammen med andre Zigbee produkter.
App brugerflader er et helt andet kapitel og mangler at tænke det intuitive ind.

2 stjerne forbi bunden ikke er nået endnu.

P.s. så forhandler LK stadig meget materiel der ikke kan håndtere LED men efter dokumentationen kun er lavet til ohmske og induktive belastninger.

Er det hele rundbordsdans og kaffe møder.

10. december 2022

Wiser…

Wiser…
Grundlæggende er selve idéen med wiser god. Men så vil jeg næsten også sige det stopper der. Der er alt ALT for få muligheder hvad angår tryk. Det er fuldstændig umuligt at lave en ny installation uden at skulle have batteritryk eller andre batteri komponenter. Det er bl.a. ikke muligt at lave en korrespondance uden batteritryk, styre et jalousirelæ og man kunne blive ved. Batteri komponenter er og bliver en nødløsning!!
Det er simpelthen direkte håbløst at man ikke har noget alá batteritryk på 230V. Sammenligner man med IHC er det skræmmende hvor lidt det kan når man tænker på IHC næsten har 20 år på bagen. Hvis man skal være lidt hård kan wiser jo nærmest intet ift. IHC.
Desuden kan jeg tilslutte mig en af de andre anmeldelser angående support. Ringer man til Schneider og beder om en wiser ekspert ved de absolut INGENTING og hver gang har jeg selv skulle finde ud af det fordi de ikke kan hjælpe grundet manglende viden. Dette er noget jeg har oplevet 3-4 gange. Næsten skræmmende vil jeg sige.
Mvh Mads

23. november 2022

LED lysdæmpere

LED lysdæmpere. Jeg har købt 5 styk LED lysdæmpere og må efterhånden konstatere at de simpelthen ikke fungerer. Har forsøgt alt med nulstilling, antal pærer mv., kommunikeret med serviceafdelingen og selv min lokale elpusher slår ud med armene. Kan det virkelig være korrekt at en dyr dæmper ikke fungerer med 4, 6 eller 8 LED pærer hver af 3 watt?

20. juli 2022

Hvilke LED strips er kompatibelt med IHC wireless

Hvilke LED strips skal jeg købe, er kompatibelt med IHC wireless ? den skal ligge på en hanebjælke og skal spille sammen med IHC wireless lampeudtag. ? Jeg er blevet rådgivet til denne løsning, men det virker ikke. Jeg har behov for en strip på 2 meter. Lyset skal kunne dæmpes 100% og må ikke flimre. Er der en fra LK som vil lægge hovedet på blokken og
fortælle hvilke lamper, spots og aller helst LED strips dæmpbare, som passer til denne IHC wireless løsning. På forhånd tak for hjælpen.

3. juni 2022

Elendig service

Elendig service, gider ikke svare el installatører på henvendelser vedr. deres produkter.

2. juni 2022

Hej Samuel
Vi er kede af at høre om din oplevelse - endog også lidt uforstående da vi jo netop har en teknisk support, som er til for at hjælpe og guide el installatører når de kontakter os?
Skriv gerne til os via dette link: https://www.se.com/dk/da/work/support/customer-care/contact-schneider-electric.jsp
Håber det hjælper dig videre. God dag.
Med venlig hilsen Vibeke, Schneider Electric

IHC Wireless er af en forfærdelig…

IHC Wireless er af en forfærdelig kvalitet. De trådløse kontakter går konstant i stykker og koster 500 kroner at skifte hver gang. Endnu værre er det at du skal gå og udskifte batterier til ingen verdens nytte og prøve at finde ud af hvad der er galt.

24. maj 2022

For deres hjemmeside.

For deres hjemmeside.
Meget dårlig og ustabil. Når du skal søge efter et produkt, ufatlig dårlig web arbejde. Side kan ikke bruges til noget professional.

26. februar 2022

Hej Brian,
Tak for din feedback.

Vi arbejder løbende på at optimerer og effektiviserer vores funktioner på lk.dk, hvorfor vi er ærgerlige over at du har haft en dårlig oplevelse på vores hjemmeside. Vi er meget interesserede i at høre om du har lyst til at dele, hvor du oplever problemer på siden.

Hvis du har lyst, må du meget gerne skrive til os på: dk-marketing@schneider-electric.com

Du må også endelig sige til, hvis der er noget vi kan hjælpe dig med 😊

Med venlig hilsen,
Naomi

Wireless serien er noget hø!!

Wireless serien er noget hø!!
Jeg har et trådløst lampested med tryk som lever sit eget liv. Det tænder og slukker hele tiden og der kan ikke skabes kontakt til trykket.
Jeg føler mig dog heldig at det har holdt i 10år når jeg læser de øvrige anmeldelser af systemet, og glæder mig over at det kun er monteret i et walkin, og at jeg ikke har det andre steder.

Vi har opus i resten af huset, hvor dækslerne på stikdåserne flere steder knækker fordi de er skruet fast.

Det eneste jeg kan konkludere er at installationer skal kablets og at man skal montere fuga hvis man vil have noget der holder længe og til at blive brugt. De andre serier er pop og smarte designs som ikke holder i længden

9. februar 2022

Besvarelse fra Lauritz Knudsen by Schneider Electric

Tak for din anmeldelse, som vi jo dog er noget kede af.
Jeg tænker, om du har været i kontakt med vores support vedr. dit tryk, som du beskriver lever sit eget liv - der kan jo umiddelbart være mange årsager?

På vores LK facebook side kan du bla. skrive i messenger - så skal vi se om vi kan hjælpe dig, hvis du synes det kunne være aktuelt.

Med venlig hilsen Vibeke

Meget ustabilt produkt og ingen support

LAD VÆRE med at kaste penge efter disse produkter! Jeg har købt et LK IHC wireless lampeudtag samt LK IHC Batteritryk men det er absolut ustabilt og det virker bestemt ikke hele tiden. Batteri er nyt og afstanden er ca 2 m så alt er som det burde være. Desværre nægter deres support at yde mig nogen form for hjælp. Så undgå et ustabilt produkt med ingen support.

14. december 2021

Hej Martin

Jeg beklager din dårlige oplevelse, som du beskriver den - og jeg vil gerne prøve at hjælpe dig videre, hvis du kunne være interesseret.

I så fald – og for at kunne hjælpe dig bedst muligt, ville det være godt, hvis du kunne præcisere dine udfordringer lidt nærmere, herunder hvor produkterne er monteret og hvori det ustabile består (fx er det tænd/sluk, er der noget der blinker eller andet)? Jo flere detaljer, des bedre. Du er velkommen til at skrive direkte til vibeke.hagemann@se.com, hvis du foretrækker det - evt. også dit telefonnummer, hvis vi må kontakte dig, såfremt der måtte være behov for dette, til at kunne hjælpe dig.

Håber vi kan komme lidt videre med sagen – jeg synes ikke den skal ende her.

Med venlig hilsen Vibeke

Wiser lk

Wiser LK schneider, selvstændig lys dimmer... trådløs bliver der skrevet ,men man skal bare lige købe et ekstra modul til tavlen for det kan virke trådløs :( hvilken man først kan se og læse om når man har købt det, det kan da heldigvis køre med et kib tryk MEN den kan ikke huske den sidste tidlige indstilling, så lys starter altid på 100%.

Bedømmelse fra en elektriker, for DYR og for dårlig en løsning iht. andre produkter på markedet, produktet er mere et piramidespil for mer salg end en løsning for kunden.

PS. support fra LK, de ved ikke meget om produktet til at kunne hjælpe, grundet det bliver det ikke rar samtale.

KAN IKKE ANBEFALE PRODUKTET

29. november 2021

Hej Thomas,
Tak for din feedback. Vi beklager mange gange for din dårlige oplevelse.

Du nævner, at det har været nødvendigt med et ekstra modul til din tavle for at kunne installere lysdæmperen, hvilket ikke er noget installationen burde kræve. Hvilken lysdæmper har du købt ?

Vi vil meget gerne hjælpe med at komme til bunds i problemet, så du er velkommen til at kontakte os på følgende mail adresse: dk-marketing@schneider-electric.com

Fortsat god dag.

Naomi, MarCom

Frygteligt produkt

I 2009 fik vi Lk ihc wireless i vores hus. Det har været 12 års mareridiog kostet os kr. 5-10.000 årligt i udskift af kontakter, genetablering af tabt signal mellem tryk og lampested etc. Vi har i 2 år levet med lys i soveværelset der ikke kunne slukke, og som elektrikerne arbejdede på at udbedre.
Smart at man selv kan skifte trykkenes funktion, men softwaren er lavet til elektrikere og ikke noget du selv kan ændre mm du er programmør.

Jeg mangler ikke en elektriker, jeg mangler noget der virker.

3. september 2021

Hej Lars,

Tak for din feedback. Vi beklager mange gange for din dårlige oplevelse med vores LK produkter.

Har du kendskab til, om din elektriker har haft kontakt til os i forbindelse med disse fejl?
Hvis ja, må du gerne få din elektriker til at kontakte os på dk-ts@se.com, da vi meget gerne vil høre om de problemstillinger, du har stået overfor.

Rigtig god dag.

Mange hilsener,
Naomi

Afviser slutbrugere

Jeg vil ikke tage kontakt via en forhandler som mellemled, når jeg finder en softwarefejl i et LK-produkt (Wiser). Dette kan ikke forventes af forhandleren, og ingen får noget ud af dette.

LK burde tage imod fejlrapporter fra slutbrugere (i dette tilfælde en softwareudvikler) med kyshånd, frem for stædigt at insistere på kun at supportere elektrikere. Deres nye produkter indeholder avanceret software og bruges - samt i flere tilfælde købes og installeres - af slutbrugere, Så hjælper det ikke noget at organisationen bag ikke er klar til at håndtere dette.

LK: Tak for svaret, som ikke blot bekræfter min anmeldelse, men som desværre også viser at I ikke engang forstår hvad jeg skriver. Så lad mig gå i rette:
- Jeg har ikke en IHC-installation - jeg nævner jeres LK Wiser-produkter som implementerer ZigBee.
- Jeg har ikke en fejl i min installation, men der er fejl i softwaren i jeres produkter.
- Jeg er udvikler. Jeg har analyseret og dokumenteret fejlen. Det kan en elektriker ikke.
- Jeres organisation forhindrer mig i at trænge igennem med mine informationer og få udbedret fejlen i en firmwareopgradering.

25. maj 2021

Hej Jacob,

Vi er meget kede af dine frustrationer hvad angår vores support. Valget af support til vores professionelle kunder skyldes bl.a., at vi som producent ikke har mulighed for at komme ud og se på (i dette tilfælde din IHC) installation, for at kunne diagnotisere, hvad der skyldes fejlen i installationen, som en elektriker kan. Derfor henviser vi altid til en elektriker, da det er elektrikerne vi uddanner i vores produkter. Vi er klar over, at flere og flere private kunder i større grad vælger at klare installationer i hjemmet selv, og vi videregiver selvfølgelig de private henvendelser vi får videre i vores organisation, hvortil vi så vidt muligt prøver at afdække disse behov vha. Vores omfangende FAQ, som du finder her: https://www.se.com/dk/da/faqs/home/
Hav en god dag 😊
Mvh. Yasemin

Jeg ringer ind som eklektiker for at…

Jeg ringer ind som eklektiker for at høre om der nye produktet wiser. men efter jeg har købt lidt og prøvet at programmer det støder jeg på nogle problemer med at få det koblet sammen, jeg gør som i viser det skal gøres, men det er lige meget hvad jeg gør så vil det ikke. jeg ringer ind og får fat i men han i ville ikke snakke eller hjælpe på nogle måder. Hvad er årsagen til i LK yder bedre kunde service ??

7. maj 2021

Hej Dennis,
Vi er utrolig kede af at høre, at din oplevelse over telefon ikke har levet op til dine forventninger. Vi bestæber os altid på at kunne yde en god support til vores professionelle kunder. Hvis du sender dine kontaktoplysninger til dk-marketing@schneider-electric.com skal vi sørge for, at de bliver videregivet til rette kollega, så du kan få support til Wiser-installationen. Har du ikke allerede gjort det, er du ellers også altid velkommen til at udfylde kontaktformularen her https://www.lk.dk/professionel/support/kontakt/kontaktformular/ for at komme i kontakt med vores kundecenter.

De bedste hilsner,
Yasemin

Som de har svaret på en anden…

Som de har svaret på en anden anmeldelse anbefaler de at man hele tiden holder sin IHC controller opdateret med seneste firmware, men de yder ingen support til privat personer når deres produktet fejler, og henviser blot til en elektriker. Det er virkelig dårlig kundeservice.

26. april 2021

Hej Christoffer,

Som du også selv nævner, yder vi ikke teknisk support til private og henviser til en elektriker. Dette skyldes bl.a., at elektrikeren har mulighed for at komme ud til din installation for at sikre, hvilken fejl der er tale om, og har den rette viden via. vores certificeringer og kurser. Alternativt har vi også en FAQ her https://www.se.com/dk/da/faqs/home/, hvor du kan finde svar på de fleste IHC spørgsmål. Hav en god dag :) De bedste hilsner, Yasemin