Har været kunde igennem mange år efterhånden og har altid været yderst tilfreds med deres arbejde. De har løst små som store opgaver, deres estimater holder altid, de kommunikerer under vejs og de l... Se mere
Vi afleverede vores bil til udskiftning af dør og syn, og måtte vente halvanden måned på at få den igen, med diverse forklaringer og pludselig sygdom som begrundelse undervejs. Vi fik ikke tilbudt lån... Se mere
Jeg har brugt Kronow Auto i mere end 10 år nu. De tager sig af alle opgaver fra den simple vinterdæk/sommerdæk udskiftning og opbevaring, til alm. service og fejlfinding/udbedringer. De er super... Se mere
Eminent service og arbejde af Nicki og hans team! Ærgerligt man ikke kan give mere end 5 stjerner. Kommer du her med din bil er du i trygge hænder og har fundet dit værksted for livet. Min eneste trus... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Kronow Auto er din lokale automekaniker i København - vi kan reparere og servicere alle biler uanset mærke og årgang.
Gunnar Nu Hansens Plads 4, 2100, København, Danmark
- www.kronowauto.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Har i mange år benyttet mig af Kronow…
Har i mange år benyttet mig af Kronow auto, og har altid fået den bedste behandling. Jeg kunne aldrig drømme om at købe en brugt bil uden lige at vende det med Kronow. De er fagligt dygtige og ualmindeligt behagelige og imødekommende. Vil altid, så vidt det er muligt, benytte mig af Kronow.
Jeg har været en stor fan af Kronow…
Jeg har været en stor fan af Kronow igennem de sidste mange år. De er hurtige, dygtige og servicemindede. Klar anbefaling herfra.
Hjalp med at finde en fejl på min bil uden beregning, så jeg selv kunne fikse det
Den bedste service
Efter at have købt min første bil, som viste sig at være katten i sækken, blev jeg alt for hurtigt bekendt med min mekaniker og heldigvis viste det sig at være Kronow Auto. De gav mig hurtigt en følelse af at være kommet i trygge hænder. Deres service er professionel, ærlig og ikke mindst tillidsfuld.
Kronow Auto er grunden til at drømmen om at komme til Spanien i min lille Berlingo stadig lever og de er helt sikkert et værksted jeg vil anbefale alle som er bilejere.
Super dygtige og reelle mekanikere!
Mere servicemindede, søde og imødekommende mennesker skal man lede længe efter. 100% god service!
Service i top!
Dygtige mekanikere og fuld service - og altid godt humør.
Fed mekaniker at bruge!
Så det har jeg gjort i 8 år.
100% anbefaling herfra!
De er super søde på værkstedet. Aftaler bliver overholdt 100% og de er gode til at kommunikere undervejs, hvis noget uventet skulle dukke op.
100% anbefaling herfra!
Indleverede min bil til div servicearbejder. Igen super service :-) Aftalt pris blever overholdt, ligeledes lovet tidsrum overholdt perfekt.
Super fin service og behandling med kompetent personale.
Kan varmt anbefales.
Jeg har fået lavet to biler hos Kronow…
Jeg har fået lavet to biler hos Kronow Auto, og de er altid venlige og giver en god behandling. Jeg har også kun oplevet fair priser og god faglighed. Kan klart anbefales.