Uacceptabel opførsel overfor medarbejdere.
Jeg skriver for at klage over en oplevelse med jeres medarbejdere, som fandt sted for omkring 9 måneder siden, men som stadig sidder i mig den dag i dag.
Jeg havde to unge medarbejdere ude i min lejlighed, og under deres besøg oplevede jeg noget, der gjorde et stort indtryk på mig, desværre på den værst tænkelige måde. Den ene medarbejder blev udsat for racistiske tilråb og blev kaldt “p**ker”. Det er fuldstændig uacceptabelt, at nogen bliver behandlet sådan, især i forbindelse med deres arbejde.
Jeg blev ærligt talt chokeret over situationen og havde lyst til at gribe ind. Hvis jeg husker korrekt, hed medarbejderen Filip. Ingen skal finde sig i den slags behandling, og det burde slet ikke forekomme.
Derudover da han bukkede sig ned, lod jeg mærke til at han ingen underbukser havde på. Dette er både uhygiejnisk og hvis jeg skal være helt ærlig “😷🫢..”
Selvom det er noget tid siden, føler jeg stadig, at det er vigtigt at gøre jer opmærksomme på hændelsen. Vi lever i 2026, og der er simpelthen ikke nogen undskyldning for den slags opførsel.
Jeg forventer, at I tager dette alvorligt og bruger det til at sikre, at jeres medarbejdere arbejder i et trygt og respektfuldt miljø fremover.

Besvarelse fra Kridahl VVS ApS