1. VVS-installatør

Autoriseret VVS-installatør i København med døgnservice

3,3

Middel

Det tager typisk over 1 måned at svare

Uacceptabel opførsel overfor medarbejdere.

Jeg skriver for at klage over en oplevelse med jeres medarbejdere, som fandt sted for omkring 9 måneder siden, men som stadig sidder i mig den dag i dag.

Jeg havde to unge medarbejdere ude i min lejlighed, og under deres besøg oplevede jeg noget, der gjorde et stort indtryk på mig, desværre på den værst tænkelige måde. Den ene medarbejder blev udsat for racistiske tilråb og blev kaldt “p**ker”. Det er fuldstændig uacceptabelt, at nogen bliver behandlet sådan, især i forbindelse med deres arbejde.

Jeg blev ærligt talt chokeret over situationen og havde lyst til at gribe ind. Hvis jeg husker korrekt, hed medarbejderen Filip. Ingen skal finde sig i den slags behandling, og det burde slet ikke forekomme.

Derudover da han bukkede sig ned, lod jeg mærke til at han ingen underbukser havde på. Dette er både uhygiejnisk og hvis jeg skal være helt ærlig “😷🫢..”

Selvom det er noget tid siden, føler jeg stadig, at det er vigtigt at gøre jer opmærksomme på hændelsen. Vi lever i 2026, og der er simpelthen ikke nogen undskyldning for den slags opførsel.

Jeg forventer, at I tager dette alvorligt og bruger det til at sikre, at jeres medarbejdere arbejder i et trygt og respektfuldt miljø fremover.

31. maj 2025

Hej Birgitte
Vi beklager, at vi ikke har svaret dig før nu, men vi har ikke set din "anmeldelse".
Vi har forsøgt at finde sagen frem, men vi kan ikke finde en sag med dit navn på, så det er svært at svare specifikt. Vi synes dog, det er meget mærkeligt, at du ikke henvender dig noget før, hvis den påstående oplevelse har gjort så stort et indtryk på dig og at det har siddet i dig så længe, som du skriver.
Vores firma gør meget ud af ordentlige arbejdsforhold og har ansatte fra flere steder på kloden, så den type opførsel er ikke noget vi accepterer, men at klage over det på Trustpilot 9 mdr. efter hændelsen hjælper jo ikke rigtigt. Måske du skulle have henvendt dig til os med det samme, så vi kunne undersøge sagen.
Kridahl VVS ApS

Mine varmeste anbefalinger!

Det er ikke første gang jeg har kontakt til Kridahl VVS men også denne gang med den bedste oplevelse.
Denne gang var jeg i kontakt med både Søren og Patrick, de er begge imødekommende, forstående, hjælpsomme og utrolig professionelle.
Mine varmeste anbefalinger til dette firma!

4. marts 2026

Hej Camilla

Mange tak for din fine anmeldelse. Dejligt at du er tilfreds med vores arbejde. Hav en dejlig dag.

Det var en haster

Med en vandhane som gik i stykker og ingen mulighed for at lukke for vandet var det en haster, og selvom man ikke havde tid til at komme, fik Tina alligevel en svend sendt afsted, og som løste opgaven på bedste vis. Tak for god service hele vejen igennem!

28. oktober 2025

Hej Henrik
Mange tak for den fine anmeldelse. Det er altid dejligt med tilfredse kunder. God Jul.

Racistiske udtryk som alm retorik

Jeg er kunde hos Kridahk Tag & VVs aps gennem mit boligselskab, men har haft en meget ubehagelig oplevelse.

Under en telefonsamtale brugte en medarbejder der hedder Søren, racistiske udtryk om udlændinge som sorte og negere,hvilket var dybt chokerende og uacceptabelt.

Når et firma, der arbejder med mennesker i deres hjem, udviser denne adfærd, giver det stor bekymring for, hvordan de behandler os, der ikke passer ind i deres billede.

Jeg har informeret mit boligselskab om hændelsen, da ingen beboere skal udsættes for racisme fra en serviceleverandør.

Jeg kan ikke anbefale Kridahl Tag & VVS aps til andre.

1. april 2025

Hej Mohammed
Jeg har med stor overraskelse læst din anmeldelse på Trustpilot og føler det er vigtigt at dementere dine påstande. Der er altid 2 sider af samme sag og det gælder også vores telefonsamtale. Min opfattelse er en helt anden end din og at kalde mig racist, vil jeg simpelthen ikke have siddende på mig. Siden jeg var 7 år gammel, er jeg vokset op med mænd fra det afrikanske kontinent, da min mor forelskede sig i nogle dejlige mennesker derfra. Hun er i dag gift med en Fransk/Marokkaner og min guddatter er Dansk/Ghaneser.
I mit firma har vi på nuværende tidspunkt 2 montører fra Tyrkiet, en fra Moldova, en fra England og sidst men ikke mindst en fra Italien. At kalde mig racist er derfor helt i skoven.
Hilsen Søren, Kridahl VVS.

De første skiferplader faldt ned fra…

De første skiferplader faldt ned fra det nye tag efter ca 1 år, taget er aldrig blevet færdigt, de smadrede afdækningen på min havemur og jeg har anmeldt Søren for hærværk på min skorsten som er smurt ind i noget gråt stads. de ødelægger mere end de gavner. Jeg kunne bare tage syn og skøn var svaret fra "firmaet".

12. maj 2022

Det tog næsten 2 timer for at skifte et…

Det tog næsten 2 timer for at skifte et rør, men jeg blev faktureret for 6 timers arbejde, det er over 600kr+moms i timen de tager.. 3 timer gik til 2 køreture og sikkert en lang frokostpause, fordi de ikke havde reservedelene, og der var en lille skrue ting han opdagede som manglede efter den første køretur. Den sidste time var mere bare et kvaterstid hvor han pakkede sine ting, og vi talte lidt sammen, det afrundede de så op til en time. Jeg kan ikke anbefale kridahl til nogle

29. juli 2022

Meget dyrt men fint håndværk

Fint håndværk, men røveri at man skal betale dem for at kører til lageret, som burde være en del af servicen. Det hænder at man kommer ud til en kunde uden at have alle dele til at reparere et toilet, der løber, men hvorfor ringer man ikke til sit centralelager i stedet for man som kunde skal betale for deres køretur frem og tilbage, for at få at vide at de ikke har delen hjemme. Så skal man ovenikøbet også betale for at de henter delen på lageret den dag de så kommer igen og skal gøre det sidste af projektet færdig. Det er ikke i orden og at snyde kunden. Generelt bare dyrere end andre VVS'ere, selvom deres hjemmeside påstår andet.

8. februar 2021

Præcision ifht aftaler

Præcision ifht aftaler, mødetid og udførelse. Kvalitet og fair priser.
De er tilknyttet vores ejendom, men jeg kunne godt se mig bruge dem i andre sammenhænge.

15. maj 2020

Altid klar til at hjælpe.....

Vi har i den virksomhed jeg er ansat i brugt Kridahl flere gange og alle gange har vi fået en rigtig god behandling. En af gangene var det fordi vores hoved vandrør sprang så vandet fossede op - det var i november måned og det var sen aften. I løbet af kort tid havde de sørget for at få folk/maskiner hentet ind og de arbejdede hele natten i silende regnvejr - trods det var humøret højt.
Har også haft en vandskade indendørs en fredag aften grundet en radiator der sprang - Patrick kom omgående og ganske kort efter var skaden fikset.
De gange vi har brugt dem hvor det ikke var akut er de altid kommet til tiden og alt er altid lavet perfekt.
Altid klar til at hjælpe og altid sørges der for billeddokumentation så man har hvad man skal bruge til forsikring.

Kan kun give vores bedste anbefaling.

16. januar 2020
Vis anmeldelser på alle sprog. (12 anmeldelser)