Klimashop kommer uanmeldt og revurderer ikke fejl efter service
Jeg modtog en regning med dato 6.7.22 på service af air kondition i min klinik. Jeg undrede mig da jeg havde ikke bestilt det, så tænkt at det var en fejl. Fik svaret per mail at service var bestilt hos en anden læge under mig men at service manden ( Allan) tog chancen og kom op mens han alligevel var her, han skulle angivelig fået tilladelse af en medarbejder i klinikken? Det fandt jeg aldrig ud hvem det var men betalte regning på 2618.75 kr.
Pga tidl. skimmelsvampe i en air condition anlæg i en anden klinik skrev jeg til Klimashop og anmodede om en skriftlig rapport af besøg. Det kom aldrig.
Air kondition bruger vi kun hvis det er meget varm, så det er først i juni 23 at vi prøver at starte anlæg men det fungerer ikke. Jeg bestiller en service selv, vi får en mand herud og afregner for 6 timer, finder leakage i rør system men "ordner det" og påfylder med kølemiddel og laver service.Faktura pris 11067.38 kr.
Igen får ikke andet end mundlig besked. Vi brugte ikke air condition sommer 2023 da august måned var ikke så varm.
Vi var på ferie i juli måned 2024 men da vi vender tilbage i august 2024 og prøver ar bruge anlæg så viker det ikke og temperaturen i klinikken forbliver høj lige meget hvad vi gøre. Jeg kontakter dem telefonisk og gøre dem opmærksom på at anlæg kører ikke som det skal og at jeg mistænker at den kølemiddel er muligvis sivet ud igen, de oplyser mig at de vil sende en medarbejder til at se på det og uden beregning da det er dækket af den service lavet året før. Jeg bekræfter at vi har ikke brugt anlæg til at køle af siden sommer 2022.
Der kom aldrig nogen. Jeg ringede flere gange uden at få noget ud af det. I oktober 24 sendt jeg en mail og jeg fik aldrig svar.
Det bekræfter medarbejder i dag i telefon uden at oplyse hvorfor valgte hun at ikke svare på mine henvendelser. Ejeren overtager samtale og oplyser mig i dag at vi skal "komme videre" og tilbyder at se på det men at jeg skal betale endnu en gang blot for besøg og at det vil tage 2 timer. Jeg spørger igen om det er ikke rimelig at han kommer ud se på det uden at lave noget og se om det er igen manglende kølemiddel eller ej, og om der er en sivning samme sted som sidste gang eller nyt sted og se på det uden beregning til at starte med. Når vi har identificeret problemet så kan vi indgå en aftale om hvad skal de laves og hvad det må koste. Det vil han ikke, det koster 2 timer teknikker besøg at komme ud og tjekke det selvom årsagen at det er ikke lavet efter sidste service/ reparation i sommer 2023 var at de har valgt at ignorere mine henvendelser.
Jeg ser flere problemer hos denne virksomhed:
- de laver service uden at aftale det med den ansvarlig person først
- de udarbejder ikke en skriftlig rapport efter besøget
- De ignorerer kunder henvendelser hvis noget er ikke orden efter de har serviceret air kondition apparat
Jeg skulle have holdt mere fast og kontakte dem på daglig basis i august/ september 2023, det anerkender jeg at det var min fejl, på det tidspunkt havde jeg ret i min side, jeg er travl med mit arbejde og når man ikke bruger maskinen glemmer man at det ikke fungerer som det skal indtil man skal tage det i brug næste sommer. Min beslutning nu er at jeg anvender en anden firma fremover og lærer fra denne erfaring men vil advare andre om det jeg har oplevet med dem så man er bedre end jeg har været til at få brugt mine rettigheder som kunde kort efter teknikker besøg.
MVH lægen