Klimashop Anmeldelser 12

3,2

3,2

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Klimashop kommer uanmeldt og revurderer ikke fejl efter service

Jeg modtog en regning med dato 6.7.22 på service af air kondition i min klinik. Jeg undrede mig da jeg havde ikke bestilt det, så tænkt at det var en fejl. Fik svaret per mail at service var bestilt hos en anden læge under mig men at service manden ( Allan) tog chancen og kom op mens han alligevel var her, han skulle angivelig fået tilladelse af en medarbejder i klinikken? Det fandt jeg aldrig ud hvem det var men betalte regning på 2618.75 kr.
Pga tidl. skimmelsvampe i en air condition anlæg i en anden klinik skrev jeg til Klimashop og anmodede om en skriftlig rapport af besøg. Det kom aldrig.
Air kondition bruger vi kun hvis det er meget varm, så det er først i juni 23 at vi prøver at starte anlæg men det fungerer ikke. Jeg bestiller en service selv, vi får en mand herud og afregner for 6 timer, finder leakage i rør system men "ordner det" og påfylder med kølemiddel og laver service.Faktura pris 11067.38 kr.
Igen får ikke andet end mundlig besked. Vi brugte ikke air condition sommer 2023 da august måned var ikke så varm.
Vi var på ferie i juli måned 2024 men da vi vender tilbage i august 2024 og prøver ar bruge anlæg så viker det ikke og temperaturen i klinikken forbliver høj lige meget hvad vi gøre. Jeg kontakter dem telefonisk og gøre dem opmærksom på at anlæg kører ikke som det skal og at jeg mistænker at den kølemiddel er muligvis sivet ud igen, de oplyser mig at de vil sende en medarbejder til at se på det og uden beregning da det er dækket af den service lavet året før. Jeg bekræfter at vi har ikke brugt anlæg til at køle af siden sommer 2022.
Der kom aldrig nogen. Jeg ringede flere gange uden at få noget ud af det. I oktober 24 sendt jeg en mail og jeg fik aldrig svar.

Det bekræfter medarbejder i dag i telefon uden at oplyse hvorfor valgte hun at ikke svare på mine henvendelser. Ejeren overtager samtale og oplyser mig i dag at vi skal "komme videre" og tilbyder at se på det men at jeg skal betale endnu en gang blot for besøg og at det vil tage 2 timer. Jeg spørger igen om det er ikke rimelig at han kommer ud se på det uden at lave noget og se om det er igen manglende kølemiddel eller ej, og om der er en sivning samme sted som sidste gang eller nyt sted og se på det uden beregning til at starte med. Når vi har identificeret problemet så kan vi indgå en aftale om hvad skal de laves og hvad det må koste. Det vil han ikke, det koster 2 timer teknikker besøg at komme ud og tjekke det selvom årsagen at det er ikke lavet efter sidste service/ reparation i sommer 2023 var at de har valgt at ignorere mine henvendelser.
Jeg ser flere problemer hos denne virksomhed:
- de laver service uden at aftale det med den ansvarlig person først
- de udarbejder ikke en skriftlig rapport efter besøget
- De ignorerer kunder henvendelser hvis noget er ikke orden efter de har serviceret air kondition apparat

Jeg skulle have holdt mere fast og kontakte dem på daglig basis i august/ september 2023, det anerkender jeg at det var min fejl, på det tidspunkt havde jeg ret i min side, jeg er travl med mit arbejde og når man ikke bruger maskinen glemmer man at det ikke fungerer som det skal indtil man skal tage det i brug næste sommer. Min beslutning nu er at jeg anvender en anden firma fremover og lærer fra denne erfaring men vil advare andre om det jeg har oplevet med dem så man er bedre end jeg har været til at få brugt mine rettigheder som kunde kort efter teknikker besøg.
MVH lægen

27. juni 2025

Har fået installeret luft til luft

Har fået installeret luft til luft, og nedtaget en gammel solcelle. Effektive medarbejdere der arbejde hurtigt. De var rigtig gode til at få ryddet efter sig så udskiftning af gammelt gasfyr blev helt uden gener for os. God instruktion i brug af det nye anlæg. Prof udført installation.

15. maj 2025

Lynhurtig service

Lynhurtig service, og professionelle folk! Vi bestilte en varmepumpe fredag, og den blev leveret og monteret ugen efter.
Helt fantastisk! Kan klart anbefales. 😀

9. marts 2022

Klimashop har leveret og monteret luft…

Klimashop har leveret og monteret luft til vand varmepumpe til os. Flot arbejde, skjulte rør og pæn montering. Yderdelen er helt støjfri. Fin vejledning og gennemgang ved aflevering. Har efterfølgende fået fin support på de spørgsmål jeg har haft vedr. indstillinger mv. Yderst positiv oplevelse.

9. marts 2022

Super god service

Super god service - venlige teknikere/installatører af varmepumpe.
David gav os et hurtigt tilbud på en Veissmann varmepumpe - som blev installeret til tiden med gode folk.
Varmepumpen virker upåklageligt.
Tak for super behandling

4. marts 2022

Har før skrevet en anmeldelse af…

Har før skrevet en anmeldelse af Klimashoppen - hvor jeg bestemt ikke synes servicen var ok.
Nu har vi så - efter flere besøg, for at få lavet front lågen, fået en helt ny varmepumpe - det synes jeg så er god service.

29. november 2019

advarsel

Har købt et luft til vand anlæg. siden 2014 har der hvert år været konstant fejl på anlægget - flere gange samme fejl selv efter teknikker besøg. To gange arbejdede teknikker kun 3 timer ( skulle hente barn i børnehave )uden at fejlen blev rettet. Alligevel skulle der betales fuld kørsel. Efter teknikker besøg hvor fejlen ikke blev rettet skulle teknik
keren komme senere og rette fejlen u.b. aligevel blev der sendt regning og da vi protesterede blev der truet med inkasso. Ud over at firmaet ikke kunne rette og servicere det produkt de havde solgt, var tonen ved samtale med kontoret, direkte ubehagelig. Vi er et ældre ægtepar og har måske har vi været for langmodige. 2018 kontaktede vi producenten af varmepumpe DAIKIN og fik at vide at man forlængst var ophørt med at samarbejde med Klimashop !!!!!!
Dags dato har vi haft en ekstra udgift på 24.000,-
derfor denne advarsel bent..
Vi har fra leverandør fået adresse på nyt service firma som Daikin.dk anbefaler

14. marts 2018

Varmepumpe

Jeg har for ca. 1½ år siden købt en Varmepumpe, det viser sig at den ikke kan varme mit hus op til mere end 19 gr. jeg har gennem 15 måneder ringet og skrevet, men man blæser på det,man efterkommer overhovedet ikke folks reklamationer og blæser højt og flot på købeloven, så nu må jeg udtage stævning på firmaet

9. februar 2012
Klimashop-logo

Besvarelse fra Klimashop

KLIMASHOP ER FRIFUNDET ved retten i Roskilde 25.11.2013

Vi beklager selvfølgelig at vi ikke kunne opfylde de krav som kunde beskriver,
men vi fik medhold i, at vi har leveret det som kunden har bestilt.

Klimashop

eftersynsrapport mangel udarbejdes ikke

klimashop aps udarbejder ikke kvalitetrapport samt kvalitetsikring ved eftersyn bestilt af kunden,selv ved påtale henvises til arbejdsstyrelsen cir 100
virksomheden vil ikke beskrive hvad eftersyn der er udført på anlæg, som måske er begrænset meget ved 20 min eftersyn til en værdi til kr.1.500
kunden har det problem ved salg af hus at der skal ligge rapport om vedligeholdelse og hvilken art firmaet har udført.

16. marts 2011
Vis anmeldelser på alle sprog. (12 anmeldelser)