1. Dametøjsbutik
  2. Tøjbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Online salg af kjoler. Aftenkjoler, cocktail kjoler, festkjoler, gallakjoler, lange kjoler, korte kjoler. Kjoler til alle lejligheder kan du få i kjolehuset.dk

2,6

Under middel

Ved returnering af vare tilbagebetalte Kjolehuset.dk ikke

Ved returnering af vare tilbagebetalte Kjolehuset.dk ikke min betaling for varen. Kjolehuset.dk besvarer ikke mine mails. Kjolen blev returneret dagen efter modtagelse, og den korrekte returnerings procedure blev fulgt, PostNord har dokumenteret, at varen er modtaget retur hos Kjolehuset, og kvittering for modtagelse findes - 3 dage efter returnering, men alligevel kommer der hverken penge eller svar.

15. juni 2017

Fine kjoler men dårlig service

Fine kjoler men dårlig service bestilte en kjole fra deres hjemmeside men opdager så at de har den på tilbud i en anden annonce til en anden pris kontakter dem flere gange på mail men høre intet fra dem så fik lov til at betale fuld pris. Det syntes jeg bestemt ikke er Okey

21. maj 2017

Kjolehuset.dk

Jeg købte en kjole med klarheden om, at de har op til 14 dages leveringstid. Efter 11 dage fik jeg en mail om, at kjolen var afsendt, og dagen efter lå den i min postkasse.

Kjolen er super smuk og sidder helt perfekt!! Så mht. selve varen har jeg intet at sætte en finger på. Jeg giver dog "kun" 4 stjerne pga. den lange leveringstid, som man skal huske at være opmærksom på.

12. april 2016

Lang leveringstid

Jeg købte en kjole ved kjolehuset.dk, og går ud fra at de som alle andre steder på nettet, sender på næste følgende hverdag. Jeg var selv sent ude og skulle bruge kjolen til bryllup en uge senere, men gik ud fra at den godt kunne nå at komme. Da der er gået 2 dage, kontakter jeg dem for at høre om kjolen er afsendt. Jeg taler med en fra kundeservice, der informerer mig om at kjolen først ville blive afsendt i starten af næste uge. Hun fortæller at de har en leveringstid på ca. 14 dage, og at det desuden skulle fremgå tydeligt af deres hjemmeside. Jeg beklager og siger at det må jeg have overset og om hun vil annullere min ordre, hvilket hun så gør. Men så bliver jeg nysgerrig og går ind på hjemmesiden igen. Det skulle jo fremgå tydeligt, og går ud fra at det så er nemt at finde. Både min mand og jeg har kigget hele siden igennem og det er ikke til at finde nogen steder. Der er et enkelt punkt i den lille menu nede i bunden af siden, der hedder "leveringsted", som muligvis kunne indeholde den info, men når man klikker på det link, får man at vide at siden ikke findes. Altså kunne vi ikke finde nogen steder at leveringstiden var 2 uger. Til gengæld står der flere steder på siden at de har diskret levering. Det undrede os en smule at man kunne skrive det på forsiden, uden at nævne den lange leveringstid, som jo netop skulle fremgå tydeligt ifølge kundeservice :)

12. april 2016

En blandet oplevelse

Jeg har købt en gulvlang kjole hos Kjolehuset. Jeg prøvede den hos dem, men de havde den ikke i den rigtige størrelse, så jeg måtte købe den en størrelse for stor og så ellers selv lægge den op.

Den var selvsiddende, men lidt for stor, så jeg fik to par gennemsigtige stropper med. Desværre knak de, da jeg til en fest havde kjolen på, heldigvis fik jeg "afværget" den helt store katastofe......

7. august 2013

Dårlig service.

Jeg skrev til dem 2 gange for at aftale en tid om et besøg i deres showroom, da jeg gerne ville prøve kjolerne. Da jeg ikke hørte fra dem ringede jeg tilsidst til dem. De havde ikke set mine mails trods at de skriver på deres hjemmeside at man netop kan skrive til dem og lave en aftale om et besøg. Desværre kunne jeg kun komme samme dag da deres ekspidient skulle være sygmeldt på ubestemt tid.

23. juni 2012

Kjolehuset.dk

Kjolehusets hjemmeside tilbyder utrolig mange flotte kjoler hvoraf dem som ikke findes på deres lager har en leveringstid på ca. 14 dage. Det er jo helt forståeligt. Jeg fandt en af disse kjoler på deres hjemmeside og bestilte den med det samme. Efter at have ventet i omkring 10 dage, spændt på at modtage min kjole med posten, får jeg en besked fra Kjolehuset.dk om at min kjole IKKE længere er i produktion og dermed IKKE kan skaffes alligevel. Denne information blev jeg meget UTILFREDS med, da jeg mener jeg fik den for sent. Hvis kjolen ikke kunne skaffes burde det blive informeret med det samme. Derfor er jeg utilfreds med dennes service.

D. 18/11 Skrev jeg til kjolehuset og har fået et lidt mere personligt svar, end blot deres standard svar, hvor jeg også fik uddybet fejlen, derfor har jeg givet dem en stjerne mere, men jeg er stadig utilfreds med servicen.

13. november 2011

Er dette din virksomhed?