God – fin behandling og meget lidt irritation. Har haft abonnement i en del år efterhånden, og har kun oplevet småproblemer, pånær én gang, hvor mit internet pludselig blev lukket ned uden varse... Se mere

Jeg ringer på Kristi Himmelfartsdag 9. Maj-2024 og der var noget teknisk, der drillede begge veje med routeren.! Medarbejderen Henrik i Kabelplus Ishøj tilbød, at komme hjem til mig og hjælpe... Se mere

Hvordan kan i få 4,7 i Trustpilot når over 50% på 1 stjerne? På Google er i meget lavere i karakterer end på Trustpilot Mvh Verner

Er blevet opfordret til at dele oplevelsen af teknikerbesøg fra KabelPlus og det gør jeg gerne. Anledningen var at der skulle udskiftes en stik dåse til nyere teknologi. Havde gode muligheder for at v... Se mere

1. Internetudbyder
  2. Tv-station

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Besøg vores butik på Ishøj Østergade 45 (11.00 -16.30) E-mail: support@kabelplus.dk Telefon: 71 992 991 (11.00-21.00) – her: Kabelplus.dk. Facebook: https://www.facebook.com/kabelplus.dk

4,4

Efter min mening ikke en udbyder jeg…

Efter min mening ikke en udbyder jeg ville vælge hvis jeg havde muligheden. Tilbyder et dårligt modem så det nærmest er umuligt at anvende wifi. Den tv-app der følger med har ikke mulighed for at anvende chrome cast.

17. maj 2018

Hej Allan.

Jeg er ked af at høre, at du ikke vil anbefale os til andre. Jeg undrer mig dog over, at du ikke tidligere har taget kontakt til os med det problem som du oplever. Vil du ikke være venlig at ringe til 75 992 991 så vil vi da finde en løsning, på det problem som du nævner :).

Angående vores TVapp, så kan man ganske rigtigt ikke anvende chromecast. Da vi ved at det er et ønske er det dog noget vi arbejder på. En præcis dato kan jeg dog ikke give.

------- Opdate ------

Tak for samtalen, Allan. Jeg beklager, at vi ikke finder frem til en løsning men er glad for at høre at det hele fungerer som ønsket nu.

Modtager ofte SMS om nedbrud og andre…

Modtager ofte SMS om nedbrud og andre defekter.
Største udfordring er at få afmeldt mit mobilnummer da jeg ikke er eller har været kunde hos dem.
Bliver det nok heller ikke...

7. maj 2018

Hej Kasper.

Jeg beklager at du skulle få driftsinformation hvis disse ikke er relevant for dig. Dit telefonnummer må være registeret hos os før vi har dit telefonnummer. Det er altid muligt at fjerne eller rette data via ens selvbetjening.

Du bedes sende dit telefonnummer til info@kabelplus.dk, så skal vi nok sørge for at dit nummer bliver fjernet helt.

Sif, Kabelplus

Er meget tilfreds med hjælpen jeg har…

Er meget tilfreds med hjælpen jeg har fået i forbindelse udfald på mit internet. Problemet blev fundet af meget venlig medarbejder hos Kabelplus, der sporede sig ind på fejlen og fik den rettet :-)

24. april 2018

Hej Ole.

Mange tak for din anmeldelse - den varmer!

Skulle du have spørgsmål er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kundeservice der står klar til at hjælpe!

Problemet løst

Problemet løst, lidt for lang ventetid. Venlig betjening.

18. april 2018

Hej Niels.

Mange tak for din anmeldelse!

Vi er desværre klar over at der kan være ventetid i visse perioder. Det vil vi naturligvis gerne beklage. Vi arbejder hårdt på at forbedre denne.

Skulle du have spørgsmål er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Sif, Kabelplus

Som ny kunde hos Kabelplus må jeg…

Som ny kunde hos Kabelplus må jeg udtrykke stor tilfredshed.
Der var opstarts problemer med internet, men problemfri ombytning af udstyr samt hurtig tekniker på bopælen.
Det kan ikke gøres hurtigere og bedre....

17. april 2018

Hej Henrik.

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg vil naturligvis beklage at der var opstartsproblemer, men er glad for at høre at det blev løst hurtigst muligt.

Har du spørgsmål er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Det kan du eksempelvis gøre pr. telefon 71 992 991 der har åbent alle dage (inkl. weekender og helligdage) fra kl. 11:00-21:00.

Sif, Kabelplus

Mangler siddeplads mens man venter...:-(

det vil være rart hvis kunder havde nogle siddepladser mens man venter på betjening...:-)

6. april 2018

Hej Waqar.

Vi har faktisk 5 stole stående i butikken til dem der skulle vente på betjening ;). Især de ældre er glade for stolene både før, imellem og efter betjening. Skulle det ske, at der er lang ventetid så byder vi da også på en kop kaffe men vi har endnu ikke oplevet at alle 5 er optaget

Vi beklager dog på det dybeste hvis du ikke er blevet tilbudt en siddeplads eller hvis stolene ikke har været nem tilgængelige. Det skal vi nok huske fremover!

Sif, Kabelplus

Har intet positiv at berette.

Har intet positiv at berette.
Internet;
har lige siden vi skiftet over til Kabelplus være elendig ustabil og langsom. trods flere henvendelse er problemet ikke løst og som bruger orker ikke at gøre mere ved dette.
Box er blevet skiftet uden at overdreve 5-6 gange.
TV selvom alle ledninger er blevet skiftet stå der stadig intet signal engang imellem.
så ja! jeg er ikke tilfreds med Kabel plus punktum.

5. april 2018

Hej Krimo.

Tak for din anmeldelse og beklager de(n) oplevelse der har ført til din ene stjerne.

Jeg vil meget gerne hjælpe dig med de problemer du måtte have oplevet både med vores produkter og kundeservice. Måske du kan uddybe lidt nærmere så jeg ved hvad det drejer sig om.

Du kan selvfølgelig også altid kontakte os på tlf 71 992 991 alle dage (inkl. weekender og helligdage) mellem kl. 11:00-21:00 eller skrive til os på info@kabelplus.dk.

Lad os høre fra dig.

Utrolig langsom oprettelse

Utrolig langsom oprettelse

Vi tilmeldte min farmor til Kabel plus den 19. februar 2018 så hun kunne se tv fra 1. marts hvor hun flyttede på plejehjem. Efter flere henvendelser til dem, hvor vi udtrykte vores utilfredshed, var der hul igennem den 21. marts.

Helt utroligt at det skal tage så lang tid...

30. marts 2018

Hej Merete.

Jeg beklager dybt den langsomme proces som du har oplevet i forbindelse med din farmors flytning. Det er bestemt ikke vores kutyme, men skyldes systemfejl.

For at rette op på denne langsommelige proces sendte vi straks efter jeres henvendelse en tekniker hjem til din farmor. Teknikeren sørgede for at hun havde det korrekte signal og lavede en kanalsøgning så han var sikker på, at alt var som det skulle være inden han forlod hende igen. Alt sammen selvfølgelig uden beregning.

God og hurtig service

God og hurtig service, da jeg ønskede at skifte tvpakke.

27. marts 2018

Hej Lise.

Sif, Kabelplus

Efter et par måneder med start vanskeligheder

Efter et par måneder med start vanskeligheder er mit internet i Ishøj super godt og stabilt!

Jeg er meget tilfreds med servicen og syntes helt sikkert at de personer der har skrevet deres anmeldelse i opstart fasen burde revurdere deres anmeldelse 😊

Det har ikke været fair at anmelde noget i opstart fasen og derfor har jeg ventet!

Tak for god service både ved tlf opkald og personligt fremmøde.

Mange hilsner Martin

21. marts 2018

Hej Martin.

Var meget tilfreds

Fik et hurtigt svar på et spørgsmål.

13. marts 2018

Hej "Information".

Sif, Kabelplus

Advarsel om at bruge Kabelplus som TV…

Advarsel om at bruge Kabelplus som TV og Internet-udbyder

Jeg har nu i snart 11 måneder kæmpet med det selskab for at få en ordentlig TV- og Internet-forbindelse.
Det har dette firma endnu ikke kunne finde ud af at levere.
Mit TV pixellere og kanaler falder ud hele tiden.
Mit Internet er bare så forfærdeligt. Mange gange kan jeg slet ikke komme på nettet da det siger at jeg ingen netforbindelse har. Når jeg endelig kommer på nettet lukker det ned hele tiden og jeg skal starte forfra.
Jeg har købt og betaler for en forbindelse på 120/50 men ved hundrede af hastighedstest er det kun mulig at komme op på et sted imellem 10-15/2-3 i hastighed. Altså meget langt fra hvad jeg skulle have og betaler for.
Jeg har haft teknikkerbesøg mange gange og hvergang jeg ringer for at sige at nu er den gal igen, får jeg at vide at de kan sende en teknikker og det skal jeg selv betale for. Dette kan ikke være rigtigt.
Ingen af de teknikkere som har været her kan finde fejlen og flere ansatte i deres kundeservice har også prøvet via fjernstyring af min computer at se om de kunne finde en løsning. Men det er til d.d. endnu ikke lykkes dem.
I dag sidder jeg også og venter på at der skal komme en fra firmaet som endnu ikke er kommet. Men det er ikke noget nyt da de mange gange har lovet at de kommer men aldrig dukker op. Det er meget irriterende at skulle tage fri for arbejde og sidde hjemme og vente på dem og de så ikke kommer.
Min eneste trøst er, at jeg ikke er den eneste de behandler på den måde.
Mit eneste håb er, at den kommune jeg bor i og som har tvunget os alle til at bruge Kabelplus får øjnene op efter alle de klager de har modtaget over det firma. Så VI alle kan komme ud af det firmas hænder, for de aner åbenbart ikke hvad de lavet.
De kommer bare med den ene undskyldning efter den anden og det er selvfølgelig aldrig deres fejl.
I deres øjne er der fejl ved alt vores udstyr både TV, Computere, ledninger, kabler og stik.
Men meget sjovt for før vi blev tvunget over til dem d.1.6.17 havde vi aldrig nogle problemer med vores forrige udbyder.
For dem af os som har købt deres fuldpakke til TV får vi lige pludselig efter 6 måneder at vide at nogle af kanalerne i pakken kun var prøvekanaler og hvis vi vil beholde de kanaler i pakken så skal vi betale mere for pakken. Altså en skjult prisstigning.
Hos de brugere som har mange problemer tilbyder Kabelplus at vi kan købe/leje en ekstra forstærker til vores router og at denne så vil koster et engangsbeløb på 199 kr. samt 29 kr. pr. måned. Endnu en prisstigning.

Jeg vil gerne dele en sjov oplevelse. Kort tid efter overgangen til Kabelplus, ringede jeg til kundeservice og fortalte dem, at jeg når jeg endelig en gang imellem kunne komme på nettet, ikke kunne SENDE og MODTAGE mail. Jeg fik en masse forskellige ubrugelig undskyldninger, hvorefter den ansatte i kundeservice, sagde til mig at jeg skulle sende dem en mail om mine problemer. HAHAHA Det var jo fordi jeg ikke kunne sende og modtage mail, at jeg ringede til dem, hvordan skulle jeg så kunne skrive og sende en mail til dem om det problem.
Havde hun slet IKKE forstået, hvad mit problem var. LATTERLIGT

Så brug ALDRIG Kabelplus. Det giver kun enormt mange problemer og ekstra omkostninger.

UP-DATE fra i går

I dag har jeg IGEN IGEN IGEN siddet og venter forgæves på ham fra Kabelplus som skulle komme kl. 10 og prøve og afhjælpe mig med de problemer jeg stadig har her på 11 måned.
Da jeg havde ventet forgæves i 3 timer, ringede jeg til deres kundeservice for at høre, hvorfor der stadig ikke var kommet nogen.
Jeg fik så at vide at han var syg og derfor ikke kunne komme. (Det kunne de vel godt have ulejligede sig med at ringe og fortælle migtidligere på dagen på jeg ikke havde siddet og ventet forgæves, MEN NEJ)

Jeg fik så en sludder for en sladder om mine problemer og at de kunne sende en teknikker på tirsdag til den lave pris af 599 kr. i timen. FLOT!!!

Den ansatte i kundeservice kunne ved samme lejlighed fortælle mig, at hun havde læst den dårlige anmeldelse jeg havde lavet her (se længere oppe) i går og hun ville råde mig til, at slette den og at jeg fremover skulle undlade at lave flere dårlige anmeldelser på Trustpilot om Kabelplus, hvis jeg fremover ville have teknisk hjælp fra dem.
Det vil sige, at hvis man laver dårlige anmeldelser om Kabelplus her, så kan man ikke forvente at få teknisk hjælp fra dem.

Altså at min ytringsfrihed bliver knægtet.

Dette er kun et yderligere bevis for deres elendige service.

Jeg er desværre nød til at give dem 1 stjerne for at lave en anmeldelse, men de burde slet ikke have nogen stjerner.
ALTSÅ 0 STJERNER

Så må tiden vise, hvad kundeservice vil true mig med efter denne up-date. Det bliver spændende.

Fortsættelse følger:

7. marts 2018

Er tilfreds med Kabelplus

Er tilfreds med Kabelplus, de hade godt nok et stor problem i starten, efter den tidligere udbyder yousee, der ikke opdater anlægget og skulle spare hvor der kunne spares.
Så det er klar Kabelplus ville have stor problemer, men de er godt på vej.
Hade selv problemer i starten, men fik løst det ved selv at udskifte til nye stik/dåser og forstærker og vupti løst.
Kommunen holdt jo heller ikke øje med yousee. FLOT
Man må også huske Netplan som kommunen brugte som rådgiver, de var ikke deres penge vær, de hade slet ikke styr på anlægget (måske de slet ikke hade kikke på det og ikke kunne håndter sådan en opgave.

22. februar 2018