Købte en venstre side til Isabella Shadow Solsejl. Opdager efterflg. at mærkatet i mit højre sidestykke til, er med forkert tekst (modsat), således at jeg reelt har en venstre side.... Fortelt f... Se mere
Det var hyggeligt at starte handelen mellem kolleger på messen i Herning. Ligeledes var resten et godt forløb. Og den lille "reklamation" resulterede i et par barduner direkte fra Isabella i Vejle.... Se mere
Bestilte Capri Lux fortelt den 22 dec. var lidt nervøs da jeg ikke hørte om mit telt var sendt, men alle skal også ha' lov til at have juleferie så mit telt blev afleveret af fragtmanden første dag i... Se mere
Vi har oplevet rigtig god service og hurtig levering af nyt fortelt på vores bopæl. Efter første opsætning af teltet var der en lille defekt ved en syning. Fortelt.dk hentede den med det samme, fik sy... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Stort udvalg af fortelte fra Kampa, Isabella og Ventura. Vi guider dig til det rigtige fortelt til din perfekte campingoplevelse.
Falkevej 1, 6920, Videbæk, Danmark
- +45 61 70 50 15
- info@fortelt.dk
- www.fortelt.dk
Der er simpel hen helt utrolig god…
Der er simpel hen helt utrolig god service, kontakt bliver fulgt op og varen er som lovet, helt til UG...+
Super sted at handle.
Super sted at handle.
Jeg bestilte noget som viste sig ikke at være på lager, og ikke ville komme på lager igen. Men i stedet for, blev jeg tilbudt en ny udgave af produktet, til samme pris som det jeg havde bestilt.
Kan klart anbefale at handle her, super service.
Køb af fortelt
Rigtig godt sted at handle.
Køb søndag. Feed back mandag og levering tre dage efter 😊😊
Meget meget god service kan varmt…
Meget meget god service kan varmt Anbefales 👍
Fantastisk service 👍🏻😃
Første gang jeg har handlet her
Første gang jeg har handlet her, men absolut ikke sidste. Super service fra dag 1, og så gør det da heller ikke noget at priserne er i orden. Tak til Jer i Fortelt.dk
Servicen kunne ikke være bedre
Servicen kunne ikke være bedre!
En meget tilfreds kunde.
Utrolig god service.
Go oplevelse
Go oplevelse. De kunne desværre ikke levere bestilte fortelt, men vi fik et bedre til samme pris. Flot service
Flot kundeservice
Det ønskede telt var udsolgt, idet modellen var udgået og ikke kunne skaffes.
Firmaet oplyste, at jeg kunne få den nyeste udgave til den oprindelige pris i stedet.
Hurtig og præcis levering.
Super ekspedition og levering.👍
Alt i alt en super god købsoplevelse!
Kundeservice er helt i top og varen bliver leveret som lovet og til tiden. Nu satser jeg ikke på at skulle købe nyt fortelt indenfor de næste mange år ;o), men hvis og når jeg skal, er der hos Fortelt.dk, jeg henvender mig igen :o)
Fin og hurtig levering.
Super hurtig og effektiv service
5 Stjernet behandling
Alt var i orden
Vi fik god hjælp og et fortelt til super pris. Vi er meget tilfredse og glade for teltet. Kan anbefales til alle der skal have nyt fortelt
Rigtig god betjening
Fik god hjælp da vi skulle have nyt fortelt. Vi fik teltet som aftalt. Rigtig god service.
Jeg fik en rigtig god behandling, hurtig og effektiv.
Fint sted at handle, de ved hvad de taler om, og man får hurtig og effektiv behandling.
Rigtig god service når jeg har haft brug for hjælp
Jeg har lige installeret Fortelt dk. Jeg tror man kan få meget ud af det når jeg kommer i gang med camping her til foråret