Jeg har en reklamationsag som jeg fik en ombytte på efter længe venten. Men nu fejler produktet igen og der kommer ingen respons fra dem. Bestilling og modtagelse fungerede OK. Men når tingene f... Se mere
Her får man hjælpsom og god vejledning kombineret med rimelige priser, et kolosalt udvalg og levering som aftalt. Der er en brugervenlig hjemmeside. En virksomhed, der klart kan anbefales at... Se mere
Det er endeligt ikke så meget det at man venter længe på ens vare, det er mere det at man ingen information får om at leveringen er rykket. Jeg har stadig ikke modtaget mine og nu skriver etotal a... Se mere
Bestilte en vare hos Etotal d. 2. oktober, hvor lagerstatus var "på fjernlager". Modtog kvittering med besked om at de "afventer lagertilgang". 21. oktober sender jeg dem en mail, hvor jeg spørger til... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Etotal.eu is Etotal IntelliHouse's department of intelligent homeautomation, comfort, safety and energy-saving installations. The vision of the company is that everyone should be able to acquire "The Intelligent Home" and thus enjoy the fantastic opportunities for both comfort, safety and energy that lies hidden in these systems. Our solutions add value to your property investment that provides comfort beyond the ordinary and is future proof for future modifications and extensions.
Odensevej 44 D, 5550, Langeskov
- info@etotal.eu
- www.etotal.dk
Andre kiggede også på
Super god service, priser og levering
Etotal´s medarbejdere er altid hjælpsomme man føler ikke at man er til besvær, har selv handlet en del med Etotal efterhånden og har fået den bedste vejledning, og leveringerne overholdes "Super"
Kan kun anbefales...
Ok pris og meget hurtig levering - også ved reklamationer.
Står på "hovedet" for én!!
Ved køb af ny printer, ville jeg have en model der stort set ikke fandtes i Danmark.
E-total gjorde en kæmpe indsats for at skaffe varen,- og det lykkedes selvfølgelig for dem!!
Anbefaler Dem varmt til både professionelt og privat brug!!
Super god levering
Jeg har handlet med Etotal.DK flere gange og der er altid en super god service og man bliver behandlet godt.
Alt kan skaffes og der er en god leverings tid. Eller findes der anden løsning.
Derfor et sted jeg altid vil handle
Rigtig kompetent service.
Har benyttet virksomheden ofte til service og vedligeholdelse af vores edbsystemer. Altid meget kompetent og professionel tilgang til tingene - og altid problemerne løst. Top top top
total star makers
Stabilt byggeri af pc og godt valg af hardware fornuftig og sund betjening
Kanon service og lynhurtig levering
Havde problemer med installation af nyt hardware, lynhurtigt løst over telefonen.
Levering nøjagtig lige så hurtigt som lovet.
super hurtig service
Ringede ang. Bærbar computer, fik en meget hurtig og rigtig god vejledning i køb af sådan en.