Skøn organisation at bo i! Beboer fra nøddehegnet næstved
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Domea.dk er en af Danmarks største bygge- og boligadministrationer af almene boliger. Vi er sat i verden for at tilbyde gode og trygge boliger, som er til at betale for helt almindelige mennesker. Det opnår vi gennem effektivisering og digitalisering af administration, udlejning og drift af vores kunders - de almene boligselskabers - cirka 58.000 boliger. Domea.dk er non-profit og ejet af kunderne.
Oldenburg Alle 3, 2630, Taastrup, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Domea er et firma der er umenneskelig imod sine medarbejdere, de bortviser for et godt ord uden at tænke over konsekvenserne for den person, hvis man kunne give minus stjerner så havde de fået 10 minus stjerner
Jeg har skrevet en mail til deres Kundechef plus indtalt en besked til Kundechefen ingen svar har jeg fået på disse 2 henvendelser

Besvarelse fra Domea.dk
Det dårligeste boligselskab jeg nogensinde har boet i.
Da jeg flyttede ind var der flere ting der ikke virkede b.l.a min dørtelefon, trods det fik jeg en regning for at få udleveret nøglen 2 dage før.
Dårlige parkeringsforhold, dårlig bebyggelse sindssygt koldt i både opgang og lejlighed, Larmende naboer og vanvittigt dyr husleje.
Kundeservice og høflighed eksistere heller ikke i Domea. Jeg har skrivet E-mails og ringet flere gange til Domea pga. larmende naboer eller andre udfordringer eller fejl og der bliver man bare mødt med uhøflige ligeglade medarbejder som ikke kan svarer på noget som helst.
Jeg vil ikke anbefale Domea til min værste fjende.

Besvarelse fra Domea.dk
tre dårlig oplevelser: 1- I juni-juli måned 2022 fik vi tilbudt et tidsbegrænet lejlighed, som jeg sagde ja til kun pga driftlederen denne gang sagde til mig at hvis vi ændre på jeres kontrakt to gange kan i få den permanent. Det har jeg et bevis på men det kunne jeg ikke bruge til noget efter at der er sket to ændringer
Jeg boet før det på kollegiet og kunne via dem få en permanent lejlighed og det vil jeg have gjordt hvis jeg ikke havde stolt på jeres driftleder og jeg tog den chance da mine forældre bor i samme lejligheder og jeg vil bo tæt på dem
2-I slutningen af sep. 2023 tog min mand ned til jeres kontor (ude på dalslandsgade) for at høre om det er muligt at forlænge vores kontrakt især at i stadigvæk denne gang ikke havde fået en tilladelse fra kommunen til at starte renovering. Han blev ikke taget godt i mod i stedet for at tage det der blev sagt mere seriøs og prøve at se om det er muligt og det var faktisk muligt for vi fik et forlængelses tilbud i December måned men det var forsendt for vi havde fundet et nyt sted at bo
3-Til flyttesyn: jeg har boet i lejligheden i halvandet år men de vælger at tage fuldt overpris for alt. Det er lidt sjovt, at når man flytter fra en lejlighed, sender de folk ud der nærmest går med loop rundt for at finde de mindste fejl de kan bonge dig for. Men når du så flytter ind, i en af deres lejligheder. Så er håndværksarbejdet elendigt, og der er rigtig mange fejl og mangler. Vi blev bedt om at betale 6777 dk! Og det er ikke fordi vi mangler at rengør lejligheden og vi har enda malet den. En ting de nævnte at vi mangler, og det mangler vi faktisk men da jeg ikke oplevet i min tidligere lejlighed fik vi ikke tænkt på det, var siderne på komfuret, da de nævnte beløbet så havde vi faktisk en klud med os som vi brugte på en af siderne på komfuret og der var ikke noget tilbage, medarbejderen blev meget sur og sagde at det måtte vi ikke og ringet til politiet og vi blev smidt ud af lejligheden da de ikke finder sig i trusler! I min tidligere lejlighed boet jeg i 4 år og fik hele min depositum tilbage! Men når domea står og har en del lejligheder der ikke er lejet i et par måneder så må de prøve at tage lidt fra folks depositum. selvfølgelig har jeg prøvet at klage men hvad vil det nytte når i altid vil stå på jeres medarbejderens side

Besvarelse fra Domea.dk
I de tre år jeg har boet her har jeg og andre beboer haft problemer med to misbrugere som gør livet surt for os.
Jeg har kontaktet Domea så mange gange og klaget over chikane, anmeldelser eller bare det ikke at kunne være i sit hjem. Domea gør intet.. Jeg er blevet meldt til politiet for at skulle have “slået” vedkommende som jeg ikke har. Det værste er at politiet har været her så mange gange ang personen har meldt stort set alle sine naboer. Politiet griner af personen til os og beder os kontakte Domea. Det eneste Domea gør i sådan en sag er at ringe til personen og mere sker der ikke.
I sommers kunne jeg og mine børn ikke være i vores hjem fordi vedkommende var så fuld og væltede rundt i vores fælles gårdhave. Domea ville igen intet gøre og jeg måtte hverdag pakke en taske og tage afsted i dagstimerne. Folk tænker, jamen du kan bare lade som ingenting. Nej det kan man ikke, for vedkommende kommer over til dig og vil sidde og snakke og fatter ikke at man beder vedkommende om at gå over til sig selv. Gør du det så bliver der lavet ballade over det. Og sådan gør vedkommende ved alle.
Vedkommende havde en underbo som kun nåede at bo der i Max 6 måneder før han måtte flygte. Vedkommende generede ham hver eneste dag, med at ringe på ved ham, tage kontakt til alle hans gæster og ellers råbe og skrige af ham. Han prøvede som os andre at tage kontakt til Domea og det eneste de gjorde var at sende en fra Domea som kunne få dem til at blive gode venner. Simpelthen latterligt.
Efterfølgende har der været hærværk ved vedkommendes opgang og postkasse. Vi er alle sikker på at det enten er ham der er flyttet som gør det eller hende selv for at få opmærksomhed. Det er endt ud i at alle vi andre har fået et brev fra Domea fordi vedkommende er blevet bange for at bo her. Og nu vil Domea vide hvem laver hærværk og hvis vi ikke fortæller hvem så vil de have politiet indover.
Alle hendes naboer får en trussel fra Domea over noget vi intet har med at gøre men at gøre noget ved alle de klager vi har sendt igennem de sidste år, har intet haft af betydning. Det viser at ALLE skal holde sig fra Domea i Hjørring.
Vi er så mange på adressen som har prøvet at lave en fælles klage til Domea eller taget billeder og optaget hvad personen gør. Intet hjælper..
Andre boligselskaber ville have opsagt personens leje og lyttet til alle de klager der er kommet pga EN person.
Jeg har valgt at flytte for jeg har det så dårligt med at bo her.
Så igen hold jer langt væk fra Domea o Hjørring

Besvarelse fra Domea.dk
HOLD JER LANGT VÆK FRA DOMEA!
(Beklager mit lange opslag, men det er vigtigt du læser med INDEN du får noget med Domea at gøre - for din egen skyld!)
Min oplevelse og bedømmelse af Domea går udelukkende på, da jeg skulle fraflytte en af deres lejeboliger.
Indflytningssyn vs. udflytningssyn: Disse syn bliver foretaget af 2 forskellige parter. Da jeg flyttede ind var det en “gårdmand” fra det “lokale” servicecenter som jeg gennemgik lejemålet med. Ved udflytning får jeg besøg af en ekstern synsmand fra Borum Byg, som Domea har hyret ind. Forventningen til hvordan en bolig skal se ud og hvad der er misligholdelse er MEGET forskellig imellem de 2 parter - de kigger meget simpelt ikke efter de samme ting og det virker ærligt som om, at Domea og Borum Byg ikke har snakket sammen stillet en “standard” for disse syn.
Ved fraflytningssynet snakker jeg løbende med synsmanden og ved gennemgang af rapporten, kan jeg se at ALLE punkter i synsrapporten for boligen, står til at være “misligholdte”. Dette stiller jeg selvfølgelig spørgsmål til, da jeg bestemt ikke er enig og ikke ser det “misligholdte”, men jeg får på stedet bare en afvisning samt besked om: “at jeg bare kan klage”.
Allerede et par timer efter laver jeg min indsigelse og beder om dokumentation på det misligholdte. Jeg bliver kvitteret (efter 14 dage) med 6 billeder som Domea og Borum Byg synes dækker over hele lejemålet (lejligheden er på 83m2, 2 plan og med 3 værelser, herudover gang, køkken og bad). Jeg spørg gentagende gange for den korrekte og manglende dokumentation, men får intet.
Jeg aftaler imens sagen står på med den nye lejer, at jeg kan se lejemålet ved nøgleoverdragelsen til hende, for at se om “misligholdelsen” er blevet udbedret. Jeg kan ved mit besøg konstatere, at dette ikke er tilfældet og informere også Domea omkring dette hvor jeg vedlægger dokumentation (deres billeder fra flyttesynet samt billeder jeg har taget ved overdragelsen til ny lejer). Igen bliver jeg mødt af Domea der nægter at kigge på det fremsendte og siger sagen er lukket. - hvis jeg ønsker at klage, skal dette ske til beboerklagenævnet.
Så gør dig selv en tjeneste! HOLD DIG/JER LANGT VÆK FRA DOMEA! De snyder deres beboer hvor og når de kan og fralægger sig et hvert ansvar!

Besvarelse fra Domea.dk
Vi bor i samme bofællesskab som Fru. Baron. Og har prøvet at klage vores nød til hovede afdelingen over samme afdeling på Fyn. Hoved afdelingen valgte at sende klagen til behandling hos den afdelingen på Fyn, som der blev klaget over. Og tænk de kunne stadig ikke hjælpe os. Så pas på med at flytte til Domea afdelinger!

Besvarelse fra Domea.dk
Vi står i en håbløs situation i et bofællesskab under Domea Fyn.
Vi har bedt om hjælp til mæling. Det kunne bare være en kompetent ordstyre men kundechefen er på Fyn kan ikke hjælpe. Hvorfor betale til Domea når de intet stiller op?

Besvarelse fra Domea.dk
Generelt er Domea ok. De har god kundeservice, og man kan altid nemt og hurtigt få hjælp fra kundeservice.
Tilgængæld er det helt forkasteligt, hvordan de afregner flyttesyn. De tager fuldt overpris for alt, og vælger de mest amatør snyde håndværkere der sender kæmpe regninger.
Det er lidt sjovt, at når man flytter fra en lejlighed, sender de folk ud der nærmest går med loop rundt for at finde de mindste fejl de kan bonge dig for. Men når du så flytter ind, i en af deres lejligheder. Så er håndværksarbejdet elendigt, og der er rigtig mange fejl og mangler. Så de er lidt ligeglad med hvad du flytter ind i, men er sikre på at flå dig når du flytter ud.

Besvarelse fra Domea.dk
Efter mime svigermor og svigerfar har boet et en handicappeds lejlighed 3 år i ballerup skulle svigermor betale over 56000kr til istandsættelse efter svigerfar gik bort fra en månder siden.
Det skal skiftes fuge i bad værelse,nyt bordplade til 10000kr vi skulle fjern handicappedehåd tag i badeværelset og bliver bonger 2000kr for nye fliser opsæt af Ballerup kommune????
Laver med at stole på den bolig foreningen når du flytter er det en penge maskine. Og det 5600kr er over det 20000kr hun betalte som indskud. Og hun skulle betale 14 dags varme ekstra til håndværker og 500kr rengøring til rengøring efter håndværker har været der:(:( ikke I orden ,men vi må gå til en advokat, heller give dem penge end den f______ bolig selskab

Besvarelse fra Domea.dk
Jeg mangler desværre efter mere end 6 måneders ventetid, stadig at få tilbagebetalt det fulde beløb efter Domea's fejl i opkrævningen af en varmeregning (De har bekræftet fejlen). Det værste ved situationen er, at Domea via mail fuldt bevidst har nægtet at udbetale de +5000.- kr, som de mangler... uden nogen grund?
Jeg vil nok ikke anbefale kommende studerende at bo hos Domea, når man risikerer at få ødelagt ens økonomi fuldstændigt ud af den blå luft.

Besvarelse fra Domea.dk
Som partsrepræsentant har jeg haft en utroligt frustrerende oplevelse med Domea, som fortjener at blive fremhævet. Efter at have sendt et detaljeret brev til Domea på vegne af en ukrainsk flygtningefamilie, som var tidligere lejere hos dem, har jeg endnu ikke modtaget noget svar. Min henvendelse omhandlede flere bekymringer og misforståelser vedrørende lejlighedens tilstand og nøglebrikkens aflevering. Domea påstår at der ikke er afleveret nøglebrik, selvom familien havde gjort dette i fuld overenstemmelse med den vejledning de fik fra Ringsted Kommune.
Familien har tilstræbt at vedligeholde lejligheden og var ikke bevidste om eventuel misligeholdelse. i de 10 måneder de boede der. De kommer fra Ukraine, og var på intet tidspunkt vejledt om vigtigheden af at tage billeder af lejligheden inden de flyttede ind, af hensyn til dokumentation.
Jeg har bedt Domea om at sende dokumentation på de påstande de kommer med, om at der virkelig var behov for ligefrem at bestille et malerfirma og ekstra rengøring på familiens regning, udover hvad depositum dækker. Men de har ikke svaret.
Desuden har der været forvirring omkring afleveringen af nøglebrikken, som blev afleveret til Ringsted Kommune som instrueret, samt spørgsmål vedrørende malerarbejde og ekstra rengøring, som familien fik at vide var dækket af deres depositum.
Det virker som en misforståelse, men manglen på kommunikation fra Domeas side gør det umuligt at nå til en forståelse eller løsning. Det er yderst skuffende og uacceptabelt at en sådan sag ikke behandles med den fornødne alvor og opmærksomhed.
Jeg kan ikke anbefale Domea baseret på denne oplevelse, og jeg håber, at de vil forbedre deres kundeservice og kommunikation fremadrettet. Indtil videre fortjener de desværre kun en stjerne for deres service. Og det er kun fordi man ikke kan vælge mindre.
Totalt utilstedelig behandling af sårbare ukrainske flygtninge, som valgte at flytte tilbage til et område i Ukraine der er mere sikkert end hvad de flygtede fra, men simpelthen fordi det de oplevede af bureaukrati og manglende mulighed for arbejde, tvang dem til at tage tilbage.

Besvarelse fra Domea.dk
Det er simpelthen en joke, når man skal have fat i jer, så kan man sidde over en time i telefon kø for så at blive smidt af. Det er ikke lykkedes og komme i kontakt med jer endnu efter snart 12 forsøg.
Der er så mange fejl i min bolig, så jeg ikke aner hvor jeg skal starte.

Besvarelse fra Domea.dk
Jeg fik rigtig god hjælp til mine spørgsmål.
Tak for god service.

Besvarelse fra Domea.dk
Var i akut situation og manglede lejlighed der passede mine kriterier og det hjalp domea med indenfor en måned!!! Tak!

Besvarelse fra Domea.dk
De løber fra aftaler og ansvar. Er simpelthen ikke til at stole på. Husk at få alt på skrift, fordi selvom de endda indrømmer deres fejl, så nægter de at ære aftaler, hvis ikke man har et godt juridisk tag på dem. Direkte uærligt foretagende de driver.

Besvarelse fra Domea.dk
I gjorde intet for mig da jeg boede i skimmelsvamp på Nøddevænget i Sdr Nærå på Fyn og jeg har det sort på hvidt fra SSG som i selv har betalt for at udarbejde en Fugt og skimmelsvamp rapporten og den viste forhøjet Fugt og massive mængder af Claudisporum og Pennicilium og de anbefalede at der skulle laves destruktive prøver af væge, gulve og loft pga. Mistanke om fugt i Dampspærrene og K.H i har selv den rapport så i kan godt lade være med at lyve og skrive at der ikke var skimmelsvamp.
I gjorde INTET for mig i den forbindelse og jeg måtte klage i 9 mdr. over at der løb. vand dråber ned ad loftet hvergang det regnede kraftigt og at det regnede ind fra et vindue i endegavlen hver gang der var slagregn. Først efter 9 mdr. fik i Tømmer M til at kigge på det og der var en revnet tagsten som han udskiftede og en tætningsliste ved vinduet var utæt.
Det burde virkelig ikke tage 9 mdr. fra en beboer første gang klager over et utæt tag og et utæt vindue til at i sender tømmeren ud og se på det.
Og nu modtager jeg langt om længe forbrugsregnskabet og her snyder i også i tager sandelig 984,38 i en slags gebyr for at jeg er flyttet.
Og jeg var faktisk ude af lejligheden 01.09.2022 og den nye beboer flyttede faktisk ind 29.09.2022.
I ved godt at i reelt skylder mig mange penge, da i også snød ved fraflytnings synet. Så måske skulle i bare tilbagebetale det 1000 kr som i holdte tilbage af mit indskud.
Jeg tænker at i udnytter at jeres kundeservice chef KH sidder som repræsentant for jer i beboerklagenævnet og vi som tidligere beboere ikke har en chance for at få vores klagesag behandlet retfærdigt.
I mangler også at sende den sidste indeklima rapport til mig og jeg har skrevet en e-mail til dig KH og bedt om den.
Jeg tænker at det dette ikke er det sidste i hører fra mig, da dette er det eneste forum i svarer i selvom i har min e-mail.

Besvarelse fra Domea.dk
Alt for dyr lejligheder og at for langsomt til at opfylde deres del af lejeaftalen. Jeg vel anbefale man vælger Domea fra.

Besvarelse fra Domea.dk
Gå udenom DOMEA, hvis i kan. I får store opkrævninger når i fraflytter fra deres lejemål, de misinformere om hvad der skal laves i stand og opkræver pengene bagefter. HER 1.5 ÅR Efter modtager jeg stadig ekstra vsrmeregninger. Selvom alt er betalt der er lavet flytterapport og afmålinger på flyttedagen

Besvarelse fra Domea.dk
Domea er fuldstændig ligeglad med deres beboer (fra Følager, Valby i hvertfald ).
Man kan sende masser af klager (med beviser) iht. regler som ikke bliver respekteret, TRUSLER, larm, osv.
Men der sker aldrig noget, de er fuldstændig ligeglad, der de ikke selv bor her, og oplever alle problemerne.
Gør jer selv en tjeneste og vælg en anden boligselskab. I stedet for at tag chancen, vent omkring et års tid, og så alligevel flyt fra det her forfærdelig boligselskab.