Skøn organisation at bo i! Beboer fra nøddehegnet næstved
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Domea.dk er en af Danmarks største bygge- og boligadministrationer af almene boliger. Vi er sat i verden for at tilbyde gode og trygge boliger, som er til at betale for helt almindelige mennesker. Det opnår vi gennem effektivisering og digitalisering af administration, udlejning og drift af vores kunders - de almene boligselskabers - cirka 58.000 boliger. Domea.dk er non-profit og ejet af kunderne.
Oldenburg Alle 3, 2630, Taastrup, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Alt for dyr husleje ift både stand af lejligheden og størrelsen. Giver 8.000 kr for en lejlighed på 41 kvm ude på landet..

Besvarelse fra Domea.dk
Fantastisk god service , en rigtig dejlig oplevelse.
Birthe Mortensen

Opdateret 12-08-24
Jeg blev i dag ringet op af den vicevært der står for området, og det viser sig at vi skulle have fået udleveret nogle papirer på indflytningsdagen hvor der stod et andet nummer. Det kan jo så diskuteres om vi har været nogle fjolser og fået lagt sedlen væk - men så burde nummeret måske være til at finde et andet sted.
Men jeg fik en god snak med Casper om hvad man gør fremover, hvem man ringer til osv. Heriblandt også om det var en god ide at hænge nummeret i fællesområder / vaskeri.
Derfor giver jeg to stjerner mere, for Caspers service, selvom jeg syntes det er en lang vej at skulle gennem trustpilot for at få svar.
09-08-24
Jeg har nu 2 gange prøvet at skulle have fat i Domea (på vegne af min datter i studiebolig) vedr. hjælp 1. gang fordi vaskemaskinen ikke ville åbne, og hendes tøj lagde derinde, da det var fredag og de ikke svarede på telefonen efter over en times ventetid, måtte vi skrive til dem, og det blev så lavet nogle dage efter - der blev ikke svaret på hvad med betaling for om-vask, eller det tøj der evt. måtte smides ud.
2. gang jeg skulle have fat i dem, var fordi blæseren på badeværelset ikke holdt op med at blæse efter lyset var blevet slukket - venter igen over 1,5 timer i tlf. Men kommer ikke igennem. Tænker vel blæseren brænder sammen på et tidspunkt.
Men hvad gør man så når / hvis det en dag er akut - et vindue der er gået i stykker - eller vand ud over hele gulvet eller hvad ved jeg. Domea har 3-5 dages svar tid.
Smart. Jeg vil ikke anbefale et boligselskab der er så stort at man ikke kan komme i kontakt med dem.

Besvarelse fra Domea.dk
Hej jeg har talt med en af jeres medarbejder, meget behagelige samtale, kunne forstå hun sidder overe i trekant området men jeg skal da lige love for at jeg fik svar på alt hvad jeg spurgte om så tak for det.
Venlig hilsen.
Einar.

Besvarelse fra Domea.dk
Desværre går de kun op i at skal have mange penge hver måned for efterbetalinger af el og varme på trods pengene ikke er der til alle dem.
De nægter at lave en lavere afdrag
Først vil i have 1100 kr og nu 2200 for el og varme ekstra regning i en 1 værelses.

Besvarelse fra Domea.dk
Jeg havde for første gang fornøjelsen af at have udflytningssyn sidste sommer i Svendborg med den lokale ejendomsmester, efter min mormor gik bort.
Det var imponerende, hvor meget Domea mente min mormor havde ødelagt for i det år hun havde lejemålet, hvoraf hun det meste af tiden var indlagt. Der var ikke meget tilbage, efter håndværkerne havde været der, og lejemålet var gjort op.
Den 15. marts flyttede jeg ind i et lejemål hos Domea, og på grund af oplevelsen beskrevet herover, var jeg sikker på at jeg ville få en lejlighed hvor tingene var i orden.
Dette var langt fra tilfældet…
I gulvlakken var der indkapslet sand, skidt, store totter af hundehår, rødt garn, mm. og dette var ikke til at fjerne. Alle gulvlister er blevet sprøjtet til med lak og har store brune plamager. Hver eneste samling i tapeten, for hver halve meter buler ud, da de har sluppet væggen og har været forsøgt dækket med maling. Væggene ser forfærdelig ud på en solskinsdag.
Lejemålet jeg overtog var meget misvedligeholdt og dette var tydeligt at se. Domea har absolut ikke de samme "briller" på til indflytningssyn som de har til udflytningssyn. Det undre mig, hvad alle min mormors penge er blevet brugt til, da det tydeligt ikke bliver brugt på at vedligeholde lejemålene.
Domea har gjort en stor indsats i at skyde ansvaret fra sig til bla. maler og gulvmand. Ejendomsmesteren informerer ikke håndværkerne om, hvad der skal udbedres. Dette skaber en situation hvor jeg må forklare maleren om Domeas krav/standard til alment malerarbejde, ligeledes med gulvmanden, desuden har jeg måtte stå for koordinering af håndværker og rengøringsfolk.
Det er nu 3,5 måned siden at jeg flyttede ind i lejemålet, og jeg har indtil videre kun haft besøg og udbedring af de ødelagte gulve. Jeg kan ikke forstå hvorfor det skal trækkes så langt ud og hvorfor i gør det så besværligt som muligt, på trods af at jeg i telefon blev forsikret om at det ville blive udbedret, så det var til mindst muligt gene. Dette har tydeligt været en løgn.
Jeg har kun flyttet en brøkdel af mine ting ind i lejemålet, da disse ting skal pakkes ned og flyttes rundt, hver gang der kommer håndværker. Resten af mine ejendele er stadig opmagasineret og jeg har nu for 3 måned udgifter derved.
Jeg er for nylig sygemeldt og landet på kontanthjælp og har ikke overskud, hverken økonomisk eller mentalt til at stå for udbedring af jeres misvedligeholdt lejemål.
Jeg ser meget frem til den dag, hvor jeg kan flytte mine ting ind i lejemålet, men ser bestemt ikke frem til udflytningssynet.
Vælg et andet boligselskab og spar jer selv for besværet og de ekstra udgifter.
Vh
Anders Bech

Besvarelse fra Domea.dk
Deres kunde service er fantastisk, fik en dame i røret, hun var rolig hjælpsom og yderst forståelig
5 stjerner fra mig 🥇

Besvarelse fra Domea.dk
Hold jer langt væk og find et andet boligselskab. De bruger uetiske metoder til at tjene penge når man fraflytter.
Det bliver en dyr fornøjelse hvis i vælger Domea.

Besvarelse fra Domea.dk
Så fik man igen en ekstra regning, har ikke boet ved jer i et år og fik afvide sidste år at jeg ikke skulle betale den fordi der var en fejl med måleren i lejemålet, dårlig stil fra jeres side havde jeg ku giv minus 5 stjerner havde i fået det

Besvarelse fra Domea.dk
Vores oplevelse af domea har været blandet.
Vi har har nyligt opsagt vores lejemål og finder det desværre nødvendigt at advare andre om den proces. Under opsigelsesprocessen opretter man en opsigelsesformular og angiver ens ønskede fraflytningstidspunkt. Dette ordvalg er misvisende, da dette angiver datoen for udflytning (ikke opsigelsesdatoen, trods formularens og kvitteringens navn) og opsigelsesdatoen ikke fremgår i formularen (men man får efterfølgende en regning for 14 dage efter den angivne dato). Hvis man som os planlage udflytning og syn 14. dage før datoen i formularen, så sidder man på yderligere 14 dages uforventet husleje, trods udflytning og syn 14 dage før den angivne dato.
Med det sagt skal det siges at vores samarbejde under lejeperioden har været glimrende med hjælpsome varmemestre, som gerne vil bruge tid på assistance indenfor rimelig ventetid. Vores telefonsamtaler med domea har ligeledes været professionelle, med undtagelse af den ovenstående uoverensstemmelse.

jeg har indtil videre skrevet 21 klager over en hund der gøer i boligen
og det man for som svar er:
Vi har modtaget følgende henvendelse
men der kommer ikke noget rigtigt svar
på 21 skriftlige klager har jeg modtaget en opringning og en email
jeg har aldrig oplevet så dårlig en service før
jeg vil kun ønske jeg kunne anmelde med 0 stjerner

Besvarelse fra Domea.dk
Vi har bedt Domea.dk om at der bliver lavet en indsigelse til beboerklagenævnet, da vi var uenige i den fremsendte varmeafregning efter fraflytning. Medarbejderen fra domea.dk påstår at have sendt en indsigelse til beboerklagenævnet i Kolding kommune. Da vi efter flere måneder ikke havde hørt noget fra beboerklagenænet, beder vi Domea.dk at sende os en kopi af hvad de har sendt og hvornår. Vi får dette svar fra Domea: "Vi SKAL ikke samarbejde med lejer, når først sagen er fremsendt til nævnet. Herefter skal alt kommunikation ske via dem." Vi kontakter derfor beboerklagenævnet i vores kommune. Der får vi et overraskende svar - Der foreligger ingen indsigelse for adressen. Vi konfronterer Domea.dk med dette svar fra Kolding kommune. Vi kan se at vores mails bliver leveret til Domea.dk, men der er ingen der gider svare længere. Det var desværre ikke muligt at give nul stjerner...
Til Domea.dk: Opdatering d. 14-05-2024: Jeg vil gerne komme med yderligere oplysninger, linket hvor jeg kunne gøre det udløb desværre inden jeg overhovedet nåede at reagere. Kan ikke umiddelbart får tilsendt et nyt. Det drejer sig om korrespondancen vedr. anlæg 050/52983, lejemålsnr. 980-123-61-8.

Besvarelse fra Domea.dk
Har en søn som får breve hvor i skriver han ikke skylder penge, for så få dage efter i sender uspecificeret regning hvor han skylder penge , dette er sket flere gange, og når man ringer til jer kan man ikke en ordentlig forklaring, klovne fortagene

Hurtig og god service
Venlig og hjælpsom kundeservice
Mvh.Kjeld G Pedersen

Besvarelse fra Domea.dk
Tager rø… på folk når de fraflytter lejlighed, de sagde bl.a jeg havde fået 5 nøgler.. men havde kun fået 3.. da jeg Bode i lejligheden kontaktet jeg dem flere gange for og få fikset min hoveddør.. dog uden held
De er ikke til at få fat i på telefon med deres direktør mødetider/telefontider

Besvarelse fra Domea.dk
Super god service fra en både tålmodig og forstående medarbejder. Ventetiden var ligeledes kort.
Jeg havde en alt i alt god oplevelse.

Besvarelse fra Domea.dk
Det var rigtigt god samtale med forståelse for min problemer og et løsningsforslag

Besvarelse fra Domea.dk
fik svar på min forespørgsel og god grundig og rar service

Besvarelse fra Domea.dk
Jeg har siden oktober 2023 boet hos Domea.
Jeg har 2 gange oplevet problemer i lejligheden - en utæt vask som viceværten fixede på ingen tid - og nu desværre nogle - for mennekser - uskadelige skadedyr - dog reagere domea med det samme, og sender professionelle ud for at løse problemet.
Svar tiden fra Domea er HURTIG. Virkelig god oplevelse indtil videre 🙏🏽

Besvarelse fra Domea.dk
Har stået på venteliste i over 15 år. Betaler 2-300 kroner årligt. Men ventelisten går op og ned. Hele tiden, og aldrig er der nogen fornuft bag. En dag står jeg som nr 30, næsta uge pludselig som nr 65. Og jeg står på venteliste hvor der bor 45 adresser ?? Så får jeg af og til tilbud om en lejlighed. Men det er ALTID, mærkelig nok, bare for 6 mdr, så skal man ud igen?? Ja fordi nu er der pludselig renevation. Men vi har undersøgt det, og det er altid løgn. Og bliver Domea konfronteret med dette, at der er ingen tegn på nogen renevation, bruger de altid Corona-kortet. Vi er mange, som VED det er snyd. Og jeg ved at nogle har kontaktet Operation X, fordi der er så mange mærkelige eksempler med Domea efterhånden. De vil have mange ind på samme adresser her i København, hvor depositummet så bliver tilbageholdt eller halveret.
Så nej, dem kan jeg i hvert fald ikke anbefale for nogen.