Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 65 anmeldelser, de fleste anmeldere var nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse. Kunderne fremhæver ofte personalets venlighed og hjælpsomhed, og mange sætter pris på den gode service, de modtager. Det nævnes, at medarbejderne er imødekommende, professionelle og løsningsorienterede, og at de tager sig tid til at besvare spørgsmål og afklare situationer. Dog oplever nogle kunder udfordringer med kundeservice, hvor de beskriver medarbejdere som ubehagelige, uhøflige og uvillige til at lytte. Der er også beretninger om manglende opfølgning på henvendelser og problemer med at få kontakt. Enkelte nævner også dårlig service i forbindelse med lejlighedsforhold, manglende vicevært og problemer med støj og utryghed i boligområder.

Det, folk taler mest om

Staff

Forbrugere finder personalet positivt. Mange roser medarbejdernes venlighed, hjælpsomhed og imødekommenhed,... Se mere

Customer service

Kunder havde tvetydige oplevelser med kundeservice. Mange roser den venlige, hjælpsomme og tålmodige service,... Se mere

Service

Kunder deler tvetydige meninger om service. Mens mange roser den "super flinke" og "virkelig gode og... Se mere

Customer communications

Anmeldere nævner tvetydig feedback om kontakt. Mens nogle kunder rapporterer, at de får hurtigt svar og at... Se mere

Location

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med lokationen. Nogle forbrugere rapporterer om utryghed og støj i... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg bad om at få min lejekontrakt tilsendt via mail , men jeg kan ikke åbne mail og se min lejekontrakt.

1. Ejendomsudlejning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Domea.dk er en af Danmarks største bygge- og boligadministrationer af almene boliger. Vi er sat i verden for at tilbyde gode og trygge boliger, som er til at betale for helt almindelige mennesker. Det opnår vi gennem effektivisering og digitalisering af administration, udlejning og drift af vores kunders - de almene boligselskabers - cirka 58.000 boliger. Domea.dk er non-profit og ejet af kunderne.

3,4

Middel

Svarer typisk inden for 1 uge

Fik hjælp telefonisk af Anette

Fik hjælp telefonisk af Anette, da jeg ikke kunne tilgå min venteliste. Hun var sød, hjælpsom og som det vigtigste, fik problemet løst.

31. januar 2025

Kære Moe Che

Tusind tak for din positive anmeldelse! Det glæder os at høre, at du fik god hjælp af Anette, og at problemet blev løst. Vi sætter stor pris på din feedback og din tid til at dele din oplevelse.

Har du brug for yderligere hjælp i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Mvh Domea.dk

Domea Sydhavsøerne giver rigtig…

Domea Sydhavsøerne giver rigtig kompetent, venlig, imødekommende og kvalificeret service. Tak for god assistance. mvh Liselotte Larsen

30. januar 2025

Kære Liselotte Larsen

Tusind tak for din positive anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med Domea Sydhavsøerne, og at du har fået den hjælp, du havde brug for.

Vi sætter stor pris på dine pæne ord og din feedback.

Mvh Domea.dk

Pas på det her boligselskab når man…

Pas på det her boligselskab når man bliver smit ud så for man en regning på 134 tusind kr så jeg vil anbefale at man ikke bor i det her boligselskab

27. januar 2025

Kære Martin Christiansen

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om din oplevelse. Det er dog vigtigt at nævne, at regninger af denne størrelse typisk kun opstår i situationer, hvor der er tale om misligholdelse af lejemålet, såsom manglende vedligeholdelse, betydelige skader eller lignende forhold.

Hos Domea.dk følger vi altid gældende lovgivning. Hvis du mener, at der er sket en fejl, er du altid velkommen til at sende os en skriftlig indsigelse.

Mvh Domea.dk

Domea har virkelig ændret!

Domea har virkelig ændret sig til det bedre. De er super gode i kundeservice til at hjælpe både telefonisk og på mail, med alt fra venteliste til husleje betaling. Hvis noget har skulle laves i hjemmet reagere de hurtig og sørger for tingene er i orden.
Jeg har boet gennem Domea siden 2024.

Men for 14 år siden da jeg også havde en bolig gennem Domea. Jeg havde nogle rigtig ubehagelige oplevelser. Det må siges virkelig at have ændret sig.

Jeg er yderst tilfreds med Domea

21. januar 2025

Kære Nonsens Vang

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har oplevet en forbedring i vores service og er tilfreds med den hjælp, vi yder. Din feedback betyder meget for os.

Mvh Domea.dk

Jeg er meget glæde for at bo i Domea

Jeg er meget glæde for at bo i Domea , så glæde at jeg søgte igen indenfor Domea igen .
Har boet på første sal , og søgt nu en Stue lejlighede.
Nuværende bolig er meget lyst , har støre altan , ingen klæge fra min side, siden jeg flytter hertil fra København.
Flytter kun fordi jeg vil have en have .
Kan anbefaler Domea til dem som bor i byen , og som jeg vil flytter ude på landet. ❤️

20. januar 2025

Kære virginia

Tusind tak for din flotte anmeldelse og dine rosende ord om Domea! Det glæder os virkelig meget at høre, at du er glad for din bolig og har haft en god oplevelse med os.

Tak for din anbefaling.

Mvh Domea.dk

Jeg vil gerne give en stor ros til…

Jeg vil gerne give en stor ros til Anette fra Domea Boligforeningen. Hendes service har været enestående, og hun har været så hjælpsom og imødekommende. Anette har en fantastisk evne til at lytte til ens behov og finde løsninger, der virkelig gør en forskel. Hendes professionalisme og venlige attitude gør det til en fornøjelse at samarbejde med hende. Jeg kan varmt anbefale hende til alle, der har brug for assistance i boligforeningen ☺️

15. januar 2025

Kære Sarah Sayed

Tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord om Anette! Det glæder os at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med hendes service.
Vi er stolte af at have medarbejdere som Anette, der gør en forskel for vores beboere.
Din anbefaling betyder meget for os – tak fordi du delte den!

Mvh Domea.dk

Den sødeste medarbejder som bistod…

Den sødeste medarbejder som bistod besvær med Betalingsservice🙏Fantastisk kundeservice. Kh Vibeke

3. januar 2025

Kære Vibeke,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det betyder meget for os at høre, at du havde en positiv oplevelse, og at vores medarbejder kunne hjælpe dig med Betalingsservice.
Vi er glade for at kunne give dig en fantastisk kundeservice – det er netop dét, vi stræber efter hver dag.

Mvh Domea.dk

Simpelhen det mest latterlige…

Simpelhen det mest latterlige boligselskab man flytter ikke derfra uden en mega regning de fusker og svindler med indflytning og udflytning regnskaberne håber i blir boycuttet 👎👎👎👎

2. december 2024

Kære mj

Tak for din feedback, selvom vi er kede af at høre om din utilfredshed.

Domea.dk er non-profit og reguleret efter Almenboligloven. Som boligadministrator følger vi Almenboligloven - også ved fraflytning.

Hvis man ikke er enig i den endelige flytteopgørelse, kan man indsende en klage på vores hjemmeside, hvor man bedes oplyse hvilke punkter på flytteopgørelsen klagen handler om: https://www.domea.dk/hjaelp-og-kontakt/klage/klage/

Man kan også vælge at klage til Beboerklagenævnet i den kommune, hvor lejemålet ligger. Beboerklagenævnet træffer afgørelse i uenigheder mellem lejere og udlejere i almene boliger.

God rådgivning

God rådgivning. Sød og imødekommende medarbejder.

29. november 2024

Kære Nicholas Nees Henriksson

Mange tak for de 5 stjerner, som gør os stolte over at få. Det er dejligt at blive påskønnet for god rådgivning og serviceminded medarbejdere.

Anette er guld værd

Anette er guld værd, hun er venlig og hjælpsom og forklarer deres venteliste system, så man forstå det. Stor tak til Anette.

20. november 2024

Kære Yvonne Poulsen

Tak for din flotte tilbagemelding. Vi sørger for at give dit store tak videre til Anette i Kundeservice. Det bliver hun glad for.

Burde fyres

Burde fyres. Hvordan kan en få et job som han ikke kan. Og han vil heller ikke prøve at løse et problem. Nu har jeg flere gang fået ham i røret når jeg har et problem. Det er som at snakke med en dør. Total ligeglad med det man ringer om. Og det kalde de for et servicecenter. Hvordan kan en sidde og skal yde service være total ligeglad med folks problemer. Servicecenter Haderslev skal det kun en til at gøre uduelig og det skal jeg love for han gør

Ikke dem men ham. Og der er jo flere der har klaget over ham. Nu har jeg snakket med flere naboer. Og de siger alle det samme om ham. Utroligt han stadig er der

14. november 2024

Kære Carsten Petersen

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med Servicecenter Haderslev, og at du har følt, at de ikke har været lydhøre over for dine bekymringer.

Du er velkommen til at kontakte Domea.dks Kundeservice på kundeservice@domea.dk så vi kan få flere detaljer og gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Mvh Domea.dk

Efter 1 familie henvist til en bolig af…

Efter 1 familie henvist til en bolig af Holbæk kommune igennem DOMEA mener MNV bolig at andre beboer der er blevet ramt af kakerlakker fra denne families indbo selv skal løfte køleskab der ikke kan trækkes ud men må løftes ud, mener de strammer buen da modtager besked på et opslag "inden disse tiltag hvad er fysisk umuligt" uden at have set nogle om at, der findes kakerlakker i ejendommen og har været der i længere tid, og får beskeden fra service center, ikke noget de har pligt til at oplyse beoerne om, hvad kunne have forbygget inden de begyndte at brede sig i ejendommen en besynderlig måde at håndtere den slags på i et nybyggeri. Disse folk der kommer og sprøjter gør det ikke de steder hvor problemet er, men vælger en overfladisk tur med 2 sprøjt og går igen derfor kan dette stå på i uendelighed. svaret til dette, er man utilfreds kan man jo sende en klage over måden der sprøjtes på mit køleskab fik et sprøjt ovenpå ,mener det skal gøres bagved første gang ikke anden gang som nu bliver oplyst af MNV bolig hvis ikke de kan komme til bag toiletter må der komme nogle der kan åbne op for sluserne så kan blive udryddet en gang for alle hvor svært kan det være . Svar til domea der gerne vil vide hvem jeg er, har udover at svare her bedt trustpilot om mine oplysninger fordi jeg ikke har kontaktet jer hos domea kan da godt ringe til jer omkring denne anmeldelse gør den ikke mindre troværdig eller mig som bor under domea. dette handler kun om at få det på skrift intet andet.

31. oktober 2024

Kære Løsgænger

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om de udfordringer, du og de andre beboere har oplevet, og vi forstår, at situationen må have været både frustrerende og ubehagelig.
For at kunne hjælpe dig og finde en løsning, har vi brug for at få dine kontakt oplysninger.
Vi vil meget gerne høre fra dig, så vi kan tage hånd om sagen – du er velkommen til at skrive til os på kundeservice@domea.dk, att: HLO.

Mvh Domea.dk

Jeg talte med en yderst kompetent og…

Jeg talte med en yderst kompetent og venlig medarbejder Anette.
Fik svar på alle mine spørgsmål.
Kom meget hurtigt igennem på telefonen
Yderst tilfreds

8. november 2024

Kære Anne-Marie Langley

Mange tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at du havde en positiv oplevelse med vores medarbejder Anette, og at du hurtigt fik den hjælp, du havde brug for.
Vi gør vores bedste for at yde god service, og det betyder meget at få denne slags feedback.

Mvh Domea.dk

Hejsa jeg havde en god oplevelse og en…

Hejsa jeg havde en god oplevelse og en behagelig samtale med kundeservice og fik svar på mine spørgsmål

8. november 2024

Kære Isabella Mark

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os at høre, at du havde en positiv oplevelse med kundeservice og fik svar på dine spørgsmål.

Mvh Domea.dk

De smider en ud ves man ikke lever op…

De smider en ud ves man ikke lever op til deres krav og man for kun ti dag til at flytte ud

5. november 2024

Kære Martin

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse, men vi vil gerne rette op på en misforståelse.

Ingen bliver smidt ud uden grund. Hvis f.eks. huslejen ikke bliver betalt til tiden, sender vi en påmindelse og en rykker med en betalingsfrist.
Hvis betalingen fortsat udebliver, bliver sagen desværre overdraget til advokat, som er en standardprocedure.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan besvare eventuelle spørgsmål.

Mvh Domea.dk

De leger med din tid og tager bare fusen på dig

I to måneder skulle der komme nogen og få styr på træk i boligen og tilse vinduer og døre. I to måneder har der været hundekoldt i min lejlighed fordi de ikke tager deres sager seriøs.

Når jeg ringer til Domea i Solrød får jeg fat på en dame, som ikke burde være den der tager tlf. hun lyder mega uinteresseret og , som bare sender opgaver hurtigt videre uden at følge op, og så sender de en ny mand ind af døren hver gang for at lave dine ting, og de her ting bliver bare ikke lavet, fordi de altid står og mangler noget, og så høre man bare ikke mere fra dem mere. Hold jer væk fra Domea i Solrød, de ved ikke hvad de laver, og det har været oplevelsen efter at have boet i deres skod lejlighed i næsten halvanden år.

Rørene over emhætten er ikke ordentlige isoleret

Boligen var ikke engang klar til mig ved indflytning. Ingen rengøring og stadig huller i væggene fra tidligere bo.

Virkelig trist at være hos jer og overdrevet nederen, at i skal have ansvar for ens bolig, når I åbenlyst ikke har styr på en skid

5. november 2024

Kære Mulle

Tak for din feedback. Vi er virkelig kede af at høre om de udfordringer, du har oplevet i din bolig og med vores service.
Vores mål er altid at sikre trygge og komfortable boliger, og det er klart, at vi her skulle være bedre. Særligt fordi der har været flere håndværkere forbi din adresse.

Efter vores samtale i dag, har vi sørget for at sætte en aftale op på fredag, hvor vi vil følge op på dine udfordringer med træk og tilse både vinduer og døre.
Vi følger op løbende, så du får information undervejs. Vi har samtidig drøftet vigtigheden af tydelig og konsekvent kommunikation internt for at sikre, at opgaver løses korrekt og hurtigt. ikke falder mellem to stole.

Igen tusind tak for din feedback, da den hjælper os med at blive bedre.

Mvh Domea.dk

Jeg blev tildelt en bolig… eller ikke

Jeg blev tildelt en bolig, nåede at opsige min nuværende, samt glæde min datter med at flytte ud til venner og hendes mormor.
For derefter at få af vide, at jeg alligevel ikke har fået den, samt blive mødt af flabede medarbejdere i deres “kundeservice” der på ingen måde gjorde sig umage med at tage ansvar eller forstå frustrationen.

30. oktober 2024

Kære Michelle

Vi er kede af at høre om din oplevelse og beklager, at forløbet omkring din bolig ikke levede op til dine forventninger. Det er bestemt ikke vores hensigt, at nogen skal stå i en situation, hvor en aftale ændrer sig uventet, især når det påvirker både dig og din familie.

Vi gør altid vores bedste for at give klar information og god service, og vi tager din feedback meget alvorligt, da vi ønsker at forbedre os. Vi har forsøgt at få flere oplysninger fra dig for at kunne undersøge sagen nærmere og tage hånd om eventuelle misforståelser, men har desværre ikke haft held med at komme i kontakt med dig.

Mvh Domea.dk

Pas på med hvad du bruget MitID til

Jeg har været rigtig dum og kontaktet jer ang. en lejlighed. Nu står jeg til at skal betale
24.000 kr. i husleje i 3 mdr. for en lejlighed jeg ikke kommet til at bo i.

21. oktober 2024

Kære Bente

Tak for din anmeldelse om dit brug af MitID. Når du har underskrevet lejekontrakten med MitID, er det en juridisk bindende aftale, hvilket betyder, at du har lejet en bolig og hæfter for huslejen indtil boligen er genudlejet. Hvis du har fortrudt, så vil vi hurtigst muligt anbefale dig at opsige din bolig, hvilket du gør på følgende link: https://www.domea.dk/hjaelp-og-kontakt/opsigelse/kontakt-os-om-opsigelse/

Har du brug for hjælp til dette, er du velkommen til at kontakte Kundeservice på tlf. 76 64 64 64.

Mvh Domea.dk

Flere serviceminded som Anette, ja tak.

At forhøre sig om nyt køkken er ikke just nemt som man tror. Hvert fald endte mange timer i sort hul. Og efter mange spildte timer og fået nok af det hele Kommer redningskvinden og belyser sagen. Jeg får forklaring på min henvendelse og der bliver givet en service en hver kunde drømmer om. Anette tager sagen seriøst, går alle aspekter igennem, forklare let og enkelt, kommer med løsning. Helt lettet og glad står man tilbage for den go gammeldags kundeservice osede ud af Anette som afklare og smiler. Overskud til skabe god relation og gøre samtalen smilende og hiver humøret helt op til tops. Så 1000 mange Tak til Anette for gøre det helt fantastisk. Mange kunne lærer af hende. At lytte, forstå og gengive kundens ønske er nemmere sagt end gjort. Og det kan Anette. Hun burde få lov til undervise jeres medarbejdere. Anette gav en træls sag og en træt kunde god service og der er smil på læben atter.

11. oktober 2024

Kære Kamran Ghulam

Tak for din anmeldelse! Det glæder os, at Anette kunne hjælpe dig og levere en service, der levede op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på din feedback og din anerkendelse af Anettes arbejde – hun er virkelig en stjerne i vores team.
Vi vil sørge for at dele din ros med hende og hele vores hold.
Du er altid velkommen til at kontakte Kundeservice igen, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp fremover.

Mvh Domea.dk

Jeg fraflyttede fra en lejlighed hvor…

Jeg fraflyttede fra en lejlighed hvor jeg boet 12 mdr. Jeg passede godt på lejligheden, til min overraskelse til flyttesyn blev jeg opkrævet virkelig meget og urimeligt. Det er ting som kan noteres at det har en ridse ildstedet for at skifte hele køkkenbordplade for eks, det bliver gøre med vilje til at tage penge fra den som flyttede. Jeg har faktisk boet i almen bolig før og det var aldrig sådan. Jeg anbefaler overhovedet ikke at flytte i Domea lejlighed.

2. oktober 2024

Kære Lisbeth Herrera

Tak for din tilbagemelding, selvom vi er kede af at høre om din oplevelse.

Det er naturligt, at man kan se, at du har levet og boet i boligen. Almindelig slitage kan rettes op ved normal-istandsættelse, som dækker over maling af vægge og lofter samt tapetsering.

I Lov om leje af almene boliger er misligholdelse defineret som skader eller forringelser af det lejede.

Når du har modtaget fraflytningsrapporten, kan du gøre indsigelse og klage over de punkter, du eventuelt er uenig i. Hvis du ikke er enig i afgørelsen af denne klage, har du mulighed for at indbringe sagen til Beboerklagenævnet i din kommune.

Har du spørgsmål til sagen er du altid velkommen til at kontakte Domea.dks Kundeservice på tlf. 76 64 64 64 eller mail: Kundeservice@domea.dk.