Hjemmesiden og brugerflade er outdated og næsten ubrugelig .. Billeder af boligerne er ærlig taget elendige der mangler plantegninger .. og værst er ventelister , -Når man modtager tilbud og skal afgi... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Domea.dk er en af Danmarks største bygge- og boligadministrationer af almene boliger. Vi er sat i verden for at tilbyde gode og trygge boliger, som er til at betale for helt almindelige mennesker. Det opnår vi gennem effektivisering og digitalisering af administration, udlejning og drift af vores kunders - de almene boligselskabers - cirka 58.000 boliger. Domea.dk er non-profit og ejet af kunderne.
Oldenburg Alle 3, 2630, Taastrup, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Jeg fik den sødeste med arbejder i røret og hun var enormt hjælpsom

Besvarelse fra Domea.dk
Jeg er super glad for Domea; både medarbejderne på kontoret men også vores lokale vicevært/medarbejdere.
Medarbejderne på hovedkontoret er altid venlige og giver god service og "manden ude på stedet" er altid hurtig til at ordne ting hvis noget ikke fungerer.
Vores gård og haver og hække mv bliver ligeledes holdt super fint.

Besvarelse fra Domea.dk
Utrolig sød og hjælpsom dame som jeg talte med.
Fik en rigtigt god behandling og en behagelig samtale.

Besvarelse fra Domea.dk
1000 tak for hjælpen til Anette.
Du får 10 stjerner fra mig.

Besvarelse fra Domea.dk
Fyldestgørende svar og behagelig medarbejder til nyopskrivning

Besvarelse fra Domea.dk
Anette fra Domea er en helt af en anden verden! HUN får 5 store stjerner af os 🙌

Dårligste service
Dårligste service . De taler så grimt og ned til en i telefonen .

Besvarelse fra Domea.dk
Hvis jeg kunne give 100 stjerner, så havde de fået dem.
Jeg skulle have rykket i et rækkehus pr. 01/07, men kan desværre først rykke ind pr. 01/08 grundet vandskade. De har hele tiden været så imødekommende, professionelle og løsningsorienteret i forhold til min situation.

Besvarelse fra Domea.dk
Har boet i Markedsgade i Randers (netop flyttet ud).. Hurtige tilbagemeldinger og nemt ved syn -både ind og ud. Tak til Lasse der er ejendomsmester, det fortjener selvfølgelig en god anmeldelse.

Besvarelse fra Domea.dk
En "nyrenoveret" lejlighed er kun klatmalet, beskidt og i det hele taget en dårlig service. Min søn bor i et bofællesskab med Domea som udlejer. Det er op ad bakke. Pt er de ved at renovere det fælles køkken, fedt. Men de vælger fx at genbruge et meget gammel emhætte. Helt ok at genbruge nyere hvidevarer, men der må da være grænser. Firmaet er så tungt at arbejde sammen med og deres ynglings svar er: "regler er regler" Dvs ingen sund fornuft.

Besvarelse fra Domea.dk
Tjattede med en AI-assistent, som ikke kunne besvare mit spørgsmål og videresendte min forespørgsel til personlig henvendelse.
Der gik ikke lang tid før jeg blev kontaktet og spørgsmål blev afklaret.
Meget fin og hurtig ekspedition med en yderst venlig og kompetent medarbejder hos Domea. Stor ros herfra

Besvarelse fra Domea.dk
Jeg lavede en kæmpe brøler og takkede ja til en lejlighed, men grundet private omstændigheder var jeg nødt til at hoppe fra igen. Jeg skrev under på lejekontrakten osv. endte med at betale for 12 dages husleje. (Min egen fejl). Derefter blev jeg opkrævet for husleje 12(dage fair nok) i denne slutafregning stod der også slutrengøring 3000 kr. jeg ringede og de krediterede dette beløb. Perioden jeg havde lejligheden var fra d. 02.04.24 til 14.04-24. Jeg fik aldrig nøgler eller adgang til lejligheden. Nu sidste måned fik jeg endnu en regning fra lejligheden ift. varmeregnskab. Der vil Domea opkræve mig lige knap 800 kr. for at fra flytte lejligheden som jeg aldrig boede i. Jeg har skrevet en indsigelse, efterfølgende modtaget rykker gebyr og advarsel om inkasso.
Jeg er forestående overfor jeg skal betale for husleje så Domea ikke taber penge, men jeg synes det er urimeligt at jeg skal betale yderligere for at flytte fra lejligheden ift. varmeregnskab, for jeg nåede aldrig at betale for varme udover aconto. Jeg har en følelse af, at de prøver at tage alle de penge de kan, og jeg kan kun hjælpeløs stå tilbage og bare makke ret. Det skal siges jeg endte med at flytte i en tilsvarende lejlighed og fortsat bor der i samme område.

Besvarelse fra Domea.dk
Det super god service og friske og hjælpsom

Besvarelse fra Domea.dk
En meget behagelig og informativ telefonsamtale, hvor jeg fik svar på mine spørgsmål.

Meget fin kundeservice

Besvarelse fra Domea.dk
Helt igennem en god oplevelse der blev taget god tid til at fortælle mig hvad de kunne tilbyde mig af boliger og hvordan ventelisten fungerer.
Mvh Vicky Haandbæk