Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 63 anmeldelser, de fleste anmeldere var nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse. Kunderne fremhæver ofte personalets imødekommenhed, professionalisme og hjælpsomhed, især når det kommer til at besvare spørgsmål og afklare situationer. Mange sætter pris på den gode service og den hurtige respons, de modtager, når de kontakter virksomheden. Dog oplever nogle forbrugere udfordringer med kundeservicen, hvor de beskriver den som fjendtlig eller uhjælpsom, især efter klokken 12. Der er også bekymringer omkring manglende overholdelse af husregler, dårlig kommunikation fra boligselskabet og problemer med vedligeholdelse af boliger, herunder "nyrenoverede" lejligheder, der ikke lever op til forventningerne. Enkelte nævner også ubehagelige samtaler og følelsen af ikke at blive lyttet til.

Det, folk taler mest om

Staff

Anmeldere fremhæver positive aspekter af personalet. Kunder roser en medarbejder for at være "super sød, rar... Se mere

Customer service

Anmeldere nævner tvetydig feedback om kundeservice. Mens mange kunder roser medarbejdere for at være søde,... Se mere

Service

Forbrugere finder service tvetydig. Nogle roser den hurtige og hjælpsomme service, især ved telefonisk... Se mere

Customer communications

Kunder havde tvetydige oplevelser med kontakt. Nogle anmeldere udtrykker skuffelse over vanskelighederne ved... Se mere

Location

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med placering. Nogle beboere udtrykker bekymring over støj og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Hjemmesiden og brugerflade er outdated og næsten ubrugelig .. Billeder af boligerne er ærlig taget elendige der mangler plantegninger .. og værst er ventelister , -Når man modtager tilbud og skal afgi... Se mere

Jeg bad om at få min lejekontrakt tilsendt via mail , men jeg kan ikke åbne mail og se min lejekontrakt.

Tjattede med en AI-assistent, som ikke kunne besvare mit spørgsmål og videresendte min forespørgsel til personlig henvendelse. Der gik ikke lang tid før jeg blev kontaktet og spørgsmål blev afklaret... Se mere

Hvis jeg kunne give 100 stjerner, så havde de fået dem. Jeg skulle have rykket i et rækkehus pr. 01/07, men kan desværre først rykke ind pr. 01/08 grundet vandskade. De har hele tiden været så imø... Se mere

1. Ejendomsudlejning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Domea.dk er en af Danmarks største bygge- og boligadministrationer af almene boliger. Vi er sat i verden for at tilbyde gode og trygge boliger, som er til at betale for helt almindelige mennesker. Det opnår vi gennem effektivisering og digitalisering af administration, udlejning og drift af vores kunders - de almene boligselskabers - cirka 58.000 boliger. Domea.dk er non-profit og ejet af kunderne.

3,4

Middel

Svarer typisk inden for 1 uge

Altid super god kundeservice!

3. januar 2023

Kære Rikke

Mange tak for den flotte anmeldesel samt 5 stjerner - dejligt at starte året på denne måde.

Godt Nytår

Mvh Domea.dk

Det mest uprofessionel kundeservice jeg…

Det mest uprofessionel kundeservice jeg nogensinde har oplevet! Jeg har aldrig stødt i nogen i kundeservice som mangler på respekt, hjenceller og kompetence til tale som et menneske! Når man ringer til jer og gør jer opmærksom på jeres fejl ift det telefon number i har angivet i tilbuddet som er forkert og faktisk er til varmemester for boligområdet, kunne i det mindste, beklage og takke for det rettelse. Udover det! Så skal jeres varmemester ikke udforde til og finde oplysninger på beboeren igennem Krak og opsøge vedkommende! Det er så uprofessionelt og skummel opførsel! Og til jeres kundeservice, så burde i slet ikke svar tilbage flabet og snakke på mund af dem der ringer når de prøver og forklar jer noget! I skulle skamme jer og finde nogle bedre til svar på telefonen Og hvis i kan ikke finde ude af det. Jamen så luk jeres kundeservice telefonisk henvendelser eller ansat nogen der er mere kompetente til gør arbejdet! Det er simpelthen så ringe af en kundeservice i har, og burde seriøst få checket på dem i har ansat!

21. december 2022

Kære Alexander Stark

Tak for din anmeldelse, selvom vi naturligvise er kede af at høre om din oplevelse.

Også tak fordi du gav dig tid til at snakke med os om forløbet. Vi kan forsikre dig om, at vores mål og ønske er at yde en professionel og god kundeservice - hver gang.

Det håber jeg du igen vil opleve, næste gang du er i kontakt med Domea.dk.

Vi ønsker dig et godt Nytår.

Mvh Domea.dk

DOMEA opfør jer som en voksen !! Og betal jeres regninger selv !!

I dag har jeg modtaget svar MNV Bolig Jægerspris "Domea"
I 3 år har min 80 årige mor betalt El-regningen i den bolig hun fraflyttede grundet den skulle renoveres.
Små regninger i starten. Ialt 8254 Kr. nåde hun at betale.
Da hun næsten er blind ville hun ikke bo i en skurvogn og fik en ældrevenlig bolig i samme bebyggelse 100 m. derfra Tak for det.
Hun har ikke selv tilmeldt sig sin nye måler og har derfor jo hellere ikke opsagt den gamle.
Nu siger ejendomskontoret at det er fra flytter der skal afmelde...Sådan er loven "hold da k..."
JA JA opfør jer som voksne mennesker og betal jeres!!!
Det er da ret og rimeligt.

10. november 2022

Kære Jesper

Tak for din anmeldelse - vi er kede af den oplevelse du og din mor har haft. Der er afsendt en ny mail til dig fra MNV Bolig i dag, med en beklagelse og ikke mindst en løsning om en refusion til din mor. Praksis bliver ændret fremover.
Vi beklager ulejligheden.

Mvh Domea.dk

Har i dag fået en super service af…

Har i dag fået en super service af Annette fra Kundeservice :))))

10. november 2022

Kære Pia Guldhammer

Mange tak for din ros, som vi straks giver videre til Anette fra Kundeservice. Det bliver hun glad for.

Ønsker dig en dejlig dag.

Mvh Domea.dk

De store vinder over de små - God inkassoskik??

Jeg modtager d. 10/09-22, et brev i min postkasse fra Lowell. Dette brev oplyser, at jeg er kommet i inkasso, fordi jeg ikke har betalt en efterregning for varme til Domea. Dette er jeg helt uforstående overfor, da jeg aldrig har modtaget hverken opkrævning eller rykker fra Domea. Allerede her er regningen blevet voldsomt høj grundet gebyrer for at være røget i inkasso. Dette ville være helt fair hvis jeg havde undladt at betale en regning, men da det ikke er tilfældet, syntes jeg regningen for inkassodelen er dybt uretfærdig. Her føler jeg, at det er de store der vinder over de små.

Jeg har bedt Domea om bevis for at e-mailende er sendt til mig, men alt de har kunne var at sende dem igen, hvilket for mig at se ikke er bevis på at de var sendt i første omgang. Her mener jeg ikke at god inkassoskik er overholdt.

Da jeg blev bekendt med sagen tog jeg straks kontakt til både Lowell og Domea, for at få styr på det hele, og selvfølgelig få betalt det skyldige beløb. Domeas kundeservice i Faaborg opfordrede mig til hurtigst muligt at lave en indsigelse. Dette gjorde jeg straks, og fik sagen sat i bero hos Lowell til jeg havde svar fra Domea. Godt 4 uger senere tog jeg kontakt til Domea for at spørge, hvor langt de var med min indsigelse, og får her at vide at den er afvist, hvilket de ikke havde fortalt mig. Igen her lover Domea at undersøge sagen.

Senere i forløbet kontakter jeg i min kæmpe frustration kundeservice i Taastrup. Min indsigelsesfrist var allerede overskredet da jeg blev gjort bekendt med sagen, men Taastrup kigger på den gamle indsigelse og lover at tage den op igen.

Dog modtager jeg hurtigt brev fra Lowell der skriver, at sager overdraget til inkasso, håndteres af inkasso, men det var jo ikke det Domea Taastrup sagde. Igen føler jeg mig mega dårligt vejledt.

Nu, Adskillige email korrespondenser, personligt fremmøde, fejlagtige og ukorrekte oplysninger fra Domeas kundeservice og 32 opkaldt senere, står jeg tilbage med en markant højere regning end den reelle varmeregning.

Jeg har altid været en stabil og god betaler, men er her både af Domea og Lowell blevet mødt med en kæmpe mistillid og mistænkeliggørelse, hvilket har været vanvittig ubehageligt.

Jeg har virkelig kæmpet for at finde hoved og hale i denne sag, men har hele vejen igennem følt mig mere vildledt end vejledt. Jeg føler mig dybt uretfærdigt behandlet, og er dybt chokeret over måden i har valgt at håndtere sagen på. At man kan ryge til inkasso på så uretfærdig vis og intet stille op, er mig en kæmpe gåde.

12. september 2022

Kære Amalie Wind

Vi beklager, at du føler du ikke har fået en ordentlig behandling.
Vi sagsbehandler ikke konkrete sager på Trustpilot, men kan forstå at du har være i dialog med dit lokaleservicecenter om sagen.
Generelt kan vi oplyse, at en sag først sendes videre til Inkasso, efter at der er sendt en rykker på email, som der ikke reageres på i løbet af fristen på 14 dage.

Mvh Domea.dk

Jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skal…

Jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skal sige. Jeg får at vide fra Domea at det er dem der skal framelde en fra elselskabet når man flytter. Fair nok. Jeg skal flytte ud den 31/10 og det er kun dertil jeg vedhæfter for el i lejemålet. Men da jeg intet hører om opsigelse fra elselskabet, så skriver jeg til Domea og jeg får svar tilbage den 3/11 at de (Domea) har altså framelt mig den 31/10 og de ikke var herre over hvor hurtig elselskabet var på at reagere på det.
Jeg ringer så idag d 4/11 til elselskabet og de fortæller en helt anden historie...de siger Domea først har kontaktet dem den 3/11 angående opsigelse på el på lejemålet ALTSÅ den samme dag domea svarede på min email.
Det vil altså sige at Domea ikke havde frameldt mig og først gjorde det den 3/11 da de så min mail. De vælger så at lyve og sige de gjorde det den 31/10.
Jeg vedhæfter altså kun for lejemålet til den 31/10, så hvad har i Domea tænkt jer at gøre? Betaler i regningen for den 31/10-2/11? Fejlen er jo jeres. Jeg bor jo der ikke længere og har på skrift at jeg ikke hæfter mig for lejligheden efter den 31/10.
Jeg havde selv meldt flytning men i reglerne for lejemålet skriver i selv at det er JER der kun må melde fraflytning til elselskabet...så har i altså osse at gøre det!

4. november 2022

Kære Ida

Vi beklager din oplevelse, og kan forsikre dig om at du kun betaler for el frem til 31/10.
Vores ejendomsmester havde afmeldt din el til EWii pr 31/10, som aftalt, men da vi i dag henvender os til EWii får vi oplyst at de havde registreret forkert dato ved en fejl. Datoen bliver rettet i EWiis system i dag, således at du som lovet kun hæfter til 31/10.
Har du andre spørgsmål om din fraflytning er du altid velkommen til at kontakte dit lokale Servicecenter.

5 kram til Domea

Venlige, imødekommende og rare at tale med. Sådan oplevede jeg personalet på Domeas kontor i Hjørring. Jeg havde bl.a. brug for noget fleksibilitet i forbindelse med overtagelsen af den rigtige fine lejlighed jeg var blevet tilbudt. Og det fik jeg. Så dejligt at opleve!

27. oktober 2022

Kære Henrik Christensen

Mange tak for både kram og stjerner - det varmer.

Tillykke med din nye bolig - vi håber du bliver glad for at bo der.

Domea - En utilregnelig udlejer

Det skal først nævnes, at jeg, af flere omgange, har boet hos adskillige udlejere før og der har aldrig været problemer.
Da jeg stod til at skulle flytte ind med min roomie, var vi meget spændte på det nye kapitel i vores liv. Vi havde så meget optur over at skulle bo sammen, at vi desværre ikke var så opmærksom på de nedture der ramte os sidenhen.

Da vi ser lejligheden første gang, bliver vi mødt af en masse døde fluer i stue og på det ene værelse. Domeas repræsentant nævner det slet ikke. Vi tænker: ”skidt pyt, det klarer en støvsuger”. Vi kommer til rette i lejligheden og bemærker efterhånden flere fejl, heraf:

* Komfurets knapper falder vilkårligt af.
* Man kan ikke låse ordentligt af til toilettet.
* Mærkbart hul uden hoveddør, så varmen siver ud og kulden siver ind.
* Ujævnt bad, således at meget overskydende vand ikke når til risten. Det er særligt vanskeligt at få alt vandet ført til risten, da gulvet er fliser med en fuge lavet meget dybt.
* Gummilister til at indramme badet, som knap kan side fast, samt bliver meget ulækre og er særligt svære at rengøre uden at ødelægge.

Vi kontakter Domea angående fejlene og bliver fortalt, at flere af fejlene må vi simpelthen leve med. Vi vælger, hvilket i dag ærgrer mig, at acceptere vilkårene, fordi vi jo fortsat ønsker at bo sammen og lige er landet i lejligheden.

Min roomie får sig en kæreste, som han ønsker at flytte sammen med og han skal aftjene sin værnepligt, så vi vælger derfor at opsige lejligheden efter lidt under et år. Min roomie giver mig en fuldmagt.

Vi får tilsendt en bekræftelse på opsigelsen. Ti hverdage senere modtager jeg en mail om at opsigelsen ikke er godkendt grundet manglende svar fra min roomie. Jeg ringer med det samme til Domea og har dem i røret 3 minutter efter at jeg modtog mailen. Her fortæller at jeg altså har fuldmagten og jeg kan samtidig se, at der er blevet sendt en mail til den forkerte mailadresse, så min roomie har aldrig modtaget noget.

Jeg bliver bedt om at afvente kontakt fra en kunderådgiver, fordi deres kundecenter ikke kan hjælpe. Jeg er lidt uforstående overfor at den medarbejder jeg har i røret ikke kan hjælpe mig, men jeg vælger at vente på opkald fra kunderådgiveren. Jeg bliver ringet op dagen efter, hvor vi aftaler, at jeg skal få sendt fuldmagten til kundeservicemailen, så bliver det bragt i orden. Da jeg kommer hjem fra arbejde samme dag, gør jeg dette prompte.

En uge senere får jeg en ny bekræftelse på opsigelsen, denne gang med en ekstra måned pålagt. Jeg kontakter Domea og fortæller om min aftale og at der må være sket en fejl, men de nægter at anerkende den aftale. Jeg kontakter igen Domea, hvor jeg nøje præsenterer hele forløbet med tidsstempler. Domea nægter stadig at anerkende aftalen, men på den returmail Domea sender, har Domea vedhæftet en PDF-fil, hvori der er personlige oplysningerne på en anden Domea-lejer. Jeg kontakter straks Domea omkring dette, samt udtrykker min ærgrelse ved Domeas beslutning og deler mine bekymringer om hvordan mine data bliver behandlet.
Domea vælger fortsat ikke at anerkende aftalen og der bliver slet ikke kommenteret på det med PDF-filen. Jeg vælger derfor at kontakte Domea telefonisk og jeg bliver stillet om til en ny kunderådgiver, som straks hopper i skyttegrav og nægter at hændelsen ville være fundet sted qua deres møde at føre forretning på.

Jeg prøver at fortælle kunderådgiveren, at jeg jo ikke har kendskab til Domeas interne reglement, så derfor kan jeg jo kun gå ud fra det jeg aftaler med en af Domeas repræsentanter. Jeg siger til hende, at hun gerne må finde optagelse af den samtale som bevis, men Domea optager angiveligvis ikke telefonsamtaler.

Jeg prøver at forklare logikken i hændelsen, samt at jeg jo sendte fuldmagten med det samme, men det batter intet. Jeg nævner det med PDF-filen og hun får ytret at “de kan også lave menneskelige fejl”. Ja lige præcis. Der er jo derfor jeg har haft den her månedslange dans med Jer, som kunne være løst på tre minutter. Fordi Jeres kollega lavede en aftale, som I nu vælger at løbe fra, fordi jeg aldrig fik en bekræftelsesmail eller selv optog samtalen, hvilket jeg aldrig havde troet havde været nødvendigt.

Jeg er ikke hævngerrig, men simpelthen bare så skuffet og ked af det over den behandling jeg har fået og at man ikke kan regne med Jer.

Jeg håber det bedste for fremtidige lejere, det vil dog aldrig igen blive mig.

18. oktober 2022

Kære Christian

Både i Domea.dk og i de boligselskaber, der er kunde hos os, bestræber vi os hver dag på at gøre os umage over for beboerne. Derfor er vi også rigtigt kede af din oplevelse af forløbet.

Menneskelige fejl sker desværre alle steder. Og uanset hvor gerne vi ville, er vi, som vi har talt om, låst af en stram lovgivning. Derfor er det afgørende, at de oplysninger, man som beboer registrerer, når man fx opsiger sit lejemål – i dette tilfælde mailadressen på samboende – er korrekte, da opsigelsen ikke er gældende, før samboende har skrevet under. Det kan godt virke lidt stift og umedgørligt, men i sidste ende handler det jo både om hensynet til persondataloven og om at sikre lejernes rettigheder.

Mvh Domea.dk

Travlt har de ikke i kundeservice.nu…

Travlt har de ikke i kundeservice.nu har vi klaget over at der bliver drevet bordel.solgt stoffer i en af domeas lejligheder.det har vi så klaget over siden december 2018 løbende frem til nu.vi har sendt dokumentation i form video /lydoptagelser af denne persons adfærd samt annonce på sexsuelle ydelser.og der sker bare intet.har haft dette oppe på et beboermøde som jeg prøvede at få med på dagsordnen inden for fristen på de 14 dage men det var ikke med.ville såmænd bare spørge hvad jeres holdning var til at der bliver drevet bordel på adressen.så det fik jeg ikke så meget ud af så jeg tænker.at i meget hellere vil ha at det så bliver en offentlig debat istedet for så det vil jeg arbejde på i den kommende tid.for seriøse er i absolut ikke.det må være på tide i viser lidt handle kraft og gør noget ved dette det kan ikke være så svært.kan kun henvise til kontakt id 1544512

13. oktober 2022

Kære Henrik Kluge

Tak for din anmeldelse - vi er altid interesserede i feedback.

Vi tager altid klager alvorligt, og alle klager behandles, som også er gældende i dette tilfælde.
Hvis din tidligere klage ikke har hjulpet, så kan du klage igen, og du må ikke vente for længe med at gøre det. Klagesager henlægges normalt efter ca. tre måneder. Flere personer kan godt klage sammen! Det vil styrke sagen, hvis du får en eller flere medunderskrivere/vidner på din klage.

Mvh Domea.dk

Urimeligt rykkergebyr og stød fra elektrisk installation!

Min datter på 17 år lejer en ungdomsbolig hos Domea. Der står i deres betingelser, at de kun modtager lejebetaling via Betalingsservice (BS). Min datter og jeg følger instrukserne på Domeas hjemmeside og får betalingen tilmeldt. Tror vi. Men det viser sig, at folk under 18 år slet ikke kan oprette BS aftaler (hvilket er fuldstændig urimeligt). Derfor opdager vi først noget senere, at næste måneds husleje ikke er betalt. Jeg ringer til Domea, og der er en god samtale - vi aftaler, at vi betaler beløbet pr. girokort med det samme. En uge senere ligger der så en rykkerskrivelse i min datters postkasse med et gebyr på 291 kr.!! For det første er det et uhørt stort rykkergebyr. For det andet var der ved samtalen INGEN snak om rykkergebyr eller påkrav, som de kalder det. For det tredje så bør man da som udlejer af ungdomsboliger være bekendt med, at den betalingsmetode, som man forlanger, slet ikke kan lade sig gøre for alle de beboere, som er under 18 år!! (Og det er mange af dem, der bor i det pågældende byggeri).
Endnu en snak med Domea - men som ikke er til at hugge eller stikke i. Påkravet SKAL bare betales, og det er rigtig mange penge for en 17-årig studerende. Samtidig har hun oplevet, at hun fik et alvorligt stød af en af lejlighedens elektriske installationer. For det første tog det lang tid og 2 telefonopringninger, før nogen kom for at se på det. For det andet blev hun af den pågældende elektriker gjort til grin med besked om, at hun ikke kunne have fået stød. Vi havde lægekonsultation på hende, fordi det var så voldsomt! Domea undskylder sig bare med, at det er en underleverandør, som står for udbedringer osv. - det er sgu da jeres ansvar at få det fikset - også uden spydige og sårende bemærkninger!

11. oktober 2022

Kære Persille Pedersen

Vi har forgæves forsøgt at finde din datters kontakt informationer, for at undersøge sagen nærmere.

Generelt kan vi sige, at det er ens eget ansvar at sikre at huslejen er betalt til tiden. Regningen skal betales, indtil den fremgår af betalingsoversigten. Er man under 18 år, kan man også benytte betalingsservice, sålænge man har NemID. NemID kan man få fra man er 15 år.

Der er ingen der må tjene penge på almene boliger. Derfor går din datters husleje udelukkende til boligselskabets udgifter. Påkravs gebyrets størrelse følger de gældende 2022 satser, og svarer til de omkostninger der ligger i fremsendelse af rykkerskrivelser.

God oplevelse

Kompetent og rar medarbejder som tog telefonen i kundeservice.

3. oktober 2022

Kære Michelle Jepsen

Tak for en dejlig tilbagemelding på din oplevelse med Kundeservice.

Vi står klar til at hjælpe dig igen, hvis behovet opstår.

Mvh Domea.dk

Jeg helt enig med at Domea er til for…

Jeg helt enig med at Domea er til for rygerne. Jeg har prøvet at bo to gange hos Domea og begge gange har man været udsat for passiv rygning fra naboer og Domea gør INTET. De så tilbage gående i forhold til andre boligselskaber ang. rygning i boliger og de virker mere bekymret om kæledyr end hvis folk bliver udsat for passiv rygning. Kommer aldrig til at bo til leje hos domea mere!

28. september 2022

Kære Anna
Tak for din anmeldelse – vi er altid interesserede i feedback.

Det er jo ikke ulovligt i Danmark at ryge i eget hjem. Og du har ret i, at boligafdelingen heller ikke har regler, der forbyder folk det.
Alle vores kunders boligafdelinger er demokratisk ledet, så det ville også kræve at der var et flertal, som ønskede det. Men der er altid en husorden, hvor naboer opfordres til at vise hensyn til hinanden.
For det er rigtigt, at der følger både glæder og gener med, når man bor tæt.

Vi gør løbende, hvad vi kan for at minimere generne og maximere glæderne.

Mvh Domea.dk

Flyttede i en af Domea' mange tomme…

Flyttede i en af Domea' mange tomme lejligheder i Christiansfeld. Det har været et stort problem for Domea at leje disse lejemål ud da blandt andet huslejen er enorm høj. Lige præcis den lejlighed jeg lejer koster ca 8.200kr.
Problemet er at denne lejebolig er ekstremt utæt, så den cigaret røg der kommer fra underboen kommer direkte op i min lejlighed. Det er så slemt så min søster som skulle ha flyttet ind med mig ikke kan opholde sig i lejligheden pga hendes astma. Det er helt grotesk at jeg betaler 8.200kr for en lejlighed der lugter så intenst af cigaretskod.
Domea's svar? Jeg måtte leve med det. Vanvittigt!

Nu flytter jeg da jeg ikke vil stå til nar og give domea over 8000kr i måneden for så en ringe lejlighed. Held og lykke med endnu en tom lejlighed.

*opdatering af domea's svar*
"Servicecenterets gentagne fugninge"? Jeg har på intet tidspunkt haft en inde i min lejlighed fra domea til at ordne fuger eller noget lignende?? Men jeg har til gengæld haft en ude som hver evig eneste gang som nægter at gøre noget som helst ved problemet. Jeg ved at han til sidst lovende at gå ind hos underboen for at fylde noget fuge i hos hende, men om han gjorde det, kan jeg ikke vide eller mærke effekten af. Han nægtede jo at gøre noget inden da for han syntes jeg var 'sart'. Endnu en skuffelse fra jer domea - gentagende fugninger? Latterligt.

27. september 2022

Kære Ida
Vi er kede af, at du oplever lugtgener, og at du ikke føler, at disse er blevet afhjulpet af servicecenterets gentagne fugninger omkring rørgennemføringer i ejendommen og andre steder, hvor røgen kunne tænkes at komme igennem.
Vi ønsker dig held og lykke på din vej og håber, du finde en bolig, du vil trives i.

Mvh
Domea.dk

Smider sårbare på gaden og tager deres…

Smider sårbare på gaden og tager deres depositum. (Peder Lykkes Vej)

16. september 2022

Kære Marie
Vi har stor forståelse for din frustration. Rigtig mange beboere på Peder Lykkes Vej er kede af at skulle flytte, og det sker bestemt heller ikke med vores gode vilje. Det er simpelthen fordi restlevetiden på bygningen er meget begrænset. De udvendige betonkonstruktioner smuldrer, og de tekniske undersøgelser viser, at vi nærmer os datoen for at huset skal tages ned. Derfor har vi tidligere på måneden meldt ud, at man som beboer ikke skal regne med at få sin lejekontrakt forlænget, når den udløber ved årsskiftet.

Fra Domea.dk og Domea Københavns side vil vi naturligvis gøre vores bedste for at vejlede, rådgive og finde løsninger. Men vi kommer ikke udenom, at det er en svær situation for dem, som nu skal ud at finde ny bolig.

Vi håber at se dig til det allerede indkaldte beboermøde i boligafdelingen i næste uge.

Mvh Domea.dk

som lejer kan jeg trygt anbefale Domea

som lejer kan jeg trygt anbefale Domea. Hvis man har et problem med lejemålet hjælper de omgående. Bedre udlejer findes ikke i Danmark

8. september 2022

Kære Bent Thielsen

Vi er rigtig glade for din anbefaling af os - tak for det.

Mvh Domea.dk

ønsker en rækkehus i akacipark

Jeg har skrevet mig op til akacipark i farum, 1 plans rækkehus med 3 værelser. Håber jeg får noget tilbud fra jer, da jeg nuværende snart er ude fra min egen rækkehus min kontrakt bliver færdig til december nemlig. jeg arbejder selv i farum fuldtid stilling på rehabileteringsafdeling.
- blev meget anbefalet af andre om domea siden. håber virkelig i hjælper :)

5. september 2022

Kære Beyza Iscan

Vi håber snart dine boligdrømme bliver opfyldt. Har du spørgsmål til ventelisten eller boligerne, er du altid velkommen til at kontakte os.

En fin lejlighed

En fin lejlighed på 1. Sal. Intet at skrive hjem om. Andet end at, den tid jeg boede der, havde jeg det godt. Grunden til de 4 stjerner i stedet for 5, er at der er altid små ting med en bolig når den ikke er ny. Men ud over det, er det en fin lejlighed, tak for det.

2. september 2022

Kære Nb Christensen

Tak for din anmeldelse og fordi du deler din oplevelse med at bo i en bolig, som er administreret af Domea.dk.

Mvh Domea.dk

Hold nu op noget fis i har gang i!

Hold nu op noget fis i har gang i!

Min søster får afvide lejemålet er hendes, og vi sørge for at få tingene på plads også angående hendes nuværende lejemål!!! Også ringer i og siger det er en fejl? Fordi en anden også er blevet tildelt den bolig? I er godt nok uprofessionelt af jer...

Jeres undskyld er der sidder 2 med samme sag? Jamen, så må det sgu være Jeres problem og ikke vores! Godt nok dårlig stil af jer.

SÅ TIL FOLK SOM BLIVER TILDELT ET LEJEMÅL, RING HVER DAG OG TIL ALLE MEDARBEJDERE FOR AT TRIPEL TJEKKE AT LEJEMÅLET NU OGSÅ ER JERES. For de har tydeligvis ikke selv styr på en skid inde hos dem da de ikke snakker sammen!

30. august 2022

Kære Emil Peder Kuhre Jarnvig

Tak for din henvendelse - både her og på telefonen.

Som vi tidligere har oplyst, var der tale om en menneskelig fejl, da din søster ved en fejl fik tilbudt et lejemål. Det vil vi endnu engang gerne beklage.

Når vi begår fejl og det sker desværre fra tid til anden, gør vi vores bedste for hurtigt at rette op dem igen.

I din søsters tilfælde opdagede vi fejlen indenfor en time og kontaktede hende straks derefter.

Vi håber selvfølgelig, at vi snart kan sende hende et nyt lejetilbud.

Skulle du have yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 76 64 64 64.

Mvh Domea.dk

1000 tak for en god og behagelig…

1000 tak for en god og behagelig kontakt, jeg følte mig taget godt i mod og lyttet på og igen var der intet spørgsmål som var for småt til at blive besvaret, altid venlig og imødekommende personale - 1000 tak for det

23. august 2022

Kære Nanna Stefansen

Vi siger 1000 tak for de fine ord du har sat på din oplevelse. Det påskønner vi i høj grad.