1. Elektronikfirma

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

DanDeltaco er en af nordens største IT distributører. Vi sælger udelukkende til virksomheder med henblik på videresalg, er du derfor interesseret i en vare henviser vi gerne til en af vores forhandlere.

2,1

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Dårlig kvalitet

Det er de værste Kamara pga påladlingen. Stikkene går istykker bliver presset ind i eenheden og virker ikke mere. Opløsning er okay. Batteriet meget ringe og skal oplades tit. Bilka har så valgt at ikke sælge dem mere så nu står jeg med 5 enheder der kun delvis virker. Dårlig service både fra Bilka og deltaco

2. november 2025

Ingen support

De aner ikke hvad de selv sælger - tænker det er kineser varer som bare bliver solgt videre uden at tænke på at de skal kunne serviceres eller repareres.

har for nyligt købt en af deres såkales low noise tower fans FT553, hvilket overhovedet ikke passer. Dens blæser suser og laver virkeligt meget vindstøj, kan slet ikke anbefales og er noget bras.

Spurgte om service manual til den - men der var ikke nogen hjælp at hente :/

22. juli 2025

Udfald på forbindelse

Har købt et tastatur med bluetooth forbindelse, men det men den "slukker" hele tiden, og er ikke til at starte igen. Den lever lidt sit eget liv. Fx. er denne anmeldelse skrevet på laptoptastaturet fordi mit deltaco tastatur ikke virker selvom det er "connected".

24. februar 2025

DELTACO SH-LS 3M

Sådan noget knallertværk Led Strip 3m
Står næsten intet i brugsvejledningen og efter en kamp med at få det til at virke blev det monteret bag på fjernsynet og nu virker det ikke mere.
Tyveri ved højlys dag😡

14. januar 2024

Billigt skrammel solgt til overpris

Jeg er nød til at tilslutte mig de mange dårlige anmeldelser. Min søn fik i julegave en Deltaco led strip 3 meter til over 300 kr. men efter kun 14 dage holder den op med at virke, og uanset hvad vi gør kan vi ikke få noget lys overhovedet. Det er noget billigt skrammel solgt til overpris. Hold jer langt væk. Og ingen svar når man skriver direkte til dem på mail.

10. januar 2024

Ubrugligt produkt

Købte en Deltaco stikdåse-holder der pga. designet ikke kunne holde min stik-dåse. Selv hvis stik-dåsen kunne placeres, ville den sidde ustabilt og hele tiden falde ud. Det mest komiske er, at de reklamere med at det er et patenteret design...

3. december 2021

De har ikke kendskab til egne…

De har ikke kendskab til egne produkter.
De tager ikke ansvar for evt. problemer der forekommer på deres produkter. I dette tilfælde købte vi 2 trådløse tastaturer, som stod til at kunne fungere på både Windows samt IOS (mac). Tastaturet virkede ikke som beskrevet, og der blev ikke taget ansvar fra producentens side.

7. september 2021

Købte et utroligt billigt tastatur fra…

Købte et utroligt billigt tastatur fra Maxgaming.dk DK420BR low profile brown switches.
Er godt nok imponeret over kvaliteten i forhold til prisen 293kr (39 euro)
Tasterne er mindre scratchy end Corsair K60 low profile (silver) og generelt føles langt bedre og lettere at taste på. Corsairs K60 Low profile koster 3x så meget...

Fortryder intet, forsæt gerne med at lave jeres low profiles tastaturer. (gerne med blues også)

Kunne dog være lækkert, hvis i kunne lave wrist rests til jeres tastaturer :)

7. maj 2021

Hej Daniel.

Tusinde tak for de fine ord.

Jeg vil gå videre med din forespørgsel på wristrest til vores tastaturer.

Mvh.

Nicolai Møller
Key Account Manager

Det er noget skrald

Det er noget skrald. Jeg har lige købt en Deltaco skærmarm, der står det skal være en VESA 100x100.
Jeg har lige fået den, og den passer ikke til min skærm som er 100x100. Det er spild af penge, køb ikke noget fra deltaco de sælger kun PlS

8. april 2021

Hej Lucas.

Hvis du sender mig modelnummer på produktet du har købt, samt modelnummeret på din skærm, så vil jeg gerne prøve at hjælpe dig, og se om ikke vi kan løse problemet.

Send dine info til: info@deltaco.dk

Mvh.

Nicolai Møller
Key Account Manager.

Virkelig dårlig hardware

Virkelig dårlig hardware. Har købt en Deltaco smart home led rgb og jeg finder produktet meget skuffende. I scene mode kan forskellige lysmønstre/sekvenser vælges, næsten alle mønstre er ens. Den eneste tilnærmelsesvis gode sekvens er den der hedder "Gorgeous", men frekvensen for lysskifte er virkelig høj, selv den lavest mulige indstilling er alt for høj, og lysintensiteten er alt for dæmpet. Hvis du gerne vil have fede led lys i dit hjem vil jeg anbefale et andet mærke.

22. maj 2020

Hej Anel.

Jeg er ked af at høre du har haft en dårlig oplevelse med et af vores produkter.

Inde i indstillingerne når du har forbindelse til LED Strippen, der kan du oprette dine egne lys sekvenser. Du kan samtidigt også ændre lyset i drejehjulet inde i vores App.

Jeg håber du har lyst til at lege lidt mere med lyset, og måske se om du ikke kunne komme til at syntes lidt bedre om det.

Hav en fantastisk dag. :).

Virksomheden tager ikke ansvar for…

Virksomheden tager ikke ansvar for deres egne produkter alvorligt, og fører en meget useriøs service i deres helpdesk med 'rappe' provokationer overfor kunden.

30. april 2020

Hej Mads.

Jeg kan godt forstår din frustration, for der er simpelthen ikke noget der er værre end endelig at komme hjem med sine nye ting. pakke dem ud, sætte dem op og så opdage at der mangler noget.

Men da vi er en distributør, var jeg nødsaget til at spørge dig hvor du havde købt produktet henne, idet vi ikke ligger inde med reservedele her i Danmark, vores lager ligger nemlig i Sverige.

vi finder sammen ud af at du har købt produktet hos proshop, og jeg beder dig derfor tage din reklamation igennem dem, da i så kan finde en løsning sammen. :).

Så jeg syntes ikke jeg kom med nogle rappe provokationer.

Ha en fantastisk dag.

2750 Ballerup

Super

14. januar 2019

Hej Gert.

Mange tak for de fine ord. :).

Problemer problemer og flere problemer...

Man er heldig når en ordre går gnidningsfrit!
Det er mest normalt at man skal rykke flere gange på ordre, og så er deres nye system fyldt med nye udfordringer for dem selv og os som kunder. Jeg håber de en dag får styr på deres leveringstider, hjemmeside osv. for deres produkter fejler sjældent noget.

18. november 2015

Hej Lucas.

Nu er der gået 4 år siden du skrev din anmeldelse.

Vi har fået helt styr på vores system og vi har fået dag-til-dag levering, så lad mig høre hvad du syntes nu. :).

Super kontakt

Altid dejligt at handle med Deltaco.dk, Selvom lageret ligger i sverige, er varerne altid dagen efter med TNT, super god kontakt med de ansatte i Danmark.

21. juni 2009
Vis anmeldelser på alle sprog. (22 anmeldelser)