Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik vragen had of ergens tegenaan liep. Ook echt lekkere en vullende maaltijden. Als een bepaalde maaltijd of ie... Se mere
Virksomheden har svaret
Wat ben ik blij dat ik Coached by Elysa ben tegengekomen. Ik ben ongeveer 6 weken geleden gestart met de After Summer Fat Shred Challenge. De challenge en alle tips betreffende sporten, voeding en nat... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik wist al voordat ik officieel begon aan deze journey met Elysa coaching, dat ik hier alleen maar beter {en slanker} van zou worden. Ze hebben een fijn balans tussen toenadering zoeken om te motiv... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik was altijd slank geweest en vond zelf dat wat ik aandeed mooi stond. Tot na mijn derde kindje.. Ik was dik, altijd moe en mijn kleren stonden mij niet normaal lelijk. Dit was dus ook ineens e... Se mere
Virksomheden har svaret
Coaching programma, opgericht door Elysa Eid, dat vrouwen ondersteunt met het behalen van hun fitness doelen met het behoud van hun curves.
Voor mij was het belangrijk om mijn discipline en zelfliefde weer terug te krijgen, en dat is gelukt! Ik weet nu hoe ik moeite moet steken in hoe val ik af? En hoe eet en train ik zonder dit zat te raken? Met de behulp van de coaching van Elysa weet ik nu hoe ik verder moet, dit is niet iets tijdelijks maar iets wat ik vast kan houden! Thank you :)
Toen ik begon met het project van Elysa stond ik al een poos vast op een gewicht en nu ben ik met 6 maanden -10 kg en m’n taille min -15 cm.. ben enorm blij dat ik dit traject heb gevolgd, zij heeft me enorm goed geholpen. Het is voor mij een lifestyle geworden ipv een dieet. Mocht ik ooit weer vast lopen zou ik 100% weer bij Elysa aankloppen!!
Nov’22 was ik heel veel kg afgevallen na ziek zijn geweest. (Woog rond de 47kg). Zat niet lekker in mijn vel en vond mezelf niet mooi (had een ingevallen gezicht) Had van alles geprobeerd, van dokter tot extra shakes waar ik veel voor had betaald en niets hielp. Ik kwam 3-4 kg aan in 7 maanden. Dit was niet veel maar aankomen is moeilijk werd mij verteld. Ik had het opgegeven. Ik wilde nog extra kg aankomen om me lekker en mooi te voelen. Voor mijn vakantie zag ik een oproep op elysa dr insta (volg haar langer) dat ze mensen willen helpen.. ondanks hoop opgegeven te hebben toch een berichtje gestuurd dat ik een gainger ben. Werd gebeld door een vriendelijke man en hij zei dat ze mij konden helpen.. Ik was het aangegaan en na mijn vakantie begonnen (sept23). Op het begin een beetje moeite mee gehad. Ik wist niet goed hoe ik moest beginnen, had een baan en 3 kleine kinderen en een huishouden en een man die ziek thuis kwam te zitten. Ik wist niet hoe ik het moest combineren. Er werd naar mij geluisterd en ik werd goed geadviseerd. En de kg begonnen aan te komen. Oow wat was ik blij.. ik kreeg motivatie en wat werd ik goed gecoached door elysa en haar team.. ze luisterde naar mij en het lukte..ik begon me beter te voelen en mooier.. kreeg motivatie en energie.. ik had dit nodig iemand die mij hierin motiveerde en begeleide. Heb mijn streef gewicht gehaald.. super dank jullie wel en ik raad ze voor 1000% aan. Ondanks afstand hadden we meerdere malen contact. Als je even niets liet weten kreeg je een persoonlijk bericht.. super fijn!! Dank jullie wel gr najlaa

Besvarelse fra Coached By Elysa
Dit was gewoon LIFECHANGING!
Jaren moeite gehad om dit zelf voor elkaar te krijgen, maar daar was Elysa! Thankyou!! ❤️❤️

Besvarelse fra Coached By Elysa
Ik ben in de zomer begonnen met mijn traject bij Coached bij Elysa en haar team. Zij maakt aan de hand van een vragenlijst een op maat gemaakt voeding en trainingsschema. Dit wordt allemaal in een app gezet waarmee je het handig kan bijhouden. Er is een chat waar je altijd terecht kan met vragen of als je toch liever een andere maaltijd wilt. Het is zo laagdrempelig en de dames hun support is zo real! Dat motiveert!! Ik ben heel blij dat ik gekozen heb voor dit traject en ik zou het iedereen 100% aanraden.
Ik woog eerst 71 kilo en nu 63! Nog een paar kilo en dan heb ik mijn doel gehaald!

Elysa Eid.
Wat heb ik genoten van je maaltijden. En je sport. Wou graag iets thuis doen met 3 kleine kinderen. Maar moest me zelf ook niet vergeten.
Ben consistent gebleven met het 3x in de week THUIS sporten, ja thuis. Wat zo fijn was. Aangezien ik weinig tijd heb om naar de sportschool te gaan.
Werd daar veel voor ondersteund en er werd geluisterd naar mijn wensen.
Kon tot laat nog een Appie sturen als er iets dwars zat en werd geholpen.
Top.
De afgelopen 4 maanden was fijn om weer me zelf te zijn. En meer aandacht aan mezelf te besteden dan alleen om mij heen.
Ik raad het iedereen aan.
Vooral de mensen die pas bevallen zijn en na 6maanden denken kom op verandering in daf lichaam.
Dan is dit een fijn traject.
Dank je wel Elysa en Angelique en Sohayla.

Besvarelse fra Coached By Elysa
Een hele fijne 5 maanden traject achter de rug waarin ik veel handvaten heb gekregen vwb training en voeding. Met name de voeding heb ik veel aan gehad. Voor mij geen eindeloze salades meer en honger lijden aan het eind van de dag. Met het traject bij Ely leer je hoe je sporten en een healthy lifestyle leuk kan maken en het helemaal geen straf is! Zij en haar team doen hun uiterste best om je te begeleiden naar jou doel.

Besvarelse fra Coached By Elysa
Hi Elysa en de andere lieve dames,
Ik heb de afgelopen vier maanden ZO onwijs veel geleerd en ben ZO blij dat ik hiermee ben begonnen. Ik heb iets gedaan waar ik mezelf de rest van mijn leven dankbaar voor ga zijn.
Ik heb geleerd hoe je gebalanceerd en gezond, hoog in proteïne maar wel met een calorieëntekort lekker kan eten. Ik heb geleerd discipline op te bouwen. Ik heb geleerd om me comfortabel te voelen in de sportschool en daar mijn uitlaatklep van te maken wanneer ik gestresst ben. Ik heb geleerd dat sporten 80 procent mentaal is en de overige 20 procent is de fysieke uitdaging. Ik heb geleerd dat er ups en downs zijn in het proces maar dat je nooit moet opgeven.
Het zien van resultaat, - niet perse op de weegschaal maar juist aan je lichaam, is voor mij een grote drive geweest om nog beter mijn best te doen.
Ik ben jullie heel dankbaar voor het bieden van een veilig en fijn platform voor vrouwen. Als jullie er niet waren, was ik nooit zo gelukkig geweest met mijn lichaam. Dus thank you voor alles wat je doet en ik wens jullie allemaal heel veel succes toe met deze prachtige onderneming.

Besvarelse fra Coached By Elysa
Een van mijn beste keuzes waren om deze coachingstraject met Elysa te starten en wat aan mijzelf te doen. Het lukte mij maar niet om na 2 kinderen op mijn streefgewicht te komen. Dankzij het traject van Elysa kwam ik er snel genoeg achter dat ik te weinig op een dag at en hierdoor teveel in de avond wou. Ik bewoog niet voldoende op een dag en wist niet wat ik moest doen in de sportschool. Dankzij de trainingsschema’s van Elysa heb ik 2x in de week thuis en 1x in de week in de sportschool mijn doelen kunnen behalen (Aan elk situatie kan dit aangepast worden, ze denkt altijd mee!). Er zijn handige video’s van Elysa te zien om de workout goed uit te voeren, dit is super handig! Angelique heeft fijne voeding schema’s voor mij gemaakt en wisselde dit af wanneer ik weer iets nieuws wou proberen. Mocht je nog twijfelen? Verander je mindset en begin aan je zelf te werken want alleen jij zelf kan hier wat aan doen!

Besvarelse fra Coached By Elysa
Ik ben sinds Januari ‘23 aan het trainen onder de begeleiding van Elysa, en ik ben enorm tevreden met deze keuze. Ondanks dat onze coaching volledig virtueel plaatsvond, heb ik nooit het gevoel gehad dat ik tekortschoot in aandacht en motivatie. Elysa en Angelique staan altijd paraat om mijn vragen te beantwoorden. Wekelijks stuur ik mijn check-ins en gaf ze me waardevolle tips om mijn aanpak te verbeteren, maar ze aarzelde ook niet om complimenten te geven wanneer ik vooruitgang boekte.
Elysa gaat verder dan alleen fysieke transformaties; ze stimuleert daadwerkelijk een verandering in mindset en levensstijl. Haar mantra is altijd geweest: ‘Het moet een levensstijlverandering zijn.’ Gedurende het traject heb ik zowel ups & downs ervaren, en tijdens die mindere momenten, wanneer ik me terugtrok, bleef Elysa contact houden en me aanmoedigen tot ik mijn motivatie terugvond. Ze heeft me oprecht gesteund tijdens moeilijke periodes, waardoor ik me nooit slechts als een klant, maar eerder als een gewaardeerde persoon heb gevoeld.
Buiten haar uitstekende prestaties als coach ben ik trots op haar toewijding en liefde voor wat ze doet. Ze zet zich met hart en ziel in voor haar vak, en dat straalt door in haar werk! Love my sistercoach!

Besvarelse fra Coached By Elysa
Ik ben nu een aantal maanden bezig met het traject. Na 2 kindjes moest ik veranderen van mezelf. Ik vond het toch niet zo makkelijk als ik dacht en ben mezelf ook een paar keer tegengekomen. Het heeft me ook mentaal aan mijzelf laten werken. Het traject is dus veel meer dan alleen ' gezond eten en sporten'. Er word gekeken naar wat het beste voor jou werkt. Ondanks dat het een online traject is, voelt het toch persoonlijk omdat Elysa en Angelique regelmatig even checken hoe het gaat. Heel blij dat ik hieraan ben begonnen en ik zou het iedereen aanraden!

Besvarelse fra Coached By Elysa
Hele lieve coach. Ze maakt duidelijke training- en voedingsschema’s en kijkt goed naar de wensen van haar klant. Ze stuurt ook lieve spraakmemo’s en video’s daardoor is het nog persoonlijker. M’n vetpercentage is flink naar beneden gegaan dankzij haar coaching. Thank you Elysa en Angelique ❤️

Besvarelse fra Coached By Elysa
Een fijne ervaring gehad tijdens dit coachingstraject! Zowel Elysa en Angelique, nemen regelmatig contact op om te kijken hoe het ervoor staat en werken met integriteit. Een fijne afwisseling in het eten en de sportschema’s. Er wordt echt gekeken naar wat je persoonlijk nodig hebt en aan welke doelen je wilt werken. Een aan te raden traject als je aan jezelf en/of je persoonlijke gezondheidsdoelen wilt werken!

Besvarelse fra Coached By Elysa
Elysa is een hele goede coach. Die met alle liefde en aandacht meedenkt aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk. Ik vond haar erg behulpzaam in het veranderen van m’n mindset en het wijzigen van m’n focus in het traject

Besvarelse fra Coached By Elysa
Ik ben echt tevreden met de coaching! Je wordt nauw opgevolgd en daarnaast wordt er niet enkel rekening gehouden met het fysieke, maar steunt Elysa jou ook op mentaal vlak! Zo maakt ze je zowel fysiek als mentaal sterker. Zeker een investering waard!

Besvarelse fra Coached By Elysa
Na 3 jaren te strugglen met voeding en trainen heb ik Elysa benaderd. Haar coachingstraject heeft mij erg goed geholpen om me doelen te behalen. Je zag snel resultaat en je leert hoe je je mindset veranderd en hoe je met voeding omgaat. Ze past de trainingsschema en voeding naar jouw doelen aan dat is fijn dat dit persoonlijk is. Ook krijg je leerzame lessen van haar over positief staan in het leven. Verder heb je dagelijks contact mocht je er niet uitkomen. Ik zou iedereen aanbevelen om Elysa als coach te nemen. Het is net een vriendin van je die het beste voor je denkt.

Besvarelse fra Coached By Elysa
Ik ben erg tevreden met de coaching door Elysa! Ik heb in een korte periode een mooi resultaat bereikt en ik heb geleerd hoe ik een gezonde lifestyle kan aanhouden. Ik zou Elysa zeker aanbevelen.

Besvarelse fra Coached By Elysa
Ik ben samen met Elysa in januari gestart met mijn afvalproces en ben in totaal 13 kilo afgevallen dankzij de coaching! 🤩
Zelf heb ik eerder op meerdere manieren geprobeerd om af te vallen, wat steeds niet lukte. Door de coaching heb ik nu een gezonde levensstijl en blijf ik op gewicht.

Besvarelse fra Coached By Elysa
In april 2023 heb ik contact opgenomen met Elysa. Tijdens mijn intake had ik verteld dat afvallen op dit moment niet mijn hoofddoel is. Ik vond het belangrijker om mijn mentaal fitter te gaan voelen en angst- en paniekaanvallen aan te pakken. Na het eerste gesprek met Elysa stond ik al een stuk positiever in het leven. Deze meid gaf mij de juiste woorden en handvatten, waardoor ik het gevoel kreeg van oké lets go ik ga dit doen!! Vervolgens ging ik op mijn eigen tempo wandelen en deed ook aan mindfullness. Deze combinatie heeft mij zover gebracht, Letterlijk!! Want afgelopen juni ben ik op vakantie geweest naar Azië. Het proces ging zo snel, aangezien ik begin van het jaar niet eens aan vakantie kon denken ivm de prikkels. Nu ik mijn mind onder controle heb, zal ik samen met Elysa werken aan mijn bodygoals, zin in!!!

Besvarelse fra Coached By Elysa
Elysa is erg behulpzaam en zorgzaam. Ze denkt met je mee en beweegt met je mee, net als een echte sister, zoals ze haar sister clients noemt. Ze is ook goed bereikbaar via de app. De app zelf is ook handig. Het gaat niet alleen om voeding en afvallen, maar vooral ook om mindset en healthy habits creëren. Dat vind ik mooi aan dit traject. Keep up the good work Elysa!

Besvarelse fra Coached By Elysa
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.