Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik vragen had of ergens tegenaan liep. Ook echt lekkere en vullende maaltijden. Als een bepaalde maaltijd of ie... Se mere
Virksomheden har svaret
Wat ben ik blij dat ik Coached by Elysa ben tegengekomen. Ik ben ongeveer 6 weken geleden gestart met de After Summer Fat Shred Challenge. De challenge en alle tips betreffende sporten, voeding en nat... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik wist al voordat ik officieel begon aan deze journey met Elysa coaching, dat ik hier alleen maar beter {en slanker} van zou worden. Ze hebben een fijn balans tussen toenadering zoeken om te motiv... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik was altijd slank geweest en vond zelf dat wat ik aandeed mooi stond. Tot na mijn derde kindje.. Ik was dik, altijd moe en mijn kleren stonden mij niet normaal lelijk. Dit was dus ook ineens e... Se mere
Virksomheden har svaret
Coaching programma, opgericht door Elysa Eid, dat vrouwen ondersteunt met het behalen van hun fitness doelen met het behoud van hun curves.
Alles is voor mij duidelijk. Wanneer ik vragen heb, kan ik die natuurlijk ook altijd stellen.
De trainingsschema’s en voedingsschema’s zijn stap voor stap haalbaar en dat je de vrijheid krijgt om dit zelf in je eigen dagelijks leven toe te passen is super te doen. En ik denk dat dit ook het belangrijkste is zodat het je blijft motiveren! Dit is mijn eerste maand en de progressie is zichtbaar!!
Ik zit bijna 4 maanden bij Elysa en ben al 10 kilo kwijt. Ik ben zo ontzettend tevreden hoe ze te werk gaan en hoe ze met je omgaan. Super lieve coach, als je iets vraagt ze doen en reageren meteen. Ze luisteren naar je, als je niet helemaal tevreden bent over je check in helpen ze je wat beter te laten voelen. Dus als je het moeilijk vindt om je jezelf een push te geven en je wil je beter voelen in je vel en daarbij ook nog afvallen. Ik zou zeggen neem contact op!
Ik ben in een paar maanden tijd in totaal 7 kilo afgevallen met behulp van de coach. Gedurende het coaching traject heb in zoveeel lekkere recepten gekregen waardoor gezond eten niet lastig was.
Met behulp van de coach heb ik eindelijk, na jaren zelf proberen, mijn doelen behaald. De persoonlijke begeleiding is erg fijn en heeft mij zeer gemotiveerd. De wekelijkse check in draagt echt bij aan goede resultaten omdat je echt progressie ziet. Ik raad het iedereen aan!
Ze helpen je echt goed in je doelen en passen zowel activiteiten als voeding aan op je wensen en doelen. 👍🏽
Ik was in een korte periode goed afgevallen. Door de schema voelde ik tijdens het trainen dat ik me herboren voelde en lekkerder in mn vel. Zoveel lekkere recepteren ik wist niet wat ik moest kiezen. Soms een beetje lastig te plannen om voor te bereiden maar wel yummy. Gemotiveerde coaches en heel open in communicatie alsof je elkaar jaren kent. Echt heel fijn.
Ik ben al vaker in poging geweest om een betere lifestyle aan te nemen en elke keer is het niet gelukt. Tot ik bij Elysa kwam. De meiden helpen je met alles, niks is te gek. Je voelt je gehoord en geven je echt een boost aan je zelfvertrouwen. Wat voor mij belangrijk is, is een stok achter de deur. Dat is iets wat zij geheel op motiverende wijze doen. Echt toppers.
Dit is vandaag mijn laatste dagje met online coaching ik had het natuurlijk kunndn verlengen maar heb zelf besloten om alleen het op te pakken om te kijken wat ik zelf kan maar goed we gaan het over mijn ervaring hebben:
Top
Ja dat is wat ik kan zeggen, gewoon top.
Ze focussen niet alleen op jouw gewicht maar ook jouw
Mindset
Hoe jij je gaat voelen
Hoe je je zelf gaat zien
Hoe je dingen kan loslaten
Hoe jij van jezelf kan houden
Hoe jij tijd voor jezelf moet maken
Goede gewoontes leren
Gewoon zoveel meer doen ze dan alleen helpen met afvallen.
Its a full packed thing what you need 🥺
Heel erg bedankt Sohayla & Elysa 💓
Ik ben een 4-maanden traject aangegaan bij Elysa nadat ik vaker een poging tot een healthy lifestyle heb gedaan zonder succes. Naast de fijne (persoonlijke) work-outs en voedingsschema's is het ook heel fijn dat je dagelijks een berichtje krijgt van je coach (Larissa in mijn geval, echt een topper!) Even checken hoe het gaat, waar je tegen aanloopt en de focus weer op scherp te zetten. Het echte werk moet je natuurlijk zelf doen maar de dagelijkse check-ins, inspiratie voor maaltijden en afwisseling in trainingen maakt het wel veel gemakkelijker om een gezondere lifestyle aan te gaan.
Als je een stok achter de deur nodig hebt, is dit de 🔑. Naast de prettige begeleiding bij voeding en sporten, staat Elysa en haar team ook voor je klaar op mentaal vlak wanneer je bijv even die peptalk nodig hebt. Ik voel me op mijn gemak bij hen en ben erg blij dat ik dit traject ben aangegaan. Je leert echt een leefstijl creëren en word je bewuster van dingen. Nu 3 maanden bezig en voel me een stuk beter in mijn vel + zie ook al echt resultaat!! Had dit zonder hen nooit gekund. Alles gaat via de app en voor mij werkt dat fijn, er is bijna dagelijks contact.
Dus mocht je nog twijfelen.. GO FOR IT✨💪🏽❤️
Coaching by Elysa is geen quick fix om snel af te vallen. Elysa en haar team helpen je een healthy lifestyle aan te leren zodat je niet alleen in shape komt, maar dit ook voor langere tijd weet vast te houden. Ik ben nu twee maanden bezig en hoewel ik nog niet de shape heb die ik wil, heb ik wel al zoveel geleerd over mezelf. Mijn relatie met eten is verbeterd, wat een van mijn grootste doelen was. En ik sta weer consistent minstens 3x per week met plezier in de gym, iets waar ik een enorme drempel voor had gecreëerd voor mezelf. Het dagelijkse 1:1 contact met mijn persoonlijke coach Larissa helpt me om om mijn doelen te bereiken. Voor dames die nog twijfelen maar wel behoefte hebben aan persoonlijke coaching, go for it! Er is geen betere investering dan de investering in jezelf.
Als je een coach nodig hebt, dan zit je hier goed. Vaak ben ik gedemotiveerd en dan is elysa er die mij handje helpt om het weer op te pakken. i loveee the workouts!! en de voedingsschema wordt op maat voor je in elkaar gezet. Dus geen reden meer om het niet aan te schaffen.
Elysa motiveerd je super goed en dat heb ik zelf ontzettend nodig in dit proces. Na een aantal keer goed op weg te zijn ben ik wel eens tussendoor m’n motivatie kwijt geraakt en vergat ik mn einddoel helemaal. Maar als elysa ziet dat je minder van jezelf laat horen of afwezig bent schiet zei en je coach gelijk ter hulp. We kijken samen naar een uit weg en ze helpt je herinneren naar je einddoel. Ik weet wel zeker dat als ik geen motivatie kreeg in mijn proces, dat ik nog geen stappen zou hebben gemaakt.
De manier waarop Elysa vrouwen helpt is enorm waardevol, namelijk door te upliften, niet alleen het fysieke gedeelte mee te tellen maar ook het mentale en is simpelweg enorm goed in wat ze doet. Ze is attent en denkt met je mee in motivatie, nooit in “straf” of “fout”. Ik ben enorm dankbaar voor de app waardoor het mogelijk is om alles op afstand te volgen en bij te houden maar ook contact kunt houden met je coach. Het is wel belangrijk dat je het bij houdt, en alhoewel in daar zelf geen ster in ben is daar ook heel veel geduld voor. Niks anders dan liefde en lof

Besvarelse fra Coached By Elysa
In het begin zat ik zo niet lekker in mijn vel en zat ik echt met mijn handen in het haar. Dus ik scrolde een keer op instagram en zag ik Elysaeid voorbij komen. Ik dacht ga gewoon niet nadenken maar gewoon inschrijven. En liet het gewoon op me afkomen.
Ik ben zo blij dat ik hier aan ben begonnen! Want mijn coache heeft me echt uit de brandt geholpen! Dit voelt echt als een opluchting. Zoveel motivatie & discipline krijg je.
Ben mijn coaches echt dankbaar voor alles.
Ik blijf door knallen en natuurlijk blijf ik mijn resultaten behalen.
PUSH YOURSELF BECAUSE, NO ONE ELSE IS GOING TO DO IT FOR YOU!💪

Besvarelse fra Coached By Elysa
met behulp van deze coaching ben ik nu zelfverzekerder dan ooit! Ik had wat gym angst en demotivatie in het begin, maar door de steun en tips van de sistercoaches kan ik nu met veel plezier zelfstandig naar de gym (en ook nog eens consistent blijven hierin).
Voel me echt geholpen en waardeer jullie steun en inzet enorm!

Besvarelse fra Coached By Elysa
Ik ben zo tevreden .zonder deze coaching. Had ik nooit afgevallen . Of doorgezet. En als je hulp nodig hebt staan ze voor jou klaar.. 😊
Na jaren struggle met mijn gewicht en niet tevreden zijn met mezelf heb ik 1,5 jaar geleden de draad opgepakt met Elysa als coach en de resultaten zijn top. Inmiddels 20 kilo kwijt en een goede mindset gecreëerd. Heel blij met de sport en eet schema's en de ondersteuning die Elysa bied. Als je twijfelt zeg ik zeker doen, dit is een top investering in jezelf!
Ik ben super blij met Elysa. Het voelt echt alsof ik niet alleen in het leven sta en er een positief engeltje op me schouder zit die me sterker maakt! Dit is een van de beste keuzes geweest die ik afgelopen tijd heb gemaakt. Het heeft me op een hele makkelijkere manier zo bewuster gemaakt. Soms lijkt het allemaal heel
Moeilijk, maar met Elysa is het fijn en makkelijk!
Het lukte me maar niet om de laatste kilo’s van mijn zwangerschap af te vallen, ik zat totaal niet lekker in mijn vel en voelde me erg onzeker door hoe mijn lichaam eruit zag. Inmiddels 1,5 maand bezig en al bijna 5 kg eraf! Ik wil Larissa en Elysa heeel erg bedanken voor hun coaching ❤️ buiten de kilo’s die eraf zijn voel ik me veel fitter, gelukkiger en kan ik tevreden in de spiegel kijken.
Toen ik met dit traject begon was ik bang dat het me niet zou lukken en niet zou volhouden! Als ik nu het verschil zie tussen nu en 3 mnd geleden, ben ik heel erg trots op mezelf!
De begeleiding, motivatie, oefeningen en maaltijden, dat is precies wat ik nodig had om dit vol te houden. Ik ben ontzettend tevreden met de begeleiding van Falak en Elysa. Ik heb veel geleerd de afgelopen 3 maanden!
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.