CameraTools.nl Anmeldelser 5.177

2,3

Ce vendeur est une arnaque. Ils se cachent derrière Darty marketplace. Vendeur injoignable. Le service client Darty marketplace est déplorable. Cela fait 1 mois et demi que j'ai passé une commande p... Se mere

Bij CameraTools Apeldoorn een gebruikte Cactus V6 ii afstandsbediening besteld op de website. Betaald via I Deal en bevestigingsmail van CameraTools. De volgende dag een telefoontje van een medewe... Se mere

Als erstes hatte KameraTools den besten Preis und was dann erleben durfte war herrausragend. Es ist ein Problem bei der Zustellung aufgetreten und KameraTools hat mit Ihrem äußert freundlichen und kom... Se mere

Zondag 2 nov, mochten we via Cameratools en Sony, verschillende body's en lenzen testen oa Sony A7 2- 3 en Sony A9 , wat een heerlijk camera's zeg. Licht van gewicht en super snel. Wij hebben een leu... Se mere

1. Fotohandler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

CameraTools heeft als doel zowel de beginnende als professionele fotograaf te voorzien in de beste informatie en producten om te komen tot de mooiste opnames. Het maakt niet uit of je een doorgewinterde professional bent of gewoon heel enthousiast aan de slag wil met foto en video, bij CameraTools ben je verzekerd van advies op maat en enkel de beste producten. ✔ Minimaal 2 jaar garantie op nieuwe producten ✔ Scherpe prijzen ✔ Deskundig advies op maat ✔ Uitgebreid assortiment ✔ Uitstekende aftersales ✔ Afhalen en bezorgen ✔ Verzending op werkdagen tot 23:59 uur

2,3

Under middel

5 t anmeldelser

Begrip en milieu

- mailbericht ontvangen met uitleg waarom een bestelling tijdens de kerstdagen niet lukte; serverproblemen. Bestelling daarna alsnog goed verzorgd. Levert begrip op.
- bestelling verpakt in goed passende doos; gelukkig geen transport van lucht.

1. januar 2019

wederom top

Zoals al eerder ervaren ging deze bestelling ook weer zoals het hoort. Via de mail keurig op de hoogte gehouden over de status en prima op tijd alles bezorgd (zelfs te vroeg).
Kortom ik kan iedereen Cameratools aanbevelen

1. januar 2019

Nikon P1000 cool pix

Afgelopen maand er een nikon P1000 Coolpix gekocht
De levertijd door Nikon bedroeg voor mij 6 weken
Camera tools was wat traag met mij op de hoogte te houden m.b.t tot de leverings- datum .Echter als ik op belde of langs ging dan deden ze alle moeite om te kijken of het sneller kon
Ze zijn eerlijk in advies en schromen niet om een artikel wat niet goed is af te raden

30. december 2018

Onvoorstelbaar snel

Onvoorstelbaar hoe snel de geplaatste order verzameld was en klaar stond voor verzending, namelijk binnen een half uur.
Overgaan tot aankoop was het prijsverschil van de Profoto artikelen t.o.v. de andere camerawinkels. En ik heb er absoluut geen spijt van. Op naar de volgende bestelling!

Ricoh Theta V 360 graden 4K camera

Gebeld naar het bedrijf waarbij ik nog enkele vragen aan de medewerker hebben kunnen stellen.
De persoon was goed op de hoogte van het produkt en gaf direct duidelijke en eerlijke antwoorden.

De Ricoh Theta V was binnen 1 dag al binnen.

Erg leuke camera die echt mooie 360 graden foto's maakt.

Zeer eenvoudig in het gebruik.

Ik adviseer de Ricoh Theta V zeker aan.

Boek avond-en nachtfotografie

Boek avond-en nachtfotografie gekocht. Het boek stond twee maal op de site. Voor 27 en 20 euro. Gebeld en verkoper adviseerde om goedkoopste te nemen. Heb ik gedaan en het is precies hetzelfde boek. Besteld en per ommegaande bezorgd in stevige verpakking.

Good price and service

The price was great, allowed me to give a very special present to my son, the product arrived quick and safe, good wrapping in the box and nice service aftersales. I'm happy with the product description, it helped me to select the right present. Definitely will buy more here to expand the capabilities of the Canon d200

24. december 2018

Snelle levering

Snelle levering, en via PostNL die nauwkeurig aangeeft rond welk tijdstip wordt bezorgd.

23. december 2018

Cameratools: snelle levering, goede producten, mooie prijzen.

Duidelijke en goed overzichtelijke snelle webpagina's.
Uitgebreide product omschrijvingen van de artikelen.
Kwaliteitsproducten soms voor mooie aanbiedingsprijzen.
Snel en duidelijk bestellen en veilig afrekenen.
Mijn product niet meer op voorraad wordt nabesteld voor de lage prijs.
Ik wordt regelmatig via mail op de hoogte gehouden omtrent de status van mijn bestelling.
Product wordt binnen de opgegeven tijd voor de afgesproken prijs bezorgd.
Cameratools: snelle levering, goede producten, mooie prijzen.

22. december 2018

Excellent....

Excellent..... bought some gear for xmas..... make a mistake on the delivery address..... the team helped me and solved my situation... i received the box today so my xmas is safe...... very good prices, very speedy delivery.... but most important a perfect service and professionaliti

21. december 2018