Rigtig god og super service
Rigtig god og super service. Kan kun anbefales.
Vi tilbyder sportsmassage, dybdegående fysiurgisk massage, gravidmassage samt kostvejledning med speciale i slankeforløb. Følg os på facebook.
Slagtergade 40 , 6100, Haderslev, Danmark
Rigtig god og super service. Kan kun anbefales.
Kæmpe anbefaling til Klaus!
Jeg kan anbefale hans graviditetsmassage og rygmassage til alle nye mødre (og fædre), som slæber rundt på en baby.
Han ved hvor han skal trykke for at det bliver bedre. Altid venlig og med lidt humor.
Meget professionel og behagelig, og virkelig god massage. Bestemt ikke sidste gang!
Klaus er den aller bedste massør jeg har mødt. Han er ualmindelig dygtig og så er han mega hyggelig at snakke med alt muligt om.
Prøv ham..
Jeg er afhængig 🤭
Klaus er professionel, lydhør og engageret.
Jeg har på dags dato fået min første massage ved ham, og jeg kommer med garanti tilbage.
Tak for en god oplevelse.
Jeg kan varmt anbefale en professionel massage hos Briks og talje. Du vil efterfølgende føle velvære og mere energi 🤗 Det kunne også være en god gave til en, du gerne vil forkæle ❤️
Vh Dorte
Virkelig professionel behandling, tilpasser massagen til klientens personlige problemer og smertegrænse. Kan virkelig anbefales
Jeg skulle "bare" have repareret en rygmuskel, men bestilte en helkropsmassage for en sikkerheds skyld. Det er det bedste valg, jeg længe har truffet!
Det viste sig, at hele min krop trængte til et boost, og i dag er jeg så sprængfyldt med energi, at det næsten er skræmmende.
Klaus er en meget dygtig massør, og et tillidsvækkende menneske, så jeg kommer helt sikkert igen.
Regelmæssig massage ved Briks og Talje holder mine PTSD/stresssymptomer nede på et minimum. Massagen gør mig fri for fysiske og psykiske spændinger og smerter, hvilket øger min livskvalitet væsentligt. Klaus er et roligt og venligt menneske og han arbejder altid professionelt. Det er alle pengene værd, hver gang. De bedste anbefalinger herfra.
Briks og Talje for 5 store stjerner herfra, jeg var fuldstændig anspændt , var ved at få en forkert holdning pga smerter. Klaus er bare god , efter få behandlinger kan jeg nu bevæge mig igen . TAK 👏
Klaus er ekstrem dygtig til at give en god og dybdegående massage! Man kan virkelig mærke en forskel før og efter! Service i tip/top! Bestemt ikke sidste gang jeg sætter mine ben i den klinik! TAK KLAUS!