4 stjerner for en overskuelig hjemmeside og hurtig levering. Bestilte advarselsskilte den ene dag og fik leverancen den næste dag. Den sidste stjerne mangler fordi jeg aldrig fik noget svar på chatte... Se mere
Jeg har købt to førsthjælpstasker hos sikkerhedseksperten. pakken blev hurtigt leveret uden problemer. Der var god kommunikation ang. hvor i processen min bestilling var. Jeg er også meget tilfred... Se mere
Jeg købte nogle sikkerhedsskilte. De blev leveret dagen efter. Jeg havde i forvejen købt nogle skilte i en anden netbutik. - Her var leveringstiden en hel uge. MVH Anders Viden Djurs Grenaa... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Her hos Sikkerhedseksperten.dk mødes du af 2 erfarne unge mennesker. Jeg selv hedder Kenneth Boysen og er tidligere brandmand og redder. Jeg har drevet online handel siden 2003 og arbejder hårdt for at gøre alle tilfredse. Min makker Ronni Andresen er tidligere brandmand og i dag udd. aut. fagtekniker og sidder med den tekniske viden. Sammen udgør vi en rigtig god kundeservice, der går langt for dig!.
Tømmergangen 7, 6760, Ribe, Danmark
- info@sikkerhedseksperten.dk
- www.brandudstyr.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Andre kiggede også på
Fin hjemmeside, god service når man ringer til dem.
Jeg fik en god service og de skilte jeg bestilte kom hurtigt frem, derfor er jeg godt tilfreds.
Det er OK med en svipser når der er så god service!
Kære Sikkerhedseksperten,
I får 5 stjerner, selvom produktet var forsinket da I ved fejl havde fået sendt det til forkert adresse.
Da jeg ringede og oplyste om dette undskyldte I og jeg modtog produktet ganske kort tid efter - ligesom det lader til at være proceduren under normale omstændigheder.
Det var selvfølgelig ærgeligt at vi ikke modtog produktet til tiden, da vi skulle have brugt det, mne det er helt iorden med en svipser når I har så god service og er så gode til hurtigt at rette fejlen.
Tak for handlen!
Kh. Valentina / Ejendomsselskabet SAP9 ApS
God kontakt og hurtig levering
Det er 2. gang jeg bestiller hos sikkerhedseksperten og begge gange er det gået lige godt. Hurtig ordrebekræftelse, hurtig tilbagemelding om afsendelse og hurtig leveringstid.
Helt fint
Bestilt vare udgået. Fik telefonisk besked at det var en fejl den endnu var på hjemmesiden. Fik tilbudt og modtog en dyrere vare til den oprindelige pris. Især den telefoniske undskyldning om fejlen gjorde et positivt indtryk. Og fragten var den billigst mulige - noget jeg ikke altid er vant til.
Professionel, hurtig, pålidelig
Din vare er som den er annonceret,leveret til tiden og den virker.
Skulle det være en anden gang ved jeg hvor jeg kan finde dig.

Besvarelse fra Brandudstyr
Røgalarm 220 V
Sikkerhedseksperten.dk
Første levering af Røgalarm 220 V pr. post var defekt. Anden levering OK!
Ingen problemer - hurtig levering - godt produkt
Jeg har købt to førsthjælpstasker hos sikkerhedseksperten.
Jeg er også meget tilfreds med indholdet af førstehjælpstaskerne. Set i forhold til pris, kan man vidst ikke bede om mere.
Hurtig reaktion vedr. ordrebekrætelse.
Punktlig levering, og lige så punktlig reaktion på reklamation, det skaber tillid.
Købte selvklæbende mærkater til trykbeholdere med kølemiddel samt miljømærkater for farlig gods. Der var et problem med betalingen direkte på sitet, men det blev løst øjeblikkeligt da jeg ringede.
Kan kun anbefales
Hjælpsomme og hurtig levering
Jeg købte rudehammer/seleskære kombineret med lygte og røde advarsels blink. De var meget hurtige til at hjælpe mig da jeg ikke lige kunne finde ud af det. Jeg bestilte om eftermiddagen og næste morgen var der fuldlevering på mit skrivebord. Det var ikke første gang jeg bestilte og ej heller sidste, kan varmt anbefales til andre.
:-) Charlotte
Kvikt
Det går dælme stækt med levering herfra.. Kan knapt nå at klikke bestil før posten ringer på døren... Helt kanon
Denne butik og priser kan varmt anbefales
Jeg har personligt købt en 2 kilos pulverslukker til bilen, for man kan jo aldrig vide sig sikker
Lyn-levering
Let at bestille og super hurtig levering af røgalarmer hos Sikkerhedseksperten.
Huritg levering.
4 stjerner for en overskuelig hjemmeside og hurtig levering. Bestilte advarselsskilte den ene dag og fik leverancen den næste dag. Den sidste stjerne mangler fordi jeg aldrig fik noget svar på chatten.
Mvh Lena Højbjerg Greve, Orifarm.
god service med enkelt irritationsmoment
Sikkerhedseksperten:
Jeg købte to flugtvejsskilte, som var reklameret med at have 4 huller til ophæng.
Det var det ikke, men jeg satte dem op med dobbeltklæbende tape og det ser ud til at holde fint.
Fint service fra firmaet, da jeg ringede.

Besvarelse fra Brandudstyr
Anmeldelse af køb
Som man forventer af online butikker, så var der ingen bøvl.
Leveret lige til døren, som aftalt.
Lynhurtig levering
Jeg købte nogle sikkerhedsskilte.
De blev leveret dagen efter.
MVH Anders
Viden Djurs