Virkelig lang leveringstid - som man iøvrigt ikke bliver informeret om. Må selv rette henvendelse til bekko x flere, for hvergang at få at vide at leveringstiden udskydes. Efter to mdr fik jeg p... Se mere

Lagde en bestilling i januar, modtog et par af varerne resten var i “rest” - nu er vi i slut august, jeg har stadig ingen varer modtaget.... kan absolut ikke anbefale nogen at handle hos dem.

Efter 4 måneders ventetid uden min vare, samt op til flere emails og facebook beskeder, fik jeg stadig ikke mine vare eller pente tilbage, først efter trussel om en politi anmeldelse fik jeg trods alt... Se mere

Jeg bestilte et boldbassin hos bekko. Pengene blev straks trukket, men når man tjekkede deres Link vedr afsendelse var varen aldrig afsendt. Flere mails korrespondancer (man kan ikke ringe til dem) hv... Se mere

1. Indretningsarkitekt
  2. Møbelforretning
  3. Lampeforretning

Om Bekko

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Dansk webshop med salg af lamper, møbler og boligtilbehør.. Se bl.a. i vores kategorier:
Loftlamper
Læselampe
Væglampe
Skrivebordslampe
Bordlampe
Gulvlamper

1,1

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Handler ikke hos bekko igen

Havde bestilt 4 ting hos bekko og fik mail om leveringstid. Leveringstiden blev tydeligt overskredet uden at høre noget fra bekko. Skrev til kundeservice og fik en ny dato,grundet varerne pludselig ikke var på lager. Dette skete 3 gange hvor de blev ved med at udskyde.
Fik halvdelen af min ordre efter lang venten og det endte med jeg afbestilte resten.
Super træls og langvarig oplevelse

19. februar 2018

Kære Sofia,

Jeg er rigtig ked af at du sidder med denne følelse efter at have handlet hos bekko.dk.
Det er meget beklageligt at det endte med at dine potter desværre var udgået hos leverandøren - vi havde desværre ikke fået meldingen fra leverandøren før vi gav den videre til dig, så det er jeg ked af.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse, vi lytter altid til konstruktiv kritik.

helt fantastisk god service

Jeg har simpelthen oplevet en enestående service ved Bekko. Ud over at få svar med det samme - så er deres kundeservice formidable til at tilpasse en løsning der er individuel.
Jeg har KUN store roser til overs og det er absolut ikke sidste gang jeg handler hos Bekko

19. februar 2018

Super god kundeservice

Super god kundeservice. Svare hurtigt og hjalp mig

13. februar 2018

Kære Natasja,

Hvor er det bare dejligt at du har haft så god en oplevelse :-)
Skønt at du kan lide vores kundeservice, som vi arbejder benhårdt på.

Vi glæder os til at se dig hos bekko.dk igen.

Kundeservice, bekko.dk

Jeg handler aldrig på Bekko igen

Jeg handler aldrig på Bekko igen, og jeg vil ikke anbefale nogen at gøre det. Jeg fik leveret en defekt vare og ventede i 3 måneder uden at modtage en ny. Jeg fik den ene dårlige undskyldning efter den anden. Jeg blev ikke opdateret omkring ordrestatus, medmindre jeg selv rykkede i dem. Nu har jeg annulleret ordren og venter på at få mine penge tilbage.

9. februar 2018

Kære Trine,

Jeg beklager meget at du modtog en defekt vare og at det tog så lang tid før vi fik en ny.
Det er absolut ikke optimalt - og det skal ikke ske igen. Jeg kan se at dine penge er kommet retur, så du må sige til, hvis der er andet jeg kan gøre.

Ufattelig lang leveringstid!!

Købte Nicolas Vahe salte/olier Black Friday.
At få mine varer har krævet utallige beskeder til jer. Første del af min bestilling fik jeg et par dage inden jul, og sidste del modtog jeg 23 januar, men jeg skulle selv rykke for min bestilling igen igen. I er hurtige til at trække beløbet, det er der ikke problemer med. Jeg kan ikke anbefale at handle med jer.
I skal dog ha’ at i er hurtige til at svare på beskeder, men det hjælper ikke på at varen kommer hurtigere frem. Jeg kan ikke anbefale at handle med jer.

3. februar 2018

Kære Heidi,

Jeg er rigtig ked af at du har fået trukket dine penge før tid, men det skyldes desværre en teknisk fejl, som desværre betyder at pengene trækkes før tid hos nogle kunder. Jeg beklager at det er gået udover dig! Vi arbejder benhårdt på at få den rettet, så det ikke fortsætter i fremtiden.

Du har fået nogle leveringstider der ikke er blevet overholdt og det er på ingen måde acceptabelt. Vi har lige nu svært ved at fastsætte leveringstiderne 100% nøjagtigt og vi handler ud fra de informationer vi har til rådighed når vi kommer med en forventet leverings dato til dig.

Vi gør alt for at dette ikke bliver overskredet, men i nogle tilfælde er der mange led som skal klappe og derfor kan det være lidt ude af vores hænder når en leveringstid bliver skubbet.

Det er så vores ansvar at informere kunderne når vi får denne information og det gør vi også i størstedelen af tilfældene når vi har fået informationen, men det kan jeg se ikke er sket i dit tilfælde, hvilket jeg er rigtig ked af. Det er noget vi arbejder på internt for at finde en løsning på, da vi godt er klar over problematikken.

HANDEL ALDRIG HOS BEKKO

HANDEL ALDRIG HOS BEKKO

Har aldrig oplevet så dårlig, uacceptebel og flabet kundeservice.
Bestilte en lege madras til min datter med op til 16 dages levering. Det gik næsten 6 uger før vi modtog madrassen. I ventetiden skulle jeg selv kontakte bekko for at følge op. Fik dårlige undskyldninger hældt i nakken. Lastbiler der gik i stykker, fejl i leveringsantal osv osv. Ingen undskyldninger eller smil med på vejen. Alle kan begå fejl og man kommer langt hvis man anerkender sine fejl! Men det før bekko ikke. De snakker udenom. De trak jo også pengene med det samme!!! Må man ikke - og igen var der fyldt med dårlige undskyldninger.

Nå, jeg fik min madras, men der var huller i stoffet. Jeg kontakter bekko og får besked om, at deres leverandør vi sende et nyt. Nu 2 mdr senere svarer bekko ikke! Jeg har ikke set noget til et nyt betræk.
Hold jer væk! Find varerne hos andre!! Jeg handler aldrig hos bekko igen. Har givet dem svarfrist og ellers må jeg igennem Forbrugerklagenævnet. Suk!

1. februar 2018

Kære Mai,

Jeg er rigtig ked af du føler du har fået en flabet behandling, det er absolut ikke meningen.
Vi står meget gerne ved vores fejl, også fordi vi ved de opstår og det skal man kunne erkende. Jeg er ked af, hvis du ikke har fået den følelse.

Jeg ved at du har fået et nyt betræk nu, så jeg håber meget at du nyder den flotte legemadras :-)
Tak for din venlighed.

Kundeservice, bekko.dk

Ordre afgivet 24/11-18 med leveringstid …

Ordre afgivet 24/11-18 med leveringstid på 16 dage.
Datoen hedder nu 28/1-18 og varen er stadig ikke modtaget.

28. januar 2018

Kære Jesper,

Jeg beklager der var længere leveringstid på den legemadras du havde bestilt - den er nu annulleret, så jeg håber alt er som det skal være nu.
Beklager det måtte ende med en annullering :-)

Ingen service

Jeg bestilte mine vare i slutningen af oktober. Forventede levering op til 14. dage.
Modtog dem i slutningen af november hvor af halvdelen af leveringen havde afslag i lakeringen. Jeg kontakter derfor Bekko med henblik på reklamation og får afvide at de vil sende mig noget nyt. Nu er det snart slut januar. Jeg har ingenting modtaget udover en række dårlige undskyldninger både telefonisk og pr mail. Jeg har på intet tidspunkt modtaget en status på min reklamation og skal hele tiden rykke for, at få noget afvide. Uacceptabelt og meget meget irriterende at skulle bruge tid og energi på.

26. januar 2018

Kære Anne,

Jeg er rigtig ked af at du har bestilt en vare, hvor en reklamation blev nødvendig og at det tog lang tid før den blev løst.
Det er absolut ikke optimalt og det er jeg ked af.

Det er vores ansvar at informere kunderne og det gør vi også i størstedelen af tilfældene når vi har fået informationen, men det kan jeg se ikke er sket i dit tilfælde, hvilket jeg er rigtig ked af. Det er noget vi arbejder på internt for at finde en løsning på, da vi godt er klar over problematikken.

Kundeservice, bekko.dk

Elendig service og varer der aldrig kommer

Helt igennem elendig kundeservice (der bliver ikke svaret på henvendelser), og varer der aldrig kommer frem (modtog ca. 1/3 af min ordre efter flere uger - resten kom aldrig). Lyt til et godt råd: Find et andet sted at handle dansk design...

26. januar 2018

Kære Andreas,

Jeg er rigtig ked af at du har haft en dårlig oplevelse - vi går meget op i at svare på mails hurtigt, så det er jeg rigtig ked af hvis du ikke har oplevet.
Der kan ske fejl og det er jeg ked af er gået udover dig. Du har bestilt nogle knager som desværre er i restordre, men hvis du ikke vil vente på dem kan vi altid annullere dem :-)

Kundeservice, bekko.dk

Ingen levering og ingen kundeservice!!

Hvordan kan man brokke dig over kundeservicen når den ikke findes?? 🤔

Bestilte først lamper med betaling over viabill i starten af december,men annullerede igen ordren da vi godt kunne betale selv alligevel.. Vi får stadig rykkere på viabill ordren, på trods af at de ER blevet bedt om at slette ordren både i deres lagersystem men OGSÅ i deres betalingssystem, men lige lidt sker der!! 🤬

Nåh, men samtidig med at vi annullere ordren på viabill, laver vi en ny og får at vide at levering vil ske indenfor 1-3 hverdage.. Der går en uge og stadig intet nyt, altså 5 hverdage.. Jeg ringer til dem og de beklager men de har kun 2/4 af lamperne på lager og vil få resten inden for den næste uge.. Jeg beder dem sende de to de allerede har da vi mangler lys hvilket de selvfølgelig vil gøre.. Underligt nok modtager jeg kun én af lamperne 😏

Kontakter dem igen for at høre om der er sket en fejl men de ved ikke hvorfor de kun har sendt den ene, men nu mangler de altså også den anden de havde sagt de ville have sendt, så nu mangler 3/4 lamperne pludselig..

Efterfølgende har vi haft telefonisk kontakt med dem flere gange fordi VI har ringet og bedt om en forklaring, og hver gang har vi fået at vide at lamperne kommer ‘i næste uge’.. Det er så ved at være to måneder siden nu, så indtil videre har der været en leverings tid på 50+ dage!! Det er simpelthen for dårligt..

Ingen information får man medmindre man selv kontakter dem, og så får man så mange forskellige oplysninger som man i bund og grund ikk ka bruge til en fis, fordi de ikke passer..

Nu har vi annulleret ordren og købt lamperne et andet sted!! Vi bestilte i forgårs og de kommer på lørdag, hvor svært ka det seriøst være!?

Dårligt dårligt dårligt, handler aldrig her igen og vil på ingen måde anbefale nogle at gøre det.. Tværtimod vil jeg advare folk!!

25. januar 2018

Kære Louise,

Jeg er rigtig rigtig ked af forløbet i din sag - det har på ingen måder været optimalt.
Så tak fordi du har taget dig tid til at skrive en så konstruktiv anmeldelse - vi lærer hver dag og vi tager imod kritik med kyshånd.

Der sker fejl og det er desværre sket i denne sag og det kan jeg kun beklage.

Jeg er glad for at vi fik løst det med betalingen/Viabill og så beklager jeg meget at det måtte ende i en annullering af jeres ordre.
Vi håber meget at du er blevet glad for lampen selvom den er købt et andet sted :-)

Ringeste kundeservice ever!

Ringeste kundeservice ever! Uhørt lange leveringstider der bliver ændre EFTER man har bestilt.
Gider ikke engang uddybe.. men:

1. Trækker pengene inden ordre afsendes - unormalt?
2. Informere ikke om ændret leveringstid (vi snakker fra 1-3 hverdage der pludselig bliver til 16, som nu bliver til 50! Ud fra hvad jeg selv har kunne finde ud af på deres hjemmeside)
3. Må selv henvende mig og høre hvad status er/ hvorfor den ikke er afsendt
4. Sløve til at svare tilbage på henvendelser

Skod med skod på :( rigtig “øv-oplevelse”.

24. januar 2018

Kære Sarah,

skuffet

skuffet.

Udover at sende mine vare sent, med konstant udskydelse af forsendelse, kan jeg se at der kun er blevet sendt nogle af de ting jeg har bestilt og at min vase, stadig ikke er sendt.
Jeg har intet fået at vide om dette og venter stadig spændt på hvornår min vase kommer.

23. januar 2018

Kære Stine,

Jeg er rigtig ked af at du har haft en dårlige oplevelse ved at shoppe på bekko.dk - det er jo på ingen måder meningen.
Vi lærer noget hver dag, så du skal have tak for at have givet os en konstruktiv anmeldelse :-)

Jeg kan se på din ordre at du har modtaget din ordre - så jeg håber du er rigtig glad for dine varer.

Venlig hilsen,
Kundeservice, bekko.dk

Vælg en anden hjemmeside!!

Vælg en anden hjemmeside hvis det er muligt!
Bestilte et bold bassin til mine 2 drenge i julegave. Bestilte det i slut november men grundet leverandør problemer kunne Bekko.dk ikke levere til tiden.
De lovede levering i starten af januar, men modtog intet fra bekko.dk.
Meget svært at få kontakt til dem. Intet svar på mail, de tager heller ikke telefonen i det korte tidsinterval de har åbent.
Pakke 1 ud af 3 kommer i slut januar. Men hvad skal man bruge et bassin til når man ikke har nogle bolde???
Ikke meget beklagelse at spore når man efter flere dages jagten på telefon, mest en masse undskyldninger for hvorfor alt er som det er. Det kan man ikke bruge til meget når ens drenge ikke har fået sin julegave endnu!!!
Dårligt dårlig af Bekko.dk!!

23. januar 2018

Kære Lisa,

Jeg kan se at du har fået dit boldbassin nu, så jeg håber det skaber en masse glæde derhjemme :-)

Jeg beklager meget den lange leveringstid på dit boldbassin, men nogle ting er desværre ude af vores hænder - og det er forsinkelse af en levering hos leverandøren desværre. Jeg garantere dig at der er beklagelse hos os på dine vegne, men jeg er rigtig ked af, hvis du ikke føler vi har udvist den godt nok. I travle perioder kan det måske gå for hurtigt og det beklager jeg.

Kundeservice, bekko.dk

Har aldrig nogensinde oplevet noget så …

Har aldrig nogensinde oplevet noget så dårlig service aldrig aldrig ville jeg bestille noget derfra og ville råde jer at i holder jer væk fra bekko, hvergang man ringer kommer de med en undskyldning 👎👎👎👎👎

22. januar 2018

Kære Ceylan,

Jeg beklager meget at du har haft en dårlig oplevelse ved at handle på bekko.dk.
Vi gør alt for at blive bedre og det er rigtig ærgerligt at du ikke sidder med en god følelse efter din handel.

Jeg lover dig at vi ikke kommer med en dårlig undskyldning, men forsøger at komme med et realistisk bud på levering.

Kundeservice, bekko.dk

Rigtig god kundeservice - gode priser

Jeg har kun godt at sige - Har fået en super fin service :-) Købte 2 søgræskurve fra Bloomingville - valgte Bekko, da de var billigere her, end på andre webshop.
Da vi modtog kurvene var den ene ikke nær så pæn som den anden, så jeg kontaktede Bekko på mail og vi fik straks sendt en returlabel så vi kunne levere den tilbage, og inden vi havde returneret kurven, havde vi modtaget en ny kurv som var lige så fin og flot som den vi havde beholdt, så handler helt klart hos Bekko igen

18. januar 2018

Kære Anette,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det var dog en skøn anmeldelse at læse :-)
Den giver et stort smil på læben.

Vi glæder os til at se dig hos bekko.dk igen.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en så god anmeldelse.

Kundeservice, bekko.dk

ANBEFALER PÅ INGEN MÅDE BEKKO!

ANBEFALER PÅ INGEN MÅDE BEKKO!!
Jeg bestilte mine varer i starten af januar, hvor der stod at varerne var på lager. Få dage efter trække de pengene, men jeg har stadigvæk ikke fået mine varer - og hvis jeg følger leveringsstatussen, så er de stadigvæk ved at pakke dem, og altså stadigvæk ikke afsendt på trods af, at pengene er trukket, hvilket er ulovligt. Jeg har forsøgt at sende en mail til Bekko OG desuden kontaktet dem telefonisk, men stadigvæk uden held.. Det er under al kritik!

17. januar 2018

Kære Iben,

Jeg beklager meget at der var lidt længere leveringstid på din ordre - det er ikke optimalt.
Men jeg kan se at du har modtaget din ordre nu, så jeg håber du er rigtig glad for dine ting trods ventetiden :-)

Du skulle meget gerne få hurtigt svar på mailen - telefonen har der været lidt tekniske problemer med, men mailen er vi altid hurtige på.
Så hvis du har oplevet ventetid derinde, beklager jeg.

Uacceptabel behandling

Bestilte varer den 11. dec., modtog ordrebekræftelsen d. 12. dec.
Da jeg endnu ikke havde hørt eller modtaget noget, kontakter jeg dem d. 5. januar, på chatten. Jeg får besked på at de vil modtage varen på deres lager d. 9. januar, hvorefter de så vil blive sendt til mig. Jeg hører fortsat intet fra dem, og kontakter dem derfor telefonisk d. 17. januar, hvor jeg igen får at vide de vil modtage varene på deres lager d. 23. januar hvorefter de så vil blive sendt til mig. Jeg takker nej, og anullere i stedet min ordre.
Har nu bestilt samme varer på anden hjemmeside, og allerede modtaget besked om varerne er afsendt, og på vej til mig.
I "ventetiden" har jeg intet hørt fra bekko.dk, når jeg har kontaktet dem har der ikke været så meget som "beklager" eller andet...
Ifølge deres hjemmeside skulle jeg vente 1-3 dage på levering, har nu ventet 43 dage!

17. januar 2018

Kære Line,

Jeg kan se at du har modtaget dine bolde til boldbassinet, så jeg håber du har en masse glæde af dem trods ventetiden :-)

Kundeservice, bekko.dk

Lang leveringstid i forhold til hvad …

Lang leveringstid i forhold til hvad der står når man bestiller varen, dårlig service med mange dårlig undskyldninger når man kontakter dem, de hæver pengene længe før varen er sendt afsted, hvilket er ulovligt!! Alt i alt en dårlig oplevelse!!

15. januar 2018

Kære Lenette,

Manglende varer

Bestilte varer d.6/12, bekko trak pengene d.15/12 og stadigvæk ingen julegaver, ugen op til jul kontakter jeg bekko og hun vil printe et foto ud af julegaver dem kan jeg så pakke ind. Ringer i uge 1 og vil gerne ha min penge retur men nej fik så at vide at de ville blive sendt d.8/1-18 og idag d11/1-18 har jeg annulleret ordenen og venter på mine penge kommer retur. Vil aldrig handle her mere og vil på ingen måde anbefale bekko.

11. januar 2018

Hej Anne-Mette,

Jeg har sendt en mail og forsøgt at ringe til dig for at følge op på din ordre.
Beklager meget at du har haft en dårlig oplevelse, det er jo absolut ikke meningen :-)
Grunden til at du bliver tilbudt et gavekort med billede er for at forsøge at gøre bare lidt - jeg beklager meget at det ikke kunne bruges i din situation, men der er rigtig mange der takker ja.

Jeg ringede også for at tjekke om pengene var gået ind, for det sker efter 1-3 hverdage.
Skriv eller ring endeligt, hvis der er noget vi kan gøre.

Kundeservice

Kan ikke anbefales

Jeg lavede en ordre i dagene mellem jul og nytår. Da jeg skulle betale fik jeg beskeden "error", hvorefter der stod, at betalingen ikke var gået igennem og at jeg skulle prøve igen. Til mit store held havde jeg valgt Viabill som betalingsmetode, så inden jeg nåede at betale endnu engang, fik jeg en automatisk mail fra Viabill, som skrev at betalingen VAR gået igennem. Bekko sagde altså én ting, mens Viabill sagde noget andet. Underligt. Der kom heller ingen ordrebekræftelse. Efter nytår fik jeg fat i Bekko via mail, de kunne godt grave min bestilling frem, og kunne også godt se at jeg havde betalt, men de havde bare ikke rigtig registreret selve ordren, så hvis jeg ikke havde kontaktet dem, havde jeg aldrig fået mine varer, til trods for at betalingen var gået igennem. Nu var nogle af mine varer selvfølgelig blevet udsolgt og kun tilgængelige på fjernlager med laaaang leveringstid. Jeg bad om at få min ordre annulleret, og det gjorde de så også uden videre. Fint nok.

Jeg fandt lynhurtigt de samme varer på henholdsvis Luxbolig.dk og Moodings.com. Jeg har alle mine varer den dag i dag, takket være disse to hjemmesider, så benyt dem istedet! Det fortryder man ikke.

10. januar 2018

Hej Ditte,

Tak for en god snak i telefonen, hvor du jo er rigtig sød og forstående :-)
Som jeg også lige nævnte i telefonen, så vil jeg gerne slå fast at det er en fejl fra Viabill og ikke noget vi får information om, hvis ikke kunden selv henvender sig. Netop fordi betalingen kun går igennem hos dem, og ordren ikke godkendes hos os.
Så vi kan desværre ikke agere anderledes i den situation, og det er noget vi har gjort Viabill opmærksomme på.

Tak for din anmeldelse - du må have en rigtig god weekend,

Kundeservice