Virkelig lang leveringstid - som man iøvrigt ikke bliver informeret om. Må selv rette henvendelse til bekko x flere, for hvergang at få at vide at leveringstiden udskydes. Efter to mdr fik jeg p... Se mere

Lagde en bestilling i januar, modtog et par af varerne resten var i “rest” - nu er vi i slut august, jeg har stadig ingen varer modtaget.... kan absolut ikke anbefale nogen at handle hos dem.

Efter 4 måneders ventetid uden min vare, samt op til flere emails og facebook beskeder, fik jeg stadig ikke mine vare eller pente tilbage, først efter trussel om en politi anmeldelse fik jeg trods alt... Se mere

Jeg bestilte et boldbassin hos bekko. Pengene blev straks trukket, men når man tjekkede deres Link vedr afsendelse var varen aldrig afsendt. Flere mails korrespondancer (man kan ikke ringe til dem) hv... Se mere

1. Indretningsarkitekt
  2. Møbelforretning
  3. Lampeforretning

Om Bekko

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Dansk webshop med salg af lamper, møbler og boligtilbehør.. Se bl.a. i vores kategorier:
Loftlamper
Læselampe
Væglampe
Skrivebordslampe
Bordlampe
Gulvlamper

1,1

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Jeg bestilte glasflasker fra…

Jeg bestilte glasflasker fra Bloomingville og fik hurtigt besked om, at de var på vej. Der var hurtig levering og jeg er SÅ glad for flaskerne. Det er ikke sidste gang jeg handler hos Bekko :-)

16. marts 2018

Kære Nikoline,

Tusind tak for din anmeldelse.
Hvor er det dejligt at du fik din ordre så hurtigt og er glad for dine glasflasker :-)

Vi glæder os til at se dig hos bekko.dk igen.

Komplet uacceptabelt

Bestilte varer i november. Bekko trak pengene næsten med det samme. Jeg fik så at vide i midt-december, at de ikke kunne blive sendt til mig før start-februar. Klagede over den manglende information, ventetiden, og at de allerede havde trukket pengene. Fik ordren annulleret samt et gavekort i kompensation.

Bestilte så nye varer for mit gavekort den 2. januar. Jeg har i dag (2,5 måneder senere) kun modtaget 1 ud af 3 varer.
Der er på ingen måde styr på lagerbeholdning, og Bekko tager imod (og trækker penge for) ordre, som de SLET ikke formår at levere til de lovede leveringstider.

Udover det er det ironisk at genopleve præcis samme komplet uacceptable købsoplevelse, som jeg netop bliver kompenseret for at have oplevet én gang.

15. marts 2018

Kære Simone,

Du har fået nogle leveringstider der ikke er blevet overholdt og det er på ingen måde acceptabelt. Vi har lige nu svært ved at fastsætte leveringstiderne 100% nøjagtigt og vi handler ud fra de informationer vi har til rådighed når vi kommer med en forventet leverings dato til dig.

Vi gør alt for at dette ikke bliver overskredet, men i nogle tilfælde er der mange led som skal klappe og derfor kan det være lidt ude af vores hænder når en leveringstid bliver skubbet.

Det er så vores ansvar at informere kunderne når vi får denne information og det gør vi også i størstedelen af tilfældene når vi har fået informationen, men det kan jeg se ikke er sket i dit tilfælde, hvilket jeg er rigtig ked af. Det er noget vi arbejder på internt for at finde en løsning på, da vi godt er klar over problematikken.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse, vi lytter altid til konstruktiv kritik.

Kundeservice, bekko.dk

Kuglerne er meget mørke i forhold til…

Kuglerne er meget mørke i forhold til farven på billedet :(

Hej Christina,

Det er dog mere en reklamation på dine bolde end en anmeldelse af bekko - boldenes farve kan vi desværre ikke gøre så meget ved.
Men jeg har sendt dig en mail for at følge op på din reklamation, så vi kan få den løst :-)

Super

Super
Det var en upåklagelig oplevelse at handle med Bekko.

Kære Anette,

Hvor er det dejligt at du har haft en god oplevelse :-)

Kundeservice, bekko.dk

FANTASTISK GOD SERVICE og produktet…

FANTASTISK GOD SERVICE og produktet lever op til forventning :)

Kære Lena,

Tak for din anmeldelse!
Sikke dog en dejlig anmeldelse at læse :-)

Vi håber at se dig på bekko.dk igen.

Ren stil.

godt udvalg, og billiger ind andre steder. Købte en Vita kogle kobber loftlampe med passende tilbehør. lækker lampe.

Kære Kim,

Tak for din anmeldelse - det var dog dejligt at du har haft en god oplevelse.
Jeg håber du har stor glæde af din flotte lampe.

Kundeservice, bekko.dk

Lækre vare og hurtig levering 👌

Kære Malene,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det er så dejligt at du har haft en god oplevelse og at din ordre kom hurtigt frem.

Vi håber at se dig hos bekko.dk igen :-)

Kundeservice, bekko.dk

Dårlig information og for lang leveringstid

En leveringstid der bare blev længere og længere for hver gang jeg henvendte mig. Pengene blev trukket med det samme, men efter at have ventet i over 6 uger valgte jeg at annullere min ordre. Og jeg bliver ikke kunde hos bekko.dk i femtiden

Kære Sandie,

Jeg bestilte for snart 2 mdr

Jeg bestilte for snart 2 mdr. siden en lampe hos bekko.dk til kr. 1099.
Pengene var de hurtige til at trække fra min konto.
Ugerne gik og jeg rykkede for lampen, og fik det svar at lampen ville ankomme den kommende uge.
Dette standard svar har jeg fået 3 gange og har efter 2 mdr. ikke set skyggen af den betalte lampe.
Det skal dog siges at jeg får pæne og beklagelige svar når jeg henvender mig, men jeg ville dog foretrække at de i stedet var ærlige og gav mig et korrekt svar.
Jeg synes det er utrolig dårlig stil at trække pengene uden at sende en vare.

12. marts 2018

Kære Kenneth,

Jeg lover dig at vores svar er ærlige - vi er bare nødt til at forholde os til den information vi har på det pågældende tidspunkt.
Men jeg er helt enig med dig i at det er ærgerligt at vi ikke kan levere med det samme - vi vil også helst kunne sende alle ordre afsted med det samme, det er absolut heller ikke en god sag for os.

Jeg er rigtig ked af at du har fået trukket dine penge før tid, men det skyldes desværre en teknisk fejl, som desværre betyder at pengene trækkes før tid hos nogle kunder. Jeg beklager at det er gået udover dig! Vi arbejder benhårdt på at få den rettet, så det ikke fortsætter i fremtiden. Men vi kan refundere pengene tilbage til dig og sende dig et nye betalingslink så snart vi kan sende lampen afsted. Du kan sende en mail til kundeservice@bekko.dk, hvis det er en løsning du gerne vil gøre brug af :-)

Kundeservice, bekko.dk

Ufattelig lang leveringstid og ingen information omkring dette

Kort og godt. Har ventet i 6 uger nu på mine varer og har stadig ikke set noget til dem eller hørt noget fra Bekko. Virkelig dårlig service og helt uacceptabelt.

9. marts 2018

Kære Pia,

Jeg er rigtig ked af at der var lang leveringstid, men jeg kan se du fik 2 ud af 4 varer og annullerede de sidste.
Så håber du er glad for dem du har modtaget :-)

Super fin hjemmeside

Super fin hjemmeside, jeg bestille en målepind/højtemåler til min søns værelse, min pakke kom hurtigt og alt var helt som det skulle være.

Super nem hjemmeside at finde rundt på med en masse lækre ting :)

Hej Sarah,

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Hvor er det dejligt at læse at du har haft så god en oplevelse - det giver os et smil på læben :-)

Jeg er ovenud lykkelig !

Jeg er ovenud lykkelig !!
Jeg bestilte min bænk hos Bekko igår formiddags .. og vupti kan jeg hente den idag i min lokale Brugs 👌👌👌👌
Det er mega god service og hurtig levering.
Jeg handler helt sikkert hos Bekko igen !! 👍

Kære Berit,

Tusind tak for din anmeldelse!
Jeg håber du er glad for din flotte bænk :-)
Så dejligt at den kom så hurtigt frem.

Vi glæder os til at se dig hos bekko.dk igen.

Kundeservice, bekko.dk

Fuldt tilfreds med Bekko!

Mine varer kom dagen efter bestilling, var godt pakket ind og selve hjemmesiden var tiptop!
Fantastisk service og skønt med personlig kontakt, når man trods alt har bestilt varer online!
Stor variation af varer og dejligt med udsalg!

Vi vil ha' procenter!
Spøg til side.

Kære Viktoría,

Kundeservice, bekko.dk

Betaler for varer, man ikke modtager

Jeg afgav en ordre på en Housedoctor væglampe D.11/2 i forbindelse med en -20% kampagne og måtte efter 2 uger rykke for ordren og fik blot svaret:"Du har varen slut næste uge". Men nu her D.6. Marts har jeg stadigvæk ikke set skyggen af min vare - selvom pengene er trukket fra min konto. Nu har jeg sendt en mail med annullering af min ordre og venter på at få pengene retur.

Super ærgerligt, at leveringen skal være så ringe, når hjemmesiden og varevalget ellers er rigtig godt! Vil dog alligevel ikke anbefale nogle, at bestille via Bekko, når kundeservicen er så dårlig...

Kære Malene,

Super hurtig levering!

Min første handel med bekko.dk, og det var en super oplevelse. Super hurtig levering - bestilte min vare søndag aften kl 21:45, og kunne afhente allerede tirsdag formiddag. Derudover afhentede jeg en vare, som kvalitetsmæssigt også var super. Mine varmeste anbefalinger til Bekko!

Hej Line,

Alt i skønneste orden.

Rigtig flot hjemmeside og super service. Bestilte en misioo madras og bloomingville højdemåler. Afgav bestilling lørdag og tirsdag kunne jeg så hente min pakke. Er vild med de 2 ting jeg har modtaget. 😉

Hej Michelle,

Virkelig lang leveringstid

Manglende information, om ekstra forsinkede varer, man skal selv henvende sig for at få informationer. Dette er sket to gange uafhængige af hinanden, første gang måtte ordren annulleres efter 2 uger, og nu anden gang venter jeg stadigvæk her 3 uger efter..

3. marts 2018

Hej Louise,

Tak for din anmeldelse. Jeg kan se at du har fået din knagerække, som jeg håber du er rigtig glad for :-)

Virkelig dumt af Bekko

Virkelig dårlig service og ingen levering af min vare. Mailede flere gange for at rykke for min bestilling. Fik blot af vide at de afventede deres leverandør. Måtte selv rykke flere gange. Bestilte d. 2. februar og 1 måned efter valgte jeg at annullere min ordre da min tålmodighed slap op. Nu afventer jeg mine penge retur.
Forstår ikke at der ikke bliver sat ind af Bekko. Jeg kan da tydeligt læse mig frem til at det mere eller mindre er den samme type problemer som kunderne her sidder med. Kan IKKE anbefale Bekko, ligesom rigtig mange andre heller ikke kan.

2. marts 2018

Kære Sille,

Jeg er rigtig ked af længere leveringstid og at du ikke har fået information omkring forsinkelse.
Vi arbejder internt på at finde en løsning på netop dette problem, da vi er helt klar over problematikken.

Jeg kan se at dine penge er gået ind, så det skulle være iorden :-)

Fik aldrig fødselsdagstog

Bestilte et flot fødselsdags tog - men efter noget tid uden jeg havde modtaget noget - trods pengene var trukket fra kontoen - men ingen bekræftelse om at varen var sendt - kontakter jeg firmaet for at høre hvornår jeg får varen, da det undrer mig at den ikke er blevet sendt endnu og de 16 dages leverings tid som stod på hjemmesiden snart var udløbet. Jeg får svar om at jeg vil modtage varen inden for de næste 4 dage.
Da jeg stadig ikke modtager varen efter de 4 dage og heller ikke får en bekræftelse på at varen er sendt, kontakter jeg igen firmaet som skriver tilbage, at jeg først kan få varen om 2 måneder, da den er i restordre.
Godt nok svarer de mig hurtigt og da jeg ber om at få handlen annoleret, gør de det også hurtigt og jeg får mine penge igen med det samme, men at jeg ville modtage varen inden for de næste 4 dage, som jeg fik besked på, var så en direkte løgn + at jeg selv hele tiden skulle sørge for at søge informationer om hvor toget blev af.
Desværre fik vi derfor aldrig det ellers så flotte fødselsdags tog og jeg kan hermed kun give firmaet 2 stjerner.

27. februar 2018

Kære Anne Sofie,

Det var ikke en løgn at du ville få den tilsendt, det var simpelthen en fejlinformation - vi var blevet lovet levering, men det viste sig desværre at toget var kommet i restordre, hvorfor du så får den information næste gang, hvilket jeg beklager.

Kundeservice, bekko.dk

Virkelig dårlig service og lang levering

Som mange andre skriver, er der super dårlig kundeservice, lang levering og masser af undskyldninger for dette.
Vi fik leveret en defekt varer og måtte vente 4 måneder på en ny (hvis den kommer som lovet i denne uge). Reklamationen blev anmeldt 25. oktober. Det kan godt være at de ikke altid er skyld i, at varerne ikke er på lager, men det er meget normalt at informere sine kunder, så man ikke selv skal rykke 100 gange. Jeg tvivler på at jeg ville få en ny vare, hvis jeg ikke selv havde rykket. Kan bestemt ikke anbefale at handle her.

22. februar 2018