Basisbank Anmeldelser 1.507

3,5

Har lige underskrevne mit 2. Lån hos Basisbank. Jeg har intet skidt at sige, de har høflige ansatte på telefonen i kundeservice og jeg har ikke haft et eneste problem med at få godkendt mine anmodning... Se mere

Hvordan kommer jeg i kontakt med basisbank. Når den er overtaget af anden, og hvordan får jeg dokumenter fra 2017. Hvem skal man kontakte.

Først bliver vi smidt på gaden, og må gå tiggergang til en anden bank. Vi flytter det vi kan, men gæt engang, Længe efter vi har nulstillet konti, debiterer basisbank lige 75 kr i gebyr, som så kan st... Se mere

Hmm, dem vil jeg ikke anbefale. De opsiger kundeforholdet med 2 måneders varsel, pr. 23. Oktober men trækker negativ rente fra 1. Oktober. I øvrigt kunne de godt have flaget den kommende opsigelse i... Se mere

3,5

Middel

2 t anmeldelser

Smidt ud efter over 20 år som kunde...

Jeg har været kunde i over 20 år og har altid betalt hvad jeg skulle og nu har jeg fået et "trusselsbrev" og smidt ud...
Jeg kan kun ønske BasisBank al elendighed fremover... Desværre kan man ikke give mindre end 1 stjerne.

29. august 2021

Elendig kundeservice!

Jeg er sjældent blevet mødt af så dårlig service, hvor man udelukker at hjælpe sine kunder, og være løsningsorienteret.

Jeg er blevet opkrævet nogle beløber for en tryghedsforsikring, som jeg ikke er blevet informeret omkring, da jeg spurgte om der var andre skjulte omkostninger end dem vi aftalte indledningsvis svarede MyHome nej. For at være på den sikre side ringede jeg til Basis Bank og fik det bekræftede, der var altså ikke yderligere skjulte omkostninger - indtil jeg så får min første faktura…

Jeg kan se i Trustpilot tråden, at jeg ikke er den eneste der har følt sig snydt ift. deres skjulte tryghedsforsikring. Når det er noget som går igen på den måde blandt jeres kunder, så burde i naturligvis og være forstående omkring dette og yde den nødvendige kundeservice, men næh nej.

Skuffende at Basis Bank, blot er ligeglad med deres kunder når de er inde i folden.

27. august 2021

Elendig service og masser af gebyrer

Jeg oplevede at få ændret mine betingelser markant med meget kort varsel, og uden at blive ordentligt informeret, så jeg pludselig skulle betale negative renter af hele mit indestående fra første krone.
Da jeg påpegede dette hos deres kundeservice blev det blot ignoreret og affejet.
Jeg kan bestemt ikke anbefale denne bank, de er begyndt at "malke" deres kunder og har sparet servicen væk for at maksimere profitten. Hold jer væk, jeg har opsagt min konto og kommer ikke tilbage.

Umådelig dårligt "service"

Umådelig dårligt "service"

Jeg købte en bærbar hos Proshop.dk på afbetaling og alt gik som det skulle. Pludselige kan jeg se at der bliver trukket mere end aftalt i kontrakten da det var et rentefrit lån uden gebyr. Medarbejderen forklare mig så at jeg har tegnet en tryghedsforsikring ??

Hvortil jeg svare at det har jeg på intet tid bedt om. Deres hjemmeside er sat op således at man skal godkende nogle handelsbetingelse før man kan sende sin ansøgning ind. Men de rubrikker hvor den lange handelsbetingelse fremstår er meget lille så du ser ikke rigtigt at du har taget nogen forsikring. Det er virkelig sat op på en måde hvor man mistænke basisbank for at bondefange sine kunder. Efterfølgende forsøger jeg at forklare mig selv og de er fuldstændige ligeglade. Kold og kynisk medarbejder, og jeg havde kontakt til flere. Min anbefaling herfra: Hvis man skal tage et lån så kig på nogle af de andre firmaer. Jeg har rigtig god erfaring fra Expres bank og Santander.

25. august 2021

Hvis man kunne give mindre end én…

Hvis man kunne give mindre end én stjerne, så havde jeg gjort det. En ekstremt dårlig bank, der smider deres trofaste kunder gennem mange år ud, med kun 2 måneders varsel. En besked, de kun har sendt til enkelte af deres kunder. Den 23. oktober, skal man have
fundet en anden bank, lød beskeden, som kun ét familiemedlem har modtaget. Vi andre har endnu ikke hørt fra banken. I øvrigt, har de lagt negativ rente på alle opsparinger (inklusiv børneopsparinger), sả folk kan komme ud i en fart. Helt grotesk. Jeg ville aldrig nogensinde låne penge i denne bank - I bliver bare snydt i sidste ende.

25. august 2021

For besværligt at drive bank

Basisbank har opsagt alle deres indlånskunder med 3 mdr varsel og gider åbenbart ikke drive alm bank mere, fordi det er besværligt.
Jeg har haft konto i Basisbank siden 90'erne, da den var rimelig ny og så er takken et los i r .. og en masse besvær

24. august 2021

Jeg kunne ikke få lov til at låne et…

Jeg kunne ikke få lov til at låne et beløb på 20.000 selvom jeg har over 90.000 på kontoen. Jeg ville såmænd bare betale i mindre bider. Det her er en tåbelig låne filial. Vil råde folk til at holde sig væk og finde et andet sted at låne fra

PS. De kunne ikke engang give mig en grund, til hvorfor jeg ikke kunne låne pengene. Og jeg er IKKE registreret i RKI

PPS. Jeg har fundet samme lån hos LENDO, til samme ÅOP, uden renter.

18. august 2021

Skulle have nye briller

Skulle have nye briller, så vi søgte til Smarteyes i Herning centeret. Fik en god behandling og en anbefaling til Basisbank. Fik svar inden for en time. Hurtig og reel. Tak for det. Vi kan meget varmt anbefale. 3 par briller til 2 pars pris. Fik solbriller og 2 par dagbriller. Alt med glidende overgang.

16. august 2021

Fik mit lån

Selv om det var en lang vej med mange oplysninger til banken i bl.a. PDF-format, som jeg måtte lære undervejs, så lykkedes det at få mit lån.

13. august 2021