Har lige underskrevne mit 2. Lån hos Basisbank. Jeg har intet skidt at sige, de har høflige ansatte på telefonen i kundeservice og jeg har ikke haft et eneste problem med at få godkendt mine anmodning... Se mere
Hvordan kommer jeg i kontakt med basisbank. Når den er overtaget af anden, og hvordan får jeg dokumenter fra 2017. Hvem skal man kontakte.
Først bliver vi smidt på gaden, og må gå tiggergang til en anden bank. Vi flytter det vi kan, men gæt engang, Længe efter vi har nulstillet konti, debiterer basisbank lige 75 kr i gebyr, som så kan st... Se mere
Hmm, dem vil jeg ikke anbefale. De opsiger kundeforholdet med 2 måneders varsel, pr. 23. Oktober men trækker negativ rente fra 1. Oktober. I øvrigt kunne de godt have flaget den kommende opsigelse i... Se mere
Park Allé 295 , 2605, Brøndby, Danmark
- 70 22 09 29
- kontakt@basisbank.dk
- www.basisbank.dk
hurtig og effektive proces
Det var en fantastiske service .
det var rimlige hurtige og effektive proces
Hurtig og nemt
Kan det virkeligen passe at et…
Kan det virkeligen passe at et firma/bank som Basisbank gør sig brug af et firma som "Dansk Data Support ApS" til at sælge deres produkter til langt overpris samt. skilter med de er partner med microsoft, som er en løgn !
Er kimmet ned af dem og har flere bekendte som har "vundet" et sikkerhedstjek i konkurrencer, som ender som en gevinst indpakket i en skræmende salgstale for at sælge deres produkter til uvidende ikke IT kyndige mennesker.
Skuffer mig virkeligen meget som privat og erhvervsdrivende at se dette !
Kommer aldrig til at bruge jer som bank ellers sted at låne penge med den tilgang.
Undersøg hellere dem i "samarbejder" med før I vælger jeres kunder.
Skam Jer !
Elendig service
Alle alm. kunder i Basisbank har den 1. september fået besked om, at banken lukker snarest, men intet om præcis dato eller hvad der sker med konti mv, når banken lukker. Jeg har forsøgt at skifte bank til to forsk. banker, men den ene kan jeg kun skifte til, hvis Basisbank først kaver en ændring i min ene konto. Den ændring har jeg anmodet om flere gange, men Basisbank ignorerer mine henvendelser. Den anden bank mener ikke, de kan nå at overføre mine konto, da Basisbank efter deres oplysninger lukker allerede den 12. oktober. Den måde, Basisbank håndterer sine indlånskunder på i denne situation er under al kritik.
god service og hurtig tilbagemelding
Ville lave et lån
Ville lave et lån, er ikke i RKI, kan nemt betale lånet tilbage det er ikke noget problem, men lån er for rige folk der ikke har brug for det, jeg spurgte om et lån, og det er fint nok i ikke giver lov, men i kunne ikke engang sige hvorfor i e-mailen, jeg har et overskud der nemt kunne betale lånet, men ja okay, afslag, acceptabelt, det faktum i ikke engang vil sige hvilket grundlag er knap så acceptabelt.
Hele låneforløbet var lige til ug
Hele låneforløbet var lige til ug. God og hurtig service.
Basisbank har fravalgt privatkunder
Basisbank har fravalgt privatkunder, de burde sørge for, at kunderne blev overført til en ønsked bank, da det ikke er bare lige at flytte bank for ældre kunder, da det hele kører digitalt. Banken fremsender hele tiden en påmindelse om ,at husk nu at få jeres bankforr. helst i går, det tager ca 4 uger at få tingene til at falde på plads. Skam jer basisbank
Super fin service
Super fin service. Hurtig og effektiv.
Kundeservice, Hjælper og guider efter behov.
Opsiger kundeforhold pr. 23. Oktober men negativ rente fra 1. Oktober
I øvrigt kunne de godt have flaget den kommende opsigelse i god tid, for de har jo vidst længe at de opsiger deres banklicens.
Perfekt oplevelse
Fantastisk service og hjælp fra medarbejderne.
Har lån uden omkostninger, og valgfri løbetid. Meget nemt og overskuelig proces.
Rigtig god service
Rigtig god service, og en grundighed, der beviser firmaets seriøsitet . Er supertilfreds, og vil klart anbefale til andre 😃
Hurtig og nemt rigtig god oplevelse
Kan på ingen måder anbefales
Kan på ingen måder anbefales, de er totalt ligeglade med deres kunder, elendig kundeservice, tager dagevis før de svarer og aldrig fyldestgørende. Undgå for enhver pris!
En meget meget positiv oplevelse
En meget meget positiv oplevelse. Hurtigt svar og effektiv proces. Stor anbefaling.
hurtig ekspedition
Jeg ansøgte om lån
Jeg ansøgte om lån, og fik meget hurtigt positiv tilbagemelding. Det hele kørte bare som det skulle. Anbefaling herfra!
Hurtigt og god service.
SÅ besværligt!!
SÅ besværligt!!! Kommer ikke til at låne noget her. Det er simpelthen for besværligt.
Dårlig service og ikke særlig serviceminded personale, når man ringer til dem.
Tak for hjælpen
Tak for hjælpen. Ikke så meget pjat, hurtigt rentefrit lån..... Bedre bliver det ikke