Aiia Anmeldelser 7

2,3

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Utryg betalings integration

Ved betaling af en elektronisk faktura, ver der tilknyttet link "Betal med Nem Bankoverførsel" til "dinero dk" (.../api/347867/voucherintegrations/AiiaInboundPayments/pay/...).

Herfra bringes man videre til Aiio (auth.nordicapigateway.com ), og fortsætter så til ens egen Netbank (tilsyneladende). Men efter bekræftelser, og NemID godkendelser fejler det alligevel til sidst.
Så nu står man usikker på om de mon trækker pengene senere eller hvad.
Virker utrygt.

17. april 2024

Hej Anders

Jeg er rigtig ked af at læse, at du oplever udfordringer med din betaling - det er naturligvis ikke optimalt.

Jeg vil utrolig gerne undersøge din udfordring nærmere, hvorfor jeg håber at du vil sende mig en e-mail på support@aiia.eu med din henvendelse.

Jeg ser frem til din e-mail og ønsker dig en rigtig god weekend.

Onur K.
Mastercard Open Banking

Stay away...

Jeg ønskede at benytte Aiia ifm. bankafstemning ml. Dinero / Lunar. Her skriver Dinero, at det handler om kundernes tryghed, en når man skal give adgang bliver man pludselig ikke blot bedt om at godkende en read adgang, men også at Aiia for adgang til at håndtere betalinger. Noget som jeg på ingen måde har bedt om - det handler om bankafstemning...

Jeg kontakter så deres support og får en eller anden random person (Sangeetha), som ikke fatter en hak af, hvad jeg spørger om...

Kan på INGEN måde anbefale at benytte deres services.

16. april 2024

Hej Thomas

Tusind tak for din anmeldelse, trods den ærgerlige baggrund.

Aiia opererer på vores egen banklicens fra Finanstilsynet og er underlagt EU-lovgivningen PSD2, som er et betalingsdirektiv.

Det betyder, at Aiia kan hente bankkonti og transaktionsdata fra banker, som har en PSD2 API, hvor de udstiller kontooplysningerne til tredjepartsudbydere, såsom Aiia, hvis ejeren af kontoen giver samtykke med MitID.

Det er ikke muligt for den enkelte bruger at ændre hvordan adgange fungerer i Aiia, men hvis du som bruger ikke har givet samtykke til betalinger, vil Aiia aldrig kunne initiere en betaling på dine vegne. Aiia har derfor ikke adgang til dine bankdata og kan heller ikke foretage betalinger på dine vegne uden din godkendelse med MitID.

Vi har ligeledes sørget for at vende retur til dig på e-mail, hvorfor du er velkommen til at række ud til os, hvis du har yderligere spørgsmål.

Jeg ser frem til at modtage dit svar og ønsker dig, trods alt, en rigtig god dag.

Onur K.
Mastercard Open Banking

Ringe system

Ringe system - der er ingen mulighed for at få en status på, hvorfor en integration fejler. Skal have læst bankposteringer ind, men får bare besked om, at der er en fejl. Ingen årsagsforklaring eller en update på hjemmeside, der forklarer status på services.
Det er skidt.

24. marts 2022

Kan ikke komme i kontakt med dem!

Kan ikke komme i kontakt med dem!
Skulle have integreret min bank med mit regnskabsprogram (e-conomic). Economic mener det er et problem med integrationen fra AIIA, men der er ingen kontakt oplysninger på Aiia hjemmeside... Så hverken Aiia eller Economic can hjælpe.... og det er til trods for at det er en ydelse man betaler for!!!

1. oktober 2021

Hej David

Jeg er ked af at høre du har haft problemer med at komme i kontakt med vores support.
Skulle du få behovet igen en anden gang, er du altid velkommen til at fange os på support@aiia.eu.

Hav en god dag.

Claus
Aiia Support

Vis anmeldelser på alle sprog. (7 anmeldelser)