Du har ikke en chance for at gennemskue hvad du siger ja til. Efter en gratis prøveperiode, ville jeg opsige og blev fristet af to mndr for 180kr. Læste alle betingelser grundigt - troede jeg. Nu efte... Se mere
Hold jer væk fra de her bedragere. Det handler kun om penge og ikke kunderne. Har du købt abonnement, så er det komplet umuligt at komme ud af med skindet på næsen.... Snyd og humbug. Jeg forstår ikke... Se mere
Et click og så betaler du tiltrods for meldt fra. Tilfældig ser jeg jeg betaler for en ydelse jeg ikke bruger. Adobe gør ikke opmærksom på at jeg er meldt til. Vanskeligt at slippe væk. Så hold fingre... Se mere
Forretningsmodellen er at fastholde en i et abonnement, ved at tilbyde programmer gratis i en periode, og efter følgende straffer de dig, hvis du forsøger at opsige. De fjerner din adgang, opkræver et... Se mere
Adobe software and services revolutionize how the world engages with ideas and information anytime, anywhere, and through any medium. Learn more.
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Læs det med småt
Produktet er godt, men dyrt. Ønsker du så at opsige det, koster det knapt 600,-, og det er svært at stoppe. Så læs det med småt, før du accepterer alt.
Forfærdelig kundeservice,
Forfærdelig kundeservice,
Jeg spurgte om en bekræftigelse af at mit abonnement ville blive afsluttet fra slutningen af måneden. Det fik jeg ikke, og mit abonnement blev afsluttet helt uventet i midten af måneden, på trods af at jeg har betalt for denne måned.
Når man nu ikke kan give 0 stjerner.
Update: Efter at have været i kontakt med Adobes kundeservice, er det lykkedes mig at få annulleret mit abonnement uden at skule betale cancellation fee.
Det kræver at man kommer til at tale med et menneske og ikke deres chatbot, samt insisterer og siger nej til alle de rabatter de tilbyder undervejs.
Når man nu ikke kan give 0 stjerner.
Deres forretningsmodel er baseret på total bondefangeri!
Hvis du opretter et prøve-abonnement, vil du blive spurgt om du vil forlænge gratis i 3 måneder, når du opsiger det. Det er fuldstændig usynligt, at du samtidig binder dig til et årsabonnement. Hvis du prøver at opsige det, bliver du opkrævet et cancelation fee på 1000 kr.
Super dårlig oplevelse
Super dårlig oplevelse, hold jer væk fra det!
Fik intet oplyst om, at man er bundet et helt år!!!
Opsigelse er umuligt
Photoshop er et fint værktøj, men da jeg ikke længere skal bruge det, ønsker jeg at opsige min aftale, hvilket viser sig at være mere eller mindre umuligt.
Hvis ikke du er 100% sikker på, du skal bruge Photoshop i årevis fremover, så lad være med at købe det, for du kommer aldrig ud af aftalen igen.
Opsigelsesgebyr / fastholdelsesbebyr
Jeg har været rigtig godt tilfreds med adobes foto pakke. Nu har jeg så ikke brugt den mere end en gabg om året det sidste par år og fik endelig taget mig sammen til at opsige det, hvilket de jo lever fedt af.... Men det er jo mig der er dum.... Til gengæld opkræver i et opsigelsesgebyr på 263,- ish kroner for lige at holde lidt længere på folk, hvilket jeg synes er usmageligt. Jeg kan kun anbefale folk der tager billeder at vælge et standalone program for i er for dyre i det lange løb og man skal lave en *coyote ugly* for at komme ud af det igen.
Adobe 1 - 0 Brugere
Hvor er det bare skønno, at Adobe lytter deres kunders feedback. ...for så i stedet for at udbedre de mange fejl, sætte prisen op. Mega godt! Sarkastiske klap til Adobe 👏
SÅ skuffet over Adobe
Jeg er SÅ utrolig skuffet
Fik oprettet adgang til Photoshop på min mands mail og det har været svært at få den adgang lukket (som jeg ikke bruger) nu kom jeg igennem, men skal betale 1000 kr for at annullere før tid ( men da jeg betaler pr måned hvornår er det så IKKE før tid?) møghunde SÅ dårlig service!!!!!
Advarsel!!
Advarsel!!
Jeg har forsøgt at melde mig ud igen, efter at jeg har betalt et ekstra års. abonnement, uden at jeg på noget tidspunkt har brugt deres tilbud.
Der er ingen kontakt muligheder til dem.
Når jeg forsøger at melde mig ud, beder de om nye kortoplysninger. Og så hænger man på et nyt abonnement igen.
...Adobe er blevet så ringe efter de…
...Adobe er blevet så ringe efter de seneste 2 opdateringer... så ærgerligt lige at have betalt abonnement, og så finde ud af at produktet slet ikke kan levere bare hvad der var i gamle versioner...
Bondefangeri.. hold dig langt væk!
Har egentlig altid været glad for adobes programmer. Men som alle andre skriver er det bondefangeri på klammeste vis.
De tilbyder en gratis prøveperiode på 7 dage, hvor du herefter fortsætter med et månedsabonnement. Var naturligvis klar over jeg ville fortsætte i et betalende abonnement, men da jeg efter måneds tid ønsker at opsige det, opdager jeg de har bundet en for et år. du betaler blot månedligt. Så kan du vælge at betale et voldsomt gebyr for "tidlig opsigelse".
Når du tegner abonnementet fremgår det ikke at du er bundet i et år. Du har heller ikke mulighed for at kontakte dem hverken telefonisk eller via. mail. Det er simpelthen så lusket, som det overhovedet kan være.
Bliver sidste gang jeg benytter mig af nogen af Adobes programmer.
Super gode produkter - og service
Jeg har brugt Adobe i mange år nu. Deres apps er super gode og ingen andre kan konkurrere med kvaliteteten på nuværende tidspunkt.
Det er super træls med deres skjulte "binding for 1 år", men de er også til at snakke med. Jeg skrev blot til dem, at jeg ikke syntes det var fair, at skulle betale 600kr i "fee" for at opsige for "tidligt". Og fik refunderet pengene, fordi jeg jo har været en super loyal kunde. Så giv dem en chance og føler du det er urimeligt, så snak med dem.
Hold jer fra “Adobe creative Cloud all…
Hold jer fra “Adobe creative Cloud all apps”. Se hvorfor herunder.
Man bliver samtidig tilmeldt et 12 måneders abonnement på Adobe Stock til 275 kr. pr. Måned, og man bliver opkrævet for minimum 6 måneders betaling hvis/når man forsøger at opsige.
Dette selvom man ikke selv har bedt om abonnementet på Adobe Stock, og selvom man har opsagt det program man reelt bad om - indenfor prøveperioden på 7 dage.
Rent SCAM!
Adobe burde skamme sig, men de er tydeligvis iskolde.
Jeg vil personligt forsøge at undgå alt som Adobe er involveret i fremover.
Har altid været glad for Photoshop samt…
Har altid været glad for Photoshop samt Lightroom for 92 kr pr md.
måske skulle folk gennemlæse hvad de abonner på, har haft abonnement i over 10 år uden problemer.
Adobe snyder deres kunder
Adobe snyder deres kunder. Jeg tilmeldte mig 8 dages gratis prøve abonnement, men nu har adobe via Pay Pal hævet 186,25 kr. på min bankkonto. Jeg har aldrig brugt Adobe, for jeg kunne ikke finde ud af det - og jeg kommer aldrig til det.
Hold jer langt væk fra Adobe - man kan ikke maile til dem eller komme i komme i kontakt med dem.
DE TJENER KASSEN!
DE TJENER KASSEN!
Gældende for ALLE produkter hos ADOBE, er en bindingsaftale på minimum 1 år ad gangen.
Mine Adobe betalingsoplysinger skulle opdateres, efter skift af kreditkort.
Her bliver jeg "snydt" til at købe ENDNU et abonnement for yderligere 2220 kr./årligt, da opdateringen i betalingsoplysingerne ellers IKKE kunne gennemføres.
Jeg betalte i forvejen 1140 kr./årligt for en PS plan, som jeg forsøgte at vende tilbage til ved at, opdatere mine betalingsoplysinger.
Først flere måneder senere opdager jeg tilfældvis, at Adobe opkræver for to abonnementer i min netbank.
Jeg forsøgte derefter, at opsige det uønskede abonm. til 2220 kr./årligt, som jeg ikke havde anvendt.
Der bliver jeg præsenteret for et opsigelsesgebyr på ikke mindre end 1110 kr.
Opsigelse efter 14 dage, opkræves et engangsbeløb svarende til 50 % af resterende kontraktforpligtelser.
Alt i alt, forsvandt over 3300 kr. på et program, som jeg ikke længere har.
Jeg kan på ingen måder anbefale, at man spilder hverken tid eller økonomi på det.
Det er simpelthen ikke det værd.
I stedet anbefaler jeg, at man køber licensnøgler til programmerne.
Det er langt billigere, og produktet/programmet er ens egne, for evigt.
GOD (LANG) KUNDESERVICE
Ringede til kundeservice nummeret herinde fra, da Adobe havde trukket forkerte beløber og oveni opkrævede 1.000 DKK for at afmelde mit nuv. abonnement
Blev betjent af Ishanye og trods at det tog lidt over 1 time i alt (fik samme smøre med 3 måneder gratis mv. i starten), har jeg fået opsigelse af abonnement u. betaling og refundering for november, december og januar (var blevet trukket for meget), samt fuld tilbagebetaling af et forkert beløb i december, de også havde trukket og halvt tilbagebetalt i sin tid
Vil IKKE anbefale at abonnere på Adobe produkter, men Ishanye var faktisk mega hjælpsom og sød – det tog dog bare lige en time, men fik det jeg ville
Ingen kundeservice
Ingen kundeservice? Ingen hjælp at finde til tekniske problemer.
Gid man kunne give 0 stjerner
Gid man kunne give 0 stjerner. Det er ren bondefangeri. De gør det umuligt at opsige sit abonnement, uden et gebyr, selvom man venter til abonnementperioden er ovre. Det kan da ikke være lovligt?!
SCAM
Ville gerne betale for et abonnement til adobe pakken med de forskellige programmer, men er åbenbart blevet bundet til et abonnement til adobe stock også, dette abonnement kan jeg kun annulere gratis efter 1 år! Hvis ikke skal jeg betale en "cancelation fee" på 990kr!!! Kæmpe bandit firma