Du har ikke en chance for at gennemskue hvad du siger ja til. Efter en gratis prøveperiode, ville jeg opsige og blev fristet af to mndr for 180kr. Læste alle betingelser grundigt - troede jeg. Nu efte... Se mere
Hold jer væk fra de her bedragere. Det handler kun om penge og ikke kunderne. Har du købt abonnement, så er det komplet umuligt at komme ud af med skindet på næsen.... Snyd og humbug. Jeg forstår ikke... Se mere
Et click og så betaler du tiltrods for meldt fra. Tilfældig ser jeg jeg betaler for en ydelse jeg ikke bruger. Adobe gør ikke opmærksom på at jeg er meldt til. Vanskeligt at slippe væk. Så hold fingre... Se mere
Forretningsmodellen er at fastholde en i et abonnement, ved at tilbyde programmer gratis i en periode, og efter følgende straffer de dig, hvis du forsøger at opsige. De fjerner din adgang, opkræver et... Se mere
Adobe software and services revolutionize how the world engages with ideas and information anytime, anywhere, and through any medium. Learn more.
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Totalt bondefangeri
Totalt bondefangeri!
Du betaler for en service som reelt ikke eksisterer.
Hold dig væk fra 2 måneders…
Hold dig væk fra 2 måneders prøveperiode. Derefter er du bundet i 12 måneder til at betale.
Det er meget lusket ja, MEN
Det er meget lusket ja, men når du vælger dit abonnement står der faktisk at det er for et år, og de tager gebyr hvis du opsiger før. Medmindre du vælger planen til 300 kr månedligt, så kan du opsige når du vil uden gebyr. Man kan google sig frem på engelsk til at de vil opkræve 50% af den betaling man mangler i sit årsabonnement, hvis man opsiger før tid i de andre to abonnementer. Vil du ud af dit abonnement så google "how to cancel adobe subscription" og følg vejledningen via adobe help center, manage account - kunne sagtens lade sig gøre for mig, pærelet faktisk.
Jeg stoppede min free trial til premier pro efter en time. For man må ikke importere filer via sin "pathfinder," så da jeg ville vælge en fil, ville den downloade hele mappen til sit eget totalt ligegyldige, maks forvirrende, aldeles tåbelige lager, og det magtede den så ikke; blev på evig loading. Så jeg kunne ikke engang importere en videofil ned og komme i gang! Vil du importere noget fra en mappe med flere mapper i, mikser de mapperne med filerne i hovedmappen, så det hele er jumbled og efter forbogstaver i stedet for at mapperne ligger overskueligt øverst som via stifinder. Det er desuden skod at man skal bruge "kave" shortcuts til ripple delete i stedet for musen/højreklik, og ikke umiddelbart til at finde en slow eller reverse funktion. Er chokeret over hvor trash det her program er, det er som sagt 0% funktionsdygtigt efter min erfaring.
Hvorfor betale månedsvis med opsigelsesperiode?
Hvad er formålet med at betale månedsvis, når man skal opsige med løbende måned + betale for 2 måneders opsigelse.
Bondefangeri, det er ikke mange andre steder man gør det, ellers ville det give mere mening at betale kvartalsvis.
Der findes gode alternativer derude som man kan betale KUN månedsvis for eller engangsbeløb. Vælger aldrig Adobe mere...
Ulovlig brug af dine kort- og kontooplysninger
Jeg havde brugt deres services i maj-juni til et projekt. Jeg brugte deres gratis prøveperiode og købte en ENKELT måneds abonnement med i.
Jeg opsiger dette abonnement i juni, men på min bankkonto kan jeg se, at de alligevel har trukket penge fra for juli. Da jeg går ind på min adobe-konto kan jeg se, at de har gemt mine kortoplysninger og beholdt mit abonnement - og da jeg forsøger at opsige det igen, nægter de at lade mig opsige det, da jeg nu har bundet mig for 1 helt år - og hvis jeg opsiger det, skal jeg betale 2500 kr. for at komme ud af abonnementet.
Det er derudover IKKE muligt at komme i kontakt med kundeservice. Alternativet blev at få spærret mine kort. Det er ikke en OK måde at drive forretning på, og jeg overvejer stærkt om jeg skal melde dem til forbrugeromdbudsmanden!
"Opsigelse
Virksomheder har mulighed for at binde forbrugere i maksimalt seks måneder, og det skal være lige så nemt at opsige en aftale som at indgå den."
Hold dig væk fra Adobe
Har brugt Adobe i 6. måneder, er træt af blive bombarderet med med alle mulige tilkøb og gratis prøveperioder som du skal være kvik at afmelde i tide ellers hænger du dem i 12. måneder.
Hvorfor har så mange myndigheder
Hvorfor har så mange myndigheder, banker osv. tilladt at lade Adobe trænge ind i deres system. Adobe fylder næsten 2 GB, det er langsomt og der er så mange muligheder for alt muligt spændende, men det har jeg bare ikke brug for! Giv mig please et enkelt system, så jeg kan læse de beskeder jeg får!!! Og så spammer de mig konstant med alle mulige tilbud op opgradering. For at sige det simpelt - jeg har brug for en cykel for at komme fra A til B - og ikke en rumfærge. :-(
Snyd og humbuk
Jeg afmeldte min prøve periode efter jeg havde brugt det samme dag. Finder så ud af at man skal afmelde 2 abonnementer, hvilket stod med så lille skrift at man nærmest ikke kunne se det da jeg valgte prøveperioden. Ringede til kundeservice som var meget ringe og ikke forstod engelsk. En inder der ikke fattede noget. Lav aldrig abonnement her.
Snyder dig til lange bindingsperioder…
Snyder dig til lange bindingsperioder og har elendig kundeservice.
Super dårlig program og support. Ta’ og kig på Apples support.
Brugt oceaner af tid på deres support og blev ved med at blive viderestillet. 3 gange :-(
Jeg er så jeg koger inden i.
Jeg fik programmet fordi jeg skulle ændre en pdf - men deres system er så laaaaangsom og jeg har måtte lave mange igen da programmet hele tiden crashede
Jeg bad om en refund og cancellering men så sluttede de bare chatten.
Du deler alt med adobe
Betalt service som man ikke kan bruge uden at give tilladelse til at de må bruge dine filer, billeder og videoer til hvad de har lyst til.
Svært at afmelde og kæmpe gebyr!
Svært at afmelde og bliver krævet et stort gebyr. Du prøver prøveperioden og lige pludselig er du bundet i år, hvor du kun kan komme ud af aftalen, hvis du betaler et kæmpe gebyr. Support er umulig at komme i kontakt med, og deres chatbot er slet ingen hjælp. Bedste råd er aldrig at købe abonnement her fra.......
Værste service nogensinde.
Programmerne fejler sgu skam ikke noget, men dét gør servicen!
I anledning af min første USF, skulle vi lave en lille plakat. Som tidligere grafik-elev, brugte jeg naturligvis Adobe-programmerne. Men hele faktureringen var helt rodet.
Jeg skulle få godkendt en gratis periode med Creative Cloud, fordi jeg skulle bruge InDesign. Adobe sagde til mig, at ligeså snart, at min periode var udløbet, så ville de automatisk deaktivere mit abonnement. Så langt så godt. Det eneste problem var, at de ikke kunne godkende min faktura oplysninger. Det gik fra, at jeg åbenbart skrev mine oplysninger forkert, eller der var vanskeligheder med mit kort.
Mit kort fejlede ikke noget, og jeg tjekkede hundredevis af gange, om jeg fik skrevet det rigtige ned. Det gjorde jeg bestemt. Det var systemet, der ikke kunne et simpelt kortnummer.
Jeg fik heldigvis brugt mit InDesign, på trods af de tekniske problemer. Efter jeg var færdig med at bruge det, gik jeg ind, og afmeldte mit abonnement. Adobe blev ved med at kontakte mig på mail for at fortælle mig, at der stadig er koks med oplysningerne. Jeg tog det ikke til mig, fordi jeg allerede havde fået afmeldt det hele, og man kan jo ikke trække penge fra en konto, hvis man ikke har de rigtige oplysninger.
Så fik jeg et chok en dag, da Adobe trak flere hundrede kroner fra min konto. Det viser sig, at de havde transformeret min periode til et helt års abonnement, som jeg slet ikke havde givet samtykke til. Jeg gik så ind og afmeldte fuldt ud. Men, det var dog ikke det sidste.
Tilsyneladende, er der en politik, der siger, at hvis man afmelder sit abonnement fra den første måned, vil man blive trukket et samlet gebyr på over 3000 kr. Og den eneste service, jeg kunne få ud af det, var en bot, der ikke kendte noget til mit problem.
Hvis nogen har tænkt sig at bruge Adobe, træd meget varsomt. Ude af det blå, forlanger de betaling for noget, du slet ikke havde givet samtykke til, og der er ingen muligheder for at få pengene tilbage igen.
Som jeg sagde i starten, så fejler programmerne slet ikke noget. De virker formidabelt, men det samme kan jeg ikke sige om den iskolde behandling fra deres kundeservice. Jeg håber stadig, at jeg kan få lov at se mine 3000 kr. på min konto igen. Men sådan som det står til lige nu, så er det kun et lavt håb.
Det er bare en elendig oplevelse at…
Det er bare en elendig oplevelse at bruge Adobe. Deres UI er unødvendigt komplekst og så er det bare ekstremt overpriced. Jeg bruger deres produkter et par gange om året lidt sporadisk til forskellige opgaver, og det koster mig en bondegård hver gang. Det er samtidig svært at komme ud af abonnementer. En rigtig dårlig oplevelse.
Umulig opsigelse
Fuldstændig uacceptabel opsigelsespolitik. Det er det rene bondefangeri og ligner de kriminelles arbejdsmetoder
Tilbyder et gratis "medlemsskab" i tre…
Tilbyder et gratis "medlemsskab" i tre måneder uden explicit at skrive, at der er et stort opsigelsesgebyr, hvis man opsiger inden de tre måneder. Utroligt!
De reklamerer med en prøveperiode og så…
De reklamerer med en prøveperiode og så kan man ikke opsige i prøveperioden, hvorefter man betaler en måneds abonnement, forsøger igen at opsige uden held. Det er bondefangeri og jeg overvejede IKKE at Adobe kunne være sådan.Der er ingen muligheder for at kontakte dem (søgte)
Skulle have læst på Trustpilot inden jeg indgik aftale om prøveperiode!! :( ville ønske at der var mulighed for at tale med og optage dansk kunde service. Øv.....
Nul stjerner
Nul stjerner. Fuldstændigt umuligt at opsige igen . Har prøvet at opsige min Creative Cloud All App plan- det kan kun gøres via deres support, som gør alt hvad de kan for at obstruere ens opsigelse. Man blir sendt rundt og bruger SÅ meget tid ! Så er opsigelsen alligevel ikke registreret ...og så forfra igen. Imens hæves ens penge. Det føles som bondefangeri at det er så svært at opsige! Ikke OK !
Fornyer abon. uden ens accept
Dette er ikke om Adobes programmer, men mere den manglende service man får ved opsigelse.
Jeg har troligt prøvet at opsige abonnementet, da jeg ikke skal bruge det mere efter 12 måneder. Får dog ikke lov til det uden at betale for at komme ud af aftalen på 1100,-. Alligevel står der på deres hjemmeside, at man kan gøre dette.
Der er ikke nogen steder at ringe til. I et obskurt sted på hjemmesiden kan man først snakke med en chatbot, hvor man kan blive viderestillet til en rigtig support på chat.
Supporten vil i første omgang ikke hjælpe mig, da abon. er blevet fornyet for endnu 12 måneder(ikke en fortsættelse). Dvs. man atter er bundet i 12 måneder uden mulighed for opsigelse uden at betale 1100,-. Dette er sket uden min accept.
De tilbyder mig istedet 3 måneders kompensation, men det hjælper mig ikke med opsigelsen.
Jeg må tjekke alle mine mails igennem og forbederede mig på endnu en kamp på support chat. Efter 1½ times chat og jeg ligefrem til slut måtte true med juridiske foranstaltninger og jeg ville spærre mine kort inden jeg ville give dem flere penge, så accepterede de endelig at lukke for mit abon.
Jeg har virkelig ikke oplevet noget lignende og forvendede det ikke af et stort selskab som Adobe
De laver prøveperiode og så kan man…
De laver prøveperiode og så kan man ikke opsige i prøveperioden, hvorefter man betaler en måneds abonnement samt 800 kr. for at forlade programmet! Der er ingen muligheder for at kontakte dem (søgte)
Skulle have læst på Trustpilot inden jeg indgik aftale om prøveperiode!! :( Burde anmeldes, med gider ikke bruge tiden på disse rutinesvindlere!