Du har ikke en chance for at gennemskue hvad du siger ja til. Efter en gratis prøveperiode, ville jeg opsige og blev fristet af to mndr for 180kr. Læste alle betingelser grundigt - troede jeg. Nu efte... Se mere
Hold jer væk fra de her bedragere. Det handler kun om penge og ikke kunderne. Har du købt abonnement, så er det komplet umuligt at komme ud af med skindet på næsen.... Snyd og humbug. Jeg forstår ikke... Se mere
Et click og så betaler du tiltrods for meldt fra. Tilfældig ser jeg jeg betaler for en ydelse jeg ikke bruger. Adobe gør ikke opmærksom på at jeg er meldt til. Vanskeligt at slippe væk. Så hold fingre... Se mere
Forretningsmodellen er at fastholde en i et abonnement, ved at tilbyde programmer gratis i en periode, og efter følgende straffer de dig, hvis du forsøger at opsige. De fjerner din adgang, opkræver et... Se mere
Adobe software and services revolutionize how the world engages with ideas and information anytime, anywhere, and through any medium. Learn more.
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Det er en gang bondefangeri
Det er en gang bondefangeri, ekstrem vildledende markedsføring. Hvis man opsiger sit abonnement efter 14 dages prøveperiode, så skal man betale bøde på 50 % af det resterende af det årlige abonnement.
Aldrig mere Adobe
PAS PÅ
PAS PÅ! Desværre var jeg ikke opmærksom på at man binder sig i en periode hos dem. Det har betydet at jeg skulle betale over 800 kr for at komme ud af det abonnement der kørte, på i forvejen 186 kr om måneden.
Burde anmeldes for tyveri!
Oprettede en gratis prøveperiode. indså efter første dag, at programmet ikke kunne det jeg troede.
Nu får jeg en "data-fejl" hver gang jeg prøver at opsige mit abonnement og er totalt bundet.
Venlig og effektiv kunderservice
Jeg har kun fået god service og hjælp.
Jeg hentede Adobe og måtte så tilmelde mig et gratis prøve periode på 7 dage som kumme opsiges når som helt og uden ekstra omkostninger. Da jeg skulle opsige det igen, kunne jeg ikke få lov og blev lidt nervøs, da den blev ved at sige jeg ingen “plan” havde. Men tænkte jeg måske havde oprettet det forkert og så slet ikke havde fået en gratis prøveperiode. Efter 7 dage trak de alligevel beløbet. Jeg henvendte mig via deres chat funktion. Det viste sig jeg havde fået tastet forkert i min Email og derfor ikke kunne opsige den gratis prøveperiode. Den klaret de for mig vis chatten og 2 dage efter var beløbet overført på min konto.
Super venlig og effektiv kundeservice
Hold dig langt væk fra Adobe!
Jeg har benyttet Adobe de sidste 20 år og inden for de sidste tre år er kvaliteten af programmer styrtdykket. Du får simpelthen ringere programmer i dag, en før i tiden. Jeg oplever konstant Adobe programmer fryser, lukker og går ned, men mange timers arbejde spildt. Det er dybt frustrerende. Adobe autosavefunktion er 100% ustabil og utroværdig. Værst er, at når man har problemer ned adobe, så har du bygget en labyrint op for at forhindre kunderne i at komme i kontakt med Adobe. Du bar bygget, det de kalder et Community op, hvor du kun må tale om de emner og sager Adobe har defineret på forhånd. Kort sagt, der er ingen hjælp at få, Adobe gør et stort stykke arbejde for at undgå deres kunder. Hold jer fra denne virksomhed. Adobe er dertil yderst sympatisk og besidder en begrænset grådighed, når det handler om at give adgang til deres produkter. Man kan eksempelvis ikke benytte dine købte point på alle services, der skal købes særskilte abonnementer for at få point til andre Adobe produkter. Der findes et hav er virksomheder der leverer langt bedre service og tjenester
Uacceptabelt at blokere for adgang til…
Uacceptabelt at blokere for adgang til et lovligt købt program
Vi har i mange år brugt Adobe Photoshop CS6, som – selv om det ikke har de nyeste funktioner – fungerer glimrende til vores behov. Programmet er købt lovligt, før Adobe indførte deres abonnementsmodel, og vi har været rigtig glade for det.
I forbindelse med overflytning til en ny PC med Windows 11 Pro ønskede vi blot at deaktivere programmet på den gamle computer og aktivere det på den nye. Men under aktiveringen opstod en fejl, og da vi kontaktede Adobes support, fik vi at vide, at programmet ikke længere kan aktiveres, fordi det er udgået og ikke længere understøttes.
Det blev på intet tidspunkt ved købet oplyst, at programmet ville få en “udløbsdato” – og det er ikke acceptabelt, at vi som kunder ikke længere kan bruge noget, vi har betalt for.
Vi forstår, at software ikke kan opdateres og supporteres for evigt – men at blokkere for aktivering og dermed gøre et lovligt købt program ubrugeligt, er både teknisk og moralsk forkert.
Gratis hvis du betaler 186 kr
Gratis hvis du betaler 186 kr. om måneden...
Informeres først efter en længere indskrivningsproces
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice…vender tilbage til min ældgamle købe version af Photoshop og får en ny erhvervskonto, så de ikke kan trække penge fra mig.
Bondefangeri.
Bondefangeri.
Opsigelsesgebyret er bondefangeri.
Hold jer væk og find andre alternativer.
Dyrt og svært at opsige
Det er enormt dyrt at opsige og komme ud af igen. Jeg anbefaler et engangsbeløb hos woftwarefirmaet Affinity istedet for.
Fanget i Adobes abonnements “Scam”
Blev fanget i Adobes abonnements “Scam”.
Tegn IKKE abonnement på Adobes produkter - Læs evt. artiklen på DR.
Det er umuligt at kontakte Adobe pr
Det er umuligt at kontakte Adobe pr. mail. De svindler med faktureringerne og man kan ikke opsige et gratis abonnement, der blot forlænges til betalinger
Fremragende software
Fremragende software - intet ved siden af. Har netop opsagt det, fordi jeg lukkede min virksomhed.
Der var et beskedent gebyr for opsigelse uden for kontraktmæssig binding. Det var jeg bevidst om.
Elements - Bondefangeri
Købte Elements for 700 kr. Viser sig i stor grad blot at være en PORTAL for at skulle købe andre ADOBE produkter og dette til betydelig højere priser. ALDRIG mere Adobe. Smager af Bondefangeri! Trist da jeg tidligere har haft glæde af andre - ældre Adobe produkter.
Slut med Abobe
Skulle bruge Abobe Acobat, men opdagede også denne fælde, ændrede alle oplysninger i min adobe konto til "fake" oplysninger, havde heldigvis brugt et digitalt kredit kort, så det var bare at slettet det ... bruger aldrig abdobe produkter igen... heldigvis er der tusindvis af konkurrende produkter.
De bondefanger abonnenter
De bondefanger abonnenter. De er på kant med loven.
Læs artikel på dr.dk: Virksomhed bag Photoshop 'bondefanger' kunder: Kan koste 2.888 kroner at komme ud af abonnement.
Underbygger til fulde egne oplevelser.
Godt indtil du vil opsige
Produkterne er gode, men deres bondefangeri med kæmpe “gebyrer” for at opsige abbonnement er simpelt hen svineri og uværdigt for sådan et firma. Der er nok en retsag på vej fra EU.
Efter at have læst artiklen på dr.dk
Efter at have læst artiklen på dr.dk i dag den 22/2 2025 må man tage sig til hovedet over Adobes prissætning på abonnementer og gebyr for opsigelse. Man kan kun sige - hold dig langt væk!