Volkswagen København - en del af Semler Mobility Anmeldelser 369

3,7

Har 2 gang været forbi VW i Valby for at få skiftet vinter til sommerdæk - begge gange med en SMS dagen før - kommer derned og der er ingen dæk - de kan ikke fortælle mig hvornår dækkene ankommer og h... Se mere

Jeg har i årenes løb købt adskillige nye biler, og hver gang undret mig over det manglende engagement fra sælgernes side. Denne gang har været en undtagelse, hvor jeg ved køb af min nye T-ROC blev... Se mere

Super professionel behandling og service. Det har været en fornøjelse at købe ny bil hos Anders Birk, Volkswagen København. Vi er gennem hele processen blevet behandlet med imødekommenhed og har ny... Se mere

Rigtig god oplevelse og super god service både ved køb og afhentning af Anders. Hvis bilforhandlere normalt ligger i bunden i forhold til stjerner, så trækker Volkswagen København godt op på et blak... Se mere

1. Bilforhandler

Hos Volkswagen København er det den gode oplevelse, der er i fokus. Vi ønsker at skabe det lille ekstra, du ikke forventer og som betyder, at du som kunde bliver YDERST tilfreds. Vores medarbejdere gør hver dag deres bedste for at skabe de bedste rammer for dig og dine behov. Du bliver mødt med et smil, humor, personlig kontakt. Vores personale uddannes løbende så vi lever op til de højeste krav i branchen. HUSK at alle er velkomne hos os :)

3,7

Middel

Supergod service

Supergod service og professionel rådgivning ved køb af ny bil af Anders Birk.
Gennem både beslutning af bil, bestilling og indtil levering har jeg fået den bedste rådgivning og modtaget al den information, som jeg har haft brug for - det tog et halvt år fra bestilling til levering, men jeg blev holdt opdateret hele tiden.
På udleveringsdagen stod bilen flot og klar til at køre afsted - jeg fik en god gennemgang af bilen og fik svar på alle mine spørgsmål.
Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til VW KBH.

1. september 2023

Hej Kia

Tusind tak for din flotte anmeldelse - den varmer!

Vi er utrolig glade for at høre om din oplevelse, og at den har været god fra start til slut! Det er ligeledes fantastisk at høre, at Anders leverede en førsteklasses betjening og kunne hjælpe med alle de spørgsmål du måtte have! Vi skynder os at give rosen og skulderklappet videre til Anders.

Endnu en gang tusind tak for din anmeldelse, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Rigtig god dag!

Emma
Volkswagen København

Super professionel behandling og…

Super professionel behandling og service jeg gik gennem hele processen blevet behandlet med imødekommenhed jeg håber at møde navroz igen.
Hun er så sød og imødekommende , og den bedste service . Jeg anbefaler stærkt . Du kommer ud med tryghed bagved ratten på billen.

Rart med en opringning om hvilke fejl/mangler der er fundet og hvad der i givet fald skal gøres ved det.

Jeg føler mig godt behandlet og er helt tryg ved værkstedet. Tillid er vigtigt i forhold om jeg kommer igen og om jeg vil anbefale volkswagen i kbh med navn navros💐

Tak for lånebil. De varme hilserne Mariam.

19. september 2023

Hej Mariam

Wauw tusind tak for din utrolig flotte anmeldelse og søde ord!

Vi er rigtig glade for at høre at du har haft en god service fra start til slut i forbindelse med dit besøg hos os.

Og det glæder os ligeledes at høre at Navruz leverede en førsteklasses betjening. Vi stræber altid efter at yde den allerbedste service overfor alle vores kunder, så det er en stor fornøjelse at høre, at det også lykkedes her!

Vi skynder os naturligvis at give den flotte ros og skulderklappet videre til Navruz!

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Rigtig god dag.

Emma
Volkswagen København

Den utrolig serviceminded "sælger"…

Den utrolig serviceminded "sælger" Sophie gjorde hele oplevelsen utrolig god! 😃altid godt når man kan mærke at den anden brænder for det de laver....

15. juli 2023

Hej Masaud,

Mange tak for din anmeldelse!

Det er dejligt at se, at du har haft en super oplevelse hos os sammen med Sophie!

Volkswagen København

Leaser el-bil hosVolkswagen og er…

Leaser el-bil hosVolkswagen og er punkteret. Autohjælp foretager midlertidig rep og oplyser at dækket sagtens kan repareres/lappes fremfor nyt dæk. Ringer og bookede tid til lapning efter at have oplyst reg nr hos Volkswagen Kbh. Får oplyst at rep er korrekt hvis hullet sidder tilpas langt fra kant af dæk og at lapning tager ca 1 time. Kører til værkstedet og efter 1,5 times ventetid får jeg oplyst at dækket ikke kan repareres da det er et seal-dæk der benyttes på el-biler. Har nu brugt 2 timer af min arbejdsdag hos Volkswagen for at skulle vende tilbage på mandag og betale for et nyt dæk og bruge tid på at vente på udskiftning IGEN!! De kunne have oplyst om seal-dæk allerede i telefonen eller som minimum efter 5 min på liften.

3. august 2023

Hej Sara,

Vi er kede af, at du er nødt til at bruge yderligere tid på at komme ind og få skiftet dit dæk.

Vi håber, at du igen er godt kørende og vi står altid til rådighed, skulle du have behov for vores assistance!

Volkswagen København

Havde i fredags en rigtig god…

Havde i fredags en rigtig god oplevelse.
Jeg ringede torsdag at der var noget der larmede i min bil og jeg var nervøs for hvad det kunne være - jeg fik en akut tid dagen efter hvor de ville kigge på problemet men de havde ikke tid til at lave det med det samme, da der var sommerferie og ikke så mange på arbejde - hvilket er forståeligt. Jeg fik afvide at jeg ville få en ny tid når mekanikeren vidste hvad der var galt.
Jeg kom fredag og de søde mænd kiggede på mit problem. Der var åbentbart kommet en sten op i mit bremsesystem - som sker meget sjældent. De sagde om de ikke lige skulle fikse det med det samme nu jeg var der. Det blev jeg selvfølgelig rigtig glad for så jeg ikke skulle komme 2 gange. Og da vi så kom til regningen sagde de at det var på huset (jeg får også lavet alt ved Volkswagen men alligevel).
Nu var jeg endnu mere glad. Det var altså virkelig sødt af jer at hjælpe mig - tak😊

28. juli 2023

Hej Anne,

Tusind tak for din anmeldelse af vores værksted. Dejligt vi kunne hjælpe dig med det samme, så du kunne komme videre :)

Elendigt Værksted.

En elendigt værksted,i forhold til andre Volkswagen værksteder i KBH. Det ikke kun engang , men tredje gang samme elendigt service.
Nr 1.
Jeg skulle aflevere bil til få ny nøgler og kodning, blevet henvist en plads. Hvor det er allerede en ny bil holdende. Det tog halvt time til finde en person spm kan finde en nøglen til fjern bil. 😡
Nr2-
Bilen sendt til få ny nøgler med kodning efter aftale ,fik skriftligt tilbud , men når jeg afleverede bil , så en arrogant type oplyste pludseligt at bil skal også ha ny låse cylinder , så det priser er oveni. Så tænker man WHAT. ( Det skulle bare to ny nøgler og kodning. )
Men når han så lidt modstand så skiftede han mening til tá ….. på mig.
Sidste end fik besked om at bekræfte værksted aftale. Og blevet spurgte , om alt muligt. Inkl støvsugning /vask. Som jeg sagde JA til.
Men vi fik bil alligevel beskidt.
Tænk hvis jeg har sagt olie skift. Så vi var jo ikke i stand til finde ud af , at vi fik ny olie, og bare betalt.
Så en god råd.
HOLD DIG VÆK , finde en anden VW værksted , og få en god pris i forhold til VW Banevingen .

3. juli 2023

Hej Asif,

Det er naturligvis meget beklageligt, hvis du ikke er tilfreds med den service, som du har modtaget hos os. Vi har altid en målsætning om at levere en service og betjening i top ved alle berøringspunkter og naturligvis udføre et kvalitetsarbejde på din Volkswagen. Det er derfor med stor frustration, at vi læser denne anmeldelse.

Jeg vil meget gerne have at du kontakter vores Servicechef Mads Bendtsen omkring sagen. Vi har ikke kunne finde dine data i vores system :S Mads kan kontaktes på tlf. 29407274

Service i verdensklasse!

Service i verdensklasse!

Veldokumenteret videodokumentation omkring fejl, god kommunikation med medarbejderne og hurtig ekspedition!

Vælg Volkswagen København 🌟🌟🌟🌟🌟

22. juni 2023

Hej Zandra,

Mange tak for din anmeldelse!

Det er en fornøjelse at se, at du har haft en super oplevelse hos os!

Tak, fordi du har taget dig tiden til at skrive om os!

Martin Bäcklund Schumacher

Fantastisk service fra Volkswagen København - igen!

Jeg har netop købt (for anden gang) en let brugt VW Polo hos Volkswagen København, Banevingen, KBH N og fået igen en udalmindelig god service og med det ekstra spændingmoment, at det hele skulle nåes på kun 2 dage incl. finansiering! Salgsrådgiver Tobias var fantastisk - positiv, handlingsorienteret og fik organiseret godt samarbejde med de øvrige kollegaer, der alle bidrog til at det kunne lykkes!! Stor tak til Tobias og Teamet bagved....se DET er Kundeservice!

15. juni 2023

Hej Carsten,

Mange tak for din anmeldelse!

Det er simpelthen en fornøjelse endnu engang at kunne levere en fantastisk Polo til dig - og tilmed så hurtigt!

Stort tillykke med din nye bil!

Tak for din tid og tillid - vi glæder os til at se dig igen.

Fantastisk service hos Semler København af Anders Birk

Jeg vil gerne give en varm anbefaling, da jeg har modtaget super professionel og god service hos Semler København. Særlig tak til Anders Birk, som har givet fantastisk service og hjælp i forbindelse med købet af min nye bil. Det har været en fornøjelse at handle hos jer.

9. juni 2023

Hej Casper,

Mange tak for din anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at se, at du har haft en super oplevelse hos os sammen med Anders!

Stort tillykke med din nye bil!

VIRKELIG god service

Virkeligt god service - super forstående og hjælpsomme. Fra kontoret til værkstedet er det de sødeste og mest behagelige mennesker der arbejder her. De fandt og fixede et vildt problem med min polo fra 2018 på rekordtid og de er dejigt ærlige om problemer og worstcase scenario pris gennem hele forløbet. Mig og min VW er meget trygge her - tak til Banevingen 🙏🙏

25. maj 2023

Hej Thomas,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det er simpelthen en fornøjelse at læse om dit besøg hos os, og vi er både stolte og glade over at have givet dig en god og tryg oplevelse. Det er vores aller vigtigste opgave :)

Tak for din tid og din tillid - vi glæder os til at se dig igen!

Rigtig god weekend.

Super imødekommende og veltalende

Personalet -specielt salgselev Sophia - skal have en kæmpe ros for hendes imødekommenhed og personlige væsen, og som ved begge vores besøg var meget jordnær og velinformeret.
Vi følte os meget velkomne i huset, men hvis vi skulle give 5 stjerner, så skal VW lave deres udenoms arealer noget mere indbydende og lave nogle flere kundeparkeringer.

8. maj 2023

Hej Pia,

Tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at din oplevelse med os har været positiv. København og parkering kan godt drille lidt. Det er vi ikke for fine til at erkende. Vi håber, at vi snarligt kan få optimeret vores parkeringsforhold. Vi glæder os til, at byde dig velkommen igen. Rigtig god pinse :-)

Værkstedsbesøg - god service

Jeg vil gerne give de bedste anbefalinger til WV København ifm løsning af problemer med periodiske fejl ( software ) på min ID4 over en periode.
Specielt til Alexander der senest kom til, og på en kompetent, tålmodig, venlig og vedholdende måde holdt fast og skubbede på så problemet nu er løst.

4. maj 2023

Hej Steen,

Tusind tak for din fine anmeldelse af vores værksted & Alexander. Det betyder alt for os, at vores kunder får en god oplevelse. Dejligt når tingene lykkes :)

Kære søde medarbejder

Kære søde medarbejder, Anders Birk!
Kæmpe fornøjelse at være kunde ude hos jer, Anders løb en ekstra mil for os, da min kæreste og jeg har fået ny leasing bil i VW København. Super fantastisk service, kæmpe anbefaling herfra, og skide god medarbejder, som brænder for sit job!

28. april 2023

Hej Sara,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Anders får en kæmpe high five herfra. Stort tillykke med jeres nye bil. Vi glæder os til at se jer i butikken igen :-)

Salgschef

Super god behandling og service

Vores handels hos volkswagen København har været over al forventning. Vi har oplevet super god kundeservice samt nogle gode samtaler med vores salgsrådgiver Tobias. På under et døgn blev der skrevet under på kontrakten til vores helt nye polo. Super søde medarbejder.

3. maj 2023

Hej Sadia,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi giver Tobias en kæmpe high five! Tillykke med den nye bil. God weekend og på gensyn :-)

Dårlig kundehåndtering

Jeg havde en dårlig oplevelse på mit seneste servicebesøg med min Polo 2019 model.

Prisen var astronomisk for en almindelig service (6100). Jeg læser om deres prismatch. Jeg finder samme tilbud hos en anden og overholder VWs krav om prismatch, men de vil ikke møde prisen. Hvad skal de så med prismatch? Jeg fik presset en lille rabat ind. Ved indlevering kendte de ikke til min lille rabat. Ringe intern kommunikation.

Jeg venter på service, og bliver konfronteret af en medarbejder, som siger, at der ikke skulle skiftes olie før om 18000km. Prisen ville derfor blive billigere. Jeg bliver kort efter ringet op af front desk eller værksted. De informerer mig om nogle ting som skal skiftes. De angiver prisen, og kender ikke den seneste pris uden olieskift. Elendig intern kommunikation. Igen.

Alt i alt, dårlig oplevelse. Bilen og dens service var vel som forventet. Men dårlig oplevelse. Jeg kan ikke anbefale VW København. Tag ud for hovedstaden og få lavet din service. Der koster det mindre og man får bedre service.

30. marts 2023

Hej Oliver,

Jeg er ked af, at du har en oplevelse af, at vi ikke kommunikerer internt og at prisen er for høj.

Jeg ved at vores Servicechef Mads Bendtsen er i dialog med dig. Vi ønsker selvfølgelig ikke at vores kunder har denne oplevelse.

Ellers vil jeg bare ønske dig en god dag!

Dårlig service

Dårlig service, mange fejl efter bil service. Anerkender ikke fejl, og prøver at opsælge fejl og mangler der ikke findes...

10. februar 2023

Hej Rasmus,

Jeg er rigtig ærgerlige over at læse om din oplevelse. Vi opfinder naturligvis ikke fejl på din bil.

Vi har forsøgt at fange dig på telefonen. Du må meget gerne kontakte vores Servicechef Mads Bendtsen, da vi meget gerne vil i dialog med dig. Tlf. 29407274

Ellers ønsker jeg dig en rigtig dejlig dag!

Gof service

God service altid venligt personale

10. marts 2023

Hej Lis,

Tusind tak for din flotte anmeldelse af Volkswagen København. Den sætter vi stor pris på :)

Rigtig god weekend og på gensyn.

Martin Bäcklund Schumacher

Jeg havde en lidt uheldig oplevelse hos…

Jeg havde en lidt uheldig oplevelse hos VW København , jeg gik derfra med en rigtig øv følelse.
Pludselig ringer min telefon og det er en Mads Bentzen som ringer fra VW København , han vil meget gerne høre omkring min oplevelse i København.

Efter en god lang snak med ham gav det hele pludselig mere mening og jeg forstår hvorfor det var gået som det var gået.

Jeg synes det virker meget professionelt at man ringer for at høre omkring min oplevelse , ydermere gjorde han intet forsøg på at få mig til at skrive denne anmeldelse og det virker for mig meget troværdigt , han var faktisk kun ude på at få min historie så han kunne sørge for at dette ikke sker i fremtiden.

Super super service af jer derude , helt klart at jeg prøver jer igen næste gang min bil

13. februar 2023

Hej Martin,

Tusind tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på :)

Vi laver fejl engang imellem, men vi ønsker også meget gerne at rette op på dem. Dejligt det er lykkedes her.

Martin Bäcklund Schumacher

Alle aftaler er blevet overholdt og…

Alle aftaler er blevet overholdt og informationsniveauet højt, hvilket vil sige, at alle problemer blev vist på video og forklaret.
Kan varmt anbefale værkstedet.

7. marts 2023

Hej Børge,

Tusind tak for din flotte anmeldelse af dit værkstedsbesøg. Skønt når tingene virker :)

Rigtig god dag og på gensyn.

Martin Bäcklund Schumacher

Jeg fik serviceret vores VW. Alt blev klaret som aftalt.

7. marts 2023

Hej Morten,

Tusind tak for din flotte anmeldelse af Volkswagen København, det betyder alt for os :)

Rigtig god aften og på glædeligt gensyn.