3,3

Middel

God og hurtig betjening

Jeg har anvendt Vedbæk VVS to gange til nogle mindre opgaver (nyt blandingsbatteri og en ny vandhane) inden for det seneste år. Begge gange har de udført opgaven som aftalt inden for et døgn.

18. maj 2014

Vedstår ikke deres tilbud - fordobler prisen i forhold til afgivet tilbud

Har brugt Vedbæk VVS 2 gang og gør det aldrig mere.
Begge gang modtog jeg faktura på det dobbelt af det som var aftalt, og begge gange endte det med at de til sidst accepterede det oprindelige tilbud, men først efter trusler om retssag og syn og skøn m.m.

Den sidste gang leverede de en installation som ikke levede op til det de havde stillet i udsigt. Jeg nægtede som følge heraf at betale, og bad dem afinstallere den forbedring, som de havde foretaget. Det nægtede de og insisterede på at få deres betaling. Det endte med et forlig, hvor jeg valgte at betale 50% af regningen for at blive fri for en retssag.

Hold jer fra dem. Vedbæk VVS er på alle måder en uhæderligt virksomhed.

6. februar 2014

Jeg vil ALDRIG bruge Vedbæk VVS igen.

Jeg tror på det bedste i folk, hvilket desværre er meget dumt/naivt når man har at gøre med firmaer som Vedbæk VVS.
Jeg blev frarådet af Vedbæk VVS at få lavet opgaven på fast tilbud, da dette ville være langt dyrere for mig, end hvis jeg blot fik lavet det på timeløn. Får at vide, at opgaven vil tage en dags tid + nogle materialer.

Efter endt arbejde får jeg så en regning på 23.000 kr. - 15.000 for materialer og 17,5 timers arbejde.

Mester kommer ud og tjekker arbejdet, og finder, at der er faktureret materialer der ikke er brugt og faktureret timer der ikke er brugt - meget utrygt for mig som forbruger, at dette kan ske.

Bliver lovet en anseelig kreditnota - men får ny regning på 19.600 kr. hvilket er ca. 7.500 kr. dyrere end et andet tilbud vi havde fået med fast pris.

Der er faktureret for 13,5 timer, hvilket må siges at være en del højere end 1 dags tid. Iflg. anden vvs'er som vi har kontaktet, er der faktureret over 200% på materialernes pris.

Og for det ikke skal være løgn, efterlod Vedbæk VVS et værre svineri, bl.a. blev der tømt i en radiator i badekar, så dette blev totalt sort og der var ikke fejet op nogle steder.

Jeg vil ALDRIG bruge Vedbæk VVS igen.

28. august 2013

Er dette din virksomhed?