Gbg Nordstan: Trevlig och kunnig personal som även ger dig bra tips & råd. Kanske lite väl höga påslag för däck & slang men någonstans ska ju pengarna in. Helt klart värt det ändå. Har man en gång pro... Se mere
Virksomheden har svaret
Fick tips av en kompis att besöka er han sa att ni var bra och det kan jag nu bekräfta att det stämmer. Jag ville sätta på släta däck istället för mönstrade och fick se ett litet urval från sortimente... Se mere
Virksomheden har svaret
Otroligt grym & professionell service! Bytte till PMT däck och fick update varje dag med professionell service där de löste alla problem som rundade skruvar som en klackspark! Fick även notis... Se mere
Virksomheden har svaret
Urbancorner överträffade verkligen mina förväntningar när det gäller el sparkcyklar. Deras team var hjälpsamt, snabbt och professionellt. De visade sig vara mycket kunniga och engagerade när det kom t... Se mere
🔧 Urbancorner Verkstad - Vi lagar och säljer elsparkcyklar 📍Verkstad i centrala Göteborg📍
Sverige
Jag kom in med dotterns elscooter för att fråga om ett felmeddelande i displayen. Felet åtgärdades medan jag väntade samtidigt som jag fick råd och tips. Stort tack jag är otroligt nöjd.

Besvarelse fra Urbancorner
Helt fel fritt bra pris och bra kvalite på däcket.

Kanonkillar i verkstad 💪⭐️
De hjälpte mig byta bakbroms skiva och bakdäck.
Kör ganska lite men berodde troligen på lågt lufttryck.
De har dock missat , dra åt skruven för bakskärmen så den skramlar lite.
Men ska åka förbi igen och se om de kan dra fast den.
Första gången jag lämnar in en produkt till dem.
Men överlag väldigt nöjd.

Besvarelse fra Urbancorner
Snabb service på däck&slang byte. Schysst pris med. Lätt kommunikation.
Kommer absolut fortsätta vara kund.

Besvarelse fra Urbancorner
Trevliga och väldigt service minded och har löst alla mina problem med min elsparkcykel snabbt och bra 👍
Rekommenderar Urbancorner!

Besvarelse fra Urbancorner
Snabb service , blev billigare än estimat vilket alltid är uppskattat! Ni är grymma 😊!

Besvarelse fra Urbancorner
Alltid lika bra service! Schyssta killar! Hjälper på bästa sätt!

Besvarelse fra Urbancorner
Trevlig personal och snabb service o gött med en verkstad mitt i stan. Kan varm rekommendera urban corner

Besvarelse fra Urbancorner
Bra service, kunnig personal. Mycket nöjd med reperation och servicen av våran vässla moped 👍🏼

Grymt bemötande snabb service
Kanonjobb

Besvarelse fra Urbancorner
Som alltid ett mycket trevligt och proffsigt bemötande. Dessutom var min scooter klar långt tidigare än sagt.

Besvarelse fra Urbancorner
Trevliga personal och speciellt Oskar han är grym och man vill komma tillbaka på grund av hans bemötande och han är hjälpsam.

Besvarelse fra Urbancorner
Bra bemötande ock mekanikerna kan sina saker, även snabba att leverera.

Besvarelse fra Urbancorner
Perfekt service, får alltid hjälp pm man är osäker på något eller behöver komplettera med något.

Besvarelse fra Urbancorner
Lämnade in en trött spark och fick ut en pigg rackare. Nya däck plus service på ett proffsigt sätt. Ren var den med :)

Besvarelse fra Urbancorner
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.