Vriendelijke personeel,zijn naam is Jordan.hij heeft ons geholpen met de laptop .
Lokation
Skift lokationNoorderlaan 79, 2030 Antwerpen, BE
Se, hvad kunderne siger
Aan de te lange wachttijd en product zelf heb ik niet veel te zeggen. Aangezien deze tijd een hele speciale tijd is… maar dat ik meer moet betalen voor dezelfde toestel die ik in een andere winkel kan... Se mere
Virksomheden har svaret
Bestelling van ipad 8weken terug. Nu plots is dit niet meer leverbaar en zit ik met een hoop bons die ik zomaar aan niet-nodige spullen moest uitgeven, want dit kan uiteraard niet cash terugbetaald wo... Se mere
Virksomheden har svaret
Service in de winkel prima verlopen, enkel problemen gehad om een correcte factuur van de aankoop te krijgen, zelfs na kontakt met de klantendienst. Is nog steeds niet in orde.
Virksomhedsoplysninger
- Mobiltelefonbutik
- Butik med mobiltilbehør
- Butik med computertilbehør
- Computer- og tilbehørsbutik
- Computerværksted
- Reparation af mobiltelefoner
Skrevet af virksomheden
Switch is actief in de verkoop en herstelling van Apple-producten en biedt ondersteuning voor particuliere en professionele klanten om de Apple-ervaring om de Apple-ervaring compleet te maken.
Kontaktoplysninger
Noorderlaan 79, 2030, Antwerpen, Belgien
We hebben geprobeerd 5 maal contact op…
We hebben geprobeerd 5 maal contact op te nemen met Switch op 1 telefoonnummer voor alle winkels. Onbereikbaar wegens grote drukte.
Ik had een laptop besteld op 5 november en kreeg totaal geen communicatie ivm de levering....
Ik ben dan uiteindelijk op de klantendienst terecht gekomen en hij was reeds aangekomen...raar. Geen mail ontvangen niks...
Volgens de klantendienst was het misschien te druk om te mailen of mijn mailadres was fout.....
Maar het mailadres was al aangepast omdat we geen bestelbon hadden ontvangen die ze via mail gingen verzenden...
Ik had wel 750 euro voorschot betaald...
Bij het ophalen van de computer (van veel geld) niks communicatie.

Geduldige verkoper
Verkoper was geduldig, gaf correcte info, niet opdringerig. Nadat de keuze was gemaakt werd de verkoop vlot afgehandeld.

Klantvriendelijkheid
Ik werd geholpen door een die eerst op haar telefoon zat tussen tegen ons aan het praten was en dan maakt ze een opmerking over mijn beroep dat ik minder ben dan de persoon of een persoon die een bureau job doet

Besvarelse fra Switch | Apple Premium Reseller - Noord
Ik kocht een apple-watch en er werd mij…
Ik kocht een apple-watch en er werd mij 100€ cashback beloofd.
Ik heb alle instructies gevolgd zoals in de winkel gezegd.
De Switch-Cyrana-module (om de cashback te registreren) werkt helemaal niet en ik heb al 4 mails gestuurd zonder een antwoord te krijgen.
Ik vind dat echt niet kunnen en ben daar echt misnoegd over.

Bezoek was teleurstellend/onrustwekkend
Er werden tijdens de verkoop nogal kortingen opgesomd, maar deze kwamen dan weer niet in aanmerking voor de rekening... Zeer onduidelijke afrekening. De verkoper deed licht ironisch toen ik mijn zorg uitte omtrent de persoonlijke gegevens die misschien nog op mijn oude Iphone zouden staan bij inlevering. In de winkel was het veel te druk om gezond te zijn tijdens corona. Ik had grote twijfels over luchtcontrole in de zaak.

Besvarelse fra Switch | Apple Premium Reseller - Noord
De respons op mijn nieuwe bestelling…
De respons op mijn nieuwe bestelling heeft 10d. op zich laten wachten alvorens ik verwittigd was. Eénmaal aangekomen ben ik goed geholpen geweest.

Besvarelse fra Switch | Apple Premium Reseller - Noord
Niet tevreden van koppelverkoop en…
Niet tevreden van koppelverkoop en aansmeren van service en verzekeringskontrakten zonder info.
Alles aangetekend aggemeld !!

Aankoop GSM
Toen wij een gsm bestelden hebben we besloten om ook onze oude gsm in te leveren. Aangezien je geen factuur ter plaatse mee krijgt kan je deze natuurlijk ook niet nakijken. Bij nazicht thuis bleek dat de €70 die beloofd was voor het oude toestel niet verrekend was (dit staat niet op de factuur). Ik heb getelefoneerd naar switch. Ik moest een mail sturen, maar tot op heden geen antwoordt gekregen. Ik koop op zeer regelmatige basis bij jullie maar dit is niet de service die ik voor ogen had. Ook in 2022 zou ik een aankoop doen maar deze ga ik in overweging nemen indien er geen gepast antwoord of feedback terug komt.
Met vriendelijke groeten,

Besvarelse fra Switch | Apple Premium Reseller - Noord
Ook al was het behoorlijk druk in de…
Ook al was het behoorlijk druk in de winkel, kreeg elke klant de nodige aandacht ongeacht de tijd.

Besvarelse fra Switch | Apple Premium Reseller - Noord
wij hebben reeds verschillende keren…
wij hebben reeds verschillende keren gevraagd per mail om een factuur aan te passen.NOOIT een antwoord gekregen

Besvarelse fra Switch | Apple Premium Reseller - Noord
Oplichterij van een 85-jarige dame die…
Oplichterij van een 85-jarige dame die Iphone komt kopen !
Zoals zovele van onderstaande verhalen was ook mijn 85-jarige moeder slachtoffer van dezelfde 'cashback' actie waarbij zij geen papieren of contract meekreeg en...er tot 1000 euro in totaal werd afgehaald van haar rekening door 5 verschillende bedrijven, allemaal aan elkaar te linken: CYRANA - SFAM - HUBSIDE - ASSURANCE - BUYBACK - SOCIETE FRANCAISE D'ASSURANCE.
Ze kocht een iphone van slechts 470 euro !
Schan-da-lig ! Na tientallen telefoons, 2 bezoeken bij Switch, kan ik iedereen aanraden niet bij Switch te kopen en als het al te laat is:
- herroep dadelijk alle domicilieringen, deze kunnen via uw bank tot 6 weken terug herroepen worden
- neem contact op met Celside met de mandaatreferenties want dat is de enige aanwijzing waarmee Celside aan de slag kan
- check goed uw rekeningen want de bedragen verschillen qua grootte en het is telkens een verschillende schuldeiser

Besvarelse fra Switch | Apple Premium Reseller - Noord
zeer afstandelijke en niet…
zeer afstandelijke en niet geïnteresseerde verkoper.
was enkel aan het pushen op lidkaart en verzekering en toen ik er geen interesse in had was het snel afgelopen met de 'vriendelijke' verkoper.
eerste maal daar, maar ms wel de laatste keer hierdoor.

Besvarelse fra Switch | Apple Premium Reseller - Noord
Prijs in de winkel is hoger
Prijs in de winkel is hoger dan op de website! Gewoon iets gaan afhalen dus had het beter online besteld!

Ik hoef geen Dubieus spaarprogramma
Ik hoef geen dubieus spaarprogramma aangesmeerd te krijgen onder het mom van een cashback, misleiding die niet past bij een premium Apple reseller.

Besvarelse fra Switch | Apple Premium Reseller - Noord
Er wordt te veel gepushed voor die…
Er wordt te veel gepushed voor die verzekeringen enz na een aankoop

Besvarelse fra Switch | Apple Premium Reseller - Noord
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.