Rigtig pæne plakater 😊 Det eneste jeg kan sætte en finger på er, at det irritere mig lidt, at deres logo er på alle plakaterne. Jeg syntes godt jeg kunne havde været foruden det på min søns fødsel... Se mere

Har bestilt af flere gange og 2 gange har det været akut ( mors dag og farsdag ) pga forglemmelse. Går ind og bestiller og wupti så ligger de i postkassen dagen efter..! Det er fandme service i mine ø... Se mere

1. Indretningsarkitekt

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Sohu-plakater.dk ejes og drives af Stina Christensen Møller Sohu-plakater er et dansk firma som siden januar 2015 har designet, produceret og solgt plakater online i hele Danmark. Kunden er hos os altid i centrum og vi står altid klar til, at hjælpe dig. Det er for os vigtigt, at du som kunde, få en god oplevelse med at, handle hos os. Vi bruger meget tid på at designe den enkelte plakat, som efter hver bestilling printes på den bedste materiale, således du modtager en vare som er 100 % i orden. For os er kvaliteten alfa omega.

4,8

Kan varmt anbefale sohu plakater

Kan varmt anbefale sohu plakater, bestilte en design selv plakat fik den bedste service så jeg endte med lige den plakat jeg ønskede. Og ekstrem hurtig levering bestilte mandag formiddag og havde plakaten med posten onsdag.

14. maj 2018

Super dygtige og effektive!

Super dygtige og effektive!
Bestilte en "deign-selv" plakat. Det kan varmt anbefales! Super venligt og dygtigt personale. Hurtig betjening. Havde løbende kontakt med medarbejder under design processen.

10. november 2017

absolut intet at klage over🌸 …

Jamen der er absolut intet at klage over. Jeg bestilte min plakat tirsdag, og modtog den allerede igår onsdag. Plakaten svare fuldstændig til beskrivelsen som på hjemmesiden. Forsvarligt pakket. Uden tvivl 5 stjerner herfra. Og bestemt ikke sidste gang jeg handler derinde 🙌🏼🌸

12. oktober 2017

God kundeservice

Hurtig, meget professionelt, og utroligt billigt!! Fik min hjemmelavede plakat med eget billede og tekst nøjagtig som ønsket var, og efter lidt skriv frem og tilbage for at ramme det optimale resultat, står jeg nu med en bryllupsgave der bestemt vil presse en tårekanal eller to ved det kommende brudepar. Tusind tak for professionel og yderst kompetent arbejde :)

29. juli 2017

Super god service!!!

Jeg bestilte en mors dag plakat. Den første jeg fik, var desværre for stor til den ramme jeg havde købt. Det var altså min egen fejl, at jeg havde bestilt den for stor. Jeg ringede så til Sohu, og fik at vide at jeg bare skulle sende den retur, så ville jeg få den byttet, og de resterende penge ville komme ind på min konto igen. Jeg gjorde hvad jeg havde fået og vide, og sendte den tilbage. Blot fire dage senere sidder jeg med den nye plakat, i den nye størrelse (som passer perfekt i den ramme jeg har købt) og pengene er gået ind på min konto.
Jeg er super tilfreds med købet, og den gode service!

10. maj 2017

Rigtig pæne plakater 😊

Rigtig pæne plakater 😊
Det eneste jeg kan sætte en finger på er, at det irritere mig lidt, at deres logo er på alle plakaterne. Jeg syntes godt jeg kunne havde været foruden det på min søns fødseltarvle. Ellers er jeg fuldstændig tilfreds!
Selvom postnord somsædvanlig klokkede i den.

18. april 2017

Fantastisk

Jeg synes det er et super fedt koncept. Har brugt jer op til flere gange også med jeres wallstickers. Og har brugt jer igen og efter 1 dag modtager jeg mine varer 😁. Jeg er meget tilfreds.

9. august 2016

Skuffende

jeg bestilte en "mors dags gave" hos Sohu-plakater...
1) jeg fik ikke trykket på at den skulle leveres til anden adresse, men 6 sekunder EFTER købet, skriver jeg en mail til dem, og gør dem opmærksomme på fejlen. hører dog intet..
2) den 4 får jeg en SMS om, at den vil blive leveret den 4. dette sker dog ikke. den bliver leveret den 6. til MIN adresse, ikke den adresse jeg skyndte mig at sende en mail til dem om.
3) Da jeg åbner "røret" bliver jeg GLAD for at min mor IKKE modtog denne. 1 jeg troede der ville være ramme på til den pris, 2 det er et stykke a4 papir som jeg faktisk ville kunne printe ud ligeså "pæn" selv. jeg går herefter ind og kigger på deres hjemmeside igen, og må lede et stykke tid, for at finde ud af at ramme IKKE er med.. dette kunne reklameres bedre.....

Jeg står nu med en "plakat" (jeg vil blot kalde det et stykke fesent a4 papir) og syntes faktisk ikke min mor skal have det, da det ikke er noget særligt... jeg måtte så ud og finde noget andet...........

Jeg er SKUFFET, og føler mig B´´´´T i R´´´N. jeg bruger dem IKKE igen. og vil heller ikke anbefale det til nogle ..

9. maj 2016
Sohu Plakater-logo

Besvarelse fra Sohu Plakater

Hej Sandra

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot. Vi er meget kede af at dit køb ikke har levet op til dine forventningerne.

Besvarelse til punkt 1 - Vi beklager meget at du ikke har fået et svar på din henvendelse ved forkert adresse og at den ligeledes ikke er blevet ændret. Vi har i perioden op til mors dag haft ekstrem travlt og det må i den forbindelse desværre være glippet for os.

Besvarelse til punkt 2 - Pga. mors dag har der været stor forsinkelse hos Post Danmark og de har desværre ikke kunne leve op til deres leveringstider. Dette er naturligvis beklagelige men vi er trods alt glad for, at den er nået frem inden mors dag.

Besvarelse til punkt 3 - Du har ganske rigtigt købt en plakat som har A4 størrelse men vores papir er på ingen måde alm. a4 papir som man kan printe ud på egen printer. Vores plakater er i høj kvalitet. De er trykt på 180 g/m2 mat SyntiTck PP. og som er kendt for en meget høj kvalitet. Et stærkt materiale som er vandafvisende og krølfri. Din plakat har kostet dig 119 kr. og her er fragten inkluderet. Vi ligge blandt nogle af de billigste også når det er personlige plakater her til mors dag.
Vi vil IKKE kunne tilbyde Plakat - ramme og Fri fragt for kun 119 kr.

Vi synes det er super ærgerligt at du ikke vil give din mor denne plakat. Det er ellers en meget flot og personlig gave, som din mor sikkert vil bliver rigtig glad for. En smart ramme vil lige give det sidste :-)

Sohu-plakater.dk

Perfekt!

Bestilte en plakat en sen onsdag aften. Torsdag modtog jeg en besked, hvori der stod min vare var på vej. Havde min plakat i hænderne om fredagen. I fornuftig indpakning og i en god kvalitet. Intet at klage over herfra.

8. februar 2016

Kvalitet!!

Har denne gang købt en plakat og den har samme gode kvalitet som deres wallstickers :) Altid hurtigt levering og gode priser. Køber meget gerne igen.

12. januar 2016

Nemt - hurtigt - ordenligt

Jeg bestilte som var nemt - jeg fik min vare hurtigt - og min vare var præcis som jeg gerne ville have så jeg vil 100% bestille hos Sohu igen..

4. august 2015